Mäklare Åsa Rutfjäll

Åsa Rutfjäll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Funäsdalshöjden 8D, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Funäsdalshöjden 8D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Funäsdalshöjden 8D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Funäsdalshöjden 8D

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
2 675 000 kr
54,5 + 2 m²
3 rum
vån 2/2
2 610 kr/mån
49 083 kr/m²

Bästa läget i byn har man på Funäsdalshöjden. Här bor man i alldeles nya, välbyggda, väl utrustade och snyggt inredda lägenheter. Förmodligen de sista, under överskådlig framtid, med så här centralt och vackert läge. Föreningens lån är endast 5 750 kr/m², vilket bidrar till att hålla räntekostnader, och därmed avgifterna, nere. Belåningsgraden är väldigt låg för att att vara nyproduktion! Snudd på hälften av de 30 lägenheterna är sålda och inflyttade. Tillgängliga lägenheter framgår dels av "Orienteringsplan", dels av "Lägenhetsöversikt", som även visar priser, våningsplan mm. Båda finns under Dokument. En del lägenheter kan tillträdas omgående, en del inom några månader. Oavsett vilket kan överlåtelseavtal tecknas redan nu. Lägenheterna, om närmare 55 m², har 2 sovrum, badrum med bastu kombinerad tvättmaskin/torktumlare, balkong eller uteplats samt fiber installerat och klart. I en av lägenheterna på övre plan finns en värmande kamin. Till varje lägenhet hör ett bra förråd om ca 2 m² och varje lägenhet har tillgång till en P-plats. Dessutom finns laddplatser och gästparkeringar. Föreningen har lämpligt nog både vallabod och cykeltvätt, vilka delas med de två grannföreningarna. I månadsavgiften ingår föreningens gemensamma kostnader för t.ex: VA, sophantering, fastighetsförsäkring, gemensam el, vägunderhåll och snöröjning. Här bor man högst upp på höjden med gott om sol och härlig utsikt mot Anåfjällen, Funäsdalberget och/eller Skarvarna, beroende vilken lägenhet man väljer. Och vill man inte sitta hemma och glo är det bara att öppna dörren och gå till allt, bokstavligen allt: skidspår, slalombacke, restauranger, affärer, förskola, grundskola, gym, skidbuss, busstation mm. Dessutom är det enkelt att kombinera familj och ett rikt friluftsliv med jobb på distans eller på plats. Att bo i Funäsdalen är helt enkelt ett gott liv - oavsett om det är permanent eller då och då! NOTERA! Det finns även några större lägenheter på 79,5 m². De finns i en separat beskrivning under adressen: Funäsdalshöjden 1A.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Malmagsvägen 24, null, Härjedalens kommun

Malmagsvägen 24

Tomt
Härjedalens kommun
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
2 975 000 kr
1 547 m² tomt

Mitt i genuina Fjällnäs ligger denna fina tomt omgiven av både fjällbjörkar och ängsmark med utsikt ner mot sjön och mot Rutfjället. Här kan man få till ett riktigt härligt boende om ca 250 kvadratmeter. Byggrätten är 135 m² byggarea plus en souterrängvåning, vilket passar fint då tomten ligger i en sluttning. Från övervåningen kommer utsikten garanterat att bli än mer hänförande. Skulle man senare vilja utöka lite så får man bygga både en Friggebod och ett Attefallshus. Tomten är byggklar - anslutningspunkt till kommunalt VA finns vid tomtgränsen - så i princip skulle man kunna börja bygga redan till sommaren. Runt om tomten finns en hel del detaljplanerad naturmark vilket innebär att den ska förbli orörd och inte kommer att bebyggas. Sveriges första fjällhotell, Fjällnäs Est. 1882, ligger 300 m rakt västerut längs den fina lilla grusvägen. Här finns härlig restaurang, trevliga sällskapsrum samt ett exklusivt spa med utomhusbad. Där finns också möjlighet att gå på konserter, yogaklasser och annat spännande som anordnas i Aula Capella. Pittoreska Strandgården, ca 150 m östererut längs samma gulliga väg, erbjuder både boende och goda luncher och middagar. Precis i närheten finns flera preparerade skidspår, totalt 30 mil. Tillgång till 60 mil preparerade skoterspår finns också. På 5-15 minuter med bil, eller skoter, ligger Tänndalens Alpinområde dit man även kan ta skidbussen. Sjön Malmagen erbjuder kristallklart vatten för både morgon-och kvällsdopp, förslagsvis efter en vacker promenad längs sjön på den gamla grusvägen som tidigare var riksväg in till Norge. En roddtur med tillhörande fiske är också att rekommendera. Vintertid kan man passa på att åka en rundtur med hundspann. Fjällnäs i sig har en lång tradition av både vinter- och sommarturism vilket både de vackra omgivningarna och snösäkerheten har bidragit till. Trots en hel del nybyggande har man lyckats behålla småskaligheten och känslan av en genuin fjällby – en by i de riktiga fjällen helt enkelt!

