Mäklare Stephanie Brodeur Flink

Stephanie Brodeur Flink

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Håbols-Äng, Håbol, Dals-Eds kommun

Håbols-Äng

Gård/Skog
Håbol, Dals-Eds kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
39,3 ha tomt

Belägen i de vackra skogarna i Norra Dalsland, vid Mjövattnet och Risevattnet ligger denna unika skogsegendom. Fastigheten om ca 40 hektar består av 3 skiften därav ungefär 11,4 hektar utgör Håbolsängs lövskogs naturreservat. Det vackra naturreservatet domineras av artrik och strövvänlig lövskog inklusive asp, björk, rönn, sälg och enstaka ädellövträd. Resterande skog på ca 30 hektar har en fin arrondering med avgränsade vattendrag väster och öster om skiftet. Här finns en storparti gallringsskog på ca 600 m3sk och naturlig föryngring efter en slutavverkning. Den produktiva skogsmarken, exklusive naturreservatet, är på 24,8 hektar och är uppdelad i 50% tall, 46% gran och 4% lövskog. Medelboniteten på skogen är 5,2 m3sk/ha och virkesförrådet är beräknad till 2386 m3sk enligt skogsbruksplan upprättad november 2023.

Linderudsvägen 2, Centrum, Bengtsfors kommun

Linderudsvägen 2

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
750 000 kr
96 + 92 m²
3 rum
1 113 m² tomt

Med spännande arkitektur från 1960 talet bjuder denna mysiga bostad på storslaget vardagsrum, uterum i söderläge, kök, badrum och två sovrum i våningsplanet. Bostaden är byggt i vinkel där de sociala utrymmena ligger särskilda från sovrummen. Vardagsrummet imponerar med sin höga takhöjd, parkettgolv och vacker murad spis i sann 60tals stil. Våningsplanet vilar på källaren som är uppdelad i gillestuga, pannrum, tvättstuga, wc och flera förrådsutrymmen. Utanför huset står även ett fristående garage, vedbod och växthus. Fastigheten ligger i ett trevligt område med kort gångavstånd till natur med vandringstigar, idrottsplats och förskola. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Norra gatan 22, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Norra gatan 22

Villa
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
84 + 84 m²
3 rum
904 m² tomt

Nu erbjöds denna hemtrevliga villa på populära Sidan Södra. Bostaden präglas av rödtegelfasad, 3-glas fönster och fjärrvärme vilket bidrar till ett minskat underhållsbehov. Den mysiga villan byggdes 1965 och erbjuder 84 m2 välplanerade kvadratmeter i våningsplanet plus lika stor källare. Här finns två ombonade sovrum, stort vardagsrum med braskassett, helkaklat badrum och nyare kök. Källaren erbjuder mycket möjligheter till såväl förvaring som extra sällskapsutrymmen och även ett bubbelbadkar. Fastigheten ligger nära skogen med mindre insyn i trädgården men även med närhet till förskola. Fiber finns inkopplad och robotgräsklipparen ingår. Varmt välkommen på visning!

Granåsvägen 11, Centrum, Bengtsfors kommun

Granåsvägen 11

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
950 000 kr
134 + 72 m²
5 rum
920 m² tomt

Välkommen till en vacker och omhändertagen villa uppförd 1949. Villan har ursprungligen innehållit två separata lägenheter men har nyttjats som en stor villa under många år. Nu finns en genomtänkt planlösning med tilltrivsamma sällskapsrum och sovrum belägna på entréplan samt möjlighet till ett flertal sovrum på övre plan. Bostaden erbjuder utöver detta även badrum/WC på båda plan samt en smakfullt inredd gillestuga där användningsområdena är många. Bostaden har renoverats med nytt kök och nytt ytskikt i ett flertal rum och renoveringsprojektet överlämnas till nästa ägare att slutföra enligt sina idéer och önskemål. Vidare erbjuds både lättskött och effektiv uppvärmning i form av bergvärme installerad under 2014 samt ett centralt läge med gångavstånd till skola, förskola, idrottsplats och ytterliga önskvärda bekvämligheter.

Höglund 12, Höglund, Bengtsfors kommun

Höglund 12

Villa
Höglund, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
3 889 m² tomt

Med enskilt läge i området Högslund i norra Dalslands, väntar denna mysig 50tals villa på ny ägare. Villan har renoverats löpande sedan 2005 inklusive nytt ytskikt, nytt tak och nya fönster, dränering med isödrän, ny el med automatsäkringsskåp och inkoppling av fiber. Härliga altaner finns runt om villan där omgivningen kan avnjutas ifrån ett soligt läge. På fastigheten finns även en gammal förrådsbyggnad som tidigare tillhört den intilliggande gamla skolan. Området är idylliskt, omringad av skog med vandringsmöjligheter i närområdet. Bostaden ligger inom gångavstånd till både Bärsjö och Östra Silensjö samt inom kort bilavstånd till Svärdlång, Västra Silensjö och Lelång. Fastigheten är belägen 18km från Bengtsfors och 18km från Gustavsfors.

