Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gällsta 368, Gällsta, Nordanstigs kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00

Gällsta 368

Villa
Gällsta, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 350 000 kr
144 m²
4 rum
2 955 m² tomt

Välkommen till en välskött fastighet som renoverats till stora delar de senaste åren, både utvändigt och invändigt. Här, i fastigheten som har en tidigare historia som affär, ryms nu ett mycket trevligt och välskött boende. Det erbjuder bl.a. ett rymligt kök med stor köksö, braskamin i vardagsrummet och ett fantastiskt fint, nygjort, badrum med både dusch och badkar. Välkommen att kontakta mig för att boka visning!

  • Plus
Stenbergsvägen 17, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Stenbergsvägen 17

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
126 + 58 m²
5 rum
3 140 m² tomt

Välkommen till Stensbergsvägen 17, en unik fastighet belägen strax utanför den charmiga orten Hudiksvall. Denna fastighet erbjuder en perfekt balans mellan närhet till stadens bekvämligheter och naturens lugn. Hudiksvall erbjuder shopping, restauranger och kulturella upplevelser allt inom kort avstånd, medan skog och natur finns alldeles intill. Dessutom ligger en golfbana nära till hands för dig som gillar att slå några bollar på fritiden. Fastigheten består av en rymlig tomt och en stor lada som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Bostaden har en boarea på 126 kvm och en biarea på 58 kvm, fördelat på fem rum varav tre är sovrum. Denna flexibilitet gör att fastigheten passar perfekt för olika typer av familjer och livsstilar. Du kan enkelt anpassa utrymmena för att möta dina specifika behov, vare sig det gäller en växande familj, ett hemmakontor, eller hobbyrum. Fastigheten är i äldre skick och renoveringar behövs detta innebär fantastiska möjligheter för den kreativa köparen att sätta sin egen prägel på hemmet. Med lite kärlek och omsorg kan du förvandla denna bostad till en sann pärla som speglar din personliga stil och vision. Den stora ladan och den generösa tomten erbjuder dessutom oändliga möjligheter för trädgårdsprojekt eller andra typer av sysselsättningar! Stensbergsvägen 17 är inte bara en fastighet – det är en plats där du kan förverkliga dina drömmar om ett hem anpassat helt efter dina önskemål. Missa inte chansen att göra denna charmiga bostad till ditt nya hem. Kontakta oss idag för en visning och upplev alla möjligheter som Stensbergsvägen 17 har att erbjuda.

  • Plus
Vattrång 490, Harsjön, Nordanstigs kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Vattrång 490

Fritidshus
Harsjön, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
90 m²
3 rum
1 213 m² tomt

Mycket påkostat fritidshus med endast ca 20 minuters bilavstånd till Hudiksvall. Här kan du bo permanent eller nyttja som fritidshus, standarden är hög och passar båda syftena. 3 rok på 90 kvm samt ett loft som är oinrett men förberett för att nyttja som ytterligare sovrum tex om man så behöver. Stora fönster mot sjösidan gör att man får en fantastiskt fin tavla att kika på genom årstidernas alla färger. Runt hela huset finns en väl tilltagen altan så här kan man följa solens alla strålar om man vill. Servitut på båtplats finns .

  • Plus
Repslagerivägen 5, Jättendal, Nordanstigs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Repslagerivägen 5

Villa
Jättendal, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
595 000 kr
98 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Söker du ett charmigt boende i hjärtat av Nordanstig där större delen av den invändiga renoveringen är klar? Då kan detta vara huset för dig. Här finns bl.a. nyrenoverat kök, nyinsatt kamin och i de flesta rum är det dessutom nya ytskikt på både vägg, golv och tak. Gångavstånd till busshållplats. Här bor man med närhet till natur, hav och skidbackar som finns inom ca 15-30 min bilfärd. Bär och svampmarker är alldeles runt knuten. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen boka visning.

  • Plus
Brudvägen 1, null, Hudiksvalls kommun

Brudvägen 1

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
88 + 55 m²
3 rum
515 m² tomt

Välkommen till Brudvägen 1! Strax söder om centrala Iggesund hittar ni detta charmiga hus på 88 + 55 kvm, fördelat på 1,5 plan med källare. Inom någon kilometers avstånd finns allt ni kan behöva: mataffär, skola, förskola, bibliotek och fritidsaktiviteter. På entréplan möts ni av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Härifrån når man det generösa köket med vita skåpsluckor och laminatbänkskiva. Köket är utrustat med ugn, spis, kyl/frys och diskmaskin. Vidare in finns vardagsrummet med ljusa väggar och fina golv, samt utgång till balkongen. På detta plan finns även ett större sovrum och ett badrum med tvättmaskin. Övre plan har två sovrum med snedtak samt en allrumsyta. I källaren finns matkällare, liten toalett, och bra förrådsutrymmen. En behändig tomt om 515 kvm där det står ett garage med förrådsdel. Resterande yta består av gräs och diverse buskage. Kontakta mäklaren för att boka visning.

