Mäklare Olivia Mansnerus

Olivia Mansnerus

Om mig

Jag älskar mitt jobb som mäklare och drivs av att göra bra affärer med nöjda kunder. Med en målmedveten och tävlingsinriktad inställning, inspirerad av min bakgrund som handbollsspelare, är jag redo att ta mig an alla utmaningar. Funderar du på att sälja, letar du efter en bostad eller behöver du en kostnadsfri värdering? Tveka inte att höra av dig! Jag ser fram emot att skapa det bästa möjliga möjliga upplägget för dig och din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djupegatan 34C, Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 34C

Lägenhet
Hudiksvall - Öster, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
500 000 kr
42,9 m²
1 rum
vån 3/4
3 511 kr/mån
11 655 kr/m²

Ditt första egna boende på blomstrande Öster? Du bor bekvämt med närhet till mataffär, aktivtetsfabrik, post och busskommunikationer och du har staden bara några minuter ifrån - här kommer du att trivas. Välkommen in och välkommen hem önskar vi på Hälsinglands. Snabbt tillträde möjligt.

Änga 253, null, Hudiksvalls kommun

Änga 253

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
250 000 kr
98 + 6 m²
5 rum
1 399 m² tomt

Välkommen till Änga 235! Är du på jakt efter ett renoveringsobjekt så är detta huset för dig. 1 1/2 plans villa med loge och extra byggnad. Belägen i vackra Enånger. Säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare Olivia Mansnérus för mer information.

Renlavsstigen 17, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Renlavsstigen 17

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 250 000 kr
63 + 14 m²
4 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till Långvind - en pärla efter Hälsingekusten! Närhet till hav och sjö, ca 2½ timme från Stockholm. Upplev allt som denna platsen har att erbjuda, vacker natur, fina badstränder, tennis sommarbutik, boule-bana mm. Huset är bra planerat med tre sovrum och en tillhörande gäststuga om ca 10 kvm. Stor altan och härlig trädgård att kunna avnjuta sommarkvällarna på. Är du intressera utav en förhandsvisning så är det bara att höra av dig!

Enångersvägen 72B, null, Hudiksvalls kommun

Enångersvägen 72B

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 886 kr/mån
8 730 kr/m²

Enångersvägen 72B! Här bor du bekvämt, i en lägenhet med radhuskänsla där du dessutom har tillgång till två uteplatser. Du har din egen trädgård, förråd på tomten och bilen parkerar du i garaget - garageplats ingår. Varmt välkommen till ditt nästa boende.

  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 1C, null, Hudiksvalls kommun

Norra Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/4
3 820 kr/mån
27 000 kr/m²

Letar du efter en topprenoverad lägenhet mitt i stan? Då är det här lägenheten för dig! Här möts du av en välplanerad lägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat kök och badrum, stilrena ytskikt med enhetliga golv. Lägenheten är centralt belägen i centrala Hudiksvall med närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Lägenheten ligger högst upp i huset med hiss. En bra och trevlig förening med charmig innergård, perfekt för varma sommardagar. Varmt välkommen att boka in dig på en förhandsvisning!

  • Hiss
Ängebo 204, Ängebo, Hudiksvalls kommun

Ängebo 204

Villa
Ängebo, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
92 + 55 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i Ängebo! Här bor du lugnt och tryggt i ett familjevänligt område. Med tre sovrum, inbyggt garage och en lättskött trädgård så är detta huset det perfekta boendet för den mindre familjen. Ängebo är centralort i Svågadalen och har både affär, skola, restaurang, en massa aktiviteter och framför allt ett otroligt friluftsliv. Välkommen att boka in dig på visning!

Lyran 35, Vintergatsbyn, Hudiksvalls kommun

Lyran 35

Fritidshus
Vintergatsbyn, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
950 000 kr
40 m²
4 rum
2 515 m² tomt

Välkommen till Lyran 35 i fantastiska vintergatsbyn – ett fritidshus som passar både den större familjen eller för dig som gärna har gäster över. Här möts du av ett charmigt huvudhus, två gäststugor (15 och 55 kvm), en vedbod, en grillkåta, en vedeldad bastu samt ett vedeldat kar. Huset ligger nära havet, tennisbanor, båthamn och vackra promenadstråk. En idealisk plats för avkoppling och gemenskap. Varmt välkommen at boka in dig på visning!

  • Plus
Hedvigsfors 208, null, Hudiksvalls kommun

Hedvigsfors 208

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
695 000 kr
92 m²
4 rum
1 800 m² tomt

Välkommen till Hedvigsfors 208, ett gulligt hus med en fin tomt om 1 800 kvm. På entréplanet finner du husets kök, vardagsrum med kamin, ett sovrum samt en påbörjad inglasad veranda. På övre plan finns ett allrum med plats för extra säng samt ett sovrum med snedtak. Dessutom finns ett källarplan med plats för extra förvaring. Området runt omkring har mycket att erbjuda! För den som gillar att vinteraktiviteter så finns både Järvsö och Hassela Ski nära till hands samt flera skoterleder. Sommaren har även den mycket att erbjuda, så som paddling och fiske i närliggande vattendrag. Eller varför inte ta en fika på avholmsberget eller avnjuta spelmansstämmor på hembygdsgårdarna? Perfekta huset för den som längtar efter att ta sig an ett projekt, att återuppliva en idyllisk plats och göra den till sitt eget.

Visar alla 8