Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Mäklare

Tunavägen 18, null, Hudiksvalls kommun

Tunavägen 18

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 800 000 kr

117 m²

4 rum

1 229 m² tomt

Välkommen till en bostad med attraktivt läge. Här finns närhet till skola, livsmedelsbutik och sportanläggningar, vilket gör er vardag enkel och bekväm. Huset är löpande renoverat och har både fiber och bergvärme installerat. Det är idag tre sovrum varav två är på entréplan. Placeringen av rummen gör dem utmärkta för äldre barn eller ger en ny ägare möjligheten att skapa uthyrningsrum. På gården finns en stor uppfart för flera bilar. Varmt välkommen att boka en visning!

Kålhagsgatan 1A, Centrum, Hudiksvalls kommun

Kålhagsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 750 000 kr

90,5 m²

4 rum

3 640 kr/mån

19 337 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 4:a med centralt men lugnt läge och med låg avgift. Bostadens placering mitt i stan erbjuder all service du behöver bara inom några minuters gångväg, nära till stan, mataffär, förskola och Borgarparken. Tre sovrum i varsitt hörn av lägenheten gör varje rum avskilt. Eget tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare. På innergården finns en fin uteplats för grillkvällar. Vi på Hälsinglands hälsar dig varmt välkommen på visning av ditt nya boende!

Ehingervägen 15, null, Hudiksvalls kommun

Ehingervägen 15

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

750 000 kr

132 m²

5 rum

853 m² tomt

Praktiskt boende med närhet såväl till natur, affär, skola och bussar. I Friggesund finns det du behöver och på tio minuter är du i Delsbo med ytterligare service. Garage ger dig bekvämlighet och goda förvaringsmöjligheter. Ny luftvärmepump. Tre rymliga sovrum med möjlighet till fler. Hemmet är besiktigat och säljarförsäkrat, varmt välkommen!

 • Plus
Ehingervägen 23, null, Hudiksvalls kommun

Ehingervägen 23

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

950 000 kr

125 m²

6 rum

850 m² tomt

Välkommen till Friggesund och populära Ehingervägen! Här hittar du en stor och rustad villa med plats för hela familjen. Genom åren renoverad och väl efterhållen. Redan nu finns många av dagens bästa bekvämligheter som solceller, luft-vatten-värmepump och elbilsladdare. Dessa i kombination gör att du bor med väldigt god ekonomi. I Friggesund finns allt det du behöver och på tio minuter är du i Delsbo med ytterligare service. Hemmet är besiktigat och säljarförsäkrat, varmt välkommen!

Bergsvägen 10A, Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun

Bergsvägen 10A

Lägenhet
Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

750 000 kr

53,8 m²

2 rum

4 401 kr/mån

13 941 kr/m²

Välkommen till Bergsvägen! Här har du ett kök med bra förvaring och balkong i söderläge. Du bor bekvämt med mataffär inom gångavstånd samt bra busskommunikationer. Välkommen hem till ditt nya boende där snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns.

 • Balkong
 • Hiss
Kyrkvägen 5, null, Nordanstigs kommun
 • Idag kl 16:00

Kyrkvägen 5

Villa
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

995 000 kr

160 m²

8 rum

1 287 m² tomt

Välkommen till en välskött villa med stora utrymmen mitt i centrala Gnarp. Läget gör det enkelt att pendla med både bil, buss och tåg. Huset har bra med bekvämligheter såsom bergvärme, fiber och robotgräsklippare. Varmt välkommen att boka en visning!

