Forslöf Fastighetsförmedling

Forslöf Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Wallingatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun
Wallingatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Wallingatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Wallingatan 3

Lägenhet
Västermalm, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
4 407 kr/mån
20 603 kr/m²

Välkommen till Wallingatan 3 och en lägenhet på första våningen om ca 58 kvm fördelat på tre rum och litet kök. Direkt vid hallen finns köket och vidare in i lägenheten kommer du till ett sovrum och vardagsrummet. Från vardagsrummet finns access till ytterligare ett sovrum. Det helkaklade badrummet finns direkt till vänster i hallen. Cykelavstånd in till Eskilstuna centrum. Matvaruaffär i närheten och både skolor och förskolor finns i närområdet.

  • Premium
  • Uteplats
Eskilstunavägen 11, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Sön 30 jun kl 13:00
Eskilstunavägen 11, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Eskilstunavägen 11, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Eskilstunavägen 11

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
170 + 35 m²
6 rum
2 148 m² tomt

Välkommen till Eskilstunavägen 11 och en mycket välvårdad fastighet med flera av de äldre byggnaderna bevarade på tomten. Här finns bl a ett av Hällbys äldsta hus kvar tillsammans med uthuslänga och den gamla smedjan. Utöver det finns bostadshuset som är på ca 170 kvm fördelat på 6 rum och kök. Entréplan med välkomnande hall och gott om plats för avhängning. När du har hängt av dig kläderna fortsätter du in i huset och till vänster finns ett härligt kök med matplats och utgång till inglasad altan i bästa söderläge. Rakt fram finns en gästtoalett och det som från början var ett kök och nu är ett förråd. Till höger kommer du till vardagsrummet med snygg fiskbensparkett och en mysig braskamin samt matsal med ekparkett. En trappa upp har vi ett allrum, tre sovrum varav ett masterbedroom med walk-in-closet och utgång till inglasad balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, duschplats, dubbla tvättställ i kommod och wc. Här har man även praktiskt placerat tvättmaskin och torktumlare. Det finns källare under halva huset och här finns förråd, pelletsrum med helautomatisk pelletsmaskin så du kan lugnt åka iväg på semester ett par veckor och den sköter sig självt. Här finns ytterligare förvaringsutrymme som även går att ha som gästrum om man vill. Ursprungshuset har en lite farstu, kök och allrum med utgång till trivsam uteplats. Två fungerande eldstäder finns här. På tomten finns även en jordkällare. Fiber är installerat. Radonbrunn finns på tomten. Hällby är ett mycket barnvänligt och trivsamt område i utkanten av Eskilstuna och här bor du med närhet till skog, mysiga promenadstråk och motionsspår. I området finns förskolor samt Hällbyskola upp till årskurs 6. Snabb access till E20 för den som pendlar till närliggande städer. På bekvämt avstånd nås Folkesta handelsområde såväl som Tuna Parks köpcentrum. Till Eskilstunas centrala delar tar det cirka 8-9 minuter med bil. Goda bussförbindelser och kort gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats.

  • Premium
Ostravägen 40, Ostra, Eskilstuna kommun
Ostravägen 40, Ostra, Eskilstuna kommun, bild 2
Ostravägen 40, Ostra, Eskilstuna kommun, bild 3

Ostravägen 40

Villa
Ostra, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
1 433 m² tomt

Välkommen till Ostravägen 40 och detta lilla trivsamma hem. Entré till huset från baksidan in i liten hall med badrum direkt till höger. Rakt fram kommer du in i kök med matplats och vid matplatsen finns ingång till stort (delbart) sovrum. Vardagsrum med öppen spis och utgång till altan under tak. Plan lättskött trädgårdstomt med plats för lek och rekreation. Närhet till bla. Sundbyholm med en trevlig gästhamn, två restauranger och Mälarens längsta sandstrand. Endast ca 15 min med bil till Eskilstunas centrala delar med restauranger, shopping och tågstation med goda kommunikationer. Strax över 1 h bilresa till Stockholm.

  • Premium
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 2
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 3

Hedängsvägen 11

Fritidshus
Udden, Katrineholms kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
2 055 m² tomt

Här finns ett fritidshus med möjlighet till snabbt tillträde. Fastigheten har omsorgsfullt renoverats under senare år, med nytt kök, nya ljusa laminatgolv, delvis nya fönster och i övrigt uppfräschat till modern standard. Ett sovrum, helkaklat duschrum med klinkergolv, stor duschplats och tvättställ i kommod, plats finns för mindre tvättmaskin, Separat utrymme med förbränningstoalett och handfat. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan från vardagsrummet. Det finns ytterligare två byggnader på fastigheten, en gäststuga med egen altan och ett förråd. Nymålat 2023. Udden är ett trevligt sommarstugeområde uppbyggt under 1970-talet med gemensamma badplatser och småbåtshamn (kö till plats) vid Hjälmaren. Fritidshusområdet Udden ligger ungefär lika långt från Eskilstuna som Katrineholm och närmaste matvaruaffär finns i Alberga som ligger ca 7,5 km i riktning mot Eskilstuna. Läs mer på samfällighetens hemsida www.uddenängtorp.se

