Mäklare Richard Berg

Richard Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drakflygargatan 5, Skarpnäck, Stockholms kommun

Drakflygargatan 5

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
1 995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 040 kr/mån
33 529 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och socialt planerade tvåa med gavelläge, många fönster och balkong. Bostaden är tack vare sitt läge ljus och social med semiöppna planlösningar. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenoveringar, med lite kärlek och omvårdnad blir den en väldigt trevlig lägenhet med lugnt läge längst in i en återvändsgränd med väldigt lite trafik En kort promenad tar dig till tunnelbanan som tar dig in till City på 20 minuter, även nära till goda bussförbindelser och pendlingsmöjligheter för den med cykel. Här bor du också naturnära med närhet till närservice som matbutiker, restauranger mm. Nackareservatet ligger på promenadavstånd från bostaden och populära Flatensjön nås med enkelhet där härliga naturstigar, badstränder, klättringsmöjligheter och utegym finns att tillgå. Lägenheten erbjuder ett fullstort sovrum med utsikt mot den lummiga återvändsgränden ett stort badrum utrustat medduschkabin Du finner även ett lättmöblerat vardagsrum i en semiöppen och social planlösning mot det praktiska köket som erbjuder bra arbetsytor och gott om, förvaring samt matplatsplats för 4–6 personer invid stora fönster. Från köket nås även den trivsamma balkongen. Brf Navigatören är en av områdets största och mest populära föreningar med förskola, föreningslokal, övernattningsrum, snickeriverkstad samt gym med bastu på innergårdarna. Dessutom har föreningen två egna parkeringshus, där även laddningsmöjligheter för elbilar har installerats.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Ölandsgatan 44, 1 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ölandsgatan 44, 1 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 745 000 kr
25 m²
1 rum
1 665 kr/mån
109 800 kr/m²

Det är lätt att bo här. 1 min till T-bana, bussar och köpcentra med stor Ica 07-23 alla dagar. Du går till stora delar av det vi älskar med Söder på 5-10 min. Restauranger, klubbar, parker, vatten, gym. Stabil äkta brf, låg belåning, äger marken. Byggår 1928. Härlig välplanerad etta. Takhöjd 2,75, fiskbensparkett, originaldörrar, TM, garderober, plats för sängen. Välkommen!

Hägervägen 7, Enskede / Tallkrogen, Stockholms kommun

Hägervägen 7

Lägenhet
Enskede / Tallkrogen, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
2 195 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
1 868 kr/mån
84 423 kr/m²

Balkong högst upp med eftermiddags- och kvällssol. En optimalt planerad och smakfullt renoverad funkisetta i den lummiga idyllen i Tallkrogens lugna trädgårdsstad. Belägen i en lågt belånad och välskött förening och fastighet, där de stora arbetena är utförda, såsom stambyte. Här bor du också nära goda kommunikationer, med T-bana ca 400 m, som tar dig till Söder och Medborgarplatsen på ca 10-12 minuter. Ett av Stockholms och Söderorts lugnaste och mest stilla område, men här sjuder av liv, med trädgårdsförening, loppisar, restauranger, mataffär, service, skolor, förskolor och vackra parker. Lägenheten är utrustad med modern säkerhetsdörr samt jordfelsbrytare. Renoverade ytskikt och ett smakfullt kök med öppen planlösning mot allrummet och balkongen, med eftermiddags- och kvällssol. Lättmöblerat allrum med plats för stor säng, nattduksbord, soffa och matplats. Renoverat badrum med dusch, rymlig hall med plats för förvaringsmöbler. Till lägenheten ingår även nyttjande av ett källarförråd.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3