Mäklare Sam Soheilson

Sam Soheilson

Om mig

Idrotten präglade mig sedan barnsben. Detta gjorde att jag utvecklade diciplin, ett driv samt vilja att vinna samt ta eget ansvar. Jag tränade friidrott på elitnivå fram till 21 års åldern. Idag brinner jag för att hjälpa och arbeta med människor. Min bakgrund idrott, naprapat och säljare har utvecklat mig till en empatisk person som kan hantera människor i alla situationer. Just nu bor jag på Kungsholmen och arbetar där. På fritiden föredrar jag att umgås med vänner, mat,meditera, resa, träna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tändkulevägen 27, Nacka strand, Nacka kommun

Tändkulevägen 27

Lägenhet
Nacka strand, Nacka kommun
Fastighetsmäklarna
2 400 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/6
2 713 kr/mån
68 571 kr/m²

Nyproducerad stilren och elegant lägenhet med modern touch i pulserande Nacka strand. Nära till centrum med mycket bra kommunikationer både med båt och buss till centrala Stockholm och härligt folkliv på kajen. På absolut bästa läge med Nacka Strand samt Nacka Forum som närmsta granne, finner du denna etta med smakfullt väldisponerad yta.

  • Hiss
Kratsbodavägen 50C, Mariehäll, Stockholms kommun

Kratsbodavägen 50C

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Fastighetsmäklarna
3 195 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
4 265 kr/mån
71 000 kr/m²

Lyxig tvåa i bästa läge. I Mariehäll, intill Annedal vid Bällstaviken har vi nu förmånen att presentera denna lägenhet till försäljning. Med sina 45 kvm erbjuds du här generöst med utrymmen i ett lugnt område. Ljus och fin lägenhet där du bara kan ta ditt flyttlass och flytta in. Det tar 5 minuter att cykla till Brommablocks, Brommas välkända centrum ( i huset har du cykelpool) eller promenera till Bällstaviken samt precis vid entrén kan du ta en av Volvos On-demand (bilpool) bilar och åka iväg. Träningsanläggning runt hörnet samt stor terrass på taket. Här bor du i lugnt område med närhet till såväl stan och fina skogspromenader. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 2