Mäklare Madeleine Rune

Madeleine Rune

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägarstigen 65, Askrike, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Jägarstigen 65

Villa
Askrike, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
12 650 000 kr
224 + 3 m²
6 rum
785 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och bra planerade villa i attraktiva Askrike om totalt ca 230 kvm fördelat över två plan samt inredd vind. Entréplan med kök, rymliga sällskapsytor med flera utgångar till trädgården på baksidan av huset. Fyra möjliga sovrum. Badrum och gästtoalett. Gott om förvaring i form av, förråd, garderober samt kattvindar. Garage med automatisk port.Plats för flera bilar på infarten. Plan, grönskande och inramad trädgård i soligt läge med bland annat vackra syrener, blommor och träd. Nära till vattnet och vacker natur. Rudboda C med mataffär, förskolor och skola in på knuten. Inte långt bort finns även Bosön, Lidingö Tennisklubb och Vallen med flertalet sporter. Åt andra hållet nås Elfvikslandet med sitt levande jordbruk. Med buss kommer ni till Ropsten mycket enkelt. Direktbuss morgon och kväll.

Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 7, Larsberg, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 7

Lägenhet
Larsberg, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
19 m²
1 rum
1 979 kr/mån
76 316 kr/m²

- TILLFÄLLE FÖR BÅDE FÖRETAGARE OCH PRIVATPERSONER - JURIDISK PERSON GODKÄNNES - I ett sjönära läge på Lidingö i Larsberg finns nu möjligheten att förvärva dessa trevliga, smart planerade och renoverade lägenheter om 19 kvm - 22 kvm med ett rum och integrerad köksdel. Hall med plats för ytterkläder. Köksdel eller pentry. Helkaklat modernt badrum med dusch samt ett lättmöblerat allrum/sovrum med genomgående ekparkett och ljusa ytskikt. Ljusa och trevliga. Låg avgift.Två hissar samt tvättstuga och cykelrum i huset. Ett källarförråd hör till respektive lägenhet. Möjlighet till parkering utanför huset. Här bor ni centralt på Lidingö med närhet till matbutiker, apotek, gym, kommunikationer via både buss, Lidingöbanan och pendelbåt in till Stockholm. Kort avstånd ner till vattnet med trevliga promenadstråk och restauranger i Dalénum. Ett perfekt läge! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information inför visningen.

  • Premium
  • Hiss
Östervägen 24, Käppala, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Östervägen 24

Villa
Käppala, Lidingö kommun
Gadelius Fastighetsbyrå
12 900 000 kr
139 + 28 m²
8 rum
810 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och välskötta villa om totalt 167 kvm placerad på lugn återvändsgata, med en fin hörntomt. Soligt läge och sjöglimt. Flertalet ljusa sällskapsrum och delvis öppen planlösning på entréplan. Fem sovrum. Två badrum. Nytt kök med grovingång. Praktisk klädkammare. Inglasat uterum och flertalet uteplatser. Stor balkong i vinkel. En fantastisk trädgård med plats för lek och vila. Häckar, rabatter, rosor och gräsmattor. Larm, Verisure. Garage, p-plats, laddbox och förråd. Närheten till vattnet är slående. Gångavstånd till Käppalabadet med strand och klippor. Båthamnen ett stenkast bort. Klippuddens brygga nås på några minuter. Härifrån kan man ta båtarna in till Stockholm och ut till skärgården. Åt andra hållet är det nära till förskolor och skolor. Ljungbackens skola nås också på några minuter. I närheten till den finns fina bollplaner och lekplatser. Förutom allt detta har ni Gåshaga in på knuten med båthamn, restauranger samt SATS gym. Nära till Långängens naturreservat med motionsslingor och skidspår om vintern. Ekholmsnäs skidbacke och 9-håls golfbana med drivingrange finns att tillgå på nära håll. Lidingöbanan trafikerar Ropsten - Gåshaga. Käppala station promenerar ni till på ca 5 min.

  • Plus

Visar alla 3