Klångstavallen 120, Forsa, Hudiksvalls kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Klångstavallen 120

Fritidshus
Forsa, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
195 000 kr
1 rum
550 m² tomt

Välkommen till Klångstavallen 120! - Säljs med friskrivningsklausul Drömmer du om en plats där du kan njuta av naturen? En plats där du kan plocka bär och svamp, åka skoter eller bara vandra omkring? Då har vi det perfekta stället för dig! Bara några kilometer bort hittar du Svartsjön, där du kan fiska. Det finns också fina promenadstigar till Nyvallen, Blacksåsvallen och Trogstavallen. Stugan har ett stort allrum med en mysig braskamin. Det finns ett litet kök med ett bord för fyra personer. Bakom köket finns en alkov där du kan sova. Bakom huset finns förrådsutrymmen och ett torrdass. Friliggande fastighet och samtliga inventarier ingår i överlåtelsen. Nytt beslut om taxeringsvärde på 88.000kr (värde av mark) 2024-05-24. För mer information, kontakta mäklare Olivia Mansnérus.

  • Plus
Avavägen 24, null, Hudiksvalls kommun

Avavägen 24

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
110 + 45 m²
3 rum
1 435 m² tomt

I Delsbo och området Ava finns nu möjlighet att förvärva ett hem nära centrala Delsbo och Avasjön! Här krävs det lite TLC-anda (Tender, Love and Care) då bostaden genomgående både ut-och invändigt har behov av renovering. En möjlighet för dig som önskar forma ditt hem efter egna önskemål. Bekvämt bor du med gångavstånd till Ede Skola och centrala Delsbo. Bostaden erbjuder 3 rok med möjlighet till att göra ytterligare rum och är fördelat i två plan samt en rymlig inglasad uteplats med vy över åkermark och Avasjön. Här kan du ha trevliga middagar med nära och kära och även få plats med en loungemöbel för avkoppling, optimalt som ett extra rum under sommarhalvåret. På entréplanet finns kök, hall, badrum samt vardagsrum och en trapp upp hittar du bostadens två sovrum varav det ena med inredd kattvind, hall med balkong, förvaringsutrymmen samt wc. Vidbyggt garage samt carport finns för parkering av bil och cyklar. Fastigheten säljs besiktigad, dolda fel försäkrad och energideklarerad i samarbete med Anticimex - en tryggare affär för köparen och säljaren.

  • Uteplats
Risänge 60, null, Hudiksvalls kommun
  • Imorgon kl 10:00
Risänge 60, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Risänge 60, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Risänge 60

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 700 000 kr
111 m²
4 rum
16,4 ha tomt

Välkommen till Risänge, den lilla gården med så mycket tillgångar och möjligheter. Med utsikten över åker och äng, över de egna markerna, ner mot sjön. Med skogen intill vilken ger dig ditt eget vedtag, jakträtten och en investering att vårda för framtiden. Skogsbruksplan finns. Här finns möjlighet att ha egna djur - kanske hästar, höns eller får. Odla på markerna eller driva ditt egna företag hemma? Fiber finns indraget och utrymme ges för ytterligare byggnationer om önskas//

  • Premium
Högsved 95, Södra Dellen, null, Hudiksvalls kommun
Högsved 95, Södra Dellen, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Högsved 95, Södra Dellen, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Högsved 95, Södra Dellen

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 050 000 kr
82 m²
3 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till Södra Dellen! Vem drömmer inte om en egen strand, en egen brygga och framför allt en rött litet hus med de hälsingska vita knutarna? Här finns den, belägen på egen strandtomt och fungerande likväl för fritid som ett permanent boende. Dessutom finns garage, gästrum och ett separat gästhus. Bostaden rymmer idag 3 rok, med glasad veranda mot vattnet och de blånande bergen. Varmt välkommen!

