Mäklare Thomas Forslöf

Thomas Forslöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Gökvägen, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Gökvägen

Tomt
Odlaren, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
973 m² tomt

Välkommen till Odlaren och denna avstyckade och byggklara tomt om ca 973 kvm. I samarbete med AChoice stenhus och Johnson & Son har du nu möjlighet att välja ur deras breda sortiment av byggnader. AChoice gör det tryggt för dig med ett fast pris innan bygget startar, inga extra avgifter och oväntade kostnader. Tomten samt kostnader för anslutning av VA, el och fiber köps separat och huset på entreprenad. Den generösa tomtytan ger dig gott om utrymme att skapa det perfekta hemmet. AChoice gör det hållbart. Ett hus byggt av sten ger dig en behaglig inomhuskomfort året om. Du får ett miljövänligt hus med minimalt underhåll som skänker dig både välmående och mer tid över till det som du tycker är roligt. Med sin robusta konstruktion är huset motståndskraftigt mot väder och vind och står stadigt i generationer. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt område med bästa läge mot äng och skog. Fastigheten är avstyckad från Odlaren 1:93. Anslutningsavgift för VA, el och fiber tillkommer och ligger enligt uträkning på Eskilstuna Energi & Miljös hemsida på för VA 165 798 kr, el 44 375 kr och fiber 24 900 kr. Mer information om AChoice finner du på https://achoice.se/

 • Premium
Södra Bangårdsgatan 8A, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 8A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
3 719 kr/mån
20 965 kr/m²

Nu saluförs en synnerligen charmig och härlig lägenhet på Söder. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten. Fiskbensparkett i hallen, vardagsrummet och sovrummet, ljusa färger och högt i tak med fina äldre detaljer. Här kan du bara flytta in. Mindre klädkammare vid entrén och en större i sovrummet. Helkaklat badrum med klinkergolv, duschplats, tvättställ i kommod och wc. Nytt och fräscht kök med plats för matbord. Föreningen har nyligen genomfört ett fönsterbyte. Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, restauranger och uteserveringar, Eskilstuna centrum och Mälarsjukhuset. Vid Sveaplan, ett stenkast bort finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstation och Universitet.

Kriebsensgatan 14A, Centrum, Eskilstuna kommun

Kriebsensgatan 14A

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
3 515 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Kriebsensgatan 14A och denna rymliga lägenhet om 62 kvm fördelat på två rum och kök. Hall med goda avhängningsmöjligheter och direkt vid hallen finns köket som har gott om plats för matbord. Vidare in i lägenheten finns ett helkaklat badrum med klinkergolv, nytt 2022, sovrum med garderober och längst in finns vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord om man så önskar. Förening med god ekonomi och har under de 6 senaste åren haft en avgiftsfri månad. Här bor du mitt i centrala Eskilstuna med närhet till allt samtidigt som bostaden ligger tryggt och lugnt på låst grönskande innergård med bänkar och lekplats. Endast ett par minuters promenad ner till Mälardalens Universitet. Fiber via Stadsnätet.

 • Plus
 • Hiss
Sveavägen 28A, Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun

Sveavägen 28A

Lägenhet
Lasarettsområdet, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
104 m²
4.5 rum
vån 1/2
4 695 kr/mån
24 952 kr/m²

Välkommen till Sveavägen 28A och denna underbara lägenhet om ca 104 kvm fördelat på 4,5 rum och kök. Hela lägenheten är smakfullt renoverad under senare år. Det är från början 2 lägenheter som är ihopslagna, vilket betyder dubbla ingångar och gott om förvaring. Hela 6 st förråd hör till lägenheten. Högt till tak, ljus färgsättning samt vackra trägolv/parkettgolv i alla rum. Gemensamma ytor i källare såsom tvättstuga m.m. Gemensam uteplats. Köparen har tillgång till en kostnadsfri parkeringsplats på innergården. Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, Eskilstuna centrum, Mälarsjukhuset och härliga Djurgården med fina promenadstråk. Vid Sveaplan finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstation och Universitet. Fiber finns i fastigheten.

