Forsbergs Mäklarbyrå AB

Forsbergs Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gröna vägen 42B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna vägen 42B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
865 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 098 kr/mån
10 949 kr/m²

Belägen på gaveln med fönster i tre väderstreck och balkong i söderläge ligger denna trivsamma lägenhet om 79 kvm fördelat på 3 rum och kök. Ljus och fräsch lägenhet som är redo för nya ägare att sätta sin prägel på. Bra läge i en attraktiv och välskött förening.

 • Balkong
Danska vägen 144, null, Falköpings kommun

Danska vägen 144

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
995 000 kr
180 m²
1 863 m² tomt

Vi har nu möjligheten att få erbjuda en före detta transformatorstation som det senaste har nyttjats som motorcykelmuseum i privat regi. En fastighet på bra läge väl lämpad för hobbyverksamhet eller annan rörelse som är i behov av större samlingssal och goda parkeringsmöjligheter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Smedjevägen 18, Stöpen, Skövde kommun

Smedjevägen 18

Villa
Stöpen, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 985 000 kr
144 + 38 m²
5 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Smedjevägen i Stöpen och detta välplanerade enplanshus om 144 kvadratmeter med en fantastisk baksida. Välunderhållet hus som har genomgått flertalet större renoveringar på senare år vilket gör det till ett hus redo att flytta direkt in i. Naturnära läge som sista hus i Stöpen innan natur och skog tar vid vilket ger en väldigt avskild härlig känsla i kombination med närheten till kommunikationer och service. Nyinstallerade solceller gör detta till ett energieffektivt hus med god driftsekonomi framåt. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en visning.

Horsås Ängsliden, Horsås, Skövde kommun

Horsås Ängsliden

Villa
Horsås, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 985 000 kr
134 + 15 m²
5 rum
3,7 ha tomt

Välkommen till denna pärla i utkanten av Trädgårdsstaden där vi hittar detta 1 ½-planshus som nu väntar på nya ägare att sätta sin prägel på. Uppfört på en tomt om ca 10.000 kvm bjuder det på en stor kontrast till bebyggelsen på andra sidan vägen där etapp 4 i trädgårdsstaden förbereds. Till fastigheten hör dessutom ett skogsskifte om ca 2,6 ha ett par kilometer norrut utmed ån Ösan som även inkluderar rätten till kräftfiske. Låga driftkostnader med egen ved om man vill elda i vedpannan eller så använder man den nyare luft/vatten värmepumpen.

Södra vägen 7, Hentorp, Skövde kommun

Södra vägen 7

Radhus
Hentorp, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
2 445 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/1
5 227 kr/mån
24 208 kr/m²

I populära Hentorp kan vi nu erbjuda ett enplans kedjehus i bostadsrättsform med soligt gavelläge i en välskött förening som genom god ekonomi inte har någon indirekt nettoskuldsättning. Ett perfekt boende för den som önskar ett lättskött hus utan att behöva oroa sig för större yttre underhållsbehov men fortfarande önskar ha en liten trädgård och uteplats att spendera fina dagar vid. Utöver detta finner vi även ett garage med uppfart för flera bilar samt laddbox installerad. Varmt välkommen att kontakta oss för en visning.

 • Uteplats
Fagottvägen 19, null, Hjo kommun

Fagottvägen 19

Villa
Hjo kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 385 000 kr
158 + 22 m²
6 rum
880 m² tomt

På populära Borrbäck i Hjo kan vi nu erbjuda en villa perfekt för barnfamiljen tack vare dess utmärkta läge i närheten av både idrottsområde och skola. Renoverat från 2016 och framåt där det mesta genomgåtts och uppdaterats till en modern standard gör detta till ett bekymmersfritt boende redo att flytta in i direkt. Vattenburet värmesystem genom jordvärme vilket är unikt i området med helt nyinstallerad värmepump som borgar för låga driftskostnader lång tid framöver. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en visning.

Hagagatan 13, null, Tibro kommun

Hagagatan 13

Villa
Tibro kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 285 000 kr
219 + 48 m²
8 rum
1 611 m² tomt

På Hagagatan i Tibro har vi nu möjligheten att få erbjuda en rymlig villa med gott om sällskapsytor som till stor del är nyrenoverad från 2018 och framåt. Ett hus med karaktär genom högt i tak, genomtänkta materialval och rum i etage. Vattenburet värmesystem med bergvärme skapar en effektiv uppvärmning för denna generösa villa. Stor insynsskyddad trädgård med ett stort altandäck som ligger i husets vinkel som ger gott om plats för lata dagar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring detta representativa 60-tals hus idag.

 • Plus
Nils Ericsons Gata 14, Vasastan, Skövde kommun

Nils Ericsons Gata 14

Lägenhet
Vasastan, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 745 000 kr
135 m²
4 rum
vån 1/3
8 590 kr/mån
27 741 kr/m²

I ett utav Vasastans vackra hus kan vi nu erbjuda en helt renoverad lägenhet om 135 kvadratmeter där ingenting lämnats åt slumpen. En lägenhet som andas premium och har renoverats från 2018 och framåt med en genomgående hög standard. Gott om tidstypiska attribut i form av högt i tak, burspråk och stuckatur i kombination med att samtliga ytskikt renoverats på ett varsamt sätt ger en modern nationalromantisk känsla.

