Mäklare Anna Eriksson

Anna Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbygatan 11 A, Lund City, Lunds kommun
 • Ons 31 maj kl 16:30

Råbygatan 11 A

Lägenhet
Lund City, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 200 000 kr

82,5 m²

3 rum

4 431 kr/mån

38 788 kr/m²

Nu är denna fina och välplanerade 3:a om 82,5 kvm med balkong till salu i centrala Lund. Läget är utmärkt med Mårtenstorget runt knuten och hela Lunds City nära till hands. Vardagsrum med generösa sällskapsytor, stort burspråk och ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har ett välutrustat kök med stor matplats. Matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rymlig wc/dusch, två sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i den möblerbara hallen samt i klädkammare. I huset finns hiss som går ner till källaren där både förråd och tvättstuga finns. Ett bekvämt boende mitt i city. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Platanvägen 6, Flyinge, Eslövs kommun

Platanvägen 6

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 200 000 kr

122 m²

4 rum

772 m² tomt

Välkomna till detta välskötta 1-planshus från 2002 med stor härlig trädgård. Huset är om 122 kvm beläget på perfekt insynsskyddad tomt med fruktträd och bärbuskar. Ett välplanerat boende med kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger trevliga sociala ytor. Köket är väl tilltaget med bra arbetsytor och plats för ett större matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat med fint ljusinsläpp från stora fönster och utgång till husets terrass och trädgård. Stor och rymlig tvättstuga med separat ingång. Möjlighet till fyra sovrum, se alternativ planskiss. Biluppställningsplats och carport. Lugnt och trevligt område. Välkomna på visning!

Kajgatan 22D, null, Lomma kommun
 • Tis 30 maj kl 16:30

Kajgatan 22D

Lägenhet
Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

7 200 000 kr

124 m²

4 rum

6 218 kr/mån

58 065 kr/m²

Låt oss presentera den exklusiva etagevåning om 124 kvm med stor takterrass om ca 53 kvm i soligt söderläge på bästa kajläge. Här bor man i en bostad utöver det vanliga med utsikt mot vattnet och Öresundsbron i bakgrunden. Stora ytor för umgänge och en fantastisk takhöjd upp till hela fyra meter. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger utrymme för stort matbord. Lägenheten har stora fönsterpartier vilket ger ett generöst ljusinsläpp och en fantastisk utsikt även inifrån bostaden. Flexibel planlösning med möjlighet till fyra sovrum om man önskar, se alternativ planskiss. Två badrum och separat tvättstuga. Egen entré och uteplats i markplan ger huskänsla och ett bekvämt boende. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Durkgatan 1, null, Landskrona kommun

Durkgatan 1

Lägenhet
Landskrona kommun
Seniorgården kundtjänst

4 300 000 kr

108 m²

4 rum

7 897 kr/mån

39 815 kr/m²

Genomgående fyra med ombonad uteplats i västerläge mot gården. Vinkelkök med matplats i öppet samband med vardagsrum. Badrum med tvätt- och torkutrustning. Stort master bedroom med egen wc/dusch. Bra förvaring med skjutdörrsgarderober och klädkammare. Möjlighet att välja bort ett sovrum för ännu större sällskapsytor.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Uteplats
 • Hiss
Durkgatan 3, null, Landskrona kommun

Durkgatan 3

Lägenhet
Landskrona kommun
Seniorgården kundtjänst

3 600 000 kr

88 m²

3 rum

6 757 kr/mån

40 909 kr/m²

Genomgående trea med två stora balkonger, i västerläge mot Erikstorpsvägen och söderläge mot gården. Kök med matplats i öppet samband med vardagsrum. Badrum med tvätt- och torkutrustning samt extra gäst-wc. Två rymliga sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderober.