 • Plus
Skotterudsgatan 1, Sidan Södra, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Skotterudsgatan 1

Villa
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
950 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
903 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma enplansvilla med källare på populära Sidan Södra! Huset är byggt 1975 och erbjuder en modern planlösning med stort kök, tre sovrum, flera sällskapsrum och gott om förvaringsutrymmen på källarplan. Huset uppvärms med luft-vattenvärmepump och har nyinstallerade solceller vilket bidrar till låga energikostnader. På fastigheten finns garage, inkopplad fiber och laddbox till elbil. Bostaden är belägen på en luftig hörntomt i ett lugnt bostadsområde med cykelavstånd till natur, bad och centrala Bengtsfors.

Årviksvägen 7, Centrum, Bengtsfors kommun

Årviksvägen 7

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
125 + 117 m²
6 rum
985 m² tomt

Med vidsträckt utsikt över Bengtsbrohöljen i öster och promenadavstånd till handel, restauranger, service och skolor väntar nu denna gedigna familjevila på ny ägare. Villan med adress Årviksvägen 7 byggdes 1948 och erbjuder 125 renoverade kvadratmeter inklusive nytt ytskick, nytt kök, nytt bad, nya fönster, ny luft-vatten värmepump och ny mekaniskt ventilation med mera! Här finns 3-4 möjliga sovrum, härliga sällskapsytor, stor gedigen källare och en större oinredd vind med goda möjligheter att bygga vidare på. Vacker utsikt över sjön från köket samt altanen och cykelvägen längst sjön till Billingsfors passerar tomten.

Storgatan 51, Centrum, Bengtsfors kommun

Storgatan 51

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
109 + 16 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Varmt välkommen till denna centralt belägna villa där planlösningen är optimerad för en social samvaro på entréplan med tid för avkoppling vid avskilda sovrum på övre plan. Den hänförande utsikten över stillsamma Lelång, en del av Dalslands kanal, samt det isolerade uterummet gör detta till en vacker idyll att njuta av året om. Huset erbjuder en stilfull interiör med vida glaspartier på entréplan, vilket både bjuder in den fantastiska utsikten och behagligt dagsljus. Fastigheten uppvärms med luft-vattenvärmepump (2019) och är utrustad med treglasfönster. Vidare återfinns ett stort utbud av bekvämligheter inom gångavstånd i form av matbutiker, restauranger, kaféer och badplats. Missa inte chansen till detta drömställe!

 • Plus
Nästegård (tomt 1), Gustavsfors, Bengtsfors kommun

Nästegård (tomt 1)

Tomt
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
250 000 kr

Just nu erbjuds en sällsynt chans att bli ägare till en sjönära tomt i Gustavsfors, där drömmen om ett eget husbygge kan bli sann. Den aktuella tomten är belägen ca 200 meter från sjön Lelång, vilket ingår i Dalslands kanal. Lelången erbjuder badmöjligheter, bra fiskevatten och är en vacker plats för kanot- och kajakpaddling. Fastigheten har nyligen avstyckats och består av 1541 m2 naturtomt belägen vid det gamla elljusspåret mellan sjön och den populära sommardestinationen Gustavsfors. Kommunen har lämnat förhandsbesked för nybyggnation på tomten och anslutning till det kommunala VA-nätet ska kunna vara möjligt. Varmt välkommen att upptäcka vackra Gustavsfors och planera nybyggnation av ditt drömhus med gångavstånd till Lelångens glittrande vatten.

Nästegård (tomt 3), Gustavsfors, Bengtsfors kommun

Nästegård (tomt 3)

Tomt
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
275 000 kr

Just nu erbjuds en sällsynt chans att bli ägare till en sjönära tomt i Gustavsfors, där drömmen om ett eget husbygge kan bli sann. Den aktuella tomten är belägen ca 300 meter från sjön Lelång, vilket ingår i Dalslands kanal. Lelången erbjuder badmöjligheter, bra fiskevatten och är en vacker plats för kanot- och kajakpaddling. Fastigheten har nyligen avstyckats och består av 1576 m2 naturtomt med ett lantligt läge i utkanten av den populära sommardestinationen Gustavsfors. Kommunen har lämnat förhandsbesked för nybyggnation på tomten och anslutning till det kommunala VA-nätet ska kunna vara möjligt. Varmt välkommen att upptäcka vackra Gustavsfors och planera nybyggnation av ditt drömhus med gångavstånd till Lelångens glittrande vatten.

