Mäklare Mats Forsberg

Mats Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Dyrenäs 13, null, Mariestads kommun

Dyrenäs 13

Villa
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB

6 485 000 kr

75 m²

3 rum

8,1 ha tomt

Mellan Skövde och Mariestad invid sjön Vristulven hittar vi denna lantliga fastighet med flertalet byggnader där nuvarande ägare skapat sin egen oas. Här njuter man av sommaridyllskänslan tack vare charmiga röda hus med vita knutar samtidigt som det är moderna inslag vilket gör det till ett utmärkt året runt boende. Njuter du gärna ute på sjön har du fiskerätt då det följer fastigheten och det hör även en småbåtshamn om 10 platser till fastigheten. Skapandet av en vacker miljö har pågått här under lång tid då den varit i samma familjs ägo i över 60 år och är varsamt omhändertagen sedan dess. Det finns numera vackra promenadstråk runt omkring i området och en del av fastigheten klassas även som naturreservat vilket gör att du enkelt kan varva ner och njuta av livet i Dyrenäs. Låt dig bli inspirerad av lugnet och boka in dig på visning för att uppleva Dyrenäs 13 på bästa sätt.

Säbygatan 6 med byggrätt, null, Tibro kommun

Säbygatan 6 med byggrätt

Övrigt
Tibro kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB

4 245 000 kr

345 m²

2 156 m² tomt

Mycket välbeläget mindre hyreshus med anor från tidigt 1900-tal. ROT-renoverat sent 1980-tal. Den stora tomten har en byggrätt för nyproduktion av bostäder i 2 plan samt inredd vind om 800 kvm.

Torsö Brofästet 25, null, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 25

Villa
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB

3 545 000 kr

105 m²

3 rum

1 161 m² tomt

En bit upp från stranden med höjd som ger vyer utöver Torsösundet har vi nu möjlighet att presentera ett hållbart boendealternativ för framtiden. En stor tomt om 1161 kvm med ett modernt boende i form av nybyggt hus med solenergi som ger låga driftskostnader.

  • Nyproduktion
Torsö Brofästet 24, null, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 24

Villa
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB

695 000 kr

1 189 m² tomt

Med fina vyer vid brofästet på Torsö ligger denna högt belägna byggklara tomt om 1 189 kvm med vatten och avlopp och fiber redan på plats. Som ägare blir man även en del av samfälligheterna som har en välskött badstrand med stora ytor och ett strandhus med bl a bastu. Möjlighet till båtplats i den lugna och fina egna marinan.

  • Plus

Visar alla 4