 • Nyproduktion
 • Vintern -23/24
 • Balkong
 • Hiss
Fyrgränd 2, Lomma Hamn, Lomma kommun

Fyrgränd 2

Lägenhet
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

4 095 000 kr

71 m²

3 rum

4 658 kr/mån

57 676 kr/m²

Låt oss presentera denna 3:a om 71 kvm med härlig söderbalkong. Här bor man på lugnt läge högt upp i huset med en njutbar utsikt med vattnet och båtarna i bakgrunden. Lägenheten är i mycket fint skick med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats vilket ger användbara och trevliga sällskapsytor. Fönsterna i söder ger ett fint ljusinsläpp och även härifrån kan man njuta av den trivsamma utsikten. Modernt kök i vinkel från Vedum med bra arbetsytor och förvaring. Matplatsen ligger i anslutning till köket och ger utrymme för ett större matbord med plats för det stora sällskapet. Badrummet är generöst med tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum varav det stora har egen klädkammare. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. En bostad på perfekt läge som måste upplevas. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Regalskeppet Borstahusen, Borstahusen, Landskrona kommun
 • 15 lediga bostäder

Regalskeppet Borstahusen

Lägenhet
Borstahusen, Landskrona kommun
Seniorgården kundtjänst

fr. 1 750 000 kr

41-136 m²

1-5 rum

4 112 kr/mån

Seniorgårdens 55+ boende i Borstahusen är bara ett kvarter från Öresunds strand och blir ett bekvämt och stimulerande boende med välplanerade lägenheter som har härliga balkonger och uteplatser.

 • Nybyggnadsprojekt
Skotgränd 20, Lomma Strandstad, Lomma kommun
 • Sön 4 jun kl 10:30

Skotgränd 20

Radhus
Lomma Strandstad, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

5 900 000 kr

120 m²

5 rum

7 496 kr/mån

49 167 kr/m²

Välkommen till Skotgränd 20 och detta moderna gathus om 120 kvm med stor uteplats mot föreningens innergård. Brf Fören hade inflyttning under 2022 med avslutning i november då detta gathus stod klart. På entréplan har huset ett trevligt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor. Den öppna planlösningen mellan matplatsen och vardagsrummet ger härliga och ljusa sällskapsytor. Vardagsrummet har stora fönster mot uteplatsen vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Ett mycket välplanerat boende med alla bekvämligheter den moderna familjen behöver. På entréplan finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaring i förråd under trappan. Vidare på plan 2 finns allrum och tre sovrum där två av dem har förvaring i skjutdörrsgarderober. Allrummet kan nyttjas som ett fjärde sovrum om man önskar. På plan två finns även ett generöst badrum. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, sittgrupper och gräsmatta. Samtliga bostadsrätter i föreningen har tillgång till förråd i källaren i flerbostadshusen och gathusen har även ett mindre förråd intill sin uteplats. Garage finns under byggnaderna med möjlighet att hyra en plats. Som köpare av en nyproducerad Svanenmärkt bostad kan man få förmånliga lånevillkor med Gröna Bolån och i vissa fall även amorteringsfritt. Välkomna på visningen.

 • Plus
 • Uteplats
Kanaltorget 12, null, Lomma kommun

Kanaltorget 12

Radhus
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad

8 700 000 kr

147 m²

6 rum

8 020 kr/mån

59 184 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade och imponerande gathus om 147 kvm i hjärtat av Lomma Strandstad. Gathuset i tre plan har första parkett vid Kanaltorget och här erbjuds både en generös takterrass på tredje våning med morgon/förmiddagssol och en uteplats mot kanalen där du kan njuta i solen under eftermiddag/kväll. Från uteplatsen har man en egen nedgång till kajkanten så känslan av det vattennära läget förstärks. På entréplan presenteras kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även hall med förvaring och klinkergolv och badrum med tvättmöjligheter. Vidare på plan 2 finns möjlighet till fyra sovrum. Här finns även badrum och klädkammare.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Uteplats
Knopgränd 3, null, Lomma kommun

