Mäklare Dan Eliasson

Dan Eliasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bankgatan 17, Centrum, Lund, Lunds kommun

Bankgatan 17

Villa
Centrum, Lund, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
15 000 000 kr
263 + 120 m²
10 rum
1 180,2 m² tomt

På hörnet där Bankgatan möter Södra Esplanaden gömmer sig denna fantastiska familjevilla, anno 1923, på en grönskande och insynsskyddad tomt. Den vackra tegelfasaden med valv över fönsterna vittnar om en tid då arkitekturen och materialvalen var eleganta och högklassiga. Vackra fiskbensmönstrade golv, stuckaturer och fönster med spröjsade glas är vackra inslag. som är lika aktuella idag. Ett helt sekel har passerat sen byggåret och huset står fortfarande stolt på sin grund. Tidens tand har gjort sitt och nu är det dags för nästa ägare att ta över och blåsa nytt liv till fastigheten. 263 kvm boarea fördelas över tre våningsplan med ytterligare 120 kvm biarea i källarplanet. Utöver detta finns ett friliggande garage intill huset som mäter 19 kvm. En lummig tomt omsluter byggnaden med gruslagd uppfart och grusgång som löper runt huset. Här finns en stor gräsmatta, äppleträd, lärkträd, rabarber och olivträd. När Lund möter vårsolen finnes både scilla och vintergäck. Tomten är generös med sina 1.180 kvm.

Borgmästarevägen 11, Löddesnäs, Lomma kommun

Borgmästarevägen 11

Villa
Löddesnäs, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
5 995 000 kr
144 + 15 m²
6 rum
512 m² tomt

Den perfekta familjevillan i ett plan om 144 kvm på Löddesnäs i Bjärred med närhet till förskola, skola, hav och grönområde. Solcellerna på taket ger mycket låga driftskostnader. Allt renoverat i modern stil och tidlösa val. Möjlighet med upp till sex sovrum, se den alternativa planlösningen. Solig trädgård i perfekt syd- och västerläge. Junkers skeppsgolv i vardagsrum, matplats och kök. Välkommen på visning!

STORA UPPÅKRA 8:11, Hjärup - Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun

STORA UPPÅKRA 8:11

Tomt
Hjärup - Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 500 000 kr
1 415 m² tomt

Unik tomt om 1.415 kvm, omgiven av stora träd som ger en parkliknande känsla! Möjlighet att skapa din boendedröm i lantlig miljö några få minuter från Lund. Stora Uppåkra med närhet till skola, förskola och gångavstånd till mataffär (Coop) och handelsområde i Hjärup. Perfekt att kombinera landet, byns och stadens alla fördelar. Då tomten är stor så går det att anpassa placeringen av huset för att optimera och att skapa en ombonad trädgård. Möjlighet att rita och bygga sitt drömhus eller så kanske ni gillar förslaget med huset "Villa Vellinge", ett modernt stenhus i klassisk stil från Nordiska Villor, som vi tror skulle passa väldigt bra på tomten. Se bild och planlösning för förslag på hus från Nordiska Villor. Pris enligt standard på Villa Vellinge (175 kvm) ca 7.696.750 kr för tomt, hus, anslutning VA, anslutning el, bygglov, besiktning och el/vatten under byggtiden. För frågor om huset vänligen kontakta Nordiska Villor, Victor Eriksson, [email protected], 076-946 71 64. Säljarna har fått ett förhandsbesked av kommunen. Husförslaget är ett exempel och det är ej sökt bygglov för just detta hus eller placering. Beroende på markförutsättningar kan kostnad tillkomma.

