Mäklare Elias Swartswe

Elias Swartswe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lantmätargatan 1A, Ljusdal, Ljusdals kommun

Lantmätargatan 1A

Lägenhet
Ljusdal, Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
650 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 0/2
2 812 kr/mån
13 978 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1 om 46 kvm, belägen i hjärtat av Ljusdal. Här får du en bostad i bra skick med ett stilrent, nyrenoverat kök – perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Lägenheten ligger på markplan och erbjuder en egen uteplats där du kan njuta av solen hela dagen. Här kan du avnjuta morgonkaffet, umgås med vänner eller bara koppla av efter en promenad runt natursköna Kyrksjön, som ligger ett stenkast bort. Bostaden tillhör en stabil och välskött förening med god ekonomi, vilket ger både trygghet och bekvämlighet. Här bor du dessutom med närhet till allt vad Ljusdal har att erbjuda – matbutiker, shopping, restauranger och kollektivtrafik finns inom bekvämt gångavstånd. Det här är ett perfekt boende för dig som söker en smidig och trivsam vardag, med naturnära omgivningar och stadens bekvämligheter runt hörnet. Missa inte denna pärla – varmt välkommen att kontakta mäklaren för en visning.

  • Uteplats
Hybo 13:5, null, Ljusdals kommun

Hybo 13:5

Övrigt
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
750 000 kr
3 202 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en industrifastighet med stora utvecklingsmöjligheter, centralt belägen i Hybo. Fastigheten ligger i ett strategiskt läge – något avsides för att ge arbetsro, men ändå nära den asfalterade huvudvägen, vilket gör den lättillgänglig för både dig och dina kunder. Med generösa ytor erbjuder fastigheten stor flexibilitet för att anpassa den efter just din verksamhets behov. Oavsett om du planerar att bedriva produktion, lagerhållning eller skapa en kreativ verksamhet, så är detta en plats där du kan göra verklighet av dina visioner. Fastigheten har potential för renovering, vilket innebär att du kan skräddarsy och utveckla den helt efter dina egna behov och önskemål. Den natursköna omgivningen med närhet till Hybosjön ger inte bara en inspirerande arbetsmiljö, utan också en känsla av lugn och stillhet – perfekt för att kombinera arbete med välmående. Ta chansen att investera i en fastighet som erbjuder både potential och ett fantastiskt läge. Här har du möjlighet att skapa framtiden för din verksamhet! Välkommen att boka en visning och upptäck potentialen själv!

Djupegatan 31A, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 31A

Lägenhet
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
7 750 kr/mån
13 537 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 3 på andra våningen i en omtyckt fastighet på Djupegatan 31A. Här bor du i ett centralt och bekvämt läge i hjärtat av Hudiksvall, med gångavstånd till allt du kan behöva, samtidigt som du får njuta av en lugn och harmonisk boendemiljö. Lägenheten erbjuder en rymlig hall som ger ett trevligt första intryck och leder vidare till det fullt utrustade köket. Här finns det gott om arbetsyta och plats för ett matbord där du kan samlas för både vardagsmiddagar och mysiga helgfrukostar. Vardagsrummet är stort och ljust, perfekt för en större soffgrupp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, en underbar förlängning av bostaden där du kan njuta av frisk luft nästan året runt. Balkongen ligger i ett soligt läge och blir den perfekta platsen för sommarkvällar eller en kopp kaffe under hösten. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda är stora varar ett av dem kan användas som kontor eller hobbyrum beroende på ens livssituation. Badrummet är utrustat med dusch och tvättmaskin för att underlätta vardagen. Bostaden ligger i en välskött förening, HSB BRF Granbacken, som erbjuder trygghet och stabilitet för sina medlemmar. Här bor du nära stadens puls men med en rofylld känsla. Med närhet till mataffärer, restauranger, skolor och bra kommunikationer är detta en perfekt lägenhet för dig som vill ha både komfort och närhet till allt. Välkommen att upptäcka denna pärla i centrala Hudiksvall!

