Fastighetsmäklarna

Fastighetsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandallén 40 Tyresö Strand, Tyresö, Tyresö kommun
  • Sön 4 aug kl 16:00
Strandallén 40 Tyresö Strand, Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Strandallén 40 Tyresö Strand, Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Strandallén 40 Tyresö Strand

Villa
Tyresö, Tyresö kommun
Fastighetsmäklarna
9 995 000 kr
189 + 29 m²
6 rum
2 764 m² tomt

PRESENTATION | Välkommen till en skärgårdsnära familjevilla med bedårande havsutsikt mot Solsidan i Saltsjöbaden Erstaviken tar dig rakt ut i Stockholms skärgård. Fastigheten är belägen på Strandallén i det natursköna och eftertraktade Tyresö Strand.Här erbjuds inte bara en möjlighet att skapa ett hem efter egna behov, utan också ett havsnära liv i en miljö som präglas av vacker natur och erbjuder både sandstrand, bad från klippor samt ett rikligt utbud av fritidsaktiviteter. Ett fantastiskt familjehus med stora sociala ytor och inglasad och öppningsbar veranda med vy mot Erstaviken och Solsidan i Saltsjöbaden. Huset består av 6 rum och kök samt har potential att utökas med ytterligare 2-3 sovrum på övervåningen. Här har du chansen att skapa en oas för hela familjen i en havsnära idyll med ett av Tyresö Strands absolut bästa och unika läge. Välkomna till ett unikt boende nära havet!

  • Premium
  • Uteplats
Drakflygargatan 5, Skarpnäck, Stockholms kommun

Drakflygargatan 5

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
1 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 040 kr/mån
33 529 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och socialt planerade tvåa med gavelläge, många fönster och balkong. Bostaden är tack vare sitt läge ljus och social med semiöppna planlösningar. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenoveringar, med lite kärlek och omvårdnad blir den en väldigt trevlig lägenhet med lugnt läge längst in i en återvändsgränd med väldigt lite trafik En kort promenad tar dig till tunnelbanan som tar dig in till City på 20 minuter, även nära till goda bussförbindelser och pendlingsmöjligheter för den med cykel. Här bor du också naturnära med närhet till närservice som matbutiker, restauranger mm. Nackareservatet ligger på promenadavstånd från bostaden och populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Lägenheten erbjuder ett fullstort sovrum med utsikt mot den lummiga återvändsgränden ett stort badrum utrustat medduschkabin Du finner även ett lättmöblerat vardagsrum i en semiöppen och social planlösning mot det praktiska köket som erbjuder bra arbetsytor och gott om, förvaring samt matplatsplats för 4–6 personer invid stora fönster. Från köket nås även den trivsamma balkongen. Brf Navigatören är en av områdets största och mest populära föreningar med förskola, föreningslokal, övernattningsrum, snickeriverkstad samt gym med bastu på innergårdarna. Dessutom har föreningen två egna parkeringshus, där även laddningsmöjligheter för elbilar har installerats.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ölandsgatan 44, 1 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ölandsgatan 44, 1 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 745 000 kr
25 m²
1 rum
1 665 kr/mån
109 800 kr/m²

Det är lätt att bo här. 1 min till T-bana, bussar och köpcentra med stor Ica 07-23 alla dagar. Du går till stora delar av det vi älskar med Söder på 5-10 min. Restauranger, klubbar, parker, vatten, gym. Stabil äkta brf, låg belåning, äger marken. Byggår 1928. Härlig välplanerad etta. Takhöjd 2,75, fiskbensparkett, originaldörrar, TM, garderober, plats för sängen. Välkommen!