 • Plus
 • Uteplats
Gullängen 7, Gullängen, Eskilstuna kommun

Gullängen 7

Villa
Gullängen, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
169 m²
5 rum
1 524 m² tomt

Välkomna till Gullängen 7 och en mycket stilren villa om 169 kvm fördelat på 5 rum och kök i 1½ plan. Mycket trevlig planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterpartier i både kök och vardagsrum. Hög standard med parkettgolv i samtliga rum, två helkaklade badrum samt praktisk groventré/tvättstuga. Köket har en mycket bra maskinell utrustning, köksö med induktionshäll och gott om plats för större matbord. Övre plan rymmer stort sovrum som kan delas till flera och ändå ha kvar ett allrum samt badrum och ytterligare sovrum/walk-in-closet. Stor friköpt tomt om 1524 kvadrat. På södersidan finns ett inglasat uterum och altan utanför. Fristående carport med tillhörande bastu. Mycket låg energiförbrukning. Fiber finns installerat. Befriad från fastighetsavgift fram till 2032 då fastigheten är uppförd 2017. I Gullängen bor du naturnära i ett område med närhet till badplatser i såväl Roxnäs som Mälarbaden, Mälarbadens golfklubb med restaurang, Wäsby Magasin med deras butiker. Endast fem minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns hela vägen in till Torshälla.

 • Plus
Boställsgatan 5B, Valhalla, Eskilstuna kommun

Boställsgatan 5B

Lägenhet
Valhalla, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
73,6 m²
3 rum
vån 1/3
4 673 kr/mån
20 313 kr/m²

Välkommen till Boställsgatan 5B och denna lägenhet om ca 74 kvm fördelat på tre rum och kök. Lägenheten är totalrenoverad 2012 med snyggt kök med högblanka vita skåpsluckor, helkaklat badrum med klinkergolv. De senaste åren har ytskikten renoverats ytterligare med stilrena mjuka toner på väggarna. Generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten förutom ett av sovrummen som har heltäckningsmatta. Balkongen ligger i sydvästläge med eftermiddag- och kvällssol. Ett sovrum med garderober och i hallen finns en praktisk klädkammare för ytterligare förvaring. I föreningen finns en bastu med dusch, rum med diverse gymutrustning samt ett utrymme med pingisbord. På gården finns en gemensam uteplats. Fiber finns. Fastigheten är belägen i ett lugnt barnvänligt område som angränsar till stora grönområden med gräsplaner och lekpark. Cykelavstånd till Eskilstuna centrum, Munktellstaden och Mälardalens Universitet. I närområdet finns även förskolor och skolor.

 • Plus
 • Balkong
Södra Bangårdsgatan 12A, Söder, Eskilstuna kommun

Södra Bangårdsgatan 12A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 067 kr/mån
22 111 kr/m²

Nu saluförs en synnerligen charmig och härlig lägenhet på Söder. Lägenheten ligger med fönster mot Trädgårdsgatan och in mot gården med ljusinsläpp från två håll. Fiskbensparkett, ljusa färger och högt i tak med fina äldre detaljer. Här kan du välja om du vill ha sängen i den möblerbara hallen eller varför inte skrivbordet för studierna där. Rymligt vardagsrum. Garderober finns i den möblerbara hallen. Separat duschrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, separat wc. Kök med plats för matbord. Lägenheten har en inre reparationsfond om 10 000 kr. Centralt belägen med närhet till såväl Gamla stan, restauranger och uteserveringar, Eskilstuna centrum och Mälarsjukhuset. Vid Sveaplan, ett stenkast bort finns bl.a. matvaruaffär, apotek, vårdcentral och Friskis & Svettis. Med en kort promenad tar du dig även till centralstationen och Mälardalens Universitet.

Trumpetvägen 154, Slagsta/Ärna Södergård, Eskilstuna kommun

Trumpetvägen 154

Radhus
Slagsta/Ärna Södergård, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
124 m²
4 rum
157 m² tomt

Välkommen till Trumpetvägen 154 och detta välplanerade radhus i 2 plan. Endast 1 ägare sedan radhuset byggdes! Entréplan med marmorgolv. kök med körsbärslaminat, golvvärme och genomgång till vardagsrummet som får plats med både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet kommer du ut till altan och liten trädgårdsplätt. På entréplan finns även tvättstuga och en gästtoalett med granitplattor med golvvärme. På övre plan möts du av en praktisk hall med två bra klädkammare och access till samtliga tre sovrum (möjlighet att få fyra sovrum). Två av sovrummen har utgång till balkong. Här finns även ett helkaklat badrum med granitplattor och golvvärme. På husets framsida finns en liten härlig uteplats med kvällssol. Trumpetvägen är ett bilfritt och barnvänligt område med gott om barnfamiljer, flera lekplatser och grönområden. I nära anslutning till fastigheten finns en fotbollsplan. Taket är omlagt runt 2009-2010. Fasaden på framsidan är tilläggsisolerad och har ny panel. Ny panel även på husets baksida. Slagsta är ett populärt bostadsområde med ett flertal förskolor, grundskola för barn från förskoleklass till årskurs 6, matbutik med postombud samt populära Slagstaglass. Nära till flera lekplatser, fotbollsplan, pulkabacke och promenader i naturen samt motionsspår i Årby naturreservat. Goda kommunikationer med täta turer in till centrum och ut till Torshälla. Cykelbana hela vägen till såväl Torshälla som till Eskilstuna centrum som endast ligger ca 3 km bort.