  • Plus
  • Balkong
Bjuråkersvägen 9C, null, Ljusdals kommun

Bjuråkersvägen 9C

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 350 000 kr
103,9 m²
4 rum
vån 3
6 906 kr/mån
12 993 kr/m²

Drömmer du om ett bekvämt och lugnt boende i en trivsam miljö där du kan njuta av livets goda stunder? Då har du hittat rätt! I den välrenommerade seniorföreningen BRF Gillehus erbjuds nu en sällsynt möjlighet att förvärva en vacker och välplanerad lägenhet som är perfekt för dig som söker ett hem med hög standard och alla bekvämligheter du behöver. Här bor du i ett lugnt och trevligt område. Lägenheten har en generös och genomtänkt planlösning som ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Den rymliga hallen välkomnar dig in med plats för förvaring och ett praktiskt första intryck. Här finns två toaletter, varav den ena är utrustad med tvättmaskin och den andra med dusch – perfekt för både vardagens och gästernas behov. Här får du ett stort och ljust kök med generösa arbetsytor och plats för ett matbord, där du kan njuta av måltider med utsikt över det vackra omgivande området. Vardagsrummet är bostadens hjärta, med stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus och skapar en varm atmosfär. Här ryms både soffa och fåtölj, och du har dessutom direkt utgång till den inglasade balkongen. Balkongen är en perfekt plats för att förlänga sommaren och skapa mysiga kvällsstunder nästan året runt. Utöver vardagsrummet finns även ett matrum och två rymliga sovrum som ger flexibilitet och gott om plats för besökare eller hobbyer. En praktisk klädkammare, som du med enkelhet kan omvandla till en personlig "walk-in closet", som ger extra förvaring och lyx i vardagen. Vid entrén finns en liten uteplats där du kan njuta av morgonkaffet med utsikt över den mysiga innegården. Lägenheten är i mycket gott skick och här finns inga skavanker – det är bara att flytta in och börja trivas! Med fönster åt båda håll skapas ett skönt korsdrag under varma dagar, vilket bidrar till ett behagligt inomhusklimat. Som medlem i BRF Gillehus får du ta del av en välskött förening med en mängd fina faciliteter. Här finns en vacker och rofylld innegård, hiss som tar dig bekvämt mellan våningarna, gemensam tvättstuga, garageplats, ett enklare träningsrum och en relaxavdelning med bastu och dusch för avkoppling. Lägenheter i BRF Gillehus är sällsynta på marknaden – missa inte chansen att förvärva detta drömboende i centrala Ljusdal! Välkommen hem till ett liv i komfort och gemenskap!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla Björn 76, null, Hudiksvalls kommun

Lilla Björn 76

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
200 000 kr
2 275 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska hörntomt på 2275 kvm, belägen i ett trivsamt och välskött område strax utanför Iggesund. Här får du en unik möjlighet att bygga ditt drömboende med alla de bekvämligheter och möjligheter som området erbjuder. Tomten har goda förutsättningar med el, vatten och fiber vid tomtgränsen, redo att kopplas in. Vattenledningen ägs och underhålls av den engagerade samfälligheten, vilket ger dig både trygghet och bekvämlighet. Här bor du i en naturskön miljö med närhet till både skog och vatten, och bara 11 minuter från centrala Iggesund. Samfälligheten har skapat en levande och aktiv boendemiljö med många uppskattade faciliteter. Du kan njuta av tennis på områdets egen bana, ta ett dopp vid badstranden, spela boule, eller varför inte använda allaktivitetsbanans konstgräs för en spontan match? Det finns också en båthamn för båtentusiasten och för de som uppskattar avkoppling erbjuds möjlighet att hyra en bastuflotte – en perfekt plats för avkoppling året runt. Här har du chansen att bygga något alldeles extra – kanske en modern villa med stora glaspartier för att fånga ljuset, en mysig stuga för helg- och semesterboende, eller varför inte ett stilfullt fritidshus med utrymme för både vänner och familj? Möjligheterna är oändliga! Missa inte denna chans att förverkliga dina boendedrömmar på en av de bästa tomterna i området. Kontakta oss för mer information och boka en visning idag!

  • Plus
Dalgatan 2 C, Hudiksvall - Åvik, Hudiksvalls kommun

Dalgatan 2 C

Lägenhet
Hudiksvall - Åvik, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
695 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 504 kr/mån
18 784 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på 37 kvm, perfekt för dig som söker ett centralt boende med alla bekvämligheter inom räckhåll. Belägen på tredje våningen i en välskött förening med hiss! Lägenheten har en smart planlösning som utnyttjar ytan på bästa sätt. Det stora rummet kan enkelt möbleras med både sovdel och vardagsrumsdel och härifrån når du även den mysiga balkongen. Där kan du njuta av soliga sommardagar och ljumma kvällar – perfekt för en kopp kaffe eller en bok i solen. Det funktionella köket är utrustat med allt du behöver och har bra förvaringsutrymmen, vilket gör matlagningen enkel och trivsam. Badrummet är fräscht och praktiskt. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt som Hudiksvall har att erbjuda – mysiga caféer, restauranger, shopping och tågstationen som enkelt tar dig vidare på dina äventyr. Föreningen är stabil och omhändertagen, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information samt för att boka in en visning.