 • Plus
Lingarövägen 110, Lingarö, Hudiksvalls kommun
 • Idag kl 12:30

Lingarövägen 110

Gård/Skog
Lingarö, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 925 000 kr

92 m²

3 rum

11,3 ha tomt

Välkommen till Lingarö där ni får extra allt! Två öar, stor vattenrätt, sjö- och havsläge samt möjligheten att ha hästar. Inte nog med det så finns det flera extra byggnader samt jakträtt. Här är möjligheterna så många. Bosätt er strax utanför Hudiksvall med lantligt läge precis vid åkrar och iordninggjorda hästhagar. Njut av egen brygga precis vid Bastsjön men även tillgång till bryggplats i Lingaröviken. Fastigheten har nära 9 ha skog och 2 ha åkermark samt mark på Hästholmen, Ön Stolpen och större delen av ön Sandreveln. Det ingår jakträtt. Till bostadshuset finns flera extra byggnader, bland annat två stora garage varav ett kallt och ett varmbonat. Flera praktiska förråd och avställningsytor samt en ligghall för hästar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning!

 • Plus
Lingonstigen 5, null, Hudiksvalls kommun

Lingonstigen 5

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

325 000 kr

1 575 m² tomt

Med en kort promenad till Långvinds vackra havsstränder, en unik miljö med härliga strövområden, svampmarker, skridskoisar och möjlighet till skidåkning håller Långvind år efter år sin popularitet. Här finns möjligheten att skapa din egen dröm, som passar just för dig. För fritid eller permanent.

Trogsta 305, Forsa, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Trogsta 305

Villa
Forsa, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 350 000 kr

65 m²

3 rum

1 192 m² tomt

Välkommen till en lantligt hus med en fin omgivningen. Huset har bra med umgängesytor och är idag inrett med ett sovrum. En vacker kakelugn pryder vardagsrummet och det finns en utgång till en altan med utsikt mot de gröna åkrarna. Varmt välkommen att boka en visning!

Stenberg 66A, null, Hudiksvalls kommun

Stenberg 66A

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 750 000 kr

174 m²

4 rum

4 945 kr/mån

27 299 kr/m²

Ett unikt koncept har här skapats under de senaste åren. Vi som fått se det växa fram och under resan förundrats och imponerats, kan idag förvånas över att det blev än bättre än vad vi hade föreställt oss. Allt är byggt i enighet med naturen, med tanken att det ska hålla utan att ge avtryck, i många hundra år framåt. Energilösningen är unik och värdet av den kommer bara att öka i takt med att energipriset stiger. Det långsiktiga målet är ett bli självförsörjande på energi. Utsikten, den lyxiga känslan och den mycket behagliga miljön - precis intill golfbanan, ett stenkast från havet. Här finns stora förråd, egna garageplatser och elbilsladdare. Varmt välkommen till Hudiksvall och möjligheten att förvärva en av dessa unika bostäder.

Hudiksvägen 3C, null, Hudiksvalls kommun

Hudiksvägen 3C

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 300 000 kr

67,6 m²

2 rum

3 742 kr/mån

19 231 kr/m²

Fin lägenhet med renoverat kök, bra planlösning och med stor inglasad balkong i söderläge. Bostaden har bra med förvaring och redo för inflyttning. Varmt välkommen till ditt nya fina boende - med låg avgift och ett stenkast från stan!

 • Balkong
Storgatan 43, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Storgatan 43

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 100 000 kr

67 m²

2 rum

3 835 kr/mån

16 418 kr/m²

Stor 2:a i Brf Bageriet på Storgatan 43! Här bor du mitt i centrum och i avgiften ingår en garageplats i varmgarage. Lägenheten har bra planlösning samt balkong. Hiss finns till både tvättstuga och garage. Välkommen in och välkommen hem - önskar Hälsinglands Fastighetsbyrå.

Julingvallen 15, null, Hudiksvalls kommun

Julingvallen 15

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

350 000 kr

1 rum

1 555 m² tomt

Passa på att säkra nästa års semesterboende redan nu! Nu har vi nöjet att presentera en vallstuga belägen på den attraktiva och levande Julingvallen. Ett sommarparadis som är helt fridfullt och ostörd från all yttre inblandning av nymodigheter. På fastigheten finns två byggnader. En vallstuga inredd med sovplatser och pentry samt ett äldre "fejs" som rymmer gästrum, förvaring och dass. Mellan byggnaderna finns vattenpost med vatten från gemensam källa. Varmt välkommen, till lata dagar på Julingvallen! Kontakta mäklaren för visning.

