Flinks Fastighetsförmedling

Flinks Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Källevägen 2, Ödskölt, Bengtsfors kommun
 • Lör 14 okt kl 10:00
Källevägen 2, Ödskölt, Bengtsfors kommun, bild 2
Källevägen 2, Ödskölt, Bengtsfors kommun, bild 3

Källevägen 2

Villa
Ödskölt, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 838 m² tomt

Med attraktiv belägenhet och vidsträckt utsikt över glittrande sjön Iväg bjuder denna gedigna villa på fräscha, moderna ytor och plats till hela familjen. Villan har nyligen renoverats med ett nytt kök och badrum samt nytt parkettgolv i flera rum. Vidare är bostaden i uppdaterad skick med nyare 3-glas fönster, nylagt tak av betongtegel och bergvärmepump. Här finns 3 sovrum och ett hemtrevligt vardagsrum med slående utsikt över sjön. Även källarplan är mycket användbar med gillestuga, förrådsutrymmen, tvättstuga och pannrum. Utanför huset finns en härlig uteplats med sagolik utsikt över sjön och på baksidan av huset väntar en stor gräsmatta med mindre insyn. Huset ligger även mycket nära denna kommunala badplats i Ödskölt.

 • Premium
Granhögsgatan 12, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Granhögsgatan 12

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
825 000 kr
149 + 26 m²
5 rum
1 099 m² tomt

I ett familjärt bostadsområde i Sidan Södra finner ni denna villa med stor potential att bli ert drömhus! Här kan ni låta er kreativitet flöda och många möjligheter finns. Bostadshuset är från 1976 och erbjuder gott om utrymmen. Villan är belägen på en rymlig tomt perfekt för barn att leka på eller för den trädgårdsintresserade att odla på, många olika sorters uppvuxna fruktträd finns redan planterade. Vidbyggt garage med plats för 1 bil. Nära till fina promenadstråk med vacker natur och badmöjligheter samt gång och cykelavstånd till Bengtsfors affärscentrum. Varmt välkomna till Granhögsgatan 12 i Bengtsfors!

Rosenvägen 1, null, Bengtsfors kommun

Rosenvägen 1

Villa
Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
795 000 kr
109 + 109 m²
6 rum
1 103 m² tomt

Varmt välkomna till Rosenvägen 1 och denna trivsamma villa belägen i ett familjärt och populärt bostadsområde i Billingsfors. Villan är från 1966 och består av en enplansvilla med källaren, vi har 109 kvm på vardera planet. Huset ligger som först huset på vänster sida på Rosenvägen med utsikt mot Laxsjön. Bostadshuset erbjuder en bra planlösning och vi har gott om utrymmen. Från det ljusa vardagsrummet nås ett inglasat uterum i väster. Huset har löpande renoverats invändigt. Tomten har stor potential och består av en hörntomt med grillstuga och förrådsbyggnad. Garage på källarplan. Fjärrvärme. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Flatebyn 6, Laxarby, Bengtsfors kommun

Flatebyn 6

Villa
Laxarby, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
212 + 40 m²
7 rum
2 634 m² tomt

Ungefär 500 meter från vackra Laxsjön hittas denna unika familjevilla med lantlig placering. Villan har en lugn, ostört läge samtidigt som den har en bra tillgänglighet från länsvägen med bilfärd till Bengtsfors på ca 10 minuter (Åmål på ca 30 minuter.) Villans boarea om hela 212 m2 erbjuder plats till hela familjen, rummen är vidsträckta och hela huset bjuder in till umgänge och blir en naturlig mötesplats för familj och vänner. Bostadshuset villar på en naturtomt på 2.634 m2 där huset omfamnas av en lummig uppvuxen trädgård, närliggande skog och sjöglimt från den stora altanen i väster. Vidare finns ett praktiskt uthus som inhyser carport, pannrum och snickarbod. Fiber finns inkopplad. Djupborrad brunn och nytt avlopp. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Dals-Högen 180, null, Dals-Eds kommun

Dals-Högen 180

Villa
Dals-Eds kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
121 + 72 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Belägen nära Norra Kornsjön och med bara ett kilometersavstånd till den norska gränsen återfinns denna vackra villa byggd 1925. Här erbjöds en solig tomt på 1690 m2 med charmigt bostadshus och fristående garage med verkstad. Fastigheten är helt underbar för den som söker avkoppling på landet, samtidigt som en snabb fiberuppkoppling ger möjlighet till en praktisk uppkoppling till världen utanför denna lilla idyll. Den mysiga bostaden med anar från tidigt 1900-talet erbjuder 3 möjliga sovrum, två renovreade sällskapsutrymme, kök och helkaklat badrum byggt för ca 15 år sedan. Vidare finns två soldränkta altaner och trevlig trädgård. Fastigheten ligger bara 35 km från Halden och 20 km från Ed. Skog, naturupplevelse och bad ligger runt knuten. Ingen boplikt. Varmt välkommen på visning!