  • Balkong
Alpstigen 3, null, Ljusdals kommun

Alpstigen 3

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
5 500 000 kr
71 + 18 m²
4 rum
737 m² tomt

Drömmer du om en stuga mitt i backen? Välkommen till Alpstigen 3 i Järvsö! Här finner du en välplanerad stuga på 71 kvadratmeter med ett fantastiskt ski-in ski-out-läge mitt i Järvsöbacken. Denna stuga erbjuder allt du kan önska dig, oavsett säsong. Stugan är smakfullt inredd och fördelad på tre rum och kök, samt ett flexibelt loft som kan användas som sovrum eller allrum. Här finns gott om plats för hela familjen, både stora och små. Med två moderna badrum, en avkopplande bastu och ett stort förråd för all din utrustning, får du alla bekvämligheter du behöver för att njuta av livet i fjällen. Här finns det bäddar och plats för hela 10 + 3 personer. Den öppna planlösningen och de stora fönstren skapar ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd och gemenskap. Oavsett om du slappar i soffan, lagar mat i det fullt utrustade köket, njuter av solen på den rymliga trallen eller kopplar av i den uppvärmda jacuzzin, har du alltid nära till dina nära och kära. Trallen bjuder dessutom på sol större delen av dagen, vilket gör den perfekt för långa middagar utomhus eller en kvällsdopp i jacuzzin efter en dag i backen. Stugan är belägen mitt i hjärtat av Järvsö, med skidåkning, cykling och naturen precis utanför dörren. Här har du allt du behöver för att kunna njuta av fjällen året runt. Järvsö är dessutom känt för sin fantastiska service för stugägare, vilket gör det enkelt för dig att hyra ut stugan och tjäna en extra slant – utan att behöva lyfta ett finger. Stugan har en imponerande beläggningsgrad och är mycket populär bland turister, så här finns en fantastisk möjlighet att kombinera eget nöje med en lönsam investering. (Kontakta mäklaren för mer konkret information om uthyrning) Missar inte chansen att förvärva denna unika fjällpärla! Kontakta oss idag för en visning och upplev allt som Alpstigen 3 har att erbjuda.

  • Plus
  • Uteplats
Lilla Järnvägsgatan 7, null, Ljusdals kommun

Lilla Järnvägsgatan 7

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 963 kr/mån
10 828 kr/m²

Välkommen till denna unika och ljusa trea på tredje våningen i hjärtat av Ljusdal, där bekvämlighet möter enastående utsikt över Hälsinglands natursköna landskap och Järvsöbacken. Lägenheten är perfekt belägen med gångavstånd till allt som Ljusdal har att erbjuda – restauranger, mysiga butiker och livsmedelsbutiker finns bara ett stenkast bort. Denna bostad är i grunden en välplanerad 2 som smart har slagits ihop med den intilliggande ettan, vilket skapar en optimal trea med dubbla ingångar och två toaletter – en flexibilitet som ger otaliga möjligheter. Lägenheten passar utmärkt för olika livsstilar och behov, oavsett om du önskar ett extra sovrum, ett kontor, eller kanske ett eget boende för ett äldre barn. Den andra ingången och den egna toaletten gör detta extra utrymme till ett perfekt avskilt rum som verkligen kan anpassas efter dina önskemål. Lägenheten har en rymlig hall, ett fullt utrustat kök med matplats och ett generöst sovrum. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för en större soffa och har utgång till en mysig balkong – perfekt för avkoppling och att njuta av den vackra utsikten. Det andra rummet kan användas som matrum, kontor, eller ett extra sovrum, beroende på vad som passar just dig. Lägenheten är utrustad med två fräscha WC varav en med dusch. Boendet ligger i en välskött förening, Fasanen nr 9, som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende. Här får du tillgång till alla moderna bekvämligheter som behövs för en smidig vardag. Perfekt för dig som söker en flexibel och bekväm bostad i centrala Ljusdal med närhet till natur, shopping och nöjen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Kolonivägen 11F, null, Hudiksvalls kommun

Kolonivägen 11F

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
750 000 kr
56,7 m²
2 rum
vån 1/3
4 016 kr/mån
13 228 kr/m²