Jaktstigen 5C, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:45

Jaktstigen 5C

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 495 000 kr

86 m²

3 rum

5 100 kr/mån

29 012 kr/m²

Populärt centralt renoverat bostadsrättsradhus med Bullerbykänsla. Lägenheten är om tre plan med fin uteplats med ny pergola, lättskött trädgård och ett nyrenoverat badrum från 2021, allt detta finner du ett stenkast från centrum. Brf Breda gatan ligger nära flera förskolor, fin mellanstadie och högstadieskola och parkeringsplats vid huset ingår. Här är det bara att flytta in.

 • Plus
Djupegatan 30C, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Djupegatan 30C

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

800 000 kr

54,7 m²

2 rum

4 328 kr/mån

14 625 kr/m²

Djupegatan 30C har fina ytskikt och renoverat kök med bra förvaring. Välkommen hem till ditt nya boende där snabbt tillträde är möjligt. Du bor bekvämt med mataffär, post och bra busskommunikationer ett stenkast ifrån. Hiss finns.

Bergsvägen 10B, Öster, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Bergsvägen 10B

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

900 000 kr

54,8 m²

2 rum

4 443 kr/mån

16 423 kr/m²

Nu finns denna fina renoverade lägenhet om 2 rok på Öster. Lägenheten har bra planlösning och förvaring, här är det bara att flytta in. Nästan samtliga väggar är målade under de senaste månaderna. Du bor med balkong i söderläge, föreningen håller just nu på att projektera inglasning och utbyggnad av balkongerna. Närhet till fina promenadstråk, mataffär och aktivitetsthall runt knuten. Välkommen till hem till populära Öster - här har du nära till allt!

 • Plus
Sofiedalsvägen 11A, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Sofiedalsvägen 11A

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 095 000 kr

82,5 m²

3 rum

6 674 kr/mån

13 273 kr/m²

Äntligen en välplanerad trea i markplan på grönskande Sofiedal. Lägenheten har en egen ingång och har få trösklar vilket gör den handikappvänlig. Stort kök, rymligt badrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till innergården - njut av kvällarna i den inglasade uteplatsen. Välkommen hem till Sofiedalsvägen.

Enoksnäs 30, null, Hudiksvalls kommun
Enoksnäs 30, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Enoksnäs 30, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Enoksnäs 30

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

10 000 000 kr

143 m²

4 rum

4 845 m² tomt

När du rullar in vägen mot Saltvik finner du Enoksnäs på höger sida om vattnet - högt, vackert och i ett mycket bra skick. Sjöboden är inredd för åretrunt-bruk, liksom ytterligare en bostadsdel vid huset. Här ges möjlighet till verksamhet då bl a hela 14 bäddar erbjuds. Energisnålt, vackert och praktiskt - ute som inne. Bostaden är besiktad med doldafel-försäkring. Varmt välkommen till Enoksnäs//

 • Premium
Alvägen 12, Maln, Hudiksvalls kommun

Alvägen 12

Fritidshus
Maln, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 495 000 kr

30 m²

2 rum

414 m² tomt

Välkommen till en plats nära stad och nära hav. En plats med en charmig liten stuga och en inhägnad trädgård, mitt i Hudiksvalls sommarparadis. Bilder av barfota fötter, smultron och glass i solen och massor med tid att umgås. Stugan har en enkel standard och nu får en ny ägare skapa minnen här. Båtbrygga finns i närheten och flera badstränder ligger en kort promenad bort. Varmt välkommen att boka en visning!