Kollingevägen 57, Torekov, Båstads kommun

Kollingevägen 57

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsmäklarna
9 750 000 kr
101 + 5 m²
6 rum
1 669 m² tomt

Strax utanför Torekov ligger denna idylliska och fastighet med stor uppvuxen trädgård och vidsträckt utsikt över böljande landskap och Hallands Väderö. Den charmiga villan med privat läge har generöst vardagsrum med biblioteksdel, lantkök med köksö, matplats för 8-10 personer och 2-3 sovrum. På den uppvuxna och vackra tomten om ca 1700 kvm finns ett underbart orangeri med plats för stora sällskap och tillhörande gästrum. Ytterligare flertalet förråd finns. Möjlighet finns att förvärva ytterligare mark. Välkommen till denna sommaridyll belägen endast 5 minuters cykelväg till morgonbryggan och hamnen i Torekov.

  • Plus
Rotalyckevägen 150, Torekov, Båstads kommun

Rotalyckevägen 150

Villa
Torekov, Båstads kommun
Fastighetsmäklarna
10 950 000 kr
194 + 69 m²
6 rum
4 015 m² tomt

Välkommen till denna privata idyll med magiskt läge i Påarp endast 10 min från Torekov. Smakfull villa med totalyta om 223 kvm med fantastisk vidsträckt utsikt mot Hallands Väderö och det böljande landskapet. Generösa sällskapsytor, 4-6 sovrum, garage och vacker trädgård om 4.015 kvm.

  • Plus
Mäster Henriks allé 1C, Viby, Sollentuna kommun
Mäster Henriks allé 1C, Viby, Sollentuna kommun, bild 2
Mäster Henriks allé 1C, Viby, Sollentuna kommun, bild 3

Mäster Henriks allé 1C

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Fastighetsmäklarna
7 200 000 kr
136 m²
6 rum
316,2 m² tomt

Detta hus är en perfekt kombination av modern design, funktionalitet och ett attraktivt läge. En unik möjlighet för en som söker ett hem med hög standard och närheten till naturen. Huset har ett sydöstläge som ger sol från morgon till eftermiddag på veranda, vilket gör det idealisk plats för att njuta av vackra dagar utomhus. sommarfrukostar samt grillkvällar. En välskött tomt som omger huset, perfekt för avkoppling. Detta hus erbjuder sex rum och har genomgått en totalrenovering mellan 2018-2024 , vilket garanterar en modern och högkvalitativ boendestandard är mycket genomtänkt. Nedre plan har en öppen planlösning som skapar en rymlig och ljus atmosfär , med generösa sällskapsytor , modernt kök och matsal. Här finns också vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, perfekt för socialt umgänge och familjeliv. Belägen endast ett stenkast med cirka 100 meter från Viby Herrgård , erbjuder denna villa enkel tillgång till natursköna områden och lugn miljö. ÖVRE PLAN Övre plan har fyra sovrum, varav ett är ett master bedroom. Stort badrum med ny bastu.

  • Premium
  • Uteplats
Hägervägen 7, Enskede / Tallkrogen, Stockholms kommun

Hägervägen 7

Lägenhet
Enskede / Tallkrogen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 195 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
1 868 kr/mån
84 423 kr/m²

Balkong högst upp med eftermiddags- och kvällssol. En optimalt planerad och smakfullt renoverad funkisetta i den lummiga idyllen i Tallkrogens lugna trädgårdsstad. Belägen i en lågt belånad och välskött förening och fastighet, där de stora arbetena är utförda, såsom stambyte. Här bor du också nära goda kommunikationer, med T-bana ca 400 m, som tar dig till Söder och Medborgarplatsen på ca 10-12 minuter. Ett av Stockholms och Söderorts lugnaste och mest stilla område, men här sjuder av liv, med trädgårdsförening, loppisar, restauranger, mataffär, service, skolor, förskolor och vackra parker. Lägenheten är utrustad med modern säkerhetsdörr samt jordfelsbrytare. Renoverade ytskikt och ett smakfullt kök med öppen planlösning mot allrummet och balkongen, med eftermiddags- och kvällssol. Lättmöblerat allrum med plats för stor säng, nattduksbord, soffa och matplats. Renoverat badrum med dusch, rymlig hall med plats för förvaringsmöbler. Till lägenheten ingår även nyttjande av ett källarförråd.