  • Premium
Svågavägen 8, null, Hudiksvalls kommun
  • Imorgon kl 11:30
Svågavägen 8, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Svågavägen 8, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Svågavägen 8

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 950 000 kr
135 + 70 m²
5 rum
4,5 ha tomt

Välkommen till Norrdellen - en nyrenoverad villa/gård med ca 4,5 Hektar mark ända ner till strandkanten. Här finns växthus och ett planerat område för friodling. Omkringliggande ängs- skog- och åkermark med möjlighet för större odling eller att ha djur. Garage, förråd och övriga generösa utrymmen, bl a lada och loge/verkstad. Bostaden har professionellt renoverats 2023/2024 med hög finish - nya badrum, nytt kök, ytskikt, golv, nydragen el, inglasad veranda mm. Vänligen kontakta mäklaren för mer information och visning//

  • Premium
  • Energieffektiv
Skeppsdalsvägen 29A, null, Hudiksvalls kommun

Skeppsdalsvägen 29A

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 150 000 kr
112 + 16 m²
5 rum
641 m² tomt

Ett av de vackra radhusen på öster letar nu sin nye ägare. Rymligt, renoverat och redo att överlåtas till skolstarten. Bostaden rymmer 4 sovrum, har garage, förråd och en fristående bastu på höjden bakom huset. Omdränerat av förre ägaren. Vattenburen värme och fiber finns indraget. Varmt välkommen att boka visning//

Per Jensgatan 12, null, Ljusdals kommun
  • Tis 30 jul kl 16:15

Per Jensgatan 12

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 700 000 kr
195 + 7 m²
6 rum
937 m² tomt

Per Jensgatan 12, innehåller det mesta. Här finner du en rymlig villa i centrala Ljusdal med närhet till skola, livsmedelsbutiker och mycket mer. Denna fastighet erbjuder dig som köpare en boyta på 195 kvm med uthyrningsdel och gott om plats för den större familjen. Varmt välkommen! Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om objektet.

  • Plus
Ås 120, null, Nordanstigs kommun

Ås 120

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 175 000 kr
195 + 75 m²
7 rum
3 570 m² tomt

I Gnarp finns denna gård med gammeldags charm och stor tomt om ca 3 500 kvm lantligt beläget. Senaste åren har bl.a tak, värmekälla och flertalet av husets fönster bytts ut och badrummet renoverats. Här får den stora familjen plats i huset och på logen finns stora ytor som idag använts till fest och snickeri/förvaring. Välkommen att visa ditt intresse!

Sörtjärn 64, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Sörtjärn 64

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
895 000 kr
92 m²
3 rum
1 605 m² tomt

I Enånger, vid Sörtjärnen ligger denna fastighet som kan nyttjas både för fritids- och/eller permanent boende. Här finns 3 rum och kök på ett plan samt en rymlig gäststuga med eget litet kök. Även jordkällare, bastustuga, förråd/vedbod och garage finns. I tjärnen nedanför fastigheten, bara ett stenkast bort, finns finfina bad- och fiskemöjligheter. Hör av dig för mer info eller för att boka visning!

Björkgatan 14, null, Ljusdals kommun

Björkgatan 14

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 200 000 kr
106 + 110 m²
4 rum
759 m² tomt

Drömmer du om en perfekt familjebostad med allt du kan önska dig? Då är denna charmiga fastighet från 1972 något för dig! Här på Björkgatan 14 erbjuds en hemtrevlig och rymlig villa på 106 kvm, fördelat på 4 rum och kök samt flera extra rum i källaren. Med en genomtänkt rumsfördelning passar denna bostad utmärkt för både den större och mindre familjen. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och festligheter. Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för att samla familjen eller umgås med vänner. Köket erbjuder stora arbetsytor och plats för matbord, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt. Strax utanför vardagsrummet hittar du en underbar inglasad altan där du kan njuta av härliga kvällar året runt. Utanför den inglasade delen finns en solig trall med en inbjudande pool – idealisk för att svalka sig under varma sommardagar. Här kan du arrangera mysiga grillkvällar och bjuda in nära och kära till oförglömliga sommartillställningar. I källaren finns olika rum som kan användas som gästrum, hobbyrum eller varför inte ett hemmakontor? Dessutom finns ett garage med plats för både maskiner och prylar samt förråd intill garaget för extra förvaring. Bostaden har fjärrvärme som uppvärmning, vilket ger en trygg och bekväm inomhusmiljö året om. Fastigheten har ett centralt och eftertraktat läge med gångavstånd till skolor, matbutiker och centrum. Här har du nära till allt du behöver i vardagen, samtidigt som du kan njuta av närliggande elljusspår för motion och avkoppling. Missade du chansen att hitta ditt drömhem? Här har du nu möjligheten! Välkommen att boka en visning och upplev allt denna fantastiska fastighet har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Detta är ett hem som verkligen måste upplevas på plats!