Funäsdalshöjden 1A, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Funäsdalshöjden 1A, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Funäsdalshöjden 1A, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Funäsdalshöjden 1A

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
3 575 000 kr
79,5 + 7 m²
4 rum
vån 2/2
3 808 kr/mån
44 969 kr/m²

Bästa läget i byn har man på Funäsdalshöjden. Här bor man i alldeles nya, välbyggda, väl utrustade och snyggt inredda lägenheter. Förmodligen de sista, under överskådlig framtid, med så här centralt och vackert läge. Föreningens lån är endast 5 750 kr/m², vilket bidrar till att hålla räntekostnader, och därmed avgifterna, nere. Belåningsgraden är väldigt låg för att att vara nyproduktion! Snudd på hälften av de 30 lägenheterna är sålda och inflyttade. Tillgängliga lägenheter framgår dels av "Orienteringsplan", dels av "Lägenhetsöversikt", som även visar priser, våningsplan mm. Båda finns under Dokument. En del lägenheter kan tillträdas omgående, en del inom några månader. Oavsett vilket kan överlåtelseavtal tecknas redan nu. Lägenheterna, om närmare 80 m², har 3 sovrum, 2 badrum, bastu, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, balkong eller uteplats samt fiber installerat och klart. I lägenheterna på de övre planen finns en värmande kamin. Till varje lägenhet hör ett bra förråd om ca 7 m² och varje lägenhet har tillgång till en P-plats. Dessutom finns laddplatser och gästparkeringar. Föreningen har lämpligt nog både vallabod och cykeltvätt, vilka delas med de två grannföreningarna. I månadsavgiften ingår föreningens gemensamma kostnader för t.ex: VA, sophantering, fastighetsförsäkring, gemensam el, vägunderhåll och snöröjning. Här bor man högst upp på höjden med gott om sol och härlig utsikt mot Anåfjällen, Funäsdalberget och/eller Skarvarna, beroende vilken lägenhet man väljer. Och vill man inte sitta hemma och glo är det bara att öppna dörren och gå till allt, bokstavligen allt: skidspår, slalombacke, restauranger, affärer, förskola, grundskola, gym, skidbuss, busstation mm. Dessutom är det enkelt att kombinera familj och ett rikt friluftsliv med jobb på distans eller på plats. Att bo i Funäsdalen är helt enkelt ett gott liv - oavsett om det är permanent eller då och då! NOTERA! Det finns även några mindre lägenheter på 54,5 m². De finns i en separat beskrivning under adressen: Funäsdalshöjden 8D.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fjällnäsvägen 64, null, Härjedalens kommun

Fjällnäsvägen 64

Tomt
Härjedalens kommun
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
2 175 000 kr
1 467 m² tomt

Med härlig utsikt över sjön Malmagen och mot Rutfjället ligger dessa två tomter som enkelt nås med bil året runt. En tomt är redan såld. Byggrätten är 130 m² per tomt. Vind får inredas. Skulle man senare vilja utöka lite så får man bygga både en Friggebod och ett Attefallshus per tomt. Tomten är byggklar - anslutningspunkt till kommunalt VA finns vid tomtgränsen - så i princip skulle man kunna börja bygga redan till sommaren. Sveriges första fjällhotell, Fjällnäs Est. 1882, ligger ca 5 minuters promenad rakt västerut. Här finns härlig restaurang, trevliga sällskapsrum samt ett exklusivt spa med utomhusbad. Där finns också möjlighet att gå på konserter, yogaklasser och annat spännande som anordnas i Aula Capella. Pittoreska Strandgården, ca 300 m västerut, erbjuder både boende och goda luncher och middagar. I närheten finns flera preparerade skidspår, totalt 30 mil. Tillgång till 60 mil preparerade skoterspår finns också. På 5-15 minuter med bil, eller skoter, ligger Tänndalens Alpinområde dit man även kan ta skidbussen. Sjön Malmagen erbjuder kristallklart vatten för både morgon-och kvällsdopp, förslagsvis efter en vacker promenad längs sjön på den gamla grusvägen som tidigare var riksväg in till Norge. En roddtur med tillhörande fiske är också att rekommendera. Vintertid kan man passa på att åka en rundtur med hundspann. Fjällnäs i sig har en lång tradition av både vinter- och sommarturism vilket både de vackra omgivningarna och snösäkerheten har bidragit till. Trots en hel del nybyggande har man lyckats behålla småskaligheten och känslan av en genuin fjällby – en by i de riktiga fjällen helt enkelt!

Visar alla 4