Välkommen till Kolonivägen 11F – en ljus och charmig 2a i hjärtat av Hudiksvall, belägen i den populära och stabila föreningen BRF Sämjan. Denna lägenhet erbjuder ett bekvämt och lugnt boende med ett oslagbart läge nära allt du behöver: hav, centrum, affärer, skolor och motionsspår. Här bor du med låg månadsavgift på endast 4016 kr och kan flytta in snabbt! Bostaden ligger en halvtrappa upp och har en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter, ett inbjudande vardagsrum, ett fullt utrustat kök, WC med dusch samt ett stort sovrum med plats för både säng och extra möbler. Badrummet renoverades 2018 och är stilrent inrett med god förvaring. Dessutom har lägenheten gott om extra förvaringsmöjligheter. En av höjdpunkterna är balkongen, där du kan njuta av sol hela dagen och avsluta dagen med härliga sommarkvällar. Området kring huset är grönt och lugnt, och föreningen erbjuder även en gemensam grillplats där du kan umgås med grannar och vänner i en trivsam miljö. Med sitt fantastiska läge och fördelar som stort sovrum, bra förvaringsutrymmen, och närhet till både natur och stadens bekvämligheter, är detta en bostad som verkligen erbjuder det bästa av två världar. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem – boka din visning idag och ta första steget mot ett drömboende i centrala Hudiksvall!

  • Balkong
Alpstigen 8, null, Ljusdals kommun

Alpstigen 8

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
6 950 000 kr
174 m²
7 rum
689 m² tomt

Välkommen till ett unikt tillfälle att förvärva en fantastisk fastighet i hjärtat av Järvsö, med ett nästan "Ski in Ski out"-läge på berget och en utsikt som tar andan ur en. Fastigheten är fördelad på två separata bostäder, vilket ger dig som köpare en unik flexibilitet att bestämma hur du vill använda denna pärla. Du kan välja att hyra ut båda delarna och få in en bra hyresintäkt varje månad, behålla båda själv eller kanske hyra ut en del och använda den andra för privat bruk. Möjligheterna är många, och oavsett vad du väljer passar denna fastighet perfekt både som ett privat tillflyktsort eller som en lönsam investering. Fastigheten håller en hög standard och erbjuder en genomgående mysig stug- och fjällkänsla som gör varje vistelse trivsam och minnesvärd. Båda bostäderna är fullt utrustade med alla bekvämligheter du behöver för en bekymmersfri vardag, inklusive tillgång till förråd och en stor trall där du kan laga mat utomhus och njuta av omgivningen. Här kan du luta dig tillbaka och koppla av efter en dag i skidbacken eller på cykellederna och samtidigt njuta av den otroliga utsikten över Järvsö och de vackra Hälsingeskogarna. Fastigheten ligger mitt i turistparadiset Järvsö, en av Sveriges mest populära destinationer som erbjuder aktiviteter året runt. Här finns allt du kan önska dig – från skidåkning och cykling till lugn och ro i vacker natur. Om du önskar hjälp med uthyrning och service finns det lokala företag som kan sköta allt det praktiska, så att du kan njuta av ägandet utan bekymmer. Detta är inte bara en fastighet – det är en livsstil. Med ett fantastiskt läge på berget, hög standard och en flexibel användning, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för dig som söker ett drömboende i Järvsö. Missa inte chansen att äga denna pärla och kontakta oss för en visning idag!

  • Plus
Mårtensgatan 6D, null, Ljusdals kommun

Mårtensgatan 6D

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
495 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
2 494 kr/mån
14 559 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade lägenhet på Mårtensgatan 6D, mitt i hjärtat av Ljusdal! Här erbjuds ett bekvämt boende på 34 kvm, smart fördelat på 1 rum och kokvrå. Perfekt för dig som söker ett litet hem med det där lilla extra utrymmet för avskildhet. Lägenheten är smart uppbyggd med en liten vägg som möjliggör att man kan ha en sovalkov som ger en känsla av ett separat sovrum, vilket ger extra trivsel och komfort. Lägenheten är belägen på bottenplan – en idealisk lösning för dig som vill undvika trappor och ha enkel access. Här har du alla nödvändiga bekvämligheter för ett smidigt vardagsliv, och den inglasade balkongen blir en favoritplats där du kan njuta av både vår, sommar och höst, även när temperaturen sjunker. Balkongen fungerar som ett extra rum och förlänger utesäsongen på ett härligt sätt. Du blir en del av den välskötta bostadsrättsföreningen Stängeln, som är känd för sitt goda engagemang och sina fina gemensamma ytor. Läget är svårslaget med promenad- och cykelavstånd till allt du behöver – matbutiker, restauranger, caféer, samt bra kommunikationer och grönområden för avkopplande stunder. En perfekt möjlighet för dig som vill bo centralt och bekvämt i en trivsam lägenhet med det lilla extra. Välkommen att boka din visning och upplev charmen på plats!