 • Plus
Eskilsgatan 21A, Söder, Eskilstuna kommun

Eskilsgatan 21A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
50,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 437 kr/mån
25 848 kr/m²

Välkommen till Eskilsgatan 21A och denna härliga lägenhet på underbara söder. Vacker byggnad med ny fasad, nya fönster och nya portar. Genomgående enstavs ekparkett i hela lägenheten och hela 2,70 meter i takhöjd. Lägenheten är mycket ljus och rymlig för sina ca 50 kvm. Badrummet är helkaklat i stambytt förening. Vackra pardörrar in till sovrummet. Mysig trädgård med genemsam uteplats för härliga grillkvällar. Toppenförening med låg belåning. Stadsnät finns. Ett stort vindsförråd och två mindre källarförråd tillhör lägenheten. Rejäl tvättstuga samt hobbyrum finns i källaren. Här på Söder bor du i ett lugnt område med närhet till mysiga restauranger nere vid Eskilstunaån, promenadstråk, gym och en kort promenad in till centrum, centralstationen och Mälardalens Universitet.

 • Plus
Rönnbärsvägen 22, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 22

Tomt
Mälby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
1 200 m² tomt

Välkommen till Mälby och Rönnbärsvägen. Här finner du en blivande tomt om ca 1200 kvm med underbar utsikt över Mälaren. Tomten är under avstyckning och strandskyddsdispens är inskickad. Kommunalt VA via grannfastigheten kostar ca 50 000 kr. Möjlighet till båtplats. Endast fem minuter med bil in till Torshälla centrum med förskolor, skolor, matvaruaffärer, restauranger och kommunikationer in till Eskilstuna. Cykelbana finns längs hela Mälbyvägen. Kontakta mäklaren för mer information!

Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 2
Hedängsvägen 11, Udden, Katrineholms kommun, bild 3

Hedängsvägen 11

Fritidshus
Udden, Katrineholms kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
49 m²
2 rum
2 055 m² tomt

Här finns ett fritidshus med möjlighet till snabbt tillträde. Fastigheten har omsorgsfullt renoverats under senare år, med nytt kök, nya ljusa laminatgolv, delvis nya fönster och i övrigt uppfräschat till modern standard. Ett sovrum, helkaklat duschrum med klinkergolv, stor duschplats och tvättställ i kommod, plats finns för mindre tvättmaskin, Separat utrymme med förbränningstoalett och handfat. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan från vardagsrummet. Det finns ytterligare två byggnader på fastigheten, en gäststuga med egen altan och ett förråd. Nymålat 2023. Udden är ett trevligt sommarstugeområde uppbyggt under 1970-talet med gemensamma badplatser och småbåtshamn (kö till plats) vid Hjälmaren. Fritidshusområdet Udden ligger ungefär lika långt från Eskilstuna som Katrineholm och närmaste matvaruaffär finns i Alberga som ligger ca 7,5 km i riktning mot Eskilstuna. Läs mer på samfällighetens hemsida www.uddenängtorp.se

 • Premium
Åletas väg 11B, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Åletas väg 11B

Lägenhet
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
115 + 6 m²
4 rum
4 868 kr/mån
25 174 kr/m²

Välkommen till Åletas väg 11B och detta nyproducerade radhus om hela 115 kvm fördelat på 4 rum och kök i två plan. Lägenheten är från början tänkt som en 5:a men säljaren valde att ta bort en vägg från start för att få ett stort rum även på övre plan. Bostaden har kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en trevlig social yta. Vardagsrum med ljusinsläpp från tre stora fönster som vetter ut mot altan och den egna trädgårdstäppan som ingår i bostadsrätten och har grönskande avgränsning i form av häckar. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Det finns två helkaklade badrum, ett per plan. På entréplanet finns även en separat liten tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk samt tvättho. Bostadens kök kommer från Marbodal, en högkvalitativ köksleverantör med hög genomgående standard, tillsammans möts det upp av toppmoderna vitvaror. Smidigt kodlås för att komma in i huset. Ladduttag för elbil vid parkeringen framför bostaden. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, idrottsplats, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta rekreationsområde. Bra kommunikationer med buss till Eskilstuna centrum.