Ringtonsgränden 2, Lund, Brunnshö, Lunds kommun

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Lund, Brunnshö, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
1 650 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 2
2 958 kr/mån
45 833 kr/m²

Kvadratsmart hem med "minisovrum", ritad av den flerfallet prisade arkitekten Cord Siegel. Nuvarande ägare har valt att använda sovalkoven som lyxig klädförvaring. Klädkammaren/förrådet är omgjord till ett minisovrum med måttanpassad sockel och 140 cm bred pocketresårmadrass. De råa betongväggarna ihop med träslaget ask ger en lyxig känsla i bostaden! Drömmen för den arkitektur och inredningsintresserade. Cord Siegels signum är bland annat synliga råa betongväggar samt fönster hela vägen upp till taket som ger fantastiskt ljus och kontakt med himlen. Designkök från Puustelli med 6mm tunn keramisk bänkskiva. Andra kvalitéer i bostaden är innerdörrar i ask, parkett och golvlister i ask, fönsterbänkskivor i betong, spotlights i badrum med mera. I föreningen har man tillgång till naturpool, bastu, balkong med utespa på våning 9, gästlägenhet och cykelverkstad. Vatten i olika former är "Det Goda Vattnets" utgångspunkt, både i strävan efter hållbarhet och det goda livet. Projektet Det Goda Vattnet är en del av området Södra Brunnshög i norra Lund som växer upp kring forskningsanläggningarna ESS och Max IV. Det ligger granne med Gryningsparken och ett stenkast från den nybyggda spårvägen med närhet till snabbuss, E22 och cykelvägar till både Malmö och Lund. Lund C är bara 15 minuter bort på cykel!

 • Hiss
Astrakanvägen 5B, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B

Villa
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
11 897 000 kr
131 + 43 m²
5 rum

Arkitektritat stenhus i ett plan från Dast på avskild och diskret återvändsgata i Gamla Bjärred. Boarea i ett plan om ca 131 kvm. Exklusivt boende med bland annat sluttande takhöjd upp till ca 3,13 meter, 1-stavs parkett från Kährs, snickerikök från Wood Studio, bänkskiva från Technistone, induktionshäll med inbyggd fläkt, kommoder från Wood Studio för att nämna några av kvalitéerna, se mer i bifogad pdf-fil (Byggbeskrivning). I vardagsrummet finns till exempel murad sittbänk samt Dast stenhus karaktäristiska "runda hörn". Vidbyggt äldre garage om ca 43 kvm med ovanvåning som målades 2023. Huset kommer att uppföras efter avtal med köpare, så möjlighet att påverka val och inredning. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. I priset ingår byggherrekostnader där det ingår bland annat anslutningsavgift för vatten/avlopp, el, bygglovskostnad m.m. Det äldre huset som ligger söder om tomten kommer att rivas samt att ett nytt enplanshus (där fönstersättningen är anpassad mot denna tomt) kommer att byggas enligt godkänt bygglov. Kontakta fastighetsmäklare Dan Eliasson för mer info, [email protected].

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1205

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
65 469 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 32 kvm med en samfällighetsavgift om endast 933 kr/mån. Kvadratsmart etta med balkong. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Hiss
 • Äganderätt
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209, Vipeholm, Lunds kommun

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1209

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
2 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
62 935 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 46 kvm med en samfällighetsavgift om endast 1.342 kr/mån. Kvadratsmart tvåa med balkong i väster. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Hiss
 • Äganderätt
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 2
Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206, Vipeholm, Lunds kommun, bild 3

Rätvinkelgatan 3, LGH 3-1206

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
57 071 kr/m²

Helt ny ägarlägenhet på natursköna Vipeholm om 70 kvm med en samfällighetsavgift om endast 2.042 kr/mån. Kvadratsmart trea med balkong och fönster i två väderstreck. Huset är granne med Hardebergaspåret som snabbt tar dig till Lunds centrum. Möjligheten att äga sin egen lägenhet i ett flerbostadshus - som ett radhus på höjden. • Boendeform som innebär att man äger sin lägenhet fullt ut jämfört med en bostadsrätt där du äger rätten att bo där. • Varje ägarlägenhet räknas som en egen fastighet och betraktas därför som fast egendom precis som ett hus. • Ger dig en stor personlig frihet samt låga fasta kostnader. • Garanterad möjlighet att hyra ut din lägenhet. • Möjlighet för juridisk person att köpa ägarlägenhet. • Finns möjlighet att pantsätta, belåna och överlåta sin fastighet. Huset med ägarlägenheter är utvecklat och uppfört av Fler Bostäder, läs gärna mer på www.flerbostader.nu