Kunghällsvägen 5, Centrum, Bengtsfors kommun

Kunghällsvägen 5

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
895 000 kr
91 + 80 m²
4 rum
669 m² tomt

Denna trevliga och lagom stora bostaden återfinns i centrala Bengtsfors men närhet till allt från skolor och affärer till busscentral och badplats. Villan har fått en uppfräschning på senare år och har moderniserats med såväl bergvärme som nytt helkaklat badrum. Vidare finns en praktisk planlösning på 91m2 med generös hall, vardagsrum, 3 sovrum, kök och badrum entréplan. Utöver det finns en gedigen och praktisk källare med plats för tvätt, tork, gillestuga, förvaring, garage och även bastu. Mysig trädgård med uteplats finns i öster medan en veranda under tak är belägen i väster. I väntan på nästa ägare slås dörren upp för visning på Kunghällsvägen 5 – varmt välkommen!

Flolanda Haga, Torrskog, Bengtsfors kommun

Flolanda Haga

Villa
Torrskog, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
165 + 31 m²
7 rum
2 182 m² tomt

Lantlig belägenhet, rymligt boende och stor trädgård med närhet till natur – denna boende har allt som kan önskas av den som söker avkoppling och rymd på landet! Här erbjöds en vacker och välbevarad 30-talsvilla med fina golv av fiskbensparkett, stiliga pardörrar mellan rummen och gott om plats till den stora familjen. Bostaden uppvärms med bergvärmepump installerad år 2018 och har hela 7 rum med kök och badrum på både plan. Villan har använts som enfamiljsbostad men kan delas upp i två lägenheter. Byggnaden vilar på en tomt på hela 2.182 m2 med skogen som granne och bara 3 km till byn Torrskog och badplatsen Bäckeviken samt 1 km till Yngnesjö. Varmt välkomna!

Kråkviken, null, Bengtsfors kommun

Kråkviken

Fritidshus
Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
295 000 kr
2 rum
1 910 m² tomt

Fastigheten är nyligen avstyckad från stamfastigheten och här vilar ett lugn som är eftertraktat av många. För den händiga kan detta bli ett riktigt drömställe – huset har inte använts under flera decennier och är i behov av kärlek och omsorg. En fantastisk tomt med närheten till naturen och de vackra sjöarna – många fina badplatser. Vatten/avlopp och el saknas. Missa inte denna chansen – Varmt välkomna på visning!

Furnäs park 2, Furnäs, Bengtsfors kommun

Furnäs park 2

Villa
Furnäs, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
106 m²
5 rum
257 m² tomt

Med slående sjöutsikt och välbevarad inredning erbjuds nu detta moderna och bekväma boende till försäljning. Huset är byggt 2007 och erbjuder öppen och luftig planlösning med stora fönsterpartier samt två uteplatser i strålande söderläge med vacker utsikt över sjön Ärtingen. Här väntar ett bekvämt boende som kan nyttjas som såväl permanentboende eller vinterbonat fritidshus, ingen boplikt begränsar dess användningsområde! Fastigheten erbjuder en boyta om 106 kvadratmeter fördelat på bland annat luftiga sociala ytor, tre rymliga sovrum och helkaklat badrum. Fiber finns inkopplad och golvvärme på hela entréplan. Furnäs ligger beläget 3 kilometer från centrala Bengtsfors, där finner du bland annat goda bekvämligheter som mysiga restauranger, caféer och trevliga butiker. Vidare finns mycket natur och vandringstiger att undersöka samt tillgång till badstrand. Välkommen att uppleva allt det eftertraktade Furnäs-området har att erbjuda!

 • Plus
Skolmyrsgatan 20, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Skolmyrsgatan 20

Villa
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
128 m²
5 rum
1 094 m² tomt

På sista gatan i ett lugnt bostadsområde på Sidan Södra med närhet till skog och natur finns denna trevliga familjebostaden på hela 128 m2. Villan erbjuder hela fyra sovrum, två helkaklade badrum och härliga sällskapsutrymmen uppdelade på 1,5 plan. Bottenvåningen har fått en stor renovering där köket och vardagsrummet har sammankopplats i en öppen planlösning, inklusive nytt kök, nya ytskikt och vedkamin. Vidare har ett FTX till-och frånluftsventilationssystem monterats och fiber inkopplats. Villan är belägen på en solig tomt med nybyggd uteplats, odlingsbäddar samt närhet till skog och vandringstigar. Välkommen att titta närmare på denna underbara familjebostad!

