Mäklare Edward Forsberg

Edward Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Käpplundavägen 5A, Norrmalm, Skövde kommun

Käpplundavägen 5A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
1 295 000 kr
55 + 6 m²
2 rum
vån 3
3 732 kr/mån
23 545 kr/m²

På våning tre med inglasad balkong och optimalt läge med närhet till det mesta hittar vi denna välplanerade tvårummare om 55 kvadratmeter. Lägenheten genomsyras av tilltänkta materialval och en stilren design genom bland annat vitmålade väggar och ett mörkt laminatgolv med träimitation som löper genomgående. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Vasagatan 17, Centrum, Hjo kommun
Vasagatan 17, Centrum, Hjo kommun, bild 2
Vasagatan 17, Centrum, Hjo kommun, bild 3

Vasagatan 17

Villa
Centrum, Hjo kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 985 000 kr
175 + 30 m²
6 rum
1 602 m² tomt

Längs med Vasagatan i Hjo har vi nu möjligheten att få presentera ett boende utöver det vanliga som renoverats under de senaste åren med stor omsorg. Ett hem som präglas utav sekelskifteskänsla, sociala ytor och en fantastisk känsla för detaljer. Att det dessutom kombineras med en bekväm uppvärmning genom fjärrvärme, nytt modernt kök med alla dess bekvämligheter och en ordentlig tvättstuga gör detta till ett fantastiskt hem för familjen. Nuvarande ägare har sedan dem köpte det 2020 bland annat renoverat nästintill samtliga ytskikt, byggt ett nytt platsbyggt kök samt nytt badrum på ovanvåningen som precis blev färdigställt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Projektilvägen 2, null, Karlsborgs kommun

Projektilvägen 2

Villa
Karlsborgs kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
2 485 000 kr
70 m²
3 rum
974 m² tomt

Vid underbara Vättern i Karlsborg hittar vi Projektilvägen 2 och detta moderna hus om 70 kvadratmeter byggt 2019. Härlig sjökontakt ifrån vardagsrummet, stora glaspartier ut mot altanen och ett separat hus med gästrum/förråd gör detta till ett boende som har det mesta du behöver. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, generöst badrum med tvättmaskin och två bra sovrum gör detta till ett utmärkt året-runt boende alternativt del-årsboende. Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka en visning.

Visar alla 3