Mäklare Carina Gustafson

Carina Gustafson

Om mig

Positiv och noggrann brinner jag för kundmöten, fastigheter och affärer. Lösningsorienterad och med erfarenhet inom sälj och service vill jag att mina kunder ska känna att jag lotsar dem genom fastighetsaffären tryggt och säkert med en hög servicenivå och stort engagemang. Ingen bostadsaffär är den andra lik, jag är anpassningsbar efter de förutsättningar som just din affär har och sätter maximal kundnöjdhet som ett stort mål att uppfylla i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marielundsvägen 40, null, Hudiksvalls kommun

Marielundsvägen 40

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 300 000 kr
156 + 78 m²
5 rum
520 m² tomt

Nära centrum, sjukhus och affärer så ligger denna stora och fina soutteräng-villa med trevliga sällskapsutrymmen både inne och ute. Kök och badrum med vitvaror är samtliga från 2022. Fönster och dörrar är nya, el har gåtts igenom samt tilläggsisolering har gjorts. Vidbyggt garage samt p-plats på nyasfalterad uppfart. Här är det bara att flytta in! Välkommen!

Niannoret 4, null, Hudiksvalls kommun

Niannoret 4

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 200 000 kr
80 + 26 m²
3 rum
1 075 m² tomt

Med den glimrande sjön ett stenkast från huset ligger huset där ni kan fira framtida midsomrar och julaftnar. Bo året runt eller nyttja som fritidshus. Här finns 3 rok samt ett separat gästrum vidbyggt men med egen separat ingång. Dessutom rejäla utrymmen lämpliga för förrådsutrymmen eller att hålla till med fastighetens snickeriprojekt. Badplatsen hittar ni endast 200 m bort efter grusvägen som går genom byn. Fina möjligheter för fiske. Geografiskt ligger fastigheten så man har nära till flertalet orter som tex. Bollnäs, Söderhamn, Ljusdal och Hudiksvall. Lämplig utgångspunkt för vinteraktiviteter i bl.a Järvsö och Harsa samt tex. cykelparken Järvsö för sommaraktivitet. Servitut (förmån) finns på båt- och badplats. Snabbt tillträde är möjligt och bohag kan följa med till stor del.

Djupegatan 39B, Öster, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 39B

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 993 kr/mån
12 752 kr/m²

På våning 3 i huset så finner ni denna rymliga 2:a med klädkammare. Fint ljusinsläpp från fönster i 2 väderstreck. Tvättmaskin finns i badrummet och i vardagsrummet finns även en stor balkong för härliga kvällar i solen. Nära aktivitetscenter, buss och affär. samt bara några minuter till Hudiksvalls centrum. Snabbt tillträde möjligt!

Klockarvägen 16, null, Nordanstigs kommun

Klockarvägen 16

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
170 m²
1 310 m² tomt

Egenföretagare? eller vill du bara ha gott om plats för familj och vänner. Denna välhållna villan rymmer 4-6 sovrum, 2-3 klädkammare och har gott om sociala ytor samt kontorsytor för den som vill ha verksamhet eller kunna jobba hemifrån. Garage finns också. Besiktigat! Välkommen.

Källvägen 5, Mellanfjärden, Nordanstigs kommun

Källvägen 5

Villa
Mellanfjärden, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
150 + 52 m²
4.5 rum
1 300 m² tomt

Välkommen till Mellanfjärden och villan om 4,5 rok som ligger endast ett stenkast från restaurang och hamnen, med andra ord nära till både underhållning, god mat & dryck under sommarmånaderna. Stort kök och rymliga rum i huset vars tomt vetter mot skogen, så här är man nära men ändå lite för sig själv. Dubbelgarage. Huset är besiktigat!

Skräddarvägen 8, Harmånger, Nordanstigs kommun
  • Budgivning pågår

Skräddarvägen 8

Övrigt
Harmånger, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
9 547 m² tomt

Med bra läge vid E4 finns nu möjlighet att köpa och etablera er verksamhet. Total yta ca 1600 kvm (säljarens uppgift). I lokalen har tidigare bedrivits butik, café och lagerverksamheter. Köp för egen verksamhet eller hyr ut. Det finns i dagsläget hyresgäst på delar utav ytan. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visningstid.

Hillensvägen 20, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Hillensvägen 20

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 000 000 kr
73 m²
3 rum
3 317 m² tomt

Endast 15 min från Hudiksvall, i utkanten av Näsviken finns detta charmiga vinkelhus om 3 rum och kök på entré plan samt stora ytor på husets övervåning/loft där det idag är totalt 6 st platsbyggda sovbäddar om 2 och 2, planerade så att man enkelt kan dela av dem till 3 separata rum om man skulle vilja. Fastigheten passar både till permanentboende som det varit tidigare alternativt som ett trevligt fritidsboende med året-runt standard. Tomten är stor med plats för odling och det finns både gäststuga med eget kök samt ett uthus/snickarverkstad. Välkommen att boka visning.

Grönviksvägen, Mellanfjärden, Nordanstigs kommun

Grönviksvägen

Tomt
Mellanfjärden, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
1 415 m² tomt

Bygg för fritids- eller året runtboende på denna tomt om 1415 kvm i härliga Mellanfjärden. Bo nära havet och med endast 15 minuters gångavstånd till fiskelägets restauranger och butiker under sommartid. El, vatten och avlopp finns vid tomtgränsen att ansluta till.

Skarplycka 205, null, Hudiksvalls kommun

Skarplycka 205

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 495 000 kr
122 + 90 m²
6 rum
1 499 m² tomt

Besiktigat, energideklarerat samt med säljarförsäkring säljes detta tegelhus med lantligt läge i Skarplycka. Bergvärmepump för smidig uppvärmning och 3-4 sovrum samt stort vardagsrum. Garage i del av källaren men även ett större garage på gården som idag används som stall.

  • Energieffektiv
Inganlid 12, null, Hudiksvalls kommun

Inganlid 12

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 060 000 kr
71 + 77 m²
3 rum
1 011 m² tomt

Centralt i Näsviken & endast ett stenkast från sjön Ingan, Här finner ni denna villa om 3 rok plus källare med ytterligare utrymmen och möjligheter. På den trevliga tomten finns flertalet bärbuskar, fruktträd, samt 2 mindre byggnader passande som förråd/hobbyrum. Garage finns i källaren tillsammans med 1 rum, duschutrymme, pannrum samt förrådsutrymmen. Fiber är indraget och det finns även friköpt larm installerat. Välkommen att boka in er på visning!

Välsta, Hudiksvall - Välsta, Hudiksvalls kommun

Välsta

Tomt
Hudiksvall - Välsta, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
300 000 kr
7 485 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt i Hudiksvalls närhet men med ett lantligt läge och på en stor tomt? Då kan detta vara den möjlighet du väntat på! 7 485 kvm finns att tillgå och det finns fiber framdraget till tomtgräns.

Visar alla 11