Mäklare Monica Cederberg

Monica Cederberg

Om mig

Jag har 25 års erfarenhet som fastighetsmäklare och är verksam i centrala Stockholm, Stockholms skärgård och Mälardalen. Förmedlar alla typer av objekt, villor, bostadsrätter, fritidshus, sjöställen, gårdar, hyresfastigheter och tomter. Värdesätter de mellanmänskliga mötena och att ha rollen som guide och sammanförande länk i en av kundernas största affär/beslut i livet! Trivs med att bo i stadsmiljö och på mitt ställe i skärgården. Får energi av fjäll, skog, hav och framför allt trädgården!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindersövägen 5, Södra Rörvik, Norrtälje kommun

Lindersövägen 5

Fritidshus
Södra Rörvik, Norrtälje kommun
Fredegårds Fastighetsbyrå AB
8 200 000 kr
350 + 250 m²
9 rum
1,9 ha tomt

Villa Solhem - Ett magnifikt sekelskifteshus i 2 plan plus spatiös råvind, vackert belägen på en stor tomt om 19 311 kvm med ett enastående söderläge! Flertalet stora höga fönster erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp på båda bostadsplanen samt sjöutsikt. På fastigheten finns även en äldre förrådsbyggnad med potential att skapa ett större gästhus. Ett äldre magasin i timmer, ett mindre förråd, ett äldre båthus samt två mindre jordkällare vid huvudbyggnaden. Ytterligare en mindre byggnad vid infarten som ligger på ofri grund. Till fastigheten hör även en mindre strandlinje som gränsar mot viken, se tomtkarta. Huvudbyggnaden har under de senaste 2 år genomgått en omfattande renovering och delvis ombyggnation som ej är färdigställd. Bl.a är torpargrunden ersatt med en betongplatta, v/a bytt samt delvis av elen, vattenburen värme delvis installerad, tilläggsisolering påbörjad, fönster delvis utbytta till treglas m m. Läs mer i annonsen under rubriken fakta. Villa Solhem är belägen ca 30 min med bil nordost om Norrtälje och var tidigare en välkänd barnkoloni som ägdes av Katarina församling fram till 2015 då den övergick till privatbostad. De två närmaste angränsande fastigheterna ingick även då i fastigheten, nu är även de privatbostäder. Gemensamhetsanläggning för vatten med dessa två fastigheter samt eget avlopp. Fastigheten passar ypperligt som fritidsbostad eller permanentboende för den stora familjen, som ett generationsboende, egen verksamhet - eller kombination av allt! Vi på Fredegårds har ett brett köparregister med kunder som söker sjö- och sjönära fastigheter, innerstadsvåningar samt hyresfastigheter!

Mora byväg 28A, Bergshamra - Mora by, Norrtälje kommun

Mora byväg 28A

Fritidshus
Bergshamra - Mora by, Norrtälje kommun
Fredegårds Fastighetsbyrå AB
1 750 000 kr
82 + 62 m²
5 rum
1 434 m² tomt

Vacker 1800-tals parstuga med möjlighet att arrendera fin åkermark i direkt anslutning! Torparidyll anno 1815 med sjöutsikt i charmig "Bullerbymiljö", endast en timme med bil från Stockholm city! Fastigheten är belägen i Mora by vid Bergshamra viken i Stockholms skärgård och har nära gångavstånd till marinan, Morabadet (sandstrand och brygga) och båtplats. Fastigheten ligger som sista hus ut mot en större åkermark, vilket skapar ett privat och luftigt läge. Den fina tomten har en större gräsmatta och omgärdas vackert av bl a syrenhäckar och Rododendron mot de två grannfastigheterna. Huset är en s k parstuga från tidigt 1800-tal med timmerstomme och vackra tidstypiska detaljer bevarade, bl. a unika och vackra vägg- och takmålningar. Morastugan har sedan 70-talet och fram till 2021 används av hembygdsföreningen och ingen större renovering har skett av byggnaden sedan 70-talet. El finns indraget i huset. Båtplats finns att hyra på gångavstånd från fastigheten i Bergshamra viken. OBS! Morastugan och marken är byggnadsminnesförklarad, vilket bl a innebär att renoveringar behöver tillståndsprövas av Länsstyrelsen i Stockholm. En torpardröm för den som är byggnadsminnes, kultur och natur intresserad. Beviljat tillstånd finns från Länsstyrelsen på att uppföra en komplementbyggnad (för ex. dusch/wc och kök) på fastigheten, se bilagd kartbild under bilder. Obs! För mer information se fastighetsmäklarens annons under rubriken "dokument och länkar". Det närmaste samhället Bergshamra ligger i närområdet och har bl.a en välsorterad ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och bensinmack. SL-buss till Norrtälje och Åkersberga på några minuters gångavstånd. Välkommen till Morastugan - en härlig plats i skärgården med närhet till stan!

  • Plus
Grenvägen 5B-C, Uppsala - Ytternäs, Uppsala kommun

Grenvägen 5B-C

Villa
Uppsala - Ytternäs, Uppsala kommun
Fredegårds Fastighetsbyrå AB
26 500 000 kr
284 + 137 m²
4 rum
6 550 m² tomt

Vacker sjöfastighet med egen brygga och stort tillhörande vattenområde, härligt belägen i vackert jordbrukslandskap vid Mälaren, endast ca 20 min från centrala Uppsala och endast ca 8 mil från Stockholm. Mycket privat och insynsskyddat läge med egen stor brygga och sjöstuga. Huvudbyggnaden är högt belägen och har fantastisk vy över Mälaren! De ca 265 kvm inrymmer generösa sällskapsytor, 2 sovrum (3 möjliga sovrum), rymligt badrum med bastu, tvättstuga med groventré samt teknikrum. Garage/gästhus, ca 70 kvm, med 2 sovrum, pentry och duschrum. Gott om parkeringsyta. Eget vatten och avlopp, bergvärme samt solpaneler. Nyrenoverad Sjöstuga, ca 25 kvm, med vidbyggt litet soldäck belägen direkt vid strandkanten och den stora bryggan. På fastigheten finns ytterligare en bostadsbyggnad, om ca 84 kvm i boa plus källare/suterrängplan, även detta hus är högt och fritt belägen med strålande sjöutsikt. Huset har egen borrad brunn och avlopp (septitank), vattenburet värmesystem med elpanna samt separat elmätare. Hela fastigheten är i mycket gott skick då byggnaderna har genomgått en omfattande renovering 2021-2022. Fastigheten fungerar ypperligt för den stora familjen, som generationsboende eller om så önskas uthyrningsmöjlighet av hus 2. Ansökan om förhandsbesked om avstyckning är inskickad. Ett mycket trivsamt sjöställe med ett synnerligen fritt, privat och lugnt läge samt närhet till stan!

  • Plus

Visar alla 3