Gadelius Fastighetsbyrå

Gadelius Fastighetsbyrå

Mäklare

Näckrosvägen 6, Mölna, Lidingö kommun
 • Sön 12 feb
Näckrosvägen 6, Mölna, Lidingö kommun, bild 2
Näckrosvägen 6, Mölna, Lidingö kommun, bild 3

Näckrosvägen 6

Villa
Mölna, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

29 500 000 kr

268 m²

8 rum

944 m² tomt

Fantastiskt boende i sjönära läge om totalt 374 kvm som har totalrenoverats i absolut toppskick. Detta vackra vitputsade hus har förädlats och blivit det ideala huset för en stor familj som ställer höga krav på finish och detaljer utan att göra avkall på bekvämligheter och fungerande vardagsliv. Totalt fem sovrum, tre badrum samt två gästtoaletter vid de båda entréerna. Ett praktiskt leverne med mycket bra förvaringsutrymmen. Nytt tak med dubbelkupiga tegelpannor, bergvärme, fiber samt Verisure-larm. Grönskande trädgård designad av landskapsarkitekter, både till dess utformning och växtlighet, med blomstrande rabatter, plana gräsytor, automatisk utebelysning runt om i trädgården och huset samt nedgrävt bevattningssystem. Stor altan i rakt söderläge samt en takbeklädd pergola med lounge och grill. Parkering för två bilar samt laddning för elbil. Näckrosvägens lugna trädallé slutar vid en brygga med utsikt över Fjäderholmarna och ligger längs med Lidingös vackraste promenadstråk.

 • Premium
Högnäsvägen 4, Näset, Lidingö kommun

Högnäsvägen 4

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

3 475 000 kr

80 m²

3 rum

4 397 kr/mån

43 438 kr/m²

Trevlig 3:a högt beläget i huset med insynsskyddat och fritt läge med balkong i söder. Rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och 2 ordentliga sovrum. Kök med fönster mot söder och plats för matgrupp. Komplett stambyte av både kök och badrum (ej relining) skedde 2010, hissarna totalrenoverades 2022. Nya fönster och säkerhetsdörrar mm övrigt underhåll, se årsredovisning. Källar- och vindsförråd. Hiss och tvättstuga finns i huset. Välskött förening med god ekonomi, idag har föreningen banklån på 7,5 miljoner kronor. De pengar föreningen får in för upplåtelse av denna lägenhet kommer användas till amortering. Föreningen höjde avgiften med 10% i januari 2023, det finns inget behov av högre månadsavgifter. Här bor man bekvämt och centralt, endast ett stenkast från bl.a busskommunikationer, förskola och skola samt närhet till natur och Näsets Torg där bl.a restauranger och matbutik finns.

Vinkelvägen 2, Kottla, Lidingö kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Vinkelvägen 2

Radhus
Kottla, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

11 500 000 kr

132 m²

6 rum

536 m² tomt

Välkommen till denna mycket trevliga villa i två plan om 132 kvm på en plan barnvänlig hörntomt. Påkostad och snyggt renoverad familjevilla. Rymliga sällskapsytor med kakelugn, fyra sovrum, stort kök och två badrum. Gott om förvaring. Garage och lekstuga. Gräsmattor, fruktträd samt häckar och plank runt tomten. Stort trädäck med utgång från vardagsrummet. Soligt läge! Närhet till förskola/skola, bad och natur runt Kottlasjön och Långängens naturreservat. Nära till buss och Lidingö Banan som enkelt tar er till Lidingö Centrum och Ropsten.

 • Plus
Björkvägen 6, Hersby, Lidingö kommun

Björkvägen 6

Villa
Hersby, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

13 450 000 kr

146 m²

7 rum

1 152 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och rymliga 40-talsvilla med en totalyta på ca 200 kvm belägen på lugn återvändsgata i omtyckta och lummiga Hersby villakvarter. Stor trädgård med berg i dagen och gott om ytor för lek samt dubbelgarage om 42 kvm. Trevliga sällskapsytor på övre plan med access till altan och trädgård, 2 sovrum, 1 badrum samt ett mycket rymligt kök med matplats. Entréplan rymmer 3 sovrum, gillestuga och många praktiska biytor. Här finns det mesta i sin närhet som till busskommunikationer samt Lidingöbanan och i närheten finns även skolor, förskolor, lekpark, badhus, fotbollsplan och mataffärer.

Apelvägen 1A, Högberga/Brevik, Lidingö kommun

Apelvägen 1A

Villa
Högberga/Brevik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

14 850 000 kr

160 m²

7 rum

842 m² tomt

Välkommen till detta moderna, charmiga och bekväma hus uppfört 2005 med plan, solig och barnvänlig trädgård. Huset har tilltalande planlösning med härliga sällskapsytor med rymd och fina ljusinsläpp. Vardagsrum med kamin och intilliggande matsal med utgång till altan och markis. Modernt kök, 4 sovrum, allrum och 2 badrum. Ny frånluftsvärmepump installerad 2021. Carport med intilliggande förråd samt uppfart för parkering. Här finns närheten till bl.a. Brevik Centrum, skola/förskola, badplatser, Breviks båthamn, Kottlasjön med härliga promenadstråk, bad-och skridskoåkning samt till Gåshaga med restauranger och skärgårdsbåtar.