Moviken 27B, null, Hudiksvalls kommun

Moviken 27B

Övrigt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 100 000 kr

4 100 m² tomt

Hyresfastighet med bra läge i Moviken. Närhet till Dellenbygdens storslagna natur och kommunikationer i Friggesund. Ett bostadshus med möjlighet till sex uthyrningsbara lägenheter. Idag används/hyrs fyra bostäder ut. Gemensam tvättstuga i källaren. Luft/vatten-värmepump installerad.

Kvavtjärsvägen 45, null, Hudiksvalls kommun

Kvavtjärsvägen 45

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 100 000 kr

52 m²

4 rum

3,9 ha tomt

Välkommen till en fastighet med bra extra byggnader och tillhörande mark. Huset är inte färdigställt utan säljs nu till någon som vill ta sig an huset och rusta det efter egna önskemål. Det finns en vacker kakelugn och huset har potential att bli riktigt fint. Runt huset finns nästan fyra hektar mark och en stor lagerbyggnad/maskinhall. Varmt välkommen att boka en visning!

 • Plus
Olof Bromans gata 4, Centrala, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Olof Bromans gata 4

Villa
Centrala, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

3 000 000 kr

80 m²

248 m² tomt

Mitt i hjärtat av Hudiksvall finns denna fina fastighet. Här är möjligheterna många. Bosätt dig med möjlighet att hyra ut en eller flera delar eller använd hela huset själv. Huset har idag tre lägenheter men med möjlighet att göras om efter egna önskemål. Taket är nytt och fjärrvärme är installerat. Varmt välkommen att boka en visning

Östra Tullgatan 9, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Östra Tullgatan 9

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 100 000 kr

60 m²

2 rum

4 291 kr/mån

18 333 kr/m²

Med högt läge hälsar vi dig välkommen till denna fina och rymliga 2:a med låg avgift. Lägenheten har fina ytskikt och bra med förvaring. Du bor med gångavstånd till allt, såväl som affärer som kommunikationer. Tipptopp - på toppenläge!

 • Balkong
Galjonsgatan - Hus 3, Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun

Galjonsgatan - Hus 3

Lägenhet
Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 175 000 kr

123,5 m²

4 rum

9 767 kr/mån

33 806 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Galjonsgatan - Parkhyllan. Här finns 2:or till 4:or med moderna öppna planlösningar. Stora fönsterpartier mot havet och balkonger med en storlek på 25 kvm. Hiss finns!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Galjonsgatan - Hus 3, Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun

Galjonsgatan - Hus 3

Lägenhet
Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 700 000 kr

79 m²

2 rum

6 248 kr/mån

34 177 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Galjonsgatan - Parkhyllan. Här finns 2:or till 4:or med moderna öppna planlösningar. Stora fönsterpartier mot havet och balkonger med en storlek på 25 kvm. Varmgarage ingår i avgiften. Hiss finns.

 • Nyproduktion
Södra Kyrkogatan 1A, null, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning pågår

Södra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 475 000 kr

70 m²

3 rum

4 245 kr/mån

21 071 kr/m²

Välkommen hem till ditt nya bekväma boende. Lägenheten har nytt kök och nya ytskikt i sov och vardagsrum. Här bor du till låg avgift och med balkong och hiss. Med gångavstånd till allt är detta ett mycket komplett boende - välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Svartuddevägen 28, null, Hudiksvalls kommun
Svartuddevägen 28, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Svartuddevägen 28, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Svartuddevägen 28

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

750 000 kr

1 760 m² tomt

Är din dröm att forma ditt eget boende, dessutom gärna vid vattnet, vid havet och Hudiksvallsfjärden? Här finns den möjligheten. Populärt område med båtplats i hamnen och badstrand på gångavstånd. Kommunalt vatten på gång, fiber i gatan. Varmt välkommen att höra av dig för mer information.

