Mäklare Anna Eriksson

Anna Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fladängsgatan 13, Lomma Centrum, Lomma kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30

Fladängsgatan 13

Radhus
Lomma Centrum, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 450 000 kr
148 m²
5 rum
6 059 kr/mån
43 581 kr/m²

Låt oss presentera detta barnvänliga gathus om 148 kvm fördelat på tre plan. Här bor man med egen insynsskyddad uteplats och trädgård med en ombonad kvarterskänsla. Ett mycket välplanerat och välskött boende där första våningen erbjuder stora sällskapsytor i öppen planlösning. Kök med köksö, ett lättmöblerat vardagsrum, tvättstuga med separat utgång samt helkaklad wc/dusch. På plan två har man tre sovrum, ett stort badrum samt en stor klädkammare. Plan tre erbjuder ett mycket generöst allrum med öppet upp i nock och trevligt ljusinsläpp från de stora takfönsterna. Önskar man fler sovrum kan allrummet på plan tre delas av eller nyttjas som ett stort master bedroom. Här bor man på perfekt läge med närhet till både förskolor, och skolor. Även Lomma centrum, havet och stationen ligger några minuters promenad ifrån huset. Förråd finns på tomten. Parkeringsmöjligheter finns att hyra via föreningen. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Durkgatan 1, Borstahusen, Landskrona kommun

Durkgatan 1

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/5
5 631 kr/mån
41 607 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 505.000 kr!!! På havsnära läge i Borstahusen presenterar vi nu denna nyproducerade 3:a om 84 kvm i bekvämt 55+ boende. Här kan man sitta och njuta av solen på den generösa balkongen i söder mot gemensam innergård. Bostaden har fint naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och ljusa materialval. Genomgående för bostaden är den höga standarden, med praktisk klinker i hall till smart garderobsinredning från Elfa. Kök i vinkel från Vedum och vardagsrum i öppen planlösning skapar stora sociala ytor. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gästwc. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kanaltorget 6, null, Lomma kommun

Kanaltorget 6

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
8 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3
5 635 kr/mån
103 614 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva trerummare om 83 kvm som med sitt hörnläge har en av områdets bästa utsikter. Lägenheten erbjuder allt vad en Penthouse-våning innebär med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, generösa fönsterpartier och en härlig takterrass om hela 57 kvm i solsäkert västerläge. I och med den väl tilltagna ytan på takterrassen så finns här utrymme för en trevlig pergola och för den som vill göra tillval med badtunna så har man förberett en yta för det också. I Penthouse-våningarna har man en härlig takhöjd om 2,7 meter vilket bidrar till den luftiga känslan.

 • Nyproduktion
 • Oktober 2024
 • Balkong
 • Hiss
Kanaltorget 10, null, Lomma kommun

Kanaltorget 10

Radhus
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
8 500 000 kr
147 m²
6 rum
vån 0
7 628 kr/mån
57 823 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och imponerande gathus om 147 kvm i hjärtat av Lomma Strandstad. Gathuset i tre plan har första parkett vid Kanaltorget och här erbjuds både en generös takterrass på tredje våning med morgon/förmiddagssol och en uteplats mot kanalen där du kan njuta i solen under eftermiddag/kväll. Från uteplatsen har man en egen nedgång till kajkanten så känslan av det vattennära läget förstärks. På entréplan presenteras kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även hall med förvaring och klinkergolv och badrum med tvättmöjligheter. Vidare på plan 2 finns möjlighet till fyra sovrum. Här finns även badrum och klädkammare.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Uteplats
Kanaltorget 4, null, Lomma kommun

Kanaltorget 4

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
6 000 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1
6 797 kr/mån
56 075 kr/m²

Genomgående fyra om 107 kvm med balkong i söder mot Kanaltorget. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med möjlighet till köksö. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med stor klädkammare samt extra wc/dusch.

 • Nyproduktion
 • November 2024
 • Balkong
 • Hiss
Hamnallén 11, null, Lomma kommun

Hamnallén 11

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
6 000 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
6 440 kr/mån
60 606 kr/m²

Gavellägenhet om 99 kvm med två balkonger, mot gården i söder resp. Knopgränd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med möjlighet till köksö. Flexibel planlösning med möjlighet att välja bort ett eller flera sovrum. Bra förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra wc/dusch.

 • Nyproduktion
 • September 2024
 • Balkong
 • Hiss
Hamnallén 9, null, Lomma kommun

Hamnallén 9

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 200 000 kr
49 m²
2 rum
vån 0
3 938 kr/mån
44 898 kr/m²

Ljus tvåa om 49 kvm på hörnläge med fransk balkong mot Hamnallén. Bo i denna välplanerade lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med plats för dubbelsäng och generöst badrum med kombimaskin. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

 • Nyproduktion
 • Juli 2024
 • Hiss
Flaggspelet Ägarlägenheter, Lomma strandstad, Lomma kommun
 • 9 lediga bostäder

Flaggspelet Ägarlägenheter

Lägenhet
Lomma strandstad, Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 2 450 000 kr
40-54 m²
2-3 rum
1 600 kr/mån

I Flaggspelet erbjuder vi en unik möjlighet att förvärva en ägarlägenhet med äganderätt på attraktivt läge i populära Lomma Strandstad. Kvarteret Flaggspelet kommer att ligga granne med kvarteren Flottiljen och Riggen.

