Mäklare Richard Berg

Richard Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tideliusgatan 65 BV, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tideliusgatan 65 BV

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 0/5
1 733 kr/mån
83 214 kr/m²

Accepterat Pris och omedelbart tillträde möjligt i obelånad Brf, med 8 st. HR kvar och garage. Här för du många välplanerade kvadrat för priset. Lägenheten utmärks av den ljusa hemtrevnad som genast infinner sig direkt när du kliver in i hallen. I kombinationen med det fina skicket och renoveringar som tagit hänsyn till originalskicket, hittar ni här ett boende som det är lätt att bli förälskad i! De boende erbjuds, övernattningslägenhet, Gym, musikrum, möteslokal, återbrukslokal, snickeri, sopsorteringsrum, grovsoprum, gemensam bokningsbar lådcykel, garage och två moderna tvättstugor. Mycket välplanerade 42 kvm. Renoverat kök med ordentligt matplats, gott om förvaring och kvalitativa material, som t.ex Carrara-marmor. Lättmöblerat vardagsrum med avskild sovalkov för 160 cm säng, umgängesdel, arbetsplats och naturlig plats för TV. Hall med många fullhöjdsskåp ger gott om förvaring och ett stort badrum.. Ett lugnt boende invid lummiga Rosenlundsparken som kombinerar det moderna med härliga 60-tals värden. Här bor du med minuters promenadavstånd till Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv. Lika nära får du till utmärkta kommunikationer och all service samt nöjesutbud som Söder erbjuder. Välkommen till Tideliusgatan 65!

  • Premium
Axel Wennergrens Väg 18 3tr, Tyresö / Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Axel Wennergrens Väg 18 3tr

Lägenhet
Tyresö / Tyresö Centrum, Tyresö kommun
Fastighetsmäklarna
3 295 000 kr
91 m²
3 rum
vån 3/5
7 734 kr/mån
36 209 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet med sällsynt ljus och rymd. Stora sociala ytor för umgänge, Inglasad balkong, som blir ett trivsamt uterum större delen av året, stor klädkammare, gäst-wc, ett matsalsdel och kök i öppen plan, där du lätt sätter ca 18 middagsgäster till bords. Vardagsrumsdel som också ansluter och ligger i gavelläge med ljusinsläpp från två håll. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Till lägenheten följer även ett rymligt källarförråd. Parkeringsplats 450 kr/månad. BRF Silvertärnan är en eftertraktad och populär förening med välskött fastighet och stabil ekonomi. Föreningens barnvänliga och lummiga innergård erbjuder bra lekytor, lekplats samt grillplats. De boende erbjuds bl.a. samlingslokal/festlokal, tvättstuga samt cykelförråd. Ett väldigt bekvämt boende på minuters avstånd från Tyresö Centrum med all tänkbar service, butiker, mataffärer, restauranger, caféer mm. Även många idrottsanläggningar, fina promenadstråk och närhet till både natur samt skärgårdsmiljöer för bad- och båtliv, många förskolor och skolor i området, bl.a. Engelska skolan och Montessoriförskola i kvarteren. Ett svårslaget läge för barnfamiljer eller den som söker lugn, bekvämlighet och ytor. Utmärkta kommunikationer från busshållplatserna Tyresö C och ”Masten” på endast ligger 3 minuters gångavstånd från porten. Förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. För den golfintresserade finns den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. För den ridintresserade finns Tyresö Ryttatförening på ett par kilometers avstånd. Läget erbjuder också fantastiska utflyktsmål som Erstaviks naturreservat, Alby friluftsgård, Tyresta nationalpark och anrika Tyresö slott med dess park, borggård och café. Välkomna till ett rymligt, ljust och väldigt bekvämt boende nära både Stockholms City och naturen!

Tideliusgatan 61 5tr, Södermalm, Stockholms kommun

Tideliusgatan 61 5tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
5 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/5
2 994 kr/mån
88 984 kr/m²

Lugnt belägen högst upp i obelånad Brf. Lägenheten utmärks av ljuset högst upp i huset och den hemtrevnad som genast infinner sig direkt, när du kliver in i hallen. Balkong i sydväst. I kombinationen med det allmänt fina skicket och de varsamma renoveringar som tagit hänsyn till originalskicket, får ni ett boende som det är lätt att bli förälskad i. Lägenheten går lätt att disponera om till en väl fungerande 3:a med ytterligare sovrum med fönster. Se exempelbilder. Mycket välplanerad och genomgående planlösning med ljusinsläpp från två håll, kök med ordentligt matrum, gott om förvaring och stort badrum med frostat fönster. Ett lugnt boende invid lummiga Rosenlundsparken som kombinerar det moderna med härliga 60-tals värden. Här bor du med minuters promenadavstånd till Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv. Lika nära får du till utmärkta kommunikationer och all service samt nöjesutbud som Söder erbjuder.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3