 • Uteplats
S:ta Annagatan 6, null, Skara kommun
 • Idag

S:ta Annagatan 6

Villa
Skara kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
6 385 000 kr
300 + 149 m²
9 rum
1 798 m² tomt

I hjärtat av Skara kan vi nu presentera Borgmästarvillan. Detta trähus från tidigt 1900-tal som präglas av stora rum, högt i tak, välbevarade fönster och sekelskiftescharm går inte någon förbi. Den stora tomten ger dessutom en integritet åt huset då de ligger väl inbäddat i grönska. Flertalet bra renoveringar gjorda under senare tid som bland annat takbyte, fönsterrenoveringar, badrum och nyligen indragen fjärrvärme gör detta till ett hem att bara flytta in och bo i. Om du önskar uppfylla din sekelskiftesdröm är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

 • Plus
Tåtorp 3, null, Töreboda kommun
 • Tor 7 dec

Tåtorp 3

Villa
Töreboda kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
2 185 000 kr
75 + 34 m²
3 rum
4 000 m² tomt

Vid Göta Kanal och slussen i Tåtorp ligger denna mindre villa om 3 rum & kök samt det stora uterummet. Stor carport för husbil alt bilar & båt samt fräscht inrett gästhus med eget badrum. Flertalet bra renoveringar gjorda senaste åren skapar ett utmärkt året runt boende med naturskönt läge med närhet till vatten och bad i sjön Viken samt möjlighet till båtplats.

 • Plus
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun, bild 2
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun, bild 3

Vasagatan 9B

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
5 985 000 kr
2 428 m² tomt

I ett lugnt villaområde i Falköping kan vi nu erbjuda en fastighet anpassad för utbildning med möjligheten av kombinerat boende. Det har varit verksamhet i fastigheten fram till för drygt ett år sedan vilket gör att den håller hög standard gällande brand, handikappanpassning och ventilation för att bedriva denna typen av verksamhet. Solcellsanläggning installerad som ger goda förutsättningar för låga driftskostnader för fastigheten med tanke på dess storlek. Affären kan göras både som ren fastighetsaffär eller bolagsaffär, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Pelarbjörksvägen 15, Stöpen, Skövde kommun

Pelarbjörksvägen 15

Villa
Stöpen, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 685 000 kr
167 m²
6 rum
1 149 m² tomt

I barnvänliga Stöpen erbjuds nu ett nyckelfärdigt hus från Skövdevillan om 167 kvm med 6 rum och kök i en naturnära miljö och närhet till det mesta. Generös tomt om 1.149 kvm med naturen ända in på knuten och rekreation, skolor och goda pendlingsmöjligheter inom bekvämt gångavstånd. Köpet inkluderar även kostnader för tomt, anslutningsavgifter för VA, el m.m.

 • Plus
Pelarbjörksvägen 14, Stöpen, Skövde kommun

Pelarbjörksvägen 14

Villa
Stöpen, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 685 000 kr
150 m²
6 rum
833 m² tomt

I barnvänliga Stöpen erbjuds nu ett nyckelfärdigt hus från Skövdevillan om 150 kvm med 6 rum och kök i en naturnära miljö och närhet till det mesta. Tomt om 833 kvm med naturen ända in på knuten och rekreation, skolor och goda pendlingsmöjligheter inom bekvämt gångavstånd. Köpet inkluderar även kostnader för tomt, anslutningsavgifter för VA, el m.m.

 • Plus
Brygghusvägen 11, Skultorp, Skövde kommun

Brygghusvägen 11

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 485 000 kr
166 + 39 m²
6 rum
972 m² tomt

I populära Skultorp kan vi nu erbjuda en väl tilltagen enplansvilla i naturnära område och barnvänlig omgivning. 166 kvm boarea skapar en härlig rymd på ett plan och husets vinkelform gör att man får en avgränsande känsla mellan sovavdelning och sociala ytor. Välskött trädgård med vackra stenläggningar och murar som ramar in huset på ett fint sätt. Totalt fem sovrum och närhet till förskolor gör detta till ett perfekt hem för barnfamiljen. Välkommen att höra av dig till oss för att boka en visning.

Kungsgatan 45, null, Vara kommun

Kungsgatan 45

Övrigt
Vara kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 745 000 kr
3 647 m² tomt

På Kungsgatan i Vara kan vi nu erbjuda en verkstadsfastighet med kontorsutrymmen om 840 kvadratmeter. Fastigheten kommer vara tomställd och fri att nyttja för nästa ägare för egen verksamhet eller förvalta och söka en ny hyresgäst. Tomt om 3 647 kvadratmeter med till stor del asfalterade parkeringsytor. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Rotegatan 9B, Norrmalm, Skövde kommun

Rotegatan 9B

Radhus
Norrmalm, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
2 645 000 kr
85 + 35 m²
4 rum
4 250 kr/mån
31 118 kr/m²

I näst intill obelånad förening med låga avgifter ligger detta radhus redo för nya ägare. Ett stenkast från centrum med närhet till det mesta ligger detta radhus med totalyta om ca 120 kvm med bästa läge. Bostaden är i två plan samt inredd källare och baksida i söderläge med uteplats och lättskött trädgård.

 • Uteplats
Torsö Brofästet 24, null, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 24

Tomt
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
695 000 kr
1 189 m² tomt

Med fina vyer vid brofästet på Torsö ligger denna högt belägna byggklara tomt om 1 189 kvm med vatten och avlopp och fiber redan på plats. Som ägare blir man även en del av samfälligheterna som har en välskött badstrand med stora ytor och ett strandhus med bl a bastu. Möjlighet till båtplats i den lugna och fina egna marinan.

 • Plus

Visar alla 17