Kapellvägen 10, Skåpafors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Kapellvägen 10

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
170 + 10 m²
5 rum
1 440 m² tomt

Varmt välkomna till Kapellvägen 10 i Skåpafors! Här möts ni av en varm och familjevänlig villa i ett lugnt bostadsområde. Bostadshuset är ljust och lantligt inrett och här finns gott om utrymme för hela familjen och bekanta. 2020 byggdes huset till med ett sovrum och ett härligt vinterbonat uterum – perfekt att koppla av i framför brasan med en kopp te eller njuta av kvällssolen på sommaren! Bostadshuset har 3 styckena sovrum. En stor altan med utsikt mot Laxsjön och det fina naturlandskapet - en uteplats som ligger varmt om hjärtat. Här kan man tillsammans med ett större sällskap njuta av den svenska sommaren och allt den har att erbjuda. Bergvärme och fiber finns installerat. Välvårdad trädgårdstomt med fina stenanläggningar och grusat parti – bra parkering. Uthus för trädgårdsförvaring finns på tomten. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Källebergsgatan 13, Centrum, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Källebergsgatan 13

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
750 000 kr
112 m²
4 rum
1 121 m² tomt

Gömd på en höjd i centrala Bengtsfors med gångavstånd till skolar och service, ligger denna lummiga tomt med villa byggt 1946. Fastigheten har ett mycket trevligt läge med sol och härlig trädgård på hela 1.121 m2, samtidigt som den är undangömd från stora väggar och insyn. Villan erbjuder två sovrum, toaletter på både våningsplanen samt ett nyrenoverat badrum med hörnbadkar. Vidare finns luft-vattenvärmepump installerad 2020, nya avlopps- och vattenrör från husets till kommunens inkopplingspunkt och nybyggd altan i sydväst. Denna fastighet fungerar utmärkt som såväl fritidshus som för permanentboende. Perfekt för dig som vill ha känslan av ett enskilt läge men som vill ha gångavstånd till service, handel och badplats.

 • Plus
Bråtnäs Ekeroa, Torrskog, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Bråtnäs Ekeroa

Fritidshus
Torrskog, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
94 m²
3 rum
1 761 m² tomt

Varmt välkomna till Bråtnäs Ekeroa och denna härliga fastighet, endast ett stenkast ifrån sjön Lelång. Här kan ni njuta av den vackra dalsländska naturen och blicka ut över sjön där båtarna passerar. Fåglarna kvittrar i de fina grönskande ekarna och vågorna skvalpar mot strandkanten. Nere vid bryggan ligger båten förtöjd och väntar på att åka ut på en fisketur. Bostadshuset är gediget byggt och kan användas året runt – 2011 byggdes huset till med ca 42 kvm. Flera härliga uteplatser finns att variera sig mellan – och bryggan nere vid vatten är en härlig plats att njuta på! Djupborrad brunn för vatten finns. Fiber är installerat. Missa inte den chansen, varmt välkomna på visning!

Vammerviken Alfhem, Gustavsfors, Bengtsfors kommun

Vammerviken Alfhem

Villa
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
495 000 kr
126 + 60 m²
7 rum
2 253 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva detta smultronställe beläget i trivsamma Gustavsfors där lena trägolv, vackra vedspisar och pittoreska kök sätter prägel. En underbar sommaridyll som likväl kan nyttjas året om för den som inte kan få nog av platsen. Den stora förrådsbyggnaden kan förslagsvis rustas upp till en blivande ateljé där den kreativa kan verkliggöra sina idéer! På den rymliga tomten om 2253 kvadratmeter finns gott om utrymme för springande barnfötter att ta sig ut på upptäcktsfärd, stora ytor för alla härliga odlingar att gro och gott om plats för att bara ta dagen med ro. Torpet erbjuder upp till fem möjliga sovrum, trivsamt vardagsrum, två kök samt ett helkaklat badrum. För att fylla på kylskåpet nås Optimistens Lanthandel med en kort cykeltur om ca 1km, för att besöka vattnet kan slussen i Gustavsfors, vilket är en del av Dalslands Kanal, nås med ungefär samma avstånd - varför inte hyra en kanot och ta dig ut på en tur i det blå? Vi ses på visningen!

