Gadelius Fastighetsbyrå

Gadelius Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun, bild 2
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun, bild 3

Lojovägen 84

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
5 500 000 kr
75 m²
3 rum
5 260 kr/mån
73 333 kr/m²

SNART INFLYTTNINGSKLAR 3:A – GARAGE – HISS - Smart planerad lägenheten om 75 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum. Snyggt och stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förråd. Rymlig balkong i vinkel med plats för matgrupp och lounge-möbler. Nära till Södergarn med bad och vacker natur. Lungt område med flertalet lekplatser. Direkt anslutning till barnvänliga cykelvägar som tar er till Rudboda C med mataffär, förskolor och skola. Inte långt bort finns även Bosön, Lidingö Tennisklubb och Vallen med flertalet sporter. Åt andra hållet nås Elfvikslandet med sitt levande jordbruk. Med buss kommer ni till Ropsten mycket enkelt. Direktbuss morgon och kväll.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun, bild 2
Lojovägen 84, Rudboda, Lidingö kommun, bild 3

Lojovägen 84

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
2 550 000 kr
30 m²
1 rum
2 498 kr/mån
85 000 kr/m²

SNART INFLYTTNINGSKLAR 1:A – GARAGE – HISS - Smart planerad etta om 30 kvm. Kök i öppen planlösning. Stilrent rymligt badrum med kombi tvättmaskin. Utgång till en trevlig uteplats omgiven av grönska. Stort förråd som nås innefrån. Optimal rymlig etta. Nära till Södergarn med bad och vacker natur. Direkt anslutning till cykelvägar som tar er runt Lidingö. Nära till mataffär. Inte långt bort finns även Bosön, Lidingö Tennisklubb och Vallen med flertalet sporter. Åt andra hållet nås Elfvikslandet med sitt levande jordbruk. Med buss kommer ni till Ropsten mycket enkelt. Direktbuss morgon och kväll.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Torsvikssvängen 70, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 70

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
11 300 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2/5
6 054 kr/mån
94 958 kr/m²

Suverän 4 Rok om 119 kvm med ett högt läge och balkong om 5 kvm. Mycket trivsam lägenhet med ytterst god planlösning och ett generöst ljusflöde med fönster i två väderstreck. Masterbedroom med badrum en-suite och rymlig walk-in-closet. Två ytterligare sovrum i anslutning till eget badrum. Sobert kök med köksö från Vedum. Ljust vardagsrum med stora fönsterytor. Genomgående vacker chevronparkett i ek. Huset har två hissar & garage. Ring gärna för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Norrkroken 6, Brevik, Lidingö kommun

Norrkroken 6

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
14 500 000 kr
213 + 58 m²
6 rum
701 m² tomt

Välkommen till denna villa med fritt, insynsskyddat läge med fantastisk sjöutsikt på lugn, barnvänlig återvändsgata i Brevik. Villan i två plan har fyra möjliga sovrum och härliga sällskapsutrymmen. På entréplanet återfinns två sovrum, stort nyrenoverat och exklusivt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum. En trappa ner finner ni ytterligare en stor sällskapsdel och sovrum, förråd, groventré, tvättstuga, duschrum, bastu och wc. Många ljusinsläpp, fritt läge och sjöutsikt. Utgång till trädgård och allmänningen som närmaste granne. På tomten finns även ett inredningsbar gäststuga. Här bor ni med närhet till vattnet med båtklubbar, skolor, kommunikationer och naturen. Varmt välkomna på visning.

Jupitervägen 13C, Käppala, Lidingö kommun

Jupitervägen 13C

Villa
Käppala, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
4 000 000 kr
31 + 13 m²
2 rum
2 461 kr/mån

Kanske det finaste Attefallshus vi sett! Välkommen till Jupitervägen 13C. Detta är ett suveränt fint nybyggt Attefallshus i två plan/souterräng, del av blivande Brf Jupitervägen, totalt 44 kvm inredda kvadratmeter! Entréplan med hall, sovrum och badrum med tvättmaskin. Övre plan med ljust härligt allrum med mini kök och ett litet sovrum, utgång till egen liten trädgård/baksida som badar i ljus. Här finns plats för en utemöbel och kanske några odlingslådor och en liten drivbänk/växthus? Förråd finns i stora husets pannrum. Egen biluppställningsplats med laddare. Högt och soligt beläget i trivsamma villakvarter i Käppala.

Jupitervägen 13B, Käppala, Lidingö kommun

Jupitervägen 13B

Radhus
Käppala, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
12 500 000 kr
205 m²
7 rum
5 255 kr/mån
60 976 kr/m²

En fantastiskt fin bostad! Välkommen till Jupitervägen 13B. Detta är en utomordentligt fin bostad i bästa skick. 205 kvm och 7 Rok, del av parvilla i blivande Brf Jupitervägen. Entréplan med fina sociala ytor, öppet kök, härligt ljust allrum, stor hall med platsbyggd förvaring och vackert kalkstensgolv, gästrum/kontor och badrum/tvättstuga. Övre plan med 3-4 sovrum, stort allrum och komplett badrum med badkar. Stor vindsateljé med utgång till takterrass om drygt 30 kvm, sjöglimt! Biluppställningsplats med laddstolpe. Genomgående mycket gott skick och fina materialval. Högt och soligt beläget i trivsamma villakvarter i Käppala.

  • Energieffektiv
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 7

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
1 250 000 kr
19 m²
1 rum
1 979 kr/mån
65 789 kr/m²

- TILLFÄLLE FÖR BÅDE FÖRETAGARE OCH PRIVATPERSONER - JURIDISK PERSON GODKÄNNES - - SOMMERERBJUDANDE - SÄNKT PRIS, NU 1 250 000 KR - GRATIS SL-KORT UNDER 1ÅR I ett sjönära läge på Lidingö i Larsberg finns nu möjligheten att förvärva dessa trevliga, smart planerade och renoverade lägenheter om 19 kvm - 22 kvm med ett rum och integrerad köksdel. Hall med plats för ytterkläder. Köksdel eller pentry. Helkaklat modernt badrum med dusch samt ett lättmöblerat allrum/sovrum med genomgående ekparkett och ljusa ytskikt. Ljusa och trevliga. Låg avgift.Två hissar samt tvättstuga och cykelrum i huset. Ett källarförråd hör till respektive lägenhet. Möjlighet till parkering utanför huset. Här bor ni centralt på Lidingö med närhet till matbutiker, apotek, gym, kommunikationer via både buss, Lidingöbanan och pendelbåt in till Stockholm. Kort avstånd ner till vattnet med trevliga promenadstråk och restauranger i Dalénum. Ett perfekt läge! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 7