 • Premium
Morängsviken 130, Stocka, Nordanstigs kommun

Morängsviken 130

Villa
Stocka, Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 450 000 kr

100 m²

5 rum

3 856 m² tomt

Husets läge är magiskt och här kan du både bosätta dig eller använda som fritidshus. Huset har tre sovrum, ett stort och rymligt kök ner mot havet samt flera extra byggnader på gården. Bergvärme är installerat. Varmt välkommen att boka en visning!

Galjonsgatan - Hus 3, Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun

Galjonsgatan - Hus 3

Lägenhet
Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 650 000 kr

88,5 m²

2 rum

6 999 kr/mån

29 944 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Galjonsgatan - Parkhyllan. Ljus och rymlig tvåa i suterrängvåning. Härlig inglasad uteplats samt markterass, gräsmatta och fina planteringar utanför. Plats i varmgarage ingår i avgiften.

 • Nyproduktion
Bäckmora 21, null, Hudiksvalls kommun
Bäckmora 21, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Bäckmora 21, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Bäckmora 21

Gård/Skog
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

6 500 000 kr

280 m²

9,9 ha tomt

Drömmer du om boende på landet i avskildhet och goda utrymmen i såväl byggnader som mark? Kanske att du även gillar jakt och dessutom vill ha möjlighet till djurhållning med hästar och får. Då är detta ett boende för dig. Förutom huvudfastigheten Bäckmora 1:40 ingår även fastigheterna Bäckmora 1:43 och 1:44 med en sammanlagd areal på totalt ca 11,6 ha.

 • Premium
Gäddvik 32, null, Hudiksvalls kommun

Gäddvik 32

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

295 000 kr

2 rum

1 788 m² tomt

Efter kalvstigen mellan Delsbo och Järsvö saluförs nu denna trevliga sommarbostad. Här kan du tillbringa din semester med lata dagar bortkopplad från omvärlden. Utan el och rinnande vatten blir dagarna lugna och enkla. Den korta promenaden till din alldeles egna vattenkälla blir avkoppling. Tack vare läget har du nära till aktiviteter som att cykla downhill i Järvsö och mysiga dagar i Delsbos Hälsingenatur. Matbutiker, restauranger och mysiga fik finns bara inom några minuters räckhåll genom en bilfärd till Delsbo Varmt välkommen till en avkopplande fristad mitt i naturen.

 • Plus
Fäskär, null, Hudiksvalls kommun

Fäskär

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 700 000 kr

1 438 m² tomt

Äntligen en tomt med havsläge! Strax ovanför havslinjen, gränsande mot strandområdet. Mellan tomten och vattnet har idag planerats för gräs och fri utsikt. Något längre till höger finns en liten sandstrand. Ev kan möjlighet finnas till servitut/brygga/båtplats. Kontaktamäklaren för mer information.

Hamnslingan 17, null, Hudiksvalls kommun

Hamnslingan 17

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 750 000 kr

16 m²

2 rum

1 258 m² tomt

Ett fantastiskt läge - ogenerat, utan insyn och en utsikt vilken tåls att vila ögat på. Högt belägen med vattnet och de blånande bergen framför. Enkel och välplanerad med separata delar för att inte störa varandra - veranda med utekar och sandstränder intill. Möjlighet till båtplats. Varmt välkommen!

 • Plus
Skrängstabodarna 200, null, Sundsvalls kommun

Skrängstabodarna 200

Villa
Sundsvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

1 050 000 kr

82 m²

4 rum

2 173 m² tomt

NJURUNDA - Skrängstabodarna 200 Mindre villa som byggts ut löpande genom åren. Överlag låg standard. Friliggande garage/snickarbod. Närhet till havet samt populära Löran, Skatan, Galtström. Ägaren visar själv fastigheten 9/7 kl. 11.00-12.00 - tel 073 851 55 20

Svartuddevägen 14, null, Hudiksvalls kommun

Svartuddevägen 14

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

350 000 kr

1 374 m² tomt

Välkommen till attraktiva Mellanbyn, ett barnfyllt område med ca 10 minuter till stadens centrum och ett stenkast från hav och badstrand. Möjlighet till båtplats i hamnen, lekpark och gemensam lokal i förening. Kommunalt vatten är på väg till området och fiber finns i gatan. Välkommen hit - för fritid eller permanent.