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Spolebacken 2, Lund - centralt, Lunds kommun
 • Idag

Spolebacken 2

Lägenhet
Lund - centralt, Lunds kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
3 700 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån 3/5
4 769 kr/mån
48 429 kr/m²

Stilfull gavellägenhet om 3 rum och kök från 2021 i "nyskick". Genomtänkt planlösning där vardagsrum och kök ligger i soligt söderläge och dom båda sovrummen ligger mot den svala innergården i norr. Stort fönsterparti som går ner till golvet vid den rymliga balkongen. Vardagsrum/matplats har fönster i två väderstreck vilket ger fina utblickar och ett fantastiskt ljus. Några minuters promenad till centralstationen och centrum samt ett stenkast från villakvarter. I föreningen finns det en mycket uppskattad gästlägenhet, ett kostnadseffektivt boende för era gäster. Föreningen kommer installera solceller som kommer sänka föreningens elkostnader. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Astrakanvägen 5B - Tomt, Gamla Bjärred, Lomma kommun

Astrakanvägen 5B - Tomt

Tomt
Gamla Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
6 850 000 kr

Unik tomt med garage om ca 43 kvm i hjärtat av Gamla Bjärred på avskilt och privat länge in på den lilla och diskreta återvändsgatan, Astrakanvägen. Skapa din husdröm, bygg ditt hus efter egna tankar och smak. Tomten måste upplevas då den efter byggnation av nytt hus kommer att skapa en mycket privat och insynsskyddad trädgård utan några passerande bilar. "Trädgårdsdelen" är ca 6-700 kvm, medan den totala tomtytan inklusive "skaftvägen" är 1.001 kvm, vilket är positivt för byggrätten. Endast ca 350 meter från havet med gångavstånd till strandpromenaden och Långa Bryggan Bjerreds Saltsjöbad med Kallbadhus & Restaurang. Kastrups flygplats nås på ca 40 minuter. Det finns olika förslag på lämpliga stenhus från DAST som passar på tomten, kontakta Dan Eliasson på [email protected] för mer information.

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred, Borgeby, Lomma kommun

Plåtslagarvägen 3 - Borgeby - Bjärred

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
12 500 000 kr
282 + 465 m²
9 rum
4 184 m² tomt

Unik fastighet med oändliga möjligheter i lantlig miljö något stenkast ifrån Bjärred och Borgeby. Drömmen att kunna på "på landet" och samtidigt någon minuts gång till "byn". I dag bedrivs professionell fågeluppfödning i lokalerna som annars har flexibla möjligheter då man kan skapa en stor och öppen lokal utan innerväggar. Lokalen om ca 280 kvm, borde passa perfekt till hunddagis/pensionat. Boningshus om ca 200 kvm med inredd källare om ca 115 kvm. Lägenhet som är ihopbyggd med lokalen är ca 82 kvm. Flera förråd/garage. Nu finns det bilder inne ifrån lokalen, se längre ner. Endast privata bokade visningar, kontakta fastighetsmäklare Den Eliasson, [email protected], 0708-181200.

Pricktorget, Lomma Hamn, Lomma kommun

Pricktorget

Tomt
Lomma Hamn, Lomma kommun
Fastighetsmäklare Hettinger AB
7 500 000 kr
178 m² tomt

Helt unik tomt med möjlighet att uppföra drömvillan vid kajkanten i Lomma strandstad. Bygglov finns (tiden för att påbörja har passerat) för villa med "extra allt", såsom takterrass om 55 kvm, två balkonger, fem till sex sovrum, fyra badrum, två vardagsrum, dubbel takhöjd vid matplatsen, bastu på terrassvåningen med mera. Två parkeringsplatser ingår. Denna möjlighet att bygga själv i Lomma hamn kommer aldrig att komma tillbaka!

Visar alla 12