Mäklare Daniel Broné

Daniel Broné

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Göransgatan 163, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sankt Göransgatan 163, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Göransgatan 163, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Göransgatan 163, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
8 195 000 kr
99 m²
4 rum
vån 5/8
5 644 kr/mån
82 778 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem i hjärtat av Kungsholmen! Vi är stolta att presentera en exklusiv nyproducerad lägenhet med 4 rum och kök i Brf Fabrique 46, belägen på våning 5 och med en fantastisk östlig balkong. Denna lägenhet utstrålar modern elegans och har en genomtänkt planlösning som skapar en härlig atmosfär. Det generösa vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen design, perfekt för sociala sammankomster och familjeliv. Här finns gott om plats för både vardag och fest. De tre sovrummen erbjuder flexibilitet och utrymme för att skapa ditt eget personliga uttryck. Utöver det så finns förrådet i lägenheten för enkel förvaring av dina ägodelar och en mer organiserad vardag. En av höjdpunkterna är den östliga balkongen, perfekt för att avnjuta din morgonkaffe med en fantastisk utsikt över staden. Här kan du njuta av soluppgången och känna den energigivande atmosfären varje dag. Brf Fabrique 46 är en eftertraktad bostadsrättsförening som erbjuder förstklassiga faciliteter och en trivsam gemenskap. Med närhet till grönområden, shopping, restauranger och kommunikation är detta det ultimata boendet för den moderna stadsbor. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika bostad på Kungsholmen. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv den lyxiga livsstilen som väntar dig i ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Ulvsättragränd 7, Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Ulvsättragränd 7

Lägenhet
Järfälla/Kallhäll, Järfälla kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
48 m²
2 rum
3 609 kr/mån
36 458 kr/m²

En sommardröm! Välkomna till denna nyproducerade hörnlägenhet från 2017 med stor uteplats på ca 20 kvm. Hörnläget i fastigheten och den öppna planlösningen gör lägenheten mycket ljus och trivsam. Den rejält stora uteplatsen med utsikt mot de grönskande omgivningarna blir även som ett extra rum på sommarhalvåret. Planlösningen är svårslagen med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har vita skåp och luckor samt mer eller mindre all utrustning som kan önskas. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat samt får ett härligt ljus tack vare fönster i två väderstreck. Sovrummet är rymligt och här får ni plats med en stor säng. Det snygga badrummet har gott om yta och bl.a. egen tvättmaskin samt torktumlare. Hallen i sin tur är funktionellt utformad och binder smidigt samman lägenhetens samtliga delar. Här finns plats för att både hänga av ytterkläder och i det anslutande förrådet erbjuds massvis av förvaring. I närområdet finner vi förskolor, skolor, lekplatser, idrottsplatser, parker, restauranger och Kallhälls 4-H gård. Kort promenadavstånd till Ulvsättra livs och endast ca 10 minuters promenad till Kallhäll centrum där även Kallhälls pendeltågsstation ligger. Det går också bussar i området.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kokillbacken 8, 4tr, Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kokillbacken 8, 4tr

Lägenhet
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Unika Hem Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 4
5 836 kr/mån
33 879 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING Nu finns det en chans för er att bli ägare till en fantastiskt fin 3:a i Brf Kungsvyn. Lägenheten har en svårslagen planlösning samt två stora balkonger och båda går att möblera helt efter eget tycke. Den ena balkongen har en vacker utsikt ner mot Mälarens glimrande vatten och det andra har förmiddagssol vilket gör den perfekt för härliga sommarfrukostar. Interiört finns det två sovrum i bra storlek, ett snyggt kök i anslutning till det lättmöblerade vardagsrummet, badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst-wc i hallen. Som om inte detta vore nog finns det också fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten otroligt ljus och hemtrevlig. Lägenheten erbjuder även rikligt med olika förvaringslösningar samt att det finns ett förråd i fastighetens entréplan. Läget kan inte bli bättre med Kungsängens centrum precis runt hörnet. Här finns bl.a. restauranger, caféer, butiker, Systembolaget och matbutiker etc. Härifrån går det även både bussar och pendeltåg som bl.a. tar er in till centrala Stockholm. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3