  • Balkong
Hamnvägen 15A, Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Hamnvägen 15A

Lägenhet
Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 459 kr/mån
4 720 kr/m²

Välkommen till Hamnvägen 15A – ett drömboende i Friggesund. Nu har du chansen att förvärva en fantastisk bostadsrätt belägen på Hamnvägen 15A i pittoreska Friggesund, Bjuråker. Denna charmiga lägenhet erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämligheter, och ligger i den välskötta föreningen BRF Dellen. Lägenheten ligger på plan 2, och med hiss tillgänglig blir vardagen smidig och bekväm. Här bor du nära allt som Friggesund har att erbjuda, med gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger och andra nödvändigheter. Dessutom har du närhet till vatten, skog och natur, vilket gör det enkelt att njuta av utomhusaktiviteter året runt. Bostaden är fördelad på två rymliga rum och ett välutrustat kök, vilket ger dig allt du behöver för ett trivsamt boende. De generösa fönsterpartierna på båda sidor av lägenheten skapar ett härligt ljusinsläpp och möjliggör korsdrag under varma dagar, vilket bidrar till ett behagligt inomhusklimat. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den mysiga balkongen som vetter mot den lugna innegården. Här kan du njuta av morgonkaffet, läsa en bok eller bara koppla av och ta in den fridfulla omgivningen. Balkongen ger en känsla av lyx och extra utrymme för avkoppling. BRF Dellen är en stabil och välskött förening, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Föreningen tar hand om fastigheten på bästa sätt, vilket avspeglas i de välskötta gemensamma ytorna och den trivsamma miljön. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt du kan önska dig. Den ligger på Hamnvägen 15A i Friggesund, Bjuråker, på plan 2 med hiss. Lägenheten består av två rymliga rum och kök, har fönster åt två håll för härligt ljusinsläpp och korsdrag, och en balkong som vetter mot en lugn innegård. Här bor du nära vatten, skog och natur, med gångavstånd till livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter, i en välskött förening, BRF Dellen. Missa inte denna möjlighet att förvärva en bostadsrätt som erbjuder både komfort och en naturskön omgivning. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt som Hamnvägen 15A har att erbjuda! För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta fastighetsmäklaren!

  • Balkong
  • Hiss
Grönåsvägen 66, null, Ljusdals kommun

Grönåsvägen 66

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 200 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Grönåsenvägen 66, en pärla för dig som söker en bostad med närhet till skog och natur men ändå vill ha närhet till civilisation. Denna fastighet erbjuder ett unikt tillfälle att skapa ditt drömboende. Oavsett om du letar efter ett fritidshus, en permanent bostad för dig och din, ett hem för bil- eller motorentusiasten, eller en fristad långt från stadens brus, så är Grönåsenvägen 66 den perfekta platsen för dig. Hemmet har en boarea på 70 kvm, fördelat på tre rum och kök, samt en källare med en biarea på 70 kvm, där du enkelt kan inreda ett extra rum. Fastigheten håller en bra standard och är lättskött med en enkel gräsmatta – här är det bara att flytta in! Men det som verkligen gör denna bostad unik är det fantastiska garaget. Med en imponerande storlek på 90 kvm och en takhöjd på 3,6 meter, är det isolerat och utrustat med både luftvärmepump och diselkanon med skorsten. Här har du gott om utrymme för verkstad och alla dina vinterprojekt. Dessutom finns ett mindre garage på cirka 40 kvm som ger dig ännu mer förvaringsmöjligheter. Grönåsenvägen 66 är den perfekta kombinationen av bekvämlighet och möjligheter, med sin strategiska placering i en lugn, naturskön miljö och sitt rymliga, välutrustade garage. Tveka inte att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska fastighet har att erbjuda. Välkommen hem till Grönåsenvägen 66!

Per Jensgatan 12, null, Ljusdals kommun

Per Jensgatan 12

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 700 000 kr
195 + 7 m²
6 rum
937 m² tomt

Per Jensgatan 12, innehåller det mesta. Här finner du en rymlig villa i centrala Ljusdal med närhet till skola, livsmedelsbutiker och mycket mer. Denna fastighet erbjuder dig som köpare en boyta på 195 kvm med uthyrningsdel och gott om plats för den större familjen. Varmt välkommen! Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om objektet.