  • Balkong
  • Uteplats
Västmannagatan 17 A, 1 tr, Vasastan / City, Stockholms kommun

Västmannagatan 17 A, 1 tr

Lägenhet
Vasastan / City, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 800 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1
897 kr/mån
121 739 kr/m²

Välkommen till detta perfekta sekelskiftesboende på drömläge. Generöst allrum med plats för matbord och soffa, sovloft med plats för stor säng samt hög charmfaktor från byggåret. Förening med mycket god ekonomi. Välkommen!

Tegelviksgatan 87, Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun

Tegelviksgatan 87

Lägenhet
Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
5 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1
6 042 kr/mån
85 643 kr/m²

50+ med panoramavy över vattnet ligger denna rymliga och välplanerade tvåa med både balkong och stor uteplats. Fritt och insynsskyddat läge med fint ljusinsläpp. Välskött fastighet och solid förening med bekvämt avstånd till härliga promenadstråk och stadens puls. Missa inte denna pärla!

  • Balkong
  • Uteplats
Järnvägsgatan 70, Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Järnvägsgatan 70

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Fastighetsmäklarna
2 995 000 kr
53 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 616 kr/mån
56 509 kr/m²

Äldre charm med högt i tak & stora fönster där ljuset flödar. Denna bostad går enkelt att göra om till en perfekt tvåa. En solid förening med god ekonomi. Lummig innergård som bjuder in till mysiga grillkvällar. Kort promenad till allt som Sundbyberg har att erbjuda, bra kommunikationer.

Vädurens gata 234, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 234

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsmäklarna
1 095 000 kr
40 m²
2 rum
vån 0/2
3 314 kr/mån
27 375 kr/m²

För privatvisning kontakta ansvarig mäklare Igor Ronin på 0705 - 88 91 78. Varmt välkomna till Vädurens gata 234 och denna välplanerade 2:a om 40 kvadratmeter. Här bor du bekvämt på bottenvåningen och har tillgång till lägenhetsförråd som är belägen mitt emot entrén till lägenheten. Mycket bra kommunikationer med buss med flera linjer, busshållplats ligger ca 100m från bostaden. Genom Brandbergen passerar flertalet busslinjer dygnet runt. Flera går till pendeltåget i Haninge och andra till Tyresö förbi Vendelsö. Direktbussar tar dig till Gullmarsplan och centrala Stockholm Central. Området är ett familjevänligt område med närhet till det mesta. I området finns det mesta, stort utbud av lekplatser, parker och utomhusbad. Ett stenkast bort ligger även Tyresta by, Rudans frilufsområde och nära till flertal badplatser. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Mandträsk 44, null, Piteå kommun

Mandträsk 44

Gård/Skog
Piteå kommun
Fastighetsmäklarna
3 995 000 kr
91,1 ha tomt

Välkommen att förvärva denna skogsfastighet med 80 ha skogsmark för unika möjligheter. Jakträtt finns samt att en skogsbruksplan är framtagen. Nu har du chansen att förvärva en skogsfastighet med boende hus, 80 ha skogsmark och med skogen som närmaste granne. Självklart följer även jakträtt med i köpet! Fastigheten ligger i ljuvliga Koler som är det ultimata platsen för avkoppling och gemenskap. Koler är beläget nordväst om Lillpite längs väg 543 och erbjuder fiske, jakt och lugn. Kanske vill du bo på denna fantastiska plats för dig själv eller varför inte sälja några tomter och göra några riktiga goda tomtaffärer på kuppen. Ja här kan du ge dina drömmar liv, stora som jättestora. Försäljningen avser båda fastigheterna: PITEÅ MANJÄRVTRÄSK 2:9 och PITEÅ MANJÄRVTRÄSK 2:10 och en Skogsbruksplan finns framtagen. Enskilt vatten och avlopp.

