Mäklare Jonas Stockeld Hintze

Jonas Stockeld Hintze

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Birger Jarlsgatan 122, Östermalm/ Vasastan, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 122

Lägenhet
Östermalm/ Vasastan, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/7
920 kr/mån
106 964 kr/m²

Vi presenterar denna charmig lägenhet på Birger Jarlsgatan 122, perfekt för den som söker en kompakt och bekväm bostad i hjärtat av staden. Med en yta på 28 kvm erbjuder denna lägenhet ett öppet och välplanerat utrymme med en integrerad sov- och vardagsrumsdel, ett modernt kök med alla nödvändiga apparater, samt ett fräscht badrum med dusch. De stora fönsterna ger gott om naturligt ljus och som ger rymd i lägenheten. Dessutom kan vi inte nog betona föreningens goda ekonomi, vilket ger dig ekonomisk stabilitet och låga månadsavgifter. Beläget på en eftertraktad adress och i en väl underhållen byggnad med endast några kvarter från Odenplan samt närhet till ypperliga servicebutiker så som Roslagstull Matmarknad, Cirkle K, Interflora blomsterhandel samt anda butiker för vardagsbehov, erbjuder denna lägenhet den perfekta blandningen av bekvämlighet och stadsliv. Med detta centralt belägna hem får du inte bara en utmärkt bostad, utan även en livsstil. Här har du allt du behöver inom räckhåll och kan njuta av Stockholms puls samtidigt som du har ditt eget fridfulla boende. Missa inte denna sällsynta möjlighet att äga denna pärla i hjärtat av staden.

Starrängsringen 14, Östermalm, Stockholms kommun

Starrängsringen 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
7 995 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 1/4
3 141 kr/mån
97 500 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad i skuldfri förening på nedre Gärdet med närhet till Tessinparken och Karlaplan. Lägenheten med renoveringsbehov har optimal planlösning med stor solig balkong och möjlighet till garageplats samt låg avgift. Modern fastighet med stora fönsterpartier, 3-4 möjliga sovrum, stort kök och generöst vardagsrum med utgång till solig balkong. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Surbrunnsgatan 59, Odenplan, Stockholms kommun

Surbrunnsgatan 59

Lägenhet
Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
5 950 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/6
5 772 kr/mån
94 444 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a med optimal planlösning högt upp i huset med härligt solig balkong. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och modernt fullt utrustat kök med integrerade vitvaror och köksö. Två fina sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring. Vidare erbjuds ett nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Välkomnande hall med bra förvaring. Möjlighet till garage.

  • Balkong
  • Hiss
Ursviksvägen 113, Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviksvägen 113

Lägenhet
Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun
Fastighetsmäklarna
1 495 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/2
3 244 kr/mån
62 292 kr/m²

Denna perfekta 1:a erbjuder genomgående fina ytskikt och stilrena färgval som skapar en harmonisk atmosfär. Belägen i ett grönt villaområde i Lilla Ursvik, bara ett stenkast från naturområden, är denna lägenhet ett drömhem. Välplanerat rum med plats för både dubbelsäng, soffhörna och matplats. Praktiskt kök med all maskinell utrustning. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig kontakt med omgivningen. Förvaringsutrymmena är smart utformade för att maximera utrymmet. Badrummet renoverades och erbjuder moderna bekvämligheter. För den som önskar flexibilitet finns möjlighet till eget parkeringsutrymme till en förmånlig månadskostnad. Kommunikationerna är utmärkta med buss 504 precis utanför dörren, vilken tar dig till T-bana och Sundbybergs Station på endast 15 minuter. Dessutom nås tvärbanan, tunnelbanan och pendeltåget från Sundbybergs Centrum. Området kring Ursviks motionsområde lockar med utomhusgym, vandringsstigar och löparslingor, perfekt för den aktiva livsstilen. Med flexibelt tillträde och ett unikt läge i Sundbyberg, är denna lägenhet ett eftertraktat boende för den som vill kombinera stadsliv med närheten till naturen.

Visar alla 4