  • Plus
Bäckebovägen 13, null, Ljusdals kommun

Bäckebovägen 13

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
700 000 kr
73 + 76 m²
3 rum
1 282 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en charmig enplansvilla med källare i den mysiga byn Tallåsen, belägen strax utanför Ljusdal i Ljusdals Kommun. Här bor du i en harmonisk miljö med närhet till skog och natur, perfekt för dig som uppskattar lugn och ro men samtidigt vill vara del av en levande och engagerad bygemenskap. Denna välplanerade villa på 73 kvm erbjuder en utmärkt rumsfördelning med tre rum och ett kök. Här har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt för att skapa en lättskött och funktionell bostad. Villan är inredd med omtanke och praktiska lösningar, vilket gör den idealisk för både små familjer och par. Huset är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Köket är funktionellt, perfekt för dig som gillar att laga mat och umgås. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats för avkoppling och samvaro. Fastigheten stoltserar med en mysig tomt där du kan låta dina gröna fingrar arbeta. Här finns utrymme för att så blommor, odla grönsaker eller kanske anlägga en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar. Tomten ger även möjlighet till andra utomhusaktiviteter och barnlek. Tallåsen är känt för sin starka byanda och här engagerar sig invånarna i olika projekt för att hålla byn levande och trivsam. Som boende här blir du en del av ett aktivt och socialt sammanhang där alla känner alla och hjälps åt. Bygden erbjuder även en fantastisk natur med skogar och vandringsleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftsliv året runt. Trots det lantliga läget har du endast en kort bilresa in till Ljusdal där du finner all service och shopping du kan tänkas behöva. Här finns skolor, mataffärer, restauranger och mycket mer. Ta chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla i Tallåsen – här får du det bästa av två världar med naturens lugn och en levande bygemenskap inom räckhåll. Välkommen hem! Kontakta oss för mer information och visning. Vi ser fram emot att få visa dig detta underbara hem!

Hovsätter 6, null, Hudiksvalls kommun

Hovsätter 6

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
158,4 + 117 m²
1 992 m² tomt

Välkommen till Hovsätter 6 – ditt nya drömboende strax utanför Hudiksvall! Denna underbara fastighet ligger strategiskt beläget på en höjd, vilket ger dig en oslagbar utsikt över den vackra Håckstaviken och möjligheten att njuta av sol nästan hela dagen. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har närheten till Hudiksvalls alla bekvämligheter. Med en boyta på hela 158,4 kvm och en biyta på 74,4 kvm finns det gott om plats för den stora familjen eller för dig som behöver extra utrymme för hobbyrum, kontor eller varför inte en kreativ ateljé? Denna fastighet har verkligen allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Njut av långa, soliga dagar på någon av de många uteplatserna som erbjuder en fantastisk utsikt över sjön. Här kan du skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Det inglasade uterummet på 23 kvm är isolerat och utrustat med el-element, vilket gör att du kan förlänga våren, sommaren och hösten – och till och med njuta av vintern i en mysig miljö. Med skogen och naturen precis runt hörnet har du alla möjligheter för härliga promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt har du bara en kort resa in till Hudiksvall (cirka 18 minuter), där du kan shoppa, handla mat, äta på restaurang och mycket mer. Den rymliga tomten erbjuder stora möjligheter för odling och andra aktiviteter. Här finns utrymme för barnen att leka och utforska, eller för dig att odla dina egna grönsaker och blommor i växthuset eller på andra delar av tomten. Dessutom finns olika vattendragsmöjligheter med framdragna slangar, vilket gör det enkelt och bekvämt att vattna dina odlingar. På fastigheten finns ett fristående garage på 42,6 kvm med direktverkande EL där du enkelt får plats med bilen, skotrar eller fyrhjulingar. Intill garaget ligger en carport med ytterligare förvaringsmöjligheter. Ovanpå carporten hittar du ett soldäck där du kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten. Utöver detta finns även en rymlig vedbod att tillgå på fastigheten. Missade vi något? Ja, men det är en detalj – att faktiskt uppleva denna plats i verkligheten. Hovsätter 6 är inte bara ett hus, det är ett hem och en livsstil. Välkommen att boka en visning och upptäck ditt nya drömboende!