  • Premium
Stridsbergsgatan 4, Torshälla, Eskilstuna kommun

Stridsbergsgatan 4

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
89 + 112 m²
4 rum
556 m² tomt

Välkommen till Stridsbergsgatan 4 och denna helrenoverade enplansvilla med källare. Entréplan rymmer tre sovrum och vardagsrum med öppen planlösning till kök med härlig köksö som har en induktionshäll med integrerad fläkt. Vardagsrummet har en öppen spis (eldningsförbud pga ej använd på senare år) och utgång till altan under tak finns vid köket. I källaren finns ett allrum, helkaklat badrum med bastu, sovrum, tvättstuga, diverse förråd och utgång till garaget. Ny el i källaren 2020. Två luftvärmepumpar med ac 2020. Ny fjärrvärmeväxlare december 2022. Samtliga golvbrunnar (förutom i tvättstugan) är bytta 2020. Här erbjuds helt enkelt ett mycket trevligt och välplanerat hem med bra planlösning. Fastigheten är besiktad och protokollet finns under fliken dokument, likaså är en radonmätning utförd 2024 med medelvärde 120-140 bq/kbm. En liten lättskött trädgårdstomt som angränsar till allmänning förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i trivsamma Torshälla är perfekt. Fastigheten ligger centralt med endast ett par minuters promenad till matvaruaffärer, restauranger, vårdcentral m.m. Flertalet förskolor och grundskolor finns också på promenadavstånd. Goda kommunikationer in till Eskilstuna.

Sveavägen 28A, Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun

Sveavägen 28A

Lägenhet
Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
104 m²
4.5 rum
vån 1/2
4 789 kr/mån
23 029 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 28A och denna underbara lägenhet om ca 104 kvm fördelat på 4,5 rum och kök. Hela lägenheten är smakfullt renoverad under senare år. Det är från början 2 lägenheter som är ihopslagna, vilket betyder dubbla ingångar och gott om förvaring. Hela 6 st förråd hör till lägenheten. Högt till tak, ljus färgsättning samt vackra trägolv/parkettgolv i alla rum. Gemensamma ytor i källare såsom 2 tvättstugor m.m. Gemensam uteplats. Köparen har tillgång till en kostnadsfri parkeringsplats på innergården. Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, Eskilstuna centrum, Mälarsjukhuset och härliga Djurgården med fina promenadstråk. Vid Sveaplan finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstation och Universitet. Fiber finns i fastigheten.

  • Plus
  • Uteplats
Rönnbärsvägen 22, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 22

Tomt
Mälby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
1 200 m² tomt

Välkommen till Mälby och Rönnbärsvägen. Här finner du en blivande tomt om ca 1200 kvm med underbar utsikt över Mälaren. Tomten är under avstyckning och strandskyddsdispens är inskickad. Kommunalt VA via grannfastigheten kostar ca 50 000 kr. Möjlighet till båtplats. Endast fem minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns längs hela Mälbyvägen. Kontakta mäklaren för mer information!

Näktergalsvägen 59, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Näktergalsvägen 59

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
113 m²
5 rum
867 m² tomt

Välkommen till Näktergalsvägen 59 och en villa om ca 113 kvm fördelat på 5 rum och kök. Vid köket finns en mycket väl tilltagen matdel/allrum. Badrummet renoverades 2015 via fackman med kakel och klinker. Gästtoalett med vägghängd wc. Nytt tak 2015. Stort trädäck för sköna sommardagar och mysiga grillkvällar. Vidbyggt garage med förråd. Fiber finns installerat. Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen, 5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl a förskola, skola F-9, gym, pizzeria, fotbollsplaner, matvaruaffär, goda kommunikationer och fina strövområden.

Silvervägen 67C, Stenby, Eskilstuna kommun

Silvervägen 67C

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/2
3 052 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till Silvervägen 67C. Uteplats med liten trädgård i bästa solläge. En exklusiv lägenhet med påkostade materialval och vattenburen golvvärme i båda planen. Helkaklat badrum. Bostaden består av 3 rum och kök varav 2 sovrum, bägge sovrummen finns på övervåningen. Förråd i separat byggnad. Modernt kök med bänkskiva i tålig komposit i varmgrå kulör och rostfria vitvaror. Badrummet ligger på entréplan och består av duschplats, tvättställ, belyst spegel, wc, dessutom tvättmaskin placerade under arbetsbänken. Många snygga detaljer såsom fönsterbänkar i sten, takfönster i hallen på övervåningen mm. Fiber finns. En parkeringsplats följer lägenheten. En perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett nyproducerat radhus beläget i ett mycket populärt område. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Busshållplats precis utanför området.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Spovvägen 8, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 8

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 567 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villavagnar på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Elegant, smakfullt och välbyggt i både exteriör och interiör. Snyggt, bekvämt och ombonat men med tid och pengar över till det viktiga i livet. Finns i storlekarna 42 kvm respektive 50 kvm. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Spovvägen 11, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 11

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 821 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villa Rullebo på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Visar alla 11