Idunavägen 14 A, Skärsätra/Mölna, Lidingö kommun
Idunavägen 14 A, Skärsätra/Mölna, Lidingö kommun, bild 2
Idunavägen 14 A, Skärsätra/Mölna, Lidingö kommun, bild 3

Idunavägen 14 A

Villa
Skärsätra/Mölna, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

18 900 000 kr

198 m²

7 rum

1 352 kr/mån

Magnifikt 60-tal - ett underbart hus, varsamt och smakfullt renoverat och uppdaterat, med 60-tals karaktären väl bevarad. Högt beläget på Idunaklippan ovanför Skärsätra/Mölna med utsikt över vattnet - Stockholms Inlopp och Fjäderholmarna. En elegant villa i mkt gott skick med perfekt planlösning centralt på Lidingö - måste ses!

 • Premium
Trossvägen 5, Gåshaga, Lidingö kommun

Trossvägen 5

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

8 900 000 kr

131 m²

4 rum

7 255 kr/mån

67 939 kr/m²

Äntligen en 4 rok i markplan om 131 kvm med härlig volym och utsikt över vattnet! Denna fina 4 rok har generösa sociala ytor med kök, matplats, vardagsrum i öppen planlösning. Terrassdörrar ut till längsgående altaner från samtliga rum. Tack vare markplan har man naturligt badrocksavstånd (100 m) ned till strandpromenaden och Badholmen, liksom till restauranger och skärgårdstrafik vid Gåshaga Brygga. Master Bedroom och ytterligare två fina sovrum samt en stor klädkammare. Bostaden är planerad för 5 rok och man kan enkelt skapa ytterligare ett sovrum. Stort fint badrum med badkar och gästtoalett med dusch, påkostad tvättstuga. Uterum/Inglasad balkong. Bostaden renoverades 2018 med nytt kök från Kvick och nya maskiner från Siemens, liksom ny tvättstuga. Samtliga ytskikt är också uppdaterade och lägenheten är i mycket gott skick.

 • Plus
Idunavägen 22, Skärsätra, Lidingö kommun

Idunavägen 22

Villa
Skärsätra, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

21 000 000 kr

286 m²

8 rum

1 001 m² tomt

Med strålande utsikt ligger denna villa byggd 1956. Redan i hallen möts man av de fantastiska sällskapsytorna och utblicken mot trädgården, sjön och Fjäderholmarna. Huset har en totalyta om 363 kvm fördelat över tre plan. Vardagsrum och matsal i ett med öppen spis och plats för många sittande middagsgäster. Ytterligare ett sällskapsrum ett par trappsteg ner med utgång till terrass och trädgård. I det nyrenoverade köket finns matplats, köksö, gott om förvaring och bra arbetsytor. Genomgående fiskbensparkett. I anslutning till köket ligger husets groventré och här når man även garage, tvättstuga och strykrum. Övervåningen rymmer fyra trevliga sovrum, alla med garderober och heltäckningsmatta samt en rymlig klädkammare. Här finns också badrum samt separat toalett. På undervåningen finns ett allrum med utgång till takterass samt gott om förråd. Villan ligger med närhet till naturen, Kottlasjön, kommunikationer, butiker och skolor. Varmt välkomna!

Törvedsvägen 3, Kyrkviken, Lidingö kommun

Törvedsvägen 3

Villa
Kyrkviken, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

19 000 000 kr

216 m²

8 rum

753 m² tomt

Unikt läge nära Kyrkviken och Rudalid. Naturnära tomt på lugn återvändsgata. Modern energieffektiv villa med bergvärme om totalt 292 kvm byggd 1995. Stora öppna ytor, fem bra sovrum, två badrum. Stort. garage under huset med tillhörande kontor. Stor terrass i soligt läge. Öppen planlösning mellan kök med matplats - matsal - sällskapsrum. Här finns också en öppen spis. Lidingövallen, tennisen samt hela Elfvikslandet i närheten. Bussen passerar på gamla Elfviksvägen. Med bil når ni Ropsten och innerstaden på ca 10 - 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Svalvägen 10, Mosstorp, Lidingö kommun

Svalvägen 10

Villa
Mosstorp, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

21 900 000 kr

216 m²

8 rum

1 311 m² tomt

Mycket vacker putsad villa om ca 300 kvm totalyta byggd 1924 belägen på lummig och uppvuxen tomt med fantastisk altan/uteplats. Entréplan med fina sociala ytor och kök, matsal och vardagsrum i fil samt separat liten lägenhet. Övre plan med 4 bra sovrum och stort badrum. Källare med mycket förvaring.