Knopgränd 3

Radhus
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad

7 000 000 kr

141 m²

6 rum

7 790 kr/mån

49 645 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade familjeboende om 142 kvm i tre plan med uteplats mot föreningens innergård i söderläge. På uteplatsen finns utrymme för matgrupp och lounge och här finns även ett förråd och en egen cykelparkering samt gräsmatta. På tredje plan får man en bonus i form av ett allrum med utgång till takterrassen som även den har utsikt mot innergården i solsäkert söderläge. På entréplan presenteras kök och vardagsrum i öppen planlösning. På entréplan finnes även hall med förvaring och klinkergolv och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Vidare på plan 2 kan ytan anpassas med möjlighet till fyra sovrum. Här finns även ett stort badrum med dusch och en klädkammare.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Uteplats
Kanaltorget 4, null, Lomma kommun

Kanaltorget 4

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad

2 600 000 kr

49 m²

2 rum

4 140 kr/mån

53 061 kr/m²

Två rum och kök om 49 kvm med härlig balkong mot gården. Modern planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med kombimaskin. Hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Hamnallén 11, null, Lomma kommun

Hamnallén 11

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad

5 700 000 kr

99 m²

4 rum

6 770 kr/mån

57 576 kr/m²

Gavellägenhet med härlig uteplats mot gården i söder. Bostaden består av fyra rum och kök och är om 99 kvm. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med möjlighet till köksö. Flexibel planlösning med möjlighet att välja bort ett eller flera sovrum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt extra wc/dusch. Bra förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Hamnallén 11, null, Lomma kommun

Hamnallén 11

Lägenhet
Lomma kommun
JM Kundtjänst Bostad

3 800 000 kr

77 m²

3 rum

5 640 kr/mån

49 351 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 3:a om 77 kvm. Hörnlägenhet med två fina balkonger mot Hamnallén resp. Knopgränd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Flexibel planlösning med möjlighet till större sällskapsyta. Generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob och stor klädkammare med fönster och plats för arbetsplats.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Balkong
 • Hiss
Hamnallén 7, null, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

3 000 000 kr

61 m²

2 rum

5 537 kr/mån

49 180 kr/m²

Låt oss presentera denna nyproducerad 2:a om 61 kvm med balkong mot Hamnallén. Här bor man på tredje våningen i en välplanerad lägenhet med generösa sällskapsytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med trevligt ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt med bra förvaring i stor klädkammare. Generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Lägenheten är under byggnation och kommer står klar för inflyttning 2 augusti 2023. Ring mäklaren för mer information samt för visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bojgränd 5, null, Lomma kommun

Bojgränd 5

Lägenhet
Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

2 600 000 kr

54 m²

2 rum

3 758 kr/mån

48 148 kr/m²

Nu är denna väldisponerade 2:a om 54 kvm med balkong till salu. Ett boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger trevliga sällskapsytor. Modernt vinkelkök från Vedum, helkaklad wc/dusch med kombimaskin och bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Ett bekvämt boende med badstranden och småbåtshamnen precis runt hörnet. Här bor man på perfekt läge i Lomma hamn. Hiss, förråd, garage och gästlägenhet finns i huset. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Garngränd 2, Lomma Hamn, Lomma kommun

Garngränd 2

Radhus
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB

6 300 000 kr

120 m²

5 rum

5 959 kr/mån

52 500 kr/m²

Låt oss presentera detta bostadsrättsradhus om 120 kvm med gaveltomt och stor uteplats i soligt söderläge. Detta är ett mycket välplanerat och välskött boende med alla bekvämligheter som familjen kan önska sig. Huset har modernt vinkelkök från Vedum med bra arbetsytor och stort fönster med utblick mot gränden. Den öppna planlösningen mellan den stora matplatsen och vardagsrummet ger härliga ytor med plats för det stora sällskapet. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt stora fönsterpartier i söder vilket ger ett generöst ljusinsläpp. På entréplan finnes även ett rymligt badrum med tvättmöjligheter och extra förvaring i klädkammare under trappen. På plan två har man idag allrum och tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Allrummet kan nyttjas som ett fjärde sovrum om behov finns. Förråd i källaren och intill uteplatsen tillhör lägenheten. Garage finns under huset. Här bor man på perfekt läge i Lomma Hamn med närhet till både Lommas vackra strand och centrum med all service. Välkomna på visning.

 • Uteplats

Visar alla 16