Västerfjärden 1, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Västerfjärden 1

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
4 500 000 kr
164 m²
7 rum
1 825 m² tomt

Välkommen till en generös och praktisk enplansvilla med direkt havsläge. Med endast några km till E4:an är du nära, men ändå helt avskilt. Utsikten är magisk, som en spegel utbredd från den generösa, förstärkta bryggan. Två båtlänningar gör platserna skyddade. Gästhus finns när familj och vänner hälsar på. Huset bebos idag permanent men kan även fungera som ett lyxigt fritidshus förstås. Varmt välkommen att boka visning hos mäklaren på Västerfjärden, med endast ca 15-20 minuter till stadens centrum.

Bäckebovägen 13, null, Ljusdals kommun

Bäckebovägen 13

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
750 000 kr
73 + 76 m²
3 rum
1 282 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en charmig enplansvilla med källare i den mysiga byn Tallåsen, belägen strax utanför Ljusdal i Ljusdals Kommun. Här bor du i en harmonisk miljö med närhet till skog och natur, perfekt för dig som uppskattar lugn och ro men samtidigt vill vara del av en levande och engagerad bygemenskap. Denna välplanerade villa på 73 kvm erbjuder en utmärkt rumsfördelning med tre rum och ett kök. Här har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt för att skapa en lättskött och funktionell bostad. Villan är inredd med omtanke och praktiska lösningar, vilket gör den idealisk för både små familjer och par. Huset är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Köket är funktionellt, perfekt för dig som gillar att laga mat och umgås. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats för avkoppling och samvaro. Fastigheten stoltserar med en mysig tomt där du kan låta dina gröna fingrar arbeta. Här finns utrymme för att så blommor, odla grönsaker eller kanske anlägga en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar. Tomten ger även möjlighet till andra utomhusaktiviteter och barnlek. Tallåsen är känt för sin starka byanda och här engagerar sig invånarna i olika projekt för att hålla byn levande och trivsam. Som boende här blir du en del av ett aktivt och socialt sammanhang där alla känner alla och hjälps åt. Bygden erbjuder även en fantastisk natur med skogar och vandringsleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftsliv året runt. Trots det lantliga läget har du endast en kort bilresa in till Ljusdal där du finner all service och shopping du kan tänkas behöva. Här finns skolor, mataffärer, restauranger och mycket mer. Ta chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla i Tallåsen – här får du det bästa av två världar med naturens lugn och en levande bygemenskap inom räckhåll. Välkommen hem! Kontakta oss för mer information och visning. Vi ser fram emot att få visa dig detta underbara hem!

Tällegatan 4 D, null, Ljusdals kommun

Tällegatan 4 D

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
920 000 kr
57,9 m²
2 rum
3 683 kr/mån
15 889 kr/m²

Välkommen till Tällegatan, central förening med bra ekonomi och lågt bundna räntor i många år framåt. Nuvarande ägare har bott i lägenheten i nästan 20 år, trivts bra och är nu beredd att lämna över till dig som vill njuta av en stor inglasad balkong, ljust kök, generöst vardagsrum, fin utsikt från köksfönstret och nyrenoverade hissar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning//

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Kallmyr 27, null, Ljusdals kommun

Södra Kallmyr 27

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
110 + 43 m²
5 rum
8 641 m² tomt

Mittemellan Ljusdals kommuns tre största orter Färila, Ljusdal och Järvsö finner du torpet på Södra Kallmyr 27. Här har du en fastighet som genomgått en rad renoveringar genom åren som gör att du som köpare har alla bekvämligheter som krävs för att du ska ha en bra vardag. Fastigheten har idag en BOA på 110 kvm fördelat på 5 rum och kök. Du finner även ett större garage, carport, uterum och en nybyggd bastu på fastigheten. Här bor du i ett lugnt område med närhet till skog och natur. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten.

