Mäklare Björn Strömberg

Björn Strömberg

Om mig

Med fokus på Östermalm och Gärdet är min största drivkraft är att överträffa mina kunders förväntan. Mina kunder beskriver mig som professionell, kunnig, positiv och effektiv. Jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina säljare att maximera sin affär, samtidigt som jag eftersträvar att ha nöjda köpare. Kontakta gärna mig så berättar jag mer 070 60 50 999.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Melodislingan 7, 5 tr, Sveakvarteren, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 12:00
Melodislingan 7, 5 tr, Sveakvarteren, Stockholms kommun, bild 2
Melodislingan 7, 5 tr, Sveakvarteren, Stockholms kommun, bild 3

Melodislingan 7, 5 tr

Lägenhet
Sveakvarteren, Stockholms kommun
Fredegårds Fastighetsbyrå AB
13 995 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 5/5
7 474 kr/mån
154 641 kr/m²

En unik familjevåning och ultimat för den som värdesätter egenskaper som högst upp i huset, högt i tak (330 cm), två balkonger, insynsfritt och milsvid utsikt. Våningen är mycket väldisponerad med vardagsrum och kök i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från dubbla pardörrar med utgång till stor balkong med fri utsikt i härligt västerläge. Påkostat kök från SieMatic med full maskinell utrustning från Miele. Tre rymliga sovrum, varav master bedroom med inbyggd klädförvaring. Samtliga sovrum har pardörrar med utgång till våningens andra stora balkong som vätter mot öster och bjuder på härlig morgonsol, milsvid fri utsikt och ingen insyn. Två badrum med dusch varav det större badrummet har badkar samt TM/TT från Miele. Välkomnande hall med anslutning till WC med dusch. Ett boende i Svea Fanfar innebär att du kan ta del av en lång rad unika servicefunktioner som förenklar vardagen; bemannad lounge med reception, gym, gästrum, festlokal, konferensrum, möjlighet till garageplats. För mer information kontakta Björn Strömberg 070 60 50 999.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Melodislingan 46, 3 tr, Sveakvarteren, Stockholms kommun
  • Sön 2 jun kl 13:00

Melodislingan 46, 3 tr

Lägenhet
Sveakvarteren, Stockholms kommun
Fredegårds Fastighetsbyrå AB
4 695 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/6
4 368 kr/mån
115 926 kr/m²

Välkommen till denna mycket väldisponerade och yteffektiva 2:a med öppen planlösning, fransk balkong, insynsfritt läge och fantastisk utsikt mot Stockholms stadium. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig rymd och rikligt ljusinsläpp från två pardörrar med fransk balkong som löper ut med hela lägenheten. Lägenheten har mycket hög standard, kök från SieMatic med full maskinell utrusning från Miele. Sovrum med platsbyggd garderob och plats för dubbelsäng, stilrent helkaklat badrum med dusch och kombinerad TM/TT från Miele. Välkomnande hall med inbyggd garderob. Föreningens medlemmar har tillgång till bemannad lounge, tre övernattningsrum, festvåning, gym och garage som nås via hissen. Loungevärdinnan kan hjälpa till att vattna dina blommor och ta hand om posten när du är på semester mm. Runt Kungliga Musikhögskolan, bredvid Lill-Jansskogen och Östermalms IP ligger Sveakvarteren - omsorgsfullt planerade bostäder med lugna innergårdar och lekplatser. Här är det gångavstånd till en mängd fritidsaktiviteter, tunnelbanestationen Stadion finns runt hörnet. För mer information och intresse kontakta Björn Strömberg 070 60 50 999.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2