 • Plus
Blekerigatan 1, Sidan Södra, Bengtsfors kommun

Blekerigatan 1

Övrigt
Sidan Södra, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
350 m²
2 390 m² tomt

Strålande tillfälle för dig som söker lokaler till det egna företaget eller för uthyrning! Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga fastighet om ca 350 kvadratmeter, en mycket flexibel byggnad för flera typer av verksamheter. Fastigheten har nyttjats som vårdbyggnad med övernattningslägenhet men ytan kan enkelt delas upp till flera hyresgäster som behöver lokal till förslagsvis vård, handel eller kontor. Till fastigheten följer en tomtarea om 2390 kvadratmeter i närheten av sjön Lelång, badplats, padelbana och utomhusgym. Fastigheten uppvärms med luft-vatten värmepump (2018), fiber finns inkopplat och lokalen har godkända brandceller samt utryckningslarm till brandkåren. Lokalen har mycket att ge för den drivna företagaren. Nu har du möjlighet att förvärva denna fastighet och gå vidare med ditt koncept!

Flatebyn 6, Laxarby, Bengtsfors kommun

Flatebyn 6

Villa
Laxarby, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
212 + 40 m²
7 rum
2 634 m² tomt

Ungefär 500 meter från vackra Laxsjön hittas denna unika familjevilla med lantlig placering. Villan har en lugn, ostört läge samtidigt som den har en bra tillgänglighet från länsvägen med bilfärd till Bengtsfors på ca 10 minuter (Åmål på ca 30 minuter.) Villans boarea om hela 212 m2 erbjuder plats till hela familjen, rummen är vidsträckta och hela huset bjuder in till umgänge och blir en naturlig mötesplats för familj och vänner. Bostadshuset villar på en naturtomt på 2.634 m2 där huset omfamnas av en lummig uppvuxen trädgård, närliggande skog och sjöglimt från den stora altanen i väster. Vidare finns ett praktiskt uthus som inhyser carport, pannrum och snickarbod. Fiber finns inkopplad. Djupborrad brunn och nytt avlopp. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Dals-Högen 180, null, Dals-Eds kommun

Dals-Högen 180

Villa
Dals-Eds kommun
Flinks Fastighetsförmedling
1 300 000 kr
121 + 72 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Belägen nära Norra Kornsjön och med bara ett kilometersavstånd till den norska gränsen återfinns denna vackra villa byggd 1925. Här erbjöds en solig tomt på 1690 m2 med charmigt bostadshus och fristående garage med verkstad. Fastigheten är helt underbar för den som söker avkoppling på landet, samtidigt som en snabb fiberuppkoppling ger möjlighet till en praktisk uppkoppling till världen utanför denna lilla idyll. Den mysiga bostaden med anar från tidigt 1900-talet erbjuder 3 möjliga sovrum, två renovreade sällskapsutrymme, kök och helkaklat badrum byggt för ca 15 år sedan. Vidare finns två soldränkta altaner och trevlig trädgård. Fastigheten ligger bara 35 km från Halden och 20 km från Ed. Skog, naturupplevelse och bad ligger runt knuten. Ingen boplikt. Varmt välkommen på visning!

Kunghällsvägen 5, Centrum, Bengtsfors kommun

Kunghällsvägen 5

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
895 000 kr
91 + 80 m²
4 rum
669 m² tomt

Denna trevliga och lagom stora bostaden återfinns i centrala Bengtsfors men närhet till allt från skolor och affärer till busscentral och badplats. Villan har fått en uppfräschning på senare år och har moderniserats med såväl bergvärme som nytt helkaklat badrum. Vidare finns en praktisk planlösning på 91m2 med generös hall, vardagsrum, 3 sovrum, kök och badrum entréplan. Utöver det finns en gedigen och praktisk källare med plats för tvätt, tork, gillestuga, förvaring, garage och även bastu. Mysig trädgård med uteplats finns i öster medan en veranda under tak är belägen i väster. I väntan på nästa ägare slås dörren upp för visning på Kunghällsvägen 5 – varmt välkommen!

