Mäklare Sofia Karlsson

Sofia Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granhögsgatan 12, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Granhögsgatan 12

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
825 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
1 099 m² tomt

I ett familjärt bostadsområde i Sidan Södra finner ni denna villa med stor potential att bli ert drömhus! Här kan ni låta er kreativitet flöda och många möjligheter finns. Bostadshuset är från 1976 och erbjuder gott om utrymmen. Villan är belägen på en rymlig tomt perfekt för barn att leka på eller för den trädgårdsintresserade att odla på, många olika sorters uppvuxna fruktträd finns redan planterade. Vidbyggt garage med plats för 1 bil. Nära till fina promenadstråk med vacker natur och badmöjligheter samt gång och cykelavstånd till Bengtsfors affärscentrum. Varmt välkomna till Granhögsgatan 12 i Bengtsfors!

Rosenvägen 1, null, Bengtsfors kommun

Rosenvägen 1

Villa
Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
795 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
1 103 m² tomt

Varmt välkomna till Rosenvägen 1 och denna trivsamma villa belägen i ett familjärt och populärt bostadsområde i Billingsfors. Villan är från 1966 och består av en enplansvilla med källaren, vi har 109 kvm på vardera planet. Huset ligger som först huset på vänster sida på Rosenvägen med utsikt mot Laxsjön. Bostadshuset erbjuder en bra planlösning och vi har gott om utrymmen. Från det ljusa vardagsrummet nås ett inglasat uterum i väster. Huset har löpande renoverats invändigt. Tomten har stor potential och består av en hörntomt med grillstuga och förrådsbyggnad. Garage på källarplan. Fjärrvärme. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Kråkviken, null, Bengtsfors kommun

Kråkviken

Fritidshus
Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 rum
1 910 m² tomt

Fastigheten är nyligen avstyckad från stamfastigheten och här vilar ett lugn som är eftertraktat av många. För den händiga kan detta bli ett riktigt drömställe – huset har inte använts under flera decennier och är i behov av kärlek och omsorg. En fantastisk tomt med närheten till naturen och de vackra sjöarna – många fina badplatser. Vatten/avlopp och el saknas. Missa inte denna chansen – Varmt välkomna på visning!

Kapellvägen 10, Skåpafors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Kapellvägen 10

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
1 440 m² tomt

Varmt välkomna till Kapellvägen 10 i Skåpafors! Här möts ni av en varm och familjevänlig villa i ett lugnt bostadsområde. Bostadshuset är ljust och lantligt inrett och här finns gott om utrymme för hela familjen och bekanta. 2020 byggdes huset till med ett sovrum och ett härligt vinterbonat uterum – perfekt att koppla av i framför brasan med en kopp te eller njuta av kvällssolen på sommaren! Bostadshuset har 3 styckena sovrum. En stor altan med utsikt mot Laxsjön och det fina naturlandskapet - en uteplats som ligger varmt om hjärtat. Här kan man tillsammans med ett större sällskap njuta av den svenska sommaren och allt den har att erbjuda. Bergvärme och fiber finns installerat. Välvårdad trädgårdstomt med fina stenanläggningar och grusat parti – bra parkering. Uthus för trädgårdsförvaring finns på tomten. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bråtnäs Ekeroa, Torrskog, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Bråtnäs Ekeroa

Fritidshus
Torrskog, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
94 m²
3 rum
1 761 m² tomt

Varmt välkomna till Bråtnäs Ekeroa och denna härliga fastighet, endast ett stenkast ifrån sjön Lelång. Här kan ni njuta av den vackra dalsländska naturen och blicka ut över sjön där båtarna passerar. Fåglarna kvittrar i de fina grönskande ekarna och vågorna skvalpar mot strandkanten. Nere vid bryggan ligger båten förtöjd och väntar på att åka ut på en fisketur. Bostadshuset är gediget byggt och kan användas året runt – 2011 byggdes huset till med ca 42 kvm. Flera härliga uteplatser finns att variera sig mellan – och bryggan nere vid vatten är en härlig plats att njuta på! Djupborrad brunn för vatten finns. Fiber är installerat. Missa inte den chansen, varmt välkomna på visning!

Högsvägen 8, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Högsvägen 8

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
795 000 kr
92 + 60 m²
4 rum
2 133 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna välvårdade villa som har renoverats flitigt invändigt de senaste åren. Fastigheten ligger belägen på Högsvägen 8 i Billingsfors, en tomt på hela 2 133 kvm. Den stora tomten har stor potential och många möjligheter finns. Bostadshuset erbjuder en trevlig planlösning med ljusa och fräscha rum. Från vardagsrummet nås en liten uteplats i söder. Fristående garage med vidbyggd carport och förrådsutrymme. Vill man ha promenadavstånd till affären är detta ett ypperligt tillfälle! Lugnt område och nära till Laxsjön. Varmt välkomna på visning av Högsvägen 8!

Visar alla 6