Lastagegatan 4C, null, Hudiksvalls kommun

Lastagegatan 4C

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 995 000 kr
130 + 65 m²
6 rum
210 m² tomt

I den äldsta stadsdelen av Hudiksvall finner ni det här vackra parhuset. Mitt i centrum med gångavstånd till allt du kan behöva såsom restauranger, butiker, skolor, muséum och bibliotek. Om du mot förmodan vill åka ifrån detta trivsamma område har du nära till både buss- och tågförbindelser. Med havet och strandpromenaden bara några kvarter nedanför är det perfekt för dig som njuter av att strosa längs vattnet eller drömmer om en egen båt i hamnen. Ett gediget parhus om 130+65 kvm, fördelat på tre våningar. I dagsläget finns det tre sovrum men huset möjliggör fler lösningar för familjen med behov av fler. Här kan du njuta av olika årstider både i den insynsskyddade trädgården och på övre planets balkong med sol från morgon till kväll. I trädgårdens ena hörn, omgiven av fina odlingar, hittar vi den plattlagda uteplatsen. Utesäsongen blir längre och mysigare med hjälp av den murade eldstaden för grillning eller en värmande brasa. På tomten finns även en carport med tillhörande förråd, vilket är unikt för den här stadsdelen. Är det här ditt nästa drömhus? Kontakta mäklare Olivia Mansnérus för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Hiklack Nyskogsvägen 53, null, Ljusdals kommun

Hiklack Nyskogsvägen 53

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 300 000 kr
10 + 30 m²
2 rum
1 536 m² tomt

Här har du en unik chans att förvärva detta charmiga fritidshus vid sjön Gryttjen. Omgivet av fantastisk natur och fridfull omgivning, erbjuder denna plats en perfekt tillflyktsort. Vakna upp till skimrande vatten och grönska, njut av ett morgondopp eller ta en kort promenad i det natursköna området. Huset är uppdelat på två plan och välkomnar dig med en vacker inglasad veranda. På entréplanet finns ett kök med en värmande vedspis och plats för en matgrupp. På det övre planet finner du sovrum och en inglasad balkong. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad som innehåller ett utedass och ett enklare duschrum, samt en jordkällare.

Ringvägen 6B, null, Hudiksvalls kommun
  • Fre 9 aug kl 16:00

Ringvägen 6B

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
680 000 kr
96 + 22 m²
4 rum
260 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 6B! Ett trevligt och lättskött radhus om 96+22 kvm, fördelat på flera plan. Letat du efter ditt framtida boende där du har chansen att sätta din egen prägel? Då har vi objektet för dig. Huset har bra planlösning, passande för såväl en barnfamilj som en ensamstående. Med tre sovrum, två toaletter, vardagsrum och kök. Dessutom har du eget garage intill huset vilket underlättar vardagen. Du bor med närhet till skola, förskola, elljusspår och strand. Välkommen till Iggesund. Hör av er till mäklare Olivia för att boka in er på visning.

  • Plus
  • Uteplats
Forsnäsetvägen 24, null, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Forsnäsetvägen 24

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
975 000 kr
45 + 20 m²
2 rum
2 195 m² tomt

Några kilometer utanför centrum, strax ovanför vackra Ljusnan, ligger bostaden som kanske passar just dig. Vackert belägen i grässluttningen, röd med vita knutar, gästhus och inglasat uterum. Nere vid vattnet finns möjlighet till bad och fiske. Bostaden är isolerad, har luftvärmepump, eldstäder och åretrunt-vatten. Nytt badrum och fiber finns indraget. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Stormnäsvägen 38B, null, Hudiksvalls kommun

Stormnäsvägen 38B

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 050 000 kr
1 453 m² tomt

Inte ofta chansen ges att bygga nytt efter egna drömmar direkt vid vattnet. Tomten ligger i ett rent sydvästläge endast ca 25 meter från vattenlinjen och ger en magisk utsikt över vattnet. Det vackra området rymmer idag tre tomter varav mittentomten väntar på ny ägare. Förhandsbesked och strandskyddsdispens finns. Ev. möjlighet till brygga. Kontakta mäklaren för mer information.

Orrsjön 817, null, Nordanstigs kommun
  • Budgivning pågår

Orrsjön 817

Fritidshus
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
395 000 kr
50 m²
1 rum
1 070 m² tomt

Orrsjön - med endast några minuters bilresa från Bergsjö. Högt beläget i sluttningen mot sjön. Veranda, gräsytor för odling och lek samt gästhus och förråd. Ostört med naturen som granne. Njut av sommaren i Hälsingland, med möjlighet att ta båten på fisketur, plocka bär och svamp i skogen bakom huset och promenera på de slingriga stigarna i området. Välkommen hit!

Visar 1 - 25 av 118