Hägerstens Mäklare

Hägerstens Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Tenngjutargränd 1B

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
7 995 000 kr
117,3 + 4 m²
5 rum
9 134 kr/mån
68 159 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till ett unikt boende mitt i Mälarhöjdens trevliga villakvarter med bara en minuts promenad till Mälarhöjdens centrum och T-banestation. Lägenheten är en etagelägenhet med egen ingång och den skyddade lilla trädgården som tillhör lägenheten ramas in av grönska och består av en liten gräsmatta samt en anlagd uteplats under det stora äppelträdet. Parkeringsplatsen som ingår ligger precis utanför den lilla trädgården. Entréplan med stor hall och badrum/tvättstuga, vardagsrum med utgång till balkong samt modernt kök i vinkel. Behövs ytterligare ett sovrum kan man med enkla medel dela av vardagsrummet. Övre plan har tre sovrum, toalett samt ett stort allrum som idag delas av med en platsbyggd bokhylla. Den stora balkongen löper längs med lägenhetens hela långsida och har ett högt och fritt läge. Lägenheten präglas av fina materialval, färger i skön harmoni samt stora fönsterpartier. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
7 900 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/7
9 602 kr/mån
65 833 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Lägenheten har två stora balkonger som får glasas in vilket möjliggör en förlängning av säsongen. Lägenheten är helt utan insyn och har fri sikt mot skog och Mälaren. Stor entré med dubbelgarderob och plats för t ex barnvagn. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till den ena av lägenhetens balkonger. Utsikten är slående och här kan man njuta av vackra solnedgångar året runt och förlänga ute säsongen om man låter glasa in balkongen. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalsdel och kök men köket ligger i vinkel vilket ger en viss avskildhet. Lägenheten är väl planerad och förbi umgängesytorna kommer man vidare till lägenhetens sovavdelning. Här finns tre sovrum, alla med stora garderober med skjutdörrar och Masterbedroom med utgång till balkong, samt ett badrum med badkar samt tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken. Under fastigheten finns ett stort garage och föreningen har även gästgarage, gym, gästlägenhet, bastu, festlokal, vinkällare samt en liten verkstad. Detta är verkligen ett boende för livsnjutaren.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Enskedevägen 164, 1 tr, Svedmyra, Stockholms kommun

Enskedevägen 164, 1 tr

Lägenhet
Svedmyra, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
2 995 000 kr
52 m²
2.5 rum
vån 1/7
3 675 kr/mån
57 596 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen in till en fin, modern 2.5:a med solig balkong i mysiga Svedmyra! Här finner du en välplanerad lägenhet om 52 kvm, med fina materialval och med takhöjd om 2.5 m vilket ger lägenheten rymd. Det är genomgående 3-stavs ekparkett samt målade väggar. Det trevliga köket i U-form har bra arbetsytor och med matplats precis intill. Snyggt, generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum som idag är avdelat till två mindre sovrum. Välkommen att höra av dig!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Selmedalsvägen 4, våning 1, Axelsberg/Vinterviken, Stockholms kommun

Selmedalsvägen 4, våning 1

Lägenhet
Axelsberg/Vinterviken, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
5 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/7
4 650 kr/mån
68 291 kr/m²

Snygg och superfin lägenhet! Här finner ni en härlig lägenhet med fina material som andas lyx! Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum, stambytt och snyggt badrum med tvättmaskin och en mysig uteplats om ca 10-12 kvm. All el är omdragen i lägenheten. Mycket bra förening med god ekonomi. Det finns garage i huset med tvättplats/däckförvaring samt tvättstugor, bastu och motionsrum. Välkommen att höra av dig!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Hökmossevägen 21, Hökmossen - Telefonplan, Stockholms kommun

Hökmossevägen 21

Lägenhet
Hökmossen - Telefonplan, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
2 615 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
4 066 kr/mån
59 432 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen in! Här hittar du en perfekt liten tvårummare med snyggt grått kök med gasspis, välplanerat vardagsrum med nyslipad parkett, sovrum, stambytt och fint badrum samt klädkammare. Balkong med platsbyggd sitthörna i bästa söderläge sol och utsikt över föreningens grillplats. På baksidan av husen finns kostnadsfria parkeringar för föreningens medlemmar i mån av plats, Välkommen!

 • Balkong
Bäckvägen 103, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Bäckvägen 103

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
2 550 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
6 000 kr/mån
56 667 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen på visning 21/4! Här möts du av ett trevligt boende och mysigt med utsikt över trädtoppar. Välkomnade hall, fint badrum stambytt som stambyttes 2016, kök från 2020 och rymligt sovrum med inbyggda originalgarderober. Lägenheten ligger insynsskyddad med utsikt mot Telefonplan och med promenadavstånd till populära Telefonplan med restauranger, fik och gym. Buss 147 går runt hörnet, på Bäckvägen men vill du hellre cykla är du inom tullarna på mindre än 15 minuter. Välkommen att höra av dig!

Visar alla 6