 • Nybyggnadsprojekt
Flaggspelet Kedjehus, Lomma strandstad, Lomma kommun
 • 2 lediga bostäder

Flaggspelet Kedjehus

Radhus
Lomma strandstad, Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 11 500 000 kr
179 m²
7 rum
184 m² tomt

I Flaggspelet erbjuder vi en unik möjlighet att förvärva ett kedjehus med äganderätt på attraktivt läge i populära Lomma Strandstad. Kvarteret Flaggspelet kommer att ligga granne med kvarteren Flottiljen och Riggen.

 • Nybyggnadsprojekt
Origo, Lomma Centrum, Lomma kommun
 • 2 lediga bostäder

Origo

Lägenhet
Lomma Centrum, Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 5 600 000 kr
128-134 m²
4-6 rum
7 640 kr/mån

För dig som söker en ny mittpunkt i livet och vill bo bekvämt och nära allt du behöver planerar vi 32 moderna bostadsrätter i attraktiva Lomma centrum. I hörnet Vegagatan–Centrumgatan ska vi bygga Origo, ett nytt bostadskvarter med välplanerade lägenheter om 2–6 rok. I ett u-format bostadshus i tre våningsplan med en fjärde indragen takvåning skapas omsorgsfullt utformade hem med generösa balkonger eller uteplatser. Huset kommer att omfamna en grön kvartersgård i bästa söderläge dit många av bostädernas balkonger vänder sig.

 • Nybyggnadsprojekt
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
4 495 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/5
7 013 kr/mån
40 134 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 1.205.000 kr!!! Låt oss presentera denna nyproducerade bostad i Borstahusen, bara ett stenkast från havet. I bekvämt 55+ boende står denna 4:a om 112 kvm nu klar för inflytt. Lägenheten har två stora uteplatser en i soligt västerläge och en in mot den lugna innergården. Bostaden har naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ljusa materialval som bidrar till den moderna känslan man får i bostaden. Bostaden disponeras i nuläget som 3 rok då man valt bort ett sovrum för att få ett större vardagsrum, men är enligt föreningens register 4 rok. Här finner man separat tvättstuga vilket gör lägenheten unik i hela föreningen och generöst med förvaring både i garderober och klädkammare med inredning från Elfa. Smakfulla inredningsval med fullt utrustat kök från Vedum, helkaklad wc/dusch med inredning från Svedbergs. I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av gemensamhetslokal, övernattningsrum, gemensamt växthus på innergården och takterrass med utsikt mot Ven. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kompassgatan 3, Borstahusen, Landskrona kommun

Kompassgatan 3

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 445 kr/mån
37 438 kr/m²

Avgiftsfritt 12 månader samt prissänkt 905.000 kr !!! På havsnära läge i Borstahusen finns nu denna välplanerade 3:a i markplan med egen stenlagds uteplats i soligt västerläge. Bostaden är om 80 kvm med generösa sällskapsytor i ett bekvämt 55+ boende. Här bor man på lugnt läge mot den gemensamma innergården. Lägenheten erbjuder öppen planlösning, stor matplats, två bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästwc samt bra förvaringsmöjligheter i stora skjutdörrsgarderober. Modernt kök i vinkel med köksinredning i vitt och med stilren bänkskiva i grått. Neutrala materialval skapar en tidlös känsla. Bostaden är inredd med stilfull vitlaserad ekparkett samt praktisk klinkers i hallen. Flexibelt tillträde. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Tåggränd 1, Lomma Strandstad, Lomma kommun

Tåggränd 1

Lägenhet
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
6 044 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 3:a om 76 kvm på hörnläge vid Hamnallén. Bostaden har en extra takhöjd på 2,7 m vilket gör att lägenheten känns både luftigare och rymligare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning som ger trevliga sällskapsytor och här får man ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Bostaden erbjuder två bra sovrum varav masterbedroom har en klädkammare i direkt anslutning och det andra har en stor skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Förråd i källaren tillhör lägenheten. Gemensamt garage finns. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Vegagatan 20 G, null, Lomma kommun

Vegagatan 20 G

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
5 600 000 kr
128 m²
4 rum
vån 0
7 640 kr/mån
43 750 kr/m²

Entresollägenhet på entréplan om 4 rok på 128 kvm med uteplats och trädgård mot gården. Ljus och rymd präglar dessa eleganta ”townhouse” med dubbel takhöjd i både kök och vardagsrum samt stort fönsterparti mot gården. Två badrum varav ett har tvättutrustning och plats för badkar som tillval. Plan 2 som har öppet ner till plan 1 har två sovrum, vardagsrum och wc/dusch. Här har man privat entré från gården.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
 • Hiss
Vegagatan 20 G, null, Lomma kommun

Vegagatan 20 G

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
6 200 000 kr
134 m²
6 rum
vån 2
7 776 kr/mån
46 269 kr/m²