  • Plus
Mjölnarvägen 6A, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 6A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
3 495 000 kr
48 + 6 m²
1.5 rum
vån 2
3 830 kr/mån
72 813 kr/m²

Välkomna till detta unika boende med utsikt mot Saltsjön. Här bor man med en granne bredvid i egen byggnad med sedumtak, ett eget Townhouse mitt på Kvarnholmen! Egen uteplats samt 3,4 meter i takhöjd. Total golvyta är 54 kvm. Trevliga tillval såsom golvvärme och infällda spotlights. Möjlighet att bygga sovloft eller sovrum. Förråd samt garage i huset.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Tullinge strand 32, Tullinge Strand/Botkyrka, Botkyrka kommun
Tullinge strand 32, Tullinge Strand/Botkyrka, Botkyrka kommun, bild 2
Tullinge strand 32, Tullinge Strand/Botkyrka, Botkyrka kommun, bild 3

Tullinge strand 32

Villa
Tullinge Strand/Botkyrka, Botkyrka kommun
Fastighetsmäklarna
35 000 000 kr
600 m²
22 rum
4 717 m² tomt

Med ett svårslaget, högt och privat läge ligger detta pampiga sekelskifteshus. Huset med en total boarea om ca 600 kvm, fördelat på 4 våningar, har en fantastisk planlösning med flera entréer- vilket gör uthyrningsmöjligheterna oändliga. Entréplanet är toppmodernt renoverat med stora fönster med panoramavy över Mälaren och gården är nyligen upprustad med de allra senaste. Servitut på egen båt-och badbrygga precis nedanför fastigheten. Tullinge ligger strategiskt på det expansiva Södertörn omgivet av sjöar och vacker natur. Här finns akademisk utbildning och service på ett bekvämt avstånd. Till Stockholm är det bara 2,5 mil eller 20 minuter med pendeltåg från intilliggande Tullinge station och det går lika snabbt att pendla till Södertälje. I närområdet finns flera förskolor, skolor, natur, busshållplats, badplats samt Tullinge Centrum med dagligvaruhandel och service. För den aktive finns golfbana, friluftsområden med motionsspår, ishall, tennishall, fotbollsplan samt omtalade Lida med skidåkning, badplats samt härlig natur. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vikingshillsvägen 44D, Kummelnäs, Nacka kommun

Vikingshillsvägen 44D

Radhus
Kummelnäs, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
6 800 000 kr
113 m²
4 rum
5 134 kr/mån
60 177 kr/m²

Välkommen till ett arkitektritat modernt hem med ett fantastiskt läge i Kummelnäs, där Velamsund möter Riset och Vikingshill. Högt belägen, mellan stad och skärgård, finns denna vackra gavelbostad i två plan och med egen charmig trädgård med pergola. Ett ljust, smakfullt och bekvämt boende som är vatten och naturnära men ändå med omedelbar närhet till skolor, förskolor och kommunikationer till city.

  • Plus
Isgränd 13, Hägersten - Västertorp, Stockholms kommun

Isgränd 13

Lägenhet
Hägersten - Västertorp, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 195 000 kr
61 m²
3 rum
vån 3/3
3 809 kr/mån
52 377 kr/m²

Varmt välkomna till denna perfekt planerade trea som ligger högst upp i fastigheten. Renoverad lägenhet om tre rum och kök med stor balkong i soligt läge. Flertalet fina originaldetaljer blandat med modern inredning. Denna välplanerade och genomgående lägenhet erbjuder ett trevligt kök som renoverats till modern standard med hel kyl/frys, diskmaskin, glashäll med fläkt samt ugn. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till solig balkong. Gott om ljusinsläpp från flertalet stora fönster samt att lägenheten ligger högst upp ger en luftig och fri känsla. Två generösa sovrum, gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt stort helkaklat badrum med badkar, wc och kommod med spegel. Lägenheten har nymålade väggar, fin parkett samt spotlights i tak.