 • Plus
 • Uteplats
Lillängsvägen 7, Ekeby, Eskilstuna kommun

Lillängsvägen 7

Radhus
Ekeby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
712 m² tomt

Välkommen till Lillängsvägen 7 och denna trevliga 1½-plansvilla med hel källare som erbjuder en optimal planlösning. Huset är på ca 125 + 90 kvm. Friliggande garage med enklare förråd bredvid. Entréplan disponerar kök, stort vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp, tv-rum/sovrum samt badrum. En trappa upp finner vi tre sovrum, ett förråd (som kan göras om till ytterligare sovrum) samt ett badrum. I den inredda källaren finns en gillestuga och ett stort sovrum samt hobbyrum med förråd och matkällare samt stor tvättstuga där även bergvärmepumpen står. Vid entrén finns ett inglasat uterum och på husets framsida finns en uteplats. Husets entréplan och övervåning är renoverade under 2022 av Citygalleria. Barnvänligt och lugnt läge i omtyckta Ekeby. Lättskött, friköpt trädgårdstomt. Fiber finns.

Näktergalsvägen 59, Skogstorp, Eskilstuna kommun

Näktergalsvägen 59

Villa
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
2 605 000 kr
113 m²
5 rum
867 m² tomt

Välkommen till Näktergalsvägen 59 och en villa om ca 113 kvm fördelat på 5 rum och kök. Vid köket finns en mycket väl tilltagen matdel/allrum. Badrummet renoverades 2015 via fackman med kakel och klinker. Gästtoalett med vägghängd wc. Nytt tak 2015. Stort trädäck för sköna sommardagar och mysiga grillkvällar. Vidbyggt garage med förråd. Fiber finns installerat. Liten lättskött och friköpt trädgårdstomt. Skogstorp är ett familjärt bostadsområde med närhet till naturen, 5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns bl a förskola, skola F-9, gym, pizzeria, fotbollsplaner, matvaruaffär, goda kommunikationer och fina strövområden.

Silvervägen 67C, Stenby, Eskilstuna kommun

Silvervägen 67C

Lägenhet
Stenby, Eskilstuna kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/2
3 052 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till Silvervägen 67C. Uteplats med liten trädgård i bästa solläge. En exklusiv lägenhet med påkostade materialval och vattenburen golvvärme i båda planen. Helkaklat badrum. Bostaden består av 3 rum och kök varav 2 sovrum, bägge sovrummen finns på övervåningen. Förråd i separat byggnad. Modernt kök med bänkskiva i tålig komposit i varmgrå kulör och rostfria vitvaror. Badrummet ligger på entréplan och består av duschplats, tvättställ, belyst spegel, wc, dessutom tvättmaskin placerade under arbetsbänken. Många snygga detaljer såsom fönsterbänkar i sten, takfönster i hallen på övervåningen mm. Fiber finns. En parkeringsplats följer lägenheten. En perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett nyproducerat radhus beläget i ett mycket populärt område. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt nära centrum, matbutik, förskolor, skolor och bra kommunikationer. Busshållplats precis utanför området.

 • Uteplats
Spovvägen 8, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 8

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 567 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villavagnar på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Elegant, smakfullt och välbyggt i både exteriör och interiör. Snyggt, bekvämt och ombonat men med tid och pengar över till det viktiga i livet. Finns i storlekarna 42 kvm respektive 50 kvm. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Spovvägen 11, Björkudden, Arboga kommun

Spovvägen 11

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Forslöf Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
1 821 m² tomt

Välkommen till Spovvägen och Doppingsvägen i Björkudden strax utanför Götlunda med närhet till Hjälmaren. Här saluförs nu tre stycken nyckelfärdiga villa Rullebo på tomter som är mellan ca 1560 - 1820 kvm stora. Björkudden ligger vackert vid Hjälmaren med möjlighet till båtplats. Visning kommer att ske efter överenskommelse och kommer att skötas av representanter från säljarna.

Visar alla 17