Mäklare Ylva Barrné

Ylva Barrné

Om mig

Jag älskar mitt yrke! Yrket ger en fantastisk variation och ingen dag är den andra lik. Jag arbetar alltid med personligt engagemang och gör allt för att det ska bli en trygg och lyckad affär för både säljare och köpare. Det är ett privilegium att vara ägare till Hägerstens Mäklare, med säte i just det område av Stockholm som jag både kan och genuint trivs i. Främst förmedlar jag bostäder i Hägersten/Älvsjö men jag förmedlar även bostäder över hela Storstockholm. Hör av dig för en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Tenngjutargränd 1B, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Tenngjutargränd 1B

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
7 995 000 kr
117,3 + 4 m²
5 rum
9 134 kr/mån
68 159 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till ett unikt boende mitt i Mälarhöjdens trevliga villakvarter med bara en minuts promenad till Mälarhöjdens centrum och T-banestation. Lägenheten är en etagelägenhet med egen ingång och den skyddade lilla trädgården som tillhör lägenheten ramas in av grönska och består av en liten gräsmatta samt en anlagd uteplats under det stora äppelträdet. Parkeringsplatsen som ingår ligger precis utanför den lilla trädgården. Entréplan med stor hall och badrum/tvättstuga, vardagsrum med utgång till balkong samt modernt kök i vinkel. Behövs ytterligare ett sovrum kan man med enkla medel dela av vardagsrummet. Övre plan har tre sovrum, toalett samt ett stort allrum som idag delas av med en platsbyggd bokhylla. Den stora balkongen löper längs med lägenhetens hela långsida och har ett högt och fritt läge. Lägenheten präglas av fina materialval, färger i skön harmoni samt stora fönsterpartier. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr, Mälarhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Mamsell Ullas Väg 3, 4 tr

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Hägerstens Mäklare
7 900 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/7
9 602 kr/mån
65 833 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING MÄKLAREN FÖR VISNING! Lägenheten har två stora balkonger som får glasas in vilket möjliggör en förlängning av säsongen. Lägenheten är helt utan insyn och har fri sikt mot skog och Mälaren. Stor entré med dubbelgarderob och plats för t ex barnvagn. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till den ena av lägenhetens balkonger. Utsikten är slående och här kan man njuta av vackra solnedgångar året runt och förlänga ute säsongen om man låter glasa in balkongen. Det är en öppen planlösning mellan vardagsrum, matsalsdel och kök men köket ligger i vinkel vilket ger en viss avskildhet. Lägenheten är väl planerad och förbi umgängesytorna kommer man vidare till lägenhetens sovavdelning. Här finns tre sovrum, alla med stora garderober med skjutdörrar och Masterbedroom med utgång till balkong, samt ett badrum med badkar samt tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare under den praktiska arbetsbänken. Under fastigheten finns ett stort garage och föreningen har även gästgarage, gym, gästlägenhet, bastu, festlokal, vinkällare samt en liten verkstad. Detta är verkligen ett boende för livsnjutaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2