  • Balkong
Segelflygsgatan 23, Skarpnäck, Stockholms kommun

Segelflygsgatan 23

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4/4
6 465 kr/mån
39 270 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiskt välplanerade 4:a högst upp i huset med hiss och eget våningsplan. Här bor du på Skarpnäcks bästa läge med fri utsikt utöver takåsar och grönska. Perfekt planlösning med tre rymliga sovrum, socialt vardagsrum och kök samt en otroligt härlig och rymlig balkong. Helkaklat badrum och gäst-wc. Välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Smedsbacksgatan 20, 4tr, Gärdet, Stockholms kommun

Smedsbacksgatan 20, 4tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 550 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 565 kr/mån
91 026 kr/m²

Välkommen till denna funkisdröm högt upp i huset med bedårande utsikt, optimal planlösning och solig balkong! Härligt vardagsrum med underbart ljusinsläpp från stora fönster och rymlig balkong. Vardagsrummet har vackert parkettgolv och plats för både stor soffa och sovalkov. Fin matplatsdel med matplats för 4-5 personer och som öppnar upp mot ett uppdaterat och modernt kök. Rymlig hall med mycket god förvaring genom flertalet original garderober med överskåp. Från hallen når man fräscht helkaklat och stambytt badrum med handfat, wc och dusch. Välkommen till denna pärla i fint skick med vidsträckt utsikt mot Lidingö och Värtan!

Surbrunnsgatan 59, Odenplan, Stockholms kommun

Surbrunnsgatan 59

Lägenhet
Odenplan, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
5 950 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/6
5 772 kr/mån
94 444 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 3:a med optimal planlösning högt upp i huset med härligt solig balkong. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och modernt fullt utrustat kök med integrerade vitvaror och köksö. Två fina sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring. Vidare erbjuds ett nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare. Välkomnande hall med bra förvaring. Möjlighet till garage.

  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 318, Gamla Enskede, Stockholms kommun

Nynäsvägen 318

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 575 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1
3 449 kr/mån
75 735 kr/m²

Charmig etta i ett vackert hus från 1926 med fina bevarade originaldetaljer. Här möts du av ett stort allrum med öppen planlösning mot kök med genomgående fina plankgolv. Läget är perfekt med kort väg till Sandsborgs t-bana samt bra cykelvägar in till stan.

  • Plus
Åre strand 15:2 v.39, Holiday Club, Åre kommun

Åre strand 15:2 v.39

Lägenhet
Holiday Club, Åre kommun
Fastighetsmäklarna
Pris saknas
118 m²
4 rum
375 kr/mån

Lock-Off lägenhet i populära Holiday Club. En andelslägenhet som består av två lägenheten vilket ger dig en mängd olika möjligheter. Den större lägenheten är 95 kvm med 2 sovum badrum bastu och stor altan med sjöutsikt. Den mindre studiolägenheten är 23 kvm med kök, badrum och allrum och egen altan. Perfekt för tonåringen, vänner eller uthyrning. Nu ges du möjlighet att komma hit vecka 39 varje år och bo i egen andelslägenhet. Ett härligt boende bara ett stenkast från Holiday Club nere vid Åresjön som erbjuder härliga vyer över fjällvärlden och kanske till och med ett bad från den närbelägna stranden. Vecka 39 är den tid på året som Åre är som vackrast. Träden skiftar färg till både rött och gult och fjällvärlden erbjuder fantastiska vandringar i den klara höstluften. De flesta år infaller denna vecka samtidigt som Åre inbjuder till höstmarknad och byn exploderar i aktiviteter, marknadsstånd, restauranger både utomhus och inomhus och shopping. Om du inte besökt Åre höstmarknad så är det dags. Holiday Club ownership erbjuder ett semesterboende där du äger en andelsvecka i en bestämd lägenhet. Här finns allt du behöver för en härlig vecka i fjällvärlden och båda lägenheterna är fullt utrustad för 6 -8 personer. Två sovrum med dubbelsäng, stort badrum med bastu, vardagsrum med braskamin och fullt utrustat kök. Här finns stor altan i söderläge med med fin utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Lakan och handdukar finns på plats och du behöver inte bekymra dig om städning. Som att bo på hotell, fast bättre. Denna lägenhet ligger bara 100 meter från Holiday Club med äventyrsbad, gym, minigolfbana, bowlinghall, affär och flera restauranger och via en gångbro kommer du snabbt till stationshuset med ICA och ännu fler affärer. Alldeles utanför huset finns en lekplats och en sandstrand med magisk utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Här finns möjlighet att hyra kajak eller ta en promenad i kvällssolen. Denna andelsvecka ger även möjlighet att delta i det internationella RCI-systemet som ger dig möjlighet att byta din vecka till en semester någon annanstans i världen eller om du vill komma till Åre en annan vecka något år. Läs gärna mer om Holiday Club ownership på deras informativa hemsida www.holidayclub.se/ownership Välkommen till Åre!