 • Plus
Tallåsvägen 18, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Tallåsvägen 18

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
495 000 kr
64 + 64 m²
3 rum
1 246 m² tomt

Belägen på en höjd med utsikt över Dalslands kanal och Billingsfors kyrka finns denna mindre villa med adress Tallåsvägen 18. Villan byggdes redan 1938 och erbjuder en lagom stor planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Vidare finns källare och vind med golv och goda möjligheter till förvaring. Huset värms upp med luft-luftvärmepump vilket gör det enklare att använda huset som fritidshus om så önskas. Inom kort avstånd från fastigheten finns cykelväg som går längst sjön Höljen till Bengtsfors och ingång till Höljerudsforsarnas naturreservat med fin natur och flera vandringsstigar.

 • Plus
Franserudsvägen 40A & 40B, Centrum, Bengtsfors kommun

Franserudsvägen 40A & 40B

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
850 000 kr
138 + 70 m²
6 rum
644 m² tomt

I centrala Bengtsfors med gångavstånd till såväl skolor, förskolor, butiker och restauranger hittas detta vackra 30-talshus uppdelat i två lägenheter med möjlighet att slå samman till enbostadshus. Fastigheten uppvärms med bergvärme från Thermia och har många vackert bevarade detaljer så som lena trägolv, charmig köksinredning och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Entréplanet inhyser en trerumslägenhet med två sovrum och trivsamt vardagsrum medan det övre våningsplanet inhyser en trerumslägenhet med ett sovrum, stort vardagsrum och stor matsal. Fastigheten har både en solig balkong i öst, en uteplats på baksidan i väst och en lättskött trädgårdstomt om 644 kvadratmeter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Nedre terrassgatan 6, Billingsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Nedre terrassgatan 6

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
395 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
1 471 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en trivsam fastighet med stor potential – perfekt för dig som söker ett mindre boende, 73 kvm på vardera planet! Bostadshuset erbjuder en praktisk planlösning med 3 ljusa rum och kök på entréplan. Rymligt vardagsrum med en separat matsalsdel. Tomten är högt belägen med ett centralt läge i Billingsfors - nära till busshållplats och affär. Här kan ni sätta er egna prägel på bostaden – Varmt välkomna på visning!

Björnerudsgatan 3, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Björnerudsgatan 3

Villa
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
950 000 kr
153 m²
5 rum
919 m² tomt

En familjär villa i trivsamt område med utrymme för hela familjen att njuta av vardagen. Här finns tre möjliga sovrum, två rymliga sällskapsutrymmen, WC och badrum samt kök med anslutande tvättstuga. Vidbyggt till villan erbjuds ett garage samt utrymme att parkera bilarna på uppfarten. Villan ligger belägen på en solig hörntomt med körsbärsträd och vinbär som härlig växtlighet att njuta av, slå er ner på uteplatsen i väst och sippa på en god kopp kaffe och se ut över grannskapet. Björkåsens förskola ligger med enbart ett promenadavstånd på ca 250m vilket underlättar vardagspusslet, ta en avkopplande promenad längst de många naturstråk närområdet har att erbjuda, ta cykeln ner till Krutkällans badplats för ett svalkande dopp eller ett svettigt träningspass vid någon av padelbanorna i området. Varmt välkommen till Björnerudsgatan 3 och planera för framtiden!

 • Plus
Ängshögevägen 12, Ed, Dals-Eds kommun

Ängshögevägen 12

Villa
Ed, Dals-Eds kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
80 + 30 m²
4 rum
783 m² tomt

Välkommen till Ängshögevägen 12, en bostad som erbjuder det bästa av många världar! Denna bostad har gammaldags charm men moderna bekvämligheter. Vidare skapar villan en hemtrevlig känsla med vackra vyer över landsbygden samtidigt som den är belägen i utkanten av ett lugnt bostadsområde med närhet till centrum och service i Ed. Bostaden byggdes på 1930-talet men har renoverats kraftigt under de senaste åren och även har byggts ut med en solig matsal i öster. Här finns många vackra detaljer såsom godkända vedspis och kamin, charmiga vinklar och vrår och en inredd vind som passar perfekt som förråd eller varför inte lekrum till barnen? Trädgården och uteplatser är lättillgängliga genom en stor altandörr placerad i matsalen och stora altaner finns i såväl väster som i öster. Välkommen att förälska dig i denna välvårdade och mysiga bostad!

