Mäklare Mats Forsberg

Mats Forsberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nejlikevägen 3, Lunden, Skövde kommun

Nejlikevägen 3

Villa
Lunden, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 485 000 kr
116 + 116 m²
5 rum
935 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1970-talsvilla med skyddad poolavdelning på en lugn och barnvänlig gata i Lunden. Många större renoveringar har skett under senare år med bl a värmesystem, fönster, dörrar och takbyte.

Sankt Olofsgatan 23B, null, Falköpings kommun

Sankt Olofsgatan 23B

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
5 985 000 kr
440 m²
1 484 m² tomt

Har du kanske en dröm om att äga och driva ditt egna hotell? Nu har vi den stora förmånen att få presentera denna möjlighet i form utav fastighet och verksamheten till Hotell S:t Olof i Falköping. Denna pampiga byggnad som under åren tagits väl hand om stoltserar idag med totalt 15 hotellrum samt flertalet sociala utrymmen i form av matsal, lobby och salonger för avkoppling. Om du istället kanske är ute efter ett boende utöver det vanliga finns även den möjligheten för den visionäre tack vare en detaljplan som tillåter även bostadsändamål. Affären görs som fastighetsaffär men möjlighet finns även för den som önskar att köpa verksamheten och dess inventarier. Välkommen att kontakta oss för mer information redan idag.

Dyrenäs 13, null, Mariestads kommun

Dyrenäs 13

Villa
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
6 485 000 kr
75 + 53 m²
3 rum
8,1 ha tomt

Mellan Skövde och Mariestad intill sjön Vristulven hittar vi denna lantliga fastighet med flertalet byggnader där nuvarande ägare skapat sin egen oas. Här njuter man av sommaridyllskänslan tack vare charmiga röda hus med vita knutar samtidigt som det är moderna inslag vilket gör det till ett utmärkt året runt boende. Njuter du gärna ute på sjön har du fiskerätt då det följer fastigheten och det hör även en småbåtshamn om 10 platser till fastigheten. Skapandet av en vacker miljö har pågått här under lång tid då den varit i samma familjs ägo i över 60 år och är varsamt omhändertagen sedan dess. Det finns numera vackra promenadstråk runt omkring i området och en del av fastigheten klassas även som naturreservat vilket gör att du enkelt kan varva ner och njuta av livet i Dyrenäs. Låt dig bli inspirerad av lugnet och boka in dig på visning för att uppleva Dyrenäs 13 på bästa sätt.

Slalomvägen 11, Billingsluttningen, Skövde kommun

Slalomvägen 11

Villa
Billingsluttningen, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
7 485 000 kr
303 + 167 m²
10 rum
1 116 m² tomt

Högst upp på Slalomvägen kan vi nu erbjuda ett boende för dig som önskar generösa ytor och en vidsträckt utsikt utöver Skövde. Generösa sällskapsytor och ett flertal sovrum gör detta till boendet för den större familjen eller dig som önskar ett boende med gott om plats. Utöver detta finns även ett rymligt garage och flertalet hobbyutrymmen. Välkommen att kontakta oss för mer information redan idag.

Solistvägen 4, Skultorp, Skövde kommun

Solistvägen 4

Villa
Skultorp, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 385 000 kr
190 + 25 m²
6 rum
874 m² tomt

I populära Skultorp kan vi nu erbjuda en välskött villa byggd av Nordiska trähus med inspiration från Eurohus. 1-1/2 plans hus i puts om 190 kvadratmeter med dubbla inglasade uterum och ett rymligt dubbelgarage. Vattenburet värmesystem med bergvärme i kombination med FTX-ventilation och solceller ger låga driftskostnader. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Danska vägen 144, null, Falköpings kommun

Danska vägen 144

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
995 000 kr
180 m²
1 863 m² tomt

Vi har nu möjligheten att få erbjuda en före detta transformatorstation som det senaste har nyttjats som motorcykelmuseum i privat regi. En fastighet på bra läge väl lämpad för hobbyverksamhet eller annan rörelse som är i behov av större samlingssal och goda parkeringsmöjligheter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Smedjevägen 18, Stöpen, Skövde kommun

Smedjevägen 18

Villa
Stöpen, Skövde kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
4 985 000 kr
144 + 38 m²
5 rum
1 806 m² tomt

Välkommen till Smedjevägen i Stöpen och detta välplanerade enplanshus om 144 kvadratmeter med en fantastisk baksida. Välunderhållet hus som har genomgått flertalet större renoveringar på senare år vilket gör det till ett hus redo att flytta direkt in i. Naturnära läge som sista hus i Stöpen innan natur och skog tar vid vilket ger en väldigt avskild härlig känsla i kombination med närheten till kommunikationer och service. Nyinstallerade solceller gör detta till ett energieffektivt hus med god driftsekonomi framåt. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en visning.

Hagagatan 13, null, Tibro kommun
  • Tor 7 mar

Hagagatan 13

Villa
Tibro kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
3 150 000 kr
219 + 48 m²
8 rum
1 611 m² tomt

På Hagagatan i Tibro har vi nu möjligheten att få erbjuda en rymlig villa med gott om sällskapsytor som till stor del är nyrenoverad från 2018 och framåt. Ett hus med karaktär genom högt i tak, genomtänkta materialval och rum i etage. Vattenburet värmesystem med bergvärme skapar en effektiv uppvärmning för denna generösa villa. Stor insynsskyddad trädgård med ett stort altandäck som ligger i husets vinkel som ger gott om plats för lata dagar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information kring detta representativa 60-tals hus idag.

  • Plus
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun, bild 2
Vasagatan 9B, null, Falköpings kommun, bild 3

Vasagatan 9B

Övrigt
Falköpings kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
5 985 000 kr
2 428 m² tomt

I ett lugnt villaområde i Falköping kan vi nu erbjuda en fastighet anpassad för utbildning med möjligheten av kombinerat boende. Det har varit verksamhet i fastigheten fram till för drygt ett år sedan vilket gör att den håller hög standard gällande brand, handikappanpassning och ventilation för att bedriva denna typen av verksamhet. Solcellsanläggning installerad som ger goda förutsättningar för låga driftskostnader för fastigheten med tanke på dess storlek. Affären kan göras både som ren fastighetsaffär eller bolagsaffär, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Torsö Brofästet 24, null, Mariestads kommun

Torsö Brofästet 24

Tomt
Mariestads kommun
Forsbergs Mäklarbyrå AB
695 000 kr
1 189 m² tomt

Med fina vyer vid brofästet på Torsö ligger denna högt belägna byggklara tomt om 1 189 kvm med vatten och avlopp och fiber redan på plats. Som ägare blir man även en del av samfälligheterna som har en välskött badstrand med stora ytor och ett strandhus med bl a bastu. Möjlighet till båtplats i den lugna och fina egna marinan.

  • Plus

Visar alla 10