Mäklare Sofia Karlsson

Sofia Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Egnahemsvägen 7, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Egnahemsvägen 7

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
775 000 kr
91 + 43 m²
4 rum
1 822 m² tomt

Välkomna till Egnahemsvägen 7 och denna gemytliga villa belägen på en solig tomt i Dals Långed. Detta är fastigheten för er som söker ett familjärt och hemtrevligt boende och har en stor glädje för trädgårdsarbete. Tomten är på hela 1 822 kvm och här är det bara att låta kreativiteten flöda, flera fina träd, buskar och växter finns redan planterat. Bostadshuset består av en hemtrevlig villa med en boarea på 91 kvm fördelat på två plan. Köket och badrummet är nyligen renoverat. Fastigheten ligger högt med gångavstånd till bland annat affärer, bibliotek, skola, idrottshall, elljusspår och badplats. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga fastighet – välkomna på visning!

Alpgatan 1, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Alpgatan 1

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 000 000 kr
121 + 33 m²
4 rum
823 m² tomt

Varmt välkomna till denna välplanerade villa belägen i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde på Majbergsdal. Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till affärscentrum, fina naturområden, badplats och mycket mer. Bostadshuset har en boarea på 121 välplanerade kvadratmeter och inrymmer 4 rum och kök. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till altanen belägen i väster. I vardagsrummet finner vi en mysig öppen spis med insats som ge en skön och behaglig värme. Villan har under de senaste 10 åren renoverats flitigt och ger ett modernt intryck. Perfekt boende för en barnfamilj – Välkomna på visning!

Årbol 3 och 5, Ärtemark, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Årbol 3 och 5

Fritidshus
Ärtemark, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 400 000 kr
65 + 4 m²
4 rum
6 720 m² tomt

Varmt välkomna till fastigheten som erbjuder något utöver det vanliga! Här har ni chansen att inte bara förvärva ett strandnära hus utan två. Fastigheten består av en tomtarea på 6 720 kvm med ett hus på ca 65 kvm samt ett mindre fritidshus vid strandkanten på uppskattningsvis 25 kvm. Genom att förvärva denna fastighet öppnas många möjligheter! Här kan ni skapa fantastiska minnen och familjära upplevelser under hela året. Ni kan välja att bo permanent i det större av husen eller ha två fritidshus vilket är perfekt om man får gäster. Fastigheten är belägen endast 5 km från Bengtsfors affärscentrum. Detta är en idyll som kan ha otroliga utvecklingsmöjligheter - Missa inte detta tillfälle! Välkomna att uppleva denna fastighet i verkligheten!

  • Uteplats
Granhögsgatan 12, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Granhögsgatan 12

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
590 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
1 099 m² tomt

I ett familjärt bostadsområde i Sidan Södra finner ni denna villa med stor potential att bli ert drömhus! Här kan ni låta er kreativitet flöda och många möjligheter finns. Bostadshuset är från 1976 och erbjuder gott om utrymmen. Villan är belägen på en rymlig tomt perfekt för barn att leka på eller för den trädgårdsintresserade att odla på, många olika sorters uppvuxna fruktträd finns redan planterade. Vidbyggt garage med plats för 1 bil. Nära till fina promenadstråk med vacker natur och badmöjligheter samt gång och cykelavstånd till Bengtsfors affärscentrum. Varmt välkomna till Granhögsgatan 12 i Bengtsfors!

Visar alla 4