Mäklare Edward Forsberg

Edward Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Käpplundavägen 5A, Norrmalm, Skövde kommun

Käpplundavägen 5A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
1 295 000 kr
55 + 6 m²
2 rum
vån 3
3 732 kr/mån
23 545 kr/m²

På översta våning med inglasad balkong och optimalt läge med närhet till det mesta hittar vi denna välplanerade tvårummare om 55 kvadratmeter. Lägenheten genomsyras av tilltänkta materialval och en stilren design genom bland annat vitmålade väggar och ett mörkt laminatgolv med träimitation som löper genomgående. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Torpa gård 5, null, Falköpings kommun

Torpa gård 5

Villa
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
985 000 kr
95 m²
4 rum
1 905 m² tomt

Mellan Falköping och Floby kan vi nu erbjuda ett boende för den som önskar närhet till natur och vackra omgivningar. Torpa gård 5 ligger i en underbar miljö med fina vyer vart man än ser och är en plats där lugnet snabbt infinner sig. Bostadshuset är en klassisk 1 1/2-plansvilla som precis genomgått en fasadrenovering och utöver detta hus finns även en väl tilltagen carport på fastigheten. Är du nyfiken på mer? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Sjötorp Sannerudskärr 3, null, Mariestads kommun
  • Fre 31 maj

Sjötorp Sannerudskärr 3

Fritidshus
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
1 345 000 kr
36 m²
2 rum
1,1 ha tomt

Strax utanför Sjötorp vid Moviken finner vi Sannerudskärr 3 som erbjuder en stor tomt om 11 490 kvadratmeter som skapar likt parkkänsla tack vare vacker natur och den stora ytan. På tomten finner vi flertalet byggnader varav ett äldre torp, gästhus med toalett och dusch samt flertalet uthus som ger gott om plats för förvaring. En kort promenad ner ifrån fastigheten leder dig till Vänern och Movikens fina badplats. Varmt välkommen att uppleva denna plats du med genom att boka in dig på visning redan idag.

  • Plus
Vasagatan 17, null, Hjo kommun
  • Idag
Vasagatan 17, null, Hjo kommun, bild 2
Vasagatan 17, null, Hjo kommun, bild 3

Vasagatan 17

Villa
Hjo kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 985 000 kr
175 + 30 m²
6 rum
1 602 m² tomt

Längs med Vasagatan i Hjo har vi nu möjligheten att få presentera ett boende utöver det vanliga som renoverats under de senaste åren med stor omsorg. Ett hem som präglas utav sekelskifteskänsla, sociala ytor och en fantastisk känsla för detaljer. Att det dessutom kombineras med en bekväm uppvärmning genom fjärrvärme, nytt modernt kök med alla dess bekvämligheter och en ordentlig tvättstuga gör detta till ett fantastiskt hem för familjen. Nuvarande ägare har sedan dem köpte det 2020 bland annat renoverat nästintill samtliga ytskikt, byggt ett nytt platsbyggt kök samt nytt badrum på ovanvåningen som precis blev färdigställt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Dotorpsgatan 6, null, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 6

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
200 000 kr
133 m²
vån 1
10 636 kr/mån

Vi har nu möjligheten att erbjuda en lokal i gatuplan på Dotorpsgatan i Falköping om 133 kvadratmeter. Lokalen erbjuder gott om ytor för exempelvis kontor, butik eller café. Lokalen har två stycken entréer ifrån Dotorpsgatan med nyligen byggda ramper som ger god tillgänglighet och det finns även personalentré ifrån innergården. Lokalen är löpande renoverad och i gott skick med en stor öppen yta som är lätt att anpassa utifrån den verksamhet man önskar bedriva. Det finns två stycken våtutrymmen samt ett lager/personalavdelning längst in. Ta chansen att förvärva en verksamhetslokal på attraktivt läge genom att kontakta ansvarig mäklare redan idag.

Projektilvägen 2, null, Karlsborgs kommun

Projektilvägen 2

Villa
Karlsborgs kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
2 485 000 kr
70 m²
3 rum
974 m² tomt

Vid underbara Vättern i Karlsborg hittar vi Projektilvägen 2 och detta moderna hus om 70 kvadratmeter byggt 2019. Härlig sjökontakt ifrån vardagsrummet, stora glaspartier ut mot altanen och ett separat hus med gästrum/förråd gör detta till ett boende som har det mesta du behöver. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, generöst badrum med tvättmaskin och två bra sovrum gör detta till ett utmärkt året-runt boende alternativt del-årsboende. Varmt välkommen att kontakta oss idag för att boka en visning.

Visar alla 6