  • Balkong
  • Uteplats
Ursviksvägen 113, Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun

Ursviksvägen 113

Lägenhet
Lilla Ursvik, Sundbybergs kommun
Fastighetsmäklarna
1 350 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/2
3 244 kr/mån
56 250 kr/m²

Denna perfekta 1:a erbjuder genomgående fina ytskikt och stilrena färgval som skapar en harmonisk atmosfär. Belägen i ett grönt villaområde i Lilla Ursvik, bara ett stenkast från naturområden, är denna lägenhet ett drömhem. Välplanerat rum med plats för både dubbelsäng, soffhörna och matplats. Praktiskt kök med all maskinell utrustning. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig kontakt med omgivningen. Förvaringsutrymmena är smart utformade för att maximera utrymmet. Badrummet renoverades och erbjuder moderna bekvämligheter. För den som önskar flexibilitet finns möjlighet till eget parkeringsutrymme till en förmånlig månadskostnad. Kommunikationerna är utmärkta med buss 504 precis utanför dörren, vilken tar dig till T-bana och Sundbybergs Station på endast 15 minuter. Dessutom nås tvärbanan, tunnelbanan och pendeltåget från Sundbybergs Centrum. Området kring Ursviks motionsområde lockar med utomhusgym, vandringsstigar och löparslingor, perfekt för den aktiva livsstilen. Med flexibelt tillträde och ett unikt läge i Sundbyberg, är denna lägenhet ett eftertraktat boende för den som vill kombinera stadsliv med närheten till naturen.

Skogskärrsvägen 5E, Högmora, Huddinge kommun

Skogskärrsvägen 5E

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
Fastighetsmäklarna
1 775 000 kr
20 m²
2 rum
3 325 kr/mån
88 750 kr/m²

Välkommen till detta perfekta boende med välplanerade kvadratmetrar. Sällskapsdel på entréplan och charmigt loft med plats för dubbelsäng. Passar singeln likväl som paret där man får njuta av både grönområden och vatten likväl som närheten till högskolor och stadens puls. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Södertäljevägen 160, Haninge/Tungelsta, Haninge kommun

Södertäljevägen 160

Villa
Haninge/Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsmäklarna
3 995 000 kr
62 + 26 m²
4 rum
6 053 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med två fullt inredda bostadshus. En generös tomt på mer än 6000 kvm skapar enorma möjligheter, bl.a. till avstyckning för vidare försäljning. Soligt och fritt läge med skogen som närmaste granne. Välkommen.

Kratsbodavägen 50C, Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 950 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
4 265 kr/mån
65 556 kr/m²

Lyxig tvåa i bästa läge. I Mariehäll, intill Annedal vid Bällstaviken har vi nu förmånen att presentera denna lägenhet till försäljning. Med sina 45 kvm erbjuds du här generöst med utrymmen i ett lugnt område. Ljus och fin lägenhet där du bara kan ta ditt flyttlass och flytta in. Det tar 5 minuter att cykla till Brommablocks, Brommas välkända centrum ( i huset har du cykelpool) eller promenera till Bällstaviken samt precis vid entrén kan du ta en av Volvos On-demand (bilpool) bilar och åka iväg. Träningsanläggning runt hörnet samt stor terrass på taket. Här bor du i lugnt område med närhet till såväl stan och fina skogspromenader. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 27