  • Uteplats
Svågavägen 2, null, Hudiksvalls kommun

Svågavägen 2

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
895 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 745 m² tomt

Välkommen till Svågavägen 2, en unik möjlighet för dig, som vill skapa ditt drömboende i natursköna omgivningar. Fastigheten ligger ytterst i en liten grupp om fyra fastigheter med utsikt över Norrdellen i ett öppet och i övrigt glest bebyggt landskap. I närheten finns fina motions- och promenadstigar vid Svågans nedre lopp och dess utlopp i Norrdellen. Längre uppför Svågan finns fina paddelvatten. Intill huset finns busshållplats och i närliggande Friggesund finns närbutik, pizzeria, skola, småbåtshamn, idrottsplats m.m. Här bör kanske också nämnas närheten till Avholmsberget med dess utsikt och förstklassiga restaurang. Inte heller långt bort ligger den förnämliga lunchrestaurangen Svanbacken. Huset är i 1½ plan med källare i souterrängplan. Det har en äldre interiör, men nuvarande ägare har påbörjat en omfattande renovering. De tunga bitarna nytt badrum, ny dränering och nytt värmesystem samt ytterligare några grundläggande renoveringar är nyligen gjorda, se nedan. Nu återstår bara det roliga: att utforma kök och ytskikt efter egna önskemål och i egen takt. Huset ligger på en rymlig trädgårdstomt med uppvuxna fruktträd och god plats för egna odlingar. På tomten står också ett rymligt, tvådelat förrådshus. För bilen finns ett varmgarage i husets källarplan. Här bor du i en naturskön miljö med närhet till Norrdellen och Svågadalen i ett ekonomiskt boende, i ett paradis för naturälskare. Ta chansen att förvärva denna charmiga fastighet med potential att bli ditt drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning.

  • Plus
Kyrksjövägen 2, null, Ljusdals kommun

Kyrksjövägen 2

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 995 000 kr
144 + 108 m²
4 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till Kyrksjövägen 2, där historia möter modernitet i denna pampiga fastighet belägen i hjärtat av det charmiga Gamla stan i centrala Ljusdal. Med närhet till allt du behöver och samtidigt en oas av lugn och ro, erbjuder denna totalrenoverade pärla en unik livsstil. Fastigheten på imponerande 144 kvm BOA och 108 kvm BIA är inte bara ett hem utan en konstnärlig fusion av äldre charm och nyrenoverad elegans. Genom de höga taken, de tjocka väggarna och det förtrollande ljusinsläppet i varje rum skapas en atmosfär av exklusivitet. Inuti fastigheten möts du av ett överflöd av utrymme, där varje rum är noggrant planerat för att skapa en balans mellan elegans och funktionalitet. Här finner du alla bekvämligheter du kan tänka dig, från det välutrustade köket till det smakfulla vardagsrummet och de rymliga sovrummen på övervåningen. Med fjärrvärme som uppvärmningskälla är komforten och effektiviteten garanterade. Kyrksjövägen 2 är inte bara en fastighet, den är en imponerande residens som är idealisk för den lite större familjen som söker generösa utrymmen och lyxig komfort, samtidigt som den erbjuder en intim och välkomnande atmosfär som passar den lite mindre familjen perfekt.

Garvarvägen 18, null, Ljusdals kommun

Garvarvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 300 000 kr
295 + 13 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Garvarvägen 18 – Denna nyrenoverade fastighet, som tidigare stoltserade som en älskad förskola, har genomgått en omvandling som nu stoltserar med en perfekt balans av stil och funktionalitet. Med en yta på hela 295 kvm, placerad i ett fridfullt och eftertraktat område i Ljusdal erbjuder Garvarvägen 18 dig den ultimata livsstilen. Fastigheten är idag uppdelad i två boenden där ena utgör en lägenhet på två rum och kök och där den andra utgör en fastighet på en och en halvplan med källare fördelat på tre rum och kök. Båda är nyrenoverade och håller en hög standard. Den omgivande stora tomten ger inte bara gott om utrymme att njuta av, utan även möjligheten att skapa din alldeles egna drömträdgård och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med nära och kära. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende med egna ögon.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Landåvägen 8, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Landåvägen 8

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 500 000 kr
108 + 108 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen hem till Landåvägen - villan på barnvänligt område men med gångavstånd till stan. Ett hus med ett plan för middagar, ett plan för sovrum och ett plan för mysigt häng och dessutom ytterligare ett plan för bastu och med ytor för att göra en härlig relaxavdelning utanför. Dessutom har utemiljön kompletteras med en stor pool med trädäck omkring, insynskyddat och i söderläge, så ta med solglasögonen!