Källebergsgatan 13, Centrum, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Källebergsgatan 13

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
750 000 kr
112 m²
4 rum
1 121 m² tomt

Gömd på en höjd i centrala Bengtsfors med gångavstånd till skolar och service, ligger denna lummiga tomt med villa byggt 1946. Fastigheten har ett mycket trevligt läge med sol och härlig trädgård på hela 1.121 m2, samtidigt som den är undangömd från stora väggar och insyn. Villan erbjuder två sovrum, toaletter på både våningsplanen samt ett nyrenoverat badrum med hörnbadkar. Vidare finns luft-vattenvärmepump installerad 2020, nya avlopps- och vattenrör från husets till kommunens inkopplingspunkt och nybyggd altan i sydväst. Denna fastighet fungerar utmärkt som såväl fritidshus som för permanentboende. Perfekt för dig som vill ha känslan av ett enskilt läge men som vill ha gångavstånd till service, handel och badplats.

 • Plus
Vammerviken Alfhem, Gustavsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Vammerviken Alfhem

Villa
Gustavsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
495 000 kr
126 + 60 m²
7 rum
2 253 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva detta smultronställe beläget i trivsamma Gustavsfors där lena trägolv, vackra vedspisar och pittoreska kök sätter prägel. En underbar sommaridyll som likväl kan nyttjas året om för den som inte kan få nog av platsen. Den stora förrådsbyggnaden kan förslagsvis rustas upp till en blivande ateljé där den kreativa kan verkliggöra sina idéer! På den rymliga tomten om 2253 kvadratmeter finns gott om utrymme för springande barnfötter att ta sig ut på upptäcktsfärd, stora ytor för alla härliga odlingar att gro och gott om plats för att bara ta dagen med ro. Torpet erbjuder upp till fem möjliga sovrum, trivsamt vardagsrum, två kök samt ett helkaklat badrum. För att fylla på kylskåpet nås Optimistens Lanthandel med en kort cykeltur om ca 1km, för att besöka vattnet kan slussen i Gustavsfors, vilket är en del av Dalslands Kanal, nås med ungefär samma avstånd - varför inte hyra en kanot och ta dig ut på en tur i det blå? Vi ses på visningen!

 • Plus
Tallåsvägen 18, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Tallåsvägen 18

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
495 000 kr
64 + 64 m²
3 rum
1 246 m² tomt

Belägen på en höjd med utsikt över Dalslands kanal och Billingsfors kyrka finns denna mindre villa med adress Tallåsvägen 18. Villan byggdes redan 1938 och erbjuder en lagom stor planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Vidare finns källare och vind med golv och goda möjligheter till förvaring. Huset värms upp med luft-luftvärmepump vilket gör det enklare att använda huset som fritidshus om så önskas. Inom kort avstånd från fastigheten finns cykelväg som går längst sjön Höljen till Bengtsfors och ingång till Höljerudsforsarnas naturreservat med fin natur och flera vandringsstigar.

 • Plus
Franserudsvägen 40A & 40B, Centrum, Bengtsfors kommun

Franserudsvägen 40A & 40B

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
790 000 kr
138 + 70 m²
6 rum
644 m² tomt

I centrala Bengtsfors med gångavstånd till såväl skolor, förskolor, butiker och restauranger hittas detta vackra 30-talshus uppdelat i två lägenheter med möjlighet att slå samman till enbostadshus. Fastigheten uppvärms med bergvärme från Thermia och har många vackert bevarade detaljer så som lena trägolv, charmig köksinredning och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Entréplanet inhyser en trerumslägenhet med två sovrum och trivsamt vardagsrum medan det övre våningsplanet inhyser en trerumslägenhet med ett sovrum, stort vardagsrum och stor matsal. Fastigheten har både en solig balkong i öst, en uteplats på baksidan i väst och en lättskött trädgårdstomt om 644 kvadratmeter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Lilla Tvärgatan 4, Centrum, Bengtsfors kommun

Lilla Tvärgatan 4

Villa
Centrum, Bengtsfors kommun
Flinks Fastighetsförmedling
825 000 kr
115 + 72 m²
5 rum
479 m² tomt

På Lilla Tvärgatan 4 försäljs nu denna hemtrevliga villa som löpande renoverats genom åren. Njut av dess stilrena materialval, trivsamma karaktär och sociala planlösning. Fastigheten erbjuder en boarea om 115 kvadratmeter där entréplanet bjuder in till sociala sammanhang medan sovrummen ostört placerats på övre plan. På källarplan hittas ett rymligt garage och goda förvaringsmöjligheter. Låt den fantastiska kaminen bjuda på trivsamma brasor under ruggiga dagar, njut av solens värmande strålar på den stora nybyggda altanen och promenera enkelt ner till centrum som enbart ligger 600m bort! Fastigheten uppvärms med luft-vattenvärmepump, har nytt betongtegeltak från 2020 och fräscha inre ytskikt. Missa inte chansen till detta bekväma boende!

Visar alla 19