 • Plus
Norra Grean Mörrenäset (tomt A), Mörrenäset, Bengtsfors kommun
Norra Grean Mörrenäset (tomt A), Mörrenäset, Bengtsfors kommun, bild 2
Norra Grean Mörrenäset (tomt A), Mörrenäset, Bengtsfors kommun, bild 3

Norra Grean Mörrenäset (tomt A)

Tomt
Mörrenäset, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
700 000 kr
1 518 m² tomt

Omkring 2,5 kilometer från centrala Bengtsfors ligger det eftertraktade och sjönära området Mörrenäset. Här bor du med lantlig belägenhet ett stenkast från sjön Lelång och med rofylld sjöutsikt utanför fönstret. Just nu erbjuds en sällsynt chans att bli ägare till en naturnära tomt i Mörrenäset där drömmen om ett eget husbygge kan bli sann. Tomten är inte knuten till någon husleverantör och ligger omkring 50 meter från vattnet. Sjön Lelång är en del av Dalslands kanal och erbjuder många badmöjligheter, bra fiskevatten och är en vacker plats för kanot- och kajakpaddling. I centrala Bengtsfors finns både livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bra kommunikationer samt flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Välkommen att planera ditt eget drömboende från start!

 • Premium
Norra Grean Mörrenäset (tomt B), Mörrenäset, Bengtsfors kommun

Norra Grean Mörrenäset (tomt B)

Tomt
Mörrenäset, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 360 m² tomt

Omkring 2,5 kilometer från centrala Bengtsfors ligger det eftertraktade och sjönära området Mörrenäset. Här bor du med lantlig belägenhet ett stenkast från sjön Lelång och med rofylld sjöutsikt utanför fönstret. Just nu erbjuds en sällsynt chans att bli ägare till en naturnära tomt i Mörrenäset där drömmen om ett eget husbygge kan bli sann. Tomten är inte knuten till någon husleverantör och ligger omkring 50 meter från vattnet. Sjön Lelång är en del av Dalslands kanal och erbjuder många badmöjligheter, bra fiskevatten och är en vacker plats för kanot- och kajakpaddling. I centrala Bengtsfors finns både livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bra kommunikationer samt flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Välkommen att planera ditt eget drömboende från start!

Norra Grean Mörrenäset (tomt C), Mörrenäset, Bengtsfors kommun

Norra Grean Mörrenäset (tomt C)

Tomt
Mörrenäset, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
650 000 kr
1 351 m² tomt

Omkring 2,5 kilometer från centrala Bengtsfors ligger det eftertraktade och sjönära området Mörrenäset. Här bor du med lantlig belägenhet ett stenkast från sjön Lelång och med rofylld sjöutsikt utanför fönstret. Just nu erbjuds en sällsynt chans att bli ägare till en naturnära tomt i Mörrenäset där drömmen om ett eget husbygge kan bli sann. Tomten är inte knuten till någon husleverantör och ligger omkring 50 meter från vattnet. Sjön Lelång är en del av Dalslands kanal och erbjuder många badmöjligheter, bra fiskevatten och är en vacker plats för kanot- och kajakpaddling. I centrala Bengtsfors finns både livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral och bra kommunikationer samt flera förskolor och skolor inom bekvämt avstånd. Välkommen att planera ditt eget drömboende från start!

Lilla Tvärgatan 4, Centrum, Bengtsfors kommun

Lilla Tvärgatan 4

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
825 000 kr
115 + 72 m²
5 rum
479 m² tomt

På Lilla Tvärgatan 4 försäljs nu denna hemtrevliga villa som löpande renoverats genom åren. Njut av dess stilrena materialval, trivsamma karaktär och sociala planlösning. Fastigheten erbjuder en boarea om 115 kvadratmeter där entréplanet bjuder in till sociala sammanhang medan sovrummen ostört placerats på övre plan. På källarplan hittas ett rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter. Låt den fantastiska kaminen bjuda på trivsamma brasor under ruggiga dagar, njut av solens värmande strålar på den stora nybyggda altanen och promenera enkelt ner till centrum som enbart ligger 600m bort! Fastigheten uppvärms med luft-vattenvärmepump, har nytt betongtegeltak från 2020 och fräscha inre ytskikt. Missa inte chansen till detta bekväma boende!

Högsvägen 8, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Högsvägen 8

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
795 000 kr
92 + 60 m²
4 rum
2 133 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna välvårdade villa som har renoverats flitigt invändigt de senaste åren. Fastigheten ligger belägen på Högsvägen 8 i Billingsfors, en tomt på hela 2 133 kvm. Den stora tomten har stor potential och många möjligheter finns. Bostadshuset erbjuder en trevlig planlösning med ljusa och fräscha rum. Från vardagsrummet nås en liten uteplats i söder. Fristående garage med vidbyggd carport och förrådsutrymme. Vill man ha promenadavstånd till affären är detta ett ypperligt tillfälle! Lugnt område och nära till Laxsjön. Varmt välkomna på visning av Högsvägen 8!

Visar alla 24