Åsgatan 54, null, Ljusdals kommun

Åsgatan 54

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 495 000 kr
158 + 130 m²
6 rum
1 476 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 54 - ett drömhem i centrala Ljusdal. Denna rymliga villa med inredd källare är perfekt för familjen som söker bekvämlighet och komfort. Här får du en enplansvilla med inreddkällare som erbjuder alla bekvämligheter som du behöver. Här får du en fastighet som innehåller det mesta, garage, fin och välskött trädgård, vinterbonat uterum, 3 rymliga sovrum, kontor, stort vardagsrum och ett kök med stora sociala ytor. Villan är också utrustad med fjärrvärme för en bekväm uppvärmning året runt. Läget på fastigheten är oslagbart, med närhet till skolor, butiker och allt som centrala Ljusdal har att erbjuda. Kontakta oss för mer information eller att boka en visning. Åsgatan 54 är inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa en ny, bekväm livsstil i hjärtat av Ljusdal. Välkommen hem! Fastigheten säljs besiktad och med en dolda fel försäkring.

  • Plus
  • Uteplats
Kramsta Gästgårdsvägen 5, null, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 295 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 426 kr/mån
61 667 kr/m²

Kramsta Gästgårdsvägen 5 är en charmig och modern lägenhet belägen i föreningen Järvsö Lodge, ett nytt bostadsprojekt som invigdes 2021. Denna välplanerade 1a på 21 kvm erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig och är inrett med omsorg och stil. Lägenheten är utformad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och ger dig en trivsam och bekväm vistelse. Lägenhetens huvudutrymme är smart möblerat och inkluderar ett sovrum med tillräckligt utrymme för en bekväm säng. En rymlig WC som är utrustad med en dusch och ett torkskåp för din bekvämlighet. En klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme och som även kan användas som ett litet kontor för den som vill ha en tyst plats att arbeta på under semestern. Köket är välutrustat med moderna apparater, inklusive en kyl, frysfack, spis, mikrovågsugn och diskmaskin. Det ger dig möjlighet att enkelt laga dina egna måltider och njuta av dem i komforten av din egen lägenhet. I köket finns det även matplats för 3 personer. Föreningen Järvsö Lodge har ett antal gemensamma utrymmen och faciliteter som boende har tillgång till. Dessa inkluderar gemensamma balkonger där du kan koppla av och njuta av frisk luft, tvättrum för tvättbehov, ett pjäxrum för vinterutrustning, en bastu och ett spa-rum för avkoppling och välmående. Föreningen erbjuder också förråd för extra förvaring, en cykel- och vallabod för utomhusaktiviteter samt gemensamhetsutrymmen för samkväm med bland annat biljard och dart där du kan umgås med grannar och vänner framför en öppen spis. Slutligen finns även en restaurangdel som ger dig möjlighet att avnjuta läckra måltider utan att behöva lämna fastigheten. Restaurangdelen drivs av Peter Brolin Gastronomi. Du som köpare får även tillgång till gratis parkeringsplats precis utanför fastigheten, även flera laddstolpar för elbilar finns att tillgå utanför fastigheten där kostnaden är 3kr/kWh. Kramsta Gästgårdsvägen 5 i Järvsö Lodge erbjuder en komplett och bekväm livsstil för de som söker ett modernt boende i en vacker omgivning. Med alla dessa faciliteter och ett centralt läge i Järvsö, är det en idealisk plats för avkoppling och rekreation året runt.

Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 2
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 3

Grönåsvägen 54

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
129 + 112 m²
5 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till Grönåsvägen 54, en charmig fastighet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturnära och idyllisk miljö strax utanför Järvsö. Fastigheten erbjuder dig som köpare 3 rum och kök plus möjligheter till att inredda källaren med ytterligare två rum, vilket ger dig gott om utrymme att anpassa bostaden efter dina önskemål. Visst renoveringsbehov finns, men detta ger möjligheter att skapa ett hem som speglar din personlighet och stil. Ett rymligt garage ingår i fastigheten och erbjuder gott om plats för skotrar och andra fordon. Här kan du hålla dina ägodelar säkra och skyddade i alla väderlekar. Fastigheten ligger strategiskt till med närhet till både Harsa och Järvsö. Här har du tillgång till lokala bekvämligheter, butiker och restauranger. Samtidigt kan du njuta av den avkopplande miljön med naturen som granne och möjligheten till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Här omges du av en vacker lantlig omgivning med betande kor och pittoreska bondgårdar i närheten. Fastigheten är omgiven av grönska och fridfullhet, vilket ger en oas av ro i vardagen. Grönåsvägen 54 är en fastighet med stor potential och en lantlig charm som är svår att motså. Med några renoveringar kan du skapa ditt drömboende i en avkopplande miljö med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck möjligheterna som detta hem har att erbjuda.

  • Premium

Visar alla 23