Unik etagelägenhet med 6 rum och kök om 134 kvm. Lägenheten har två entréer på våning 1 och två. På plan 1 finns två sovrum och vardagsrum med delvis dubbel takhöjd. Klädkammare med bra förvaring och badrum med dusch. På plan 2 finns två balkonger i väster och respektive norrläge. Öppet ner till plan 1 från vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket. Två sovrum varav ett är masterbedroom med skjutdörrsgarderob som har bra förvaring. Badrum med tvättutrustning och plats för badkar som tillval.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Riggen, Lomma strandstad, Lomma kommun
 • 40 lediga bostäder

Riggen

Lägenhet
Lomma strandstad, Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 2 200 000 kr
40-154 m²
2-6 rum
3 536 kr/mån

På centralt läge i Lomma Strandstad bygger JM välplanerade lägenheter och familjevänliga gathus i tre plan.

 • Nybyggnadsprojekt
Mastgatan 2, Borstahusen, Landskrona kommun

Mastgatan 2

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 600 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/5
6 322 kr/mån
57 732 kr/m²

Låt oss presentera denna nybyggda gavellägenhet om 97 kvm med dubbla balkonger, en i västerläge mot Erikstorpsvägen och en i öster mot gården. Här bor man högt upp i huset på våning 4 av 5 med utsikt mot Öresund. Ett bekvämt 55+ boende med gemensam takterrass, gemensamhetslokal, övernattningsrum och växthus. Enligt föreningens register är lägenheten 4 rum och kök. Nuvarande ägare har valt bort ett sovrum för att få större vardagsrum och disponerar den därför som 3 rum och kök. Lägenheten har kök med köksö i öppet samband med vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor. Trevligt burspråk med plats för matbord. Badrum med tvätt- och torkutrustning samt extra wc/dusch. Lägenheten har bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Brf Regalskeppet erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader, läs mer under allmän information. Gemensamt garage finns under huset med möjlighet att hyra plats. Förråd i källaren tillhör lägenheten. För mer information kontakta Anna Eriksson, 0732-39 99 00!

 • Balkong
 • Hiss
Knopgränd 2, null, Lomma kommun

Knopgränd 2

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 700 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1
2 200 kr/mån
68 519 kr/m²

Förvärva en ÄGARLÄGENHET i trivsamma Lomma Strandstad! Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet där du kan hyra ut din bostad när du vill, även en juridisk person kan äga lägenheten.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Hiss
 • Äganderätt
Knopgränd 2, null, Lomma kommun

Knopgränd 2

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 850 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1
2 200 kr/mån
71 296 kr/m²

Förvärva en ÄGARLÄGENHET i trivsamma Lomma Strandstad! Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet där du kan hyra ut din bostad när du vill, även en juridisk person kan äga lägenheten.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Hiss
 • Äganderätt
Knopgränd 2, null, Lomma kommun

Knopgränd 2

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 700 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1
2 200 kr/mån
68 519 kr/m²

Förvärva en ÄGARLÄGENHET i trivsamma Lomma Strandstad! Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet där du kan hyra ut din bostad när du vill, även en juridisk person kan äga lägenheten.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Hiss
 • Äganderätt
Knopgränd 2, null, Lomma kommun

Knopgränd 2

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 900 000 kr
40 m²
2 rum
vån 0
1 600 kr/mån
72 500 kr/m²

Förvärva en ÄGARLÄGENHET i trivsamma Lomma Strandstad! Med en ägarlägenhet får du villalivets frihet där du kan hyra ut din bostad när du vill, även en juridisk person kan äga lägenheten.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Hiss
 • Äganderätt
Kollergångstorget 9, null, Lomma kommun

Kollergångstorget 9

Radhus
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
11 500 000 kr
179 + 6 m²
7 rum
vån 1
184 m² tomt

Lås oss presentera detta väldesignade kedjehus med äganderätt om 7 rok, 179 kvm i tre plan. Här finns utrymme för hela familjen och tack vare en generös och flexibel planlösning kan bostaden anpassas efter familjens behov. I detta gavelhus har man bekvämligheter som biluppställning med plats för två bilar och en privat trädgård. Den generösa trädgården om 93 kvm bjuder på sociala ytor och plats för aktivitet. Ett förråd om 6 kvm för plats för cykel och redskap samt ytterligare cykelställ under tak.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
Kollergångstorget 7, null, Lomma kommun

Kollergångstorget 7

Radhus
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad
11 500 000 kr
179 + 6 m²
7 rum
vån 1
179 m² tomt

Lås oss presentera detta väldesignade kedjehus med äganderätt om 7 rok, 179 kvm i tre plan. Här finns utrymme för hela familjen och tack vare en generös och flexibel planlösning kan bostaden anpassas efter familjens behov. Här har man bekvämligheter som biluppställning med plats för två bilar och en privat trädgård. Den generösa trädgården om 88 kvm bjuder på sociala ytor och plats för aktivitet. Ett förråd om 6 kvm för plats för cykel och redskap samt ytterligare cykelställ under tak.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25

Visar alla 23