 • Uteplats
Säterstigen 2 / Kullavägen 12B, Högberga, Lidingö kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 12 feb kl 13:00

Säterstigen 2 / Kullavägen 12B

Villa
Högberga, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

13 500 000 kr

200 m²

8 rum

898 m² tomt

Rymlig villa från 1949 om 327 kvm på härlig hörntomt, med fantastiskt läge på lugn gata. Entréplan med sällskapsrum, kök, matsal, tre sovrum, badrum och gäst-wc. Övre plan med ytterligare tre sovrum, badrum och sällskapsdel . Källarplan med garage, tvättstuga, stora förråd och stort rum som nog gärna barnen inreder! Välkommen!

 • Plus
Gösvägen 1, Sticklinge, Lidingö kommun

Gösvägen 1

Villa
Sticklinge, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

19 000 000 kr

255 m²

5 rum

864 m² tomt

Härlig familjevilla med toppenlägen i Sticklinge! Välkommen till denna fina villa på Gösvägen. Ett synnerligen trivsamt hus med härlig volym och stora rum. Hela entréplanet i öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Övre plan med tre stora sovrum och en stor hall/vardagsrum, enkelt att skapa ett extra sovrum. Stora fina badrum uppe och nere. Mkt gott skick. Underbar tomt - en solig platå med vackra klippor i dagen. Stort garage/förvaring.

Friggavägen 4, Torsvik, Lidingö kommun

Friggavägen 4

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

7 900 000 kr

118 m²

3 rum

6 918 kr/mån

66 949 kr/m²

Fantastiskt charmigt boende! Högt, fritt, ljust, och välplanerat i vacker fastighet anno 1911. Sällskapsrum med platsbyggd bokhylla och sjöutsikt. Rymligt och plats för både soffgrupp som matsalsbord. Master bedroom med hel garderobsvägg och platsbyggd soffa i fönsternischen. Ytterligare ett sovrum med platsbyggd garderob. Stort kök med matplats. Badrum med badkar, dusch och wc. Tvättmaskin och torktumlare i separat våtrum. Insynsskyddat med härlig vy över såväl hus som träd och vatten. Uppvuxen trädgård med flera uteplatser varav en med sjöutsikt. Grusad uppfart där två av parkeringsplatserna tillhör bostaden. En sekelskifteslägenhet med fina detaljer och mycket charm. Utmärkt läge i Torsvik med närhet till Lidingö centrum, kommunikationer, skolor, naturen, vattnet och Stockholm.

Bergsvägen 61A, Hersby, Lidingö kommun

Bergsvägen 61A

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

8 500 000 kr

109,5 m²

4 rum

6 075 kr/mån

77 626 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet utöver det vanliga. Med ett unikt läge ligger denna 4:a om 109 kvm placerad i hjärtat av Hersby. Omgiven av grönska och villor med rymlig balkong i soligt läge. Mycket bra planerad. Tre sovrum, rymliga sällskapsytor med mycket ljusinsläpp och utgång till balkong. Kök med plats för ett större matbord. Badrum med badkar, dusch, handfat, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Separat gästtoalett. Till lägenheten hör en garageplats som ingår i avgiften samt ett större källarförråd. Hiss finns i huset som går ner till källare och garage. Föreningen har installerat laddboxar i garaget till var och en som har p-plats. Gångavstånd till bussen, Lidingö Centrum samt Kyrkviken med båthamn och vackra promenadstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Brostugevägen 6 C, Dalénum, Lidingö kommun
Brostugevägen 6 C, Dalénum, Lidingö kommun, bild 2
Brostugevägen 6 C, Dalénum, Lidingö kommun, bild 3

Brostugevägen 6 C

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå

10 990 000 kr

85 m²

3 rum

2 710 kr/mån

129 294 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade ägarlägenhet, högst upp i huset med båda balkong och stor terrass med strålande vy över vatten med fint och fritt sydvästläge! Garageplats. Spännande koncept att välja fritt om du vill bo själv eller hyra ut din lägenhet, köpa privat eller som juridisk person. Mycket trivsam och smakfullt inredd gavel-3:a med öppna sällskapsytor som rymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Spröjsade fönster åt två väderstreck och utgång till balkong och längsgående, stor terrass. Stilrent kök, 2 sovrum samt 2 duschrum, varav ett har tvättmaskin och torktumlare. Förvaring med Elfa-inredning. Här bor Ni endast ett stenkast till restauranger, glassbar och båtförbindelser. I närheten finns sköna promenadstråk längs vatten, restauranger, mataffärer, butik, gym och bra kommunikationer som såväl båt in till stan som Lidingöbanan till Ropstens tunnelbanestation.

 • Premium
 • Äganderätt

Visar alla 15