Galjonsgatan - Hus 3, Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun

Galjonsgatan - Hus 3

Lägenhet
Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 050 000 kr

123,5 m²

4 rum

9 767 kr/mån

32 794 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Galjonsgatan - Parkhyllan. Här finns 2:or till 4:or med moderna öppna planlösningar. Stora fönsterpartier mot havet och balkonger med en storlek på 25 kvm. Hiss finns!

 • Nyproduktion
Södra Edevägen 14, Järvsö, Ljusdals kommun

Södra Edevägen 14

Fritidshus
Järvsö, Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

3 975 000 kr

70 m²

4 rum

3 130 m² tomt

Få saker är så vackert att vila ögonen på som Ljusnanälven - vattnet som sträcker sig lång väg genom Hälsingland, och även förbi denna fastighet. Tomten stäcker sig ner mot vattnet - bara den sista lilla remsan ligger utanför. Badstrand på gångavstånd. Huset har anor från 1800-tal men har under åren rustats och står nu redo att byta ägare. Fungerande kakelugnar och vedspis i köket. Generös tomt med buskar och träd, takad veranda och carport. Nära kommunikationer. Välkommen till Järvsö, varmt välkommen på visning!

Lagmansgatan 14, null, Hudiksvalls kommun

Lagmansgatan 14

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 590 000 kr

160 m²

7 rum

575 m² tomt

Intill parken på den västra stadsdelen ligger den vita villan vilken renoverats och fått behålla sin gamla charm och sina vackra detaljer. Breda tiljor, locktak och fungerande kakelugnar. Här finns gårdshus med möjligheter till eget företagande, uthyrning eller plats för den stora familjen. En härlig innergård med plats för lek, nybyggt trädäck och flera parkeringsplatser. Varmt välkommen, boka för visning!

Eckelsbo 17, null, Hudiksvalls kommun

Eckelsbo 17

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 995 000 kr

200 m²

4 rum

3 590 m² tomt

Högt belägen med soligt sydvästläge. Den vackra gården har renoverats under åren men har kvar sina gamla detaljer såsom trägolv, locktak, spegeldörrar och eldstäder. Högt i tak och vackra fönster. Gårdshus för uthyrning, eget företagande eller generationsboende. Varmt välkommen till ett vackert hus på en vacker plats. Bostaden är besiktad med doldafel-försäkring.

 • Plus
Malskär 1, null, Hudiksvalls kommun
Malskär 1, null, Hudiksvalls kommun, bild 2
Malskär 1, null, Hudiksvalls kommun, bild 3

Malskär 1

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

4 995 000 kr

97 m²

4 rum

4 860 m² tomt

På attraktiva Maln kan vi erbjuda något utöver det vanliga - en tredjedels ö strax utanför fastlandet. Huset är byggt för ett åretrunt-bruk, med alla permanenta bekvämligheter. Kommunalt vatten och avlopp, båtplats, parkering och vinterförvaring på land. Egna stränder, bryggor, gästhus och trädgårdsland. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om ett unikt läge. It´s once in a lifetime...

 • Premium
Galjonsgatan - Hus 3, Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun

Galjonsgatan - Hus 3

Lägenhet
Hudiksvall - Parkhyllan, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå

2 650 000 kr

123,5 m²

4 rum

6 248 kr/mån

Välkommen till ditt nya hem på Galjonsgatan - Parkhyllan. Här finns 2:or till 4:or med moderna öppna planlösningar. Stora fönsterpartier mot havet och balkonger med en storlek på 25 kvm. Hiss finns.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 41