Mäklare Elias Swartswe

Elias Swartswe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörlia 305, null, Hudiksvalls kommun

Sörlia 305

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
1 rum
2 020 m² tomt

Drömmer du om ett stillsamt tillflyktsort, långt bort från stadens brus och stress? Då är Sörlia 305 den perfekta platsen för dig. Beläget endast 4 minuter utanför Friggesund i den idylliska Hälsinglandsbygden, erbjuder denna avskilda stuga en oas av lugn och ro. Egenskaperna på Sörlia 305 inkluderar avskildhet och intimitet. Denna charmiga stuga är en avskild juvel, bortom grannars nyfikna blickar. Här kan du njuta av total avskildhet och vara i harmoni med naturen. Med närhet till omgivande skogar och det stilla vattendraget i närheten, är Sörlia 305 en plats där du kan utforska och upptäcka den rika naturen Hälsingland har att erbjuda. Renoveringsmöjligheterna är omfattande på Sörlia 305. Inledningen till en omfattande renovering har redan påbörjats, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen drömstuga, helt enligt dina egna önskemål och behov. Här finns även möjligheter att förvara dina tillhörigheter säkert och organiserat i det tillhörande förrådet och uthuset, vilket ger extra utrymme för verktyg och utomhusutrustning. I framtiden kommer du kunna njuta av varma och mysiga kvällar framför den inbjudande kaminen, som ger en atmosfär av trivsel och välbefinnande. Möjligheterna till modern bekvämlighet är närvarande. Med el indraget på fastigheten är det enkelt att skapa en bekväm och modern livsstil även i denna naturnära miljö. Dessutom öppnar möjligheten att ansluta till en närliggande vattenförening upp för en bekväm och hållbar vattenförsörjning för din stuga. Denna unika fastighet erbjuder en enastående möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett liv nära naturen, långt bort från all stress och jäkt. Med sin fantastiska omgivning och potentialen att skapa din helt egna idyll, är Sörlia 305 inte bara en fastighet - det är ett livsstilsval. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig till ditt framtida paradis i Hälsingland!

Garvarvägen 18, null, Ljusdals kommun

Garvarvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 300 000 kr
295 + 13 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Garvarvägen 18 – Denna nyrenoverade fastighet, som tidigare stoltserade som en älskad förskola, har genomgått en omvandling som nu stoltserar med en perfekt balans av stil och funktionalitet. Med en yta på hela 295 kvm, placerad i ett fridfullt och eftertraktat område i Ljusdal erbjuder Garvarvägen 18 dig den ultimata livsstilen. Fastigheten är idag uppdelad i två boenden där ena utgör en lägenhet på två rum och kök och där den andra utgör en fastighet på en och en halvplan med källare fördelat på tre rum och kök. Båda är nyrenoverade och håller en hög standard. Den omgivande stora tomten ger inte bara gott om utrymme att njuta av, utan även möjligheten att skapa din alldeles egna drömträdgård och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med nära och kära. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende med egna ögon.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Futstan 1, null, Ljusdals kommun

Futstan 1

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 250 000 kr
150 + 89 m²
6 rum
3 550 m² tomt

Varmt välkommen till Futstan 1. En praktisk och trevlig villa strax utanför centrala Färila. Här finner du lugnet med närhet till skog och natur samtidigt som du endast har 3 minuter in till centrala Färila. Fastigheten ligger i söderläge vilket innebär att du har sol nästan hela dagen, för att svalka dig under varma sommardagar har du Ljusnan i närheten av fastigheten. Här bor du i en stor och bekväm med fastighet med tillhörande friggebod, uthus och ett stort garage med två dörrar. Varmt välkommen att boka in en visning.

Kläppavägen 53, null, Ljusdals kommun

Kläppavägen 53

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 850 000 kr
144 + 16 m²
8 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till Kläppavägen 53, ditt drömhem mitt i hjärtat av Ljusdal! Denna imponerande fastighet erbjuder en generös boyta om 144 kvadratmeter, med totalt 8 rum och kök, samt ett fullt utrustat uthus som öppnar upp för fantastiska möjligheter. Det charmiga uthuset på Kläppavägen 53 är inte bara en extra byggnad, det är en möjlighet för en extra inkomst eller en perfekt plats för äldre barn att skapa sitt eget utrymme. En flexibel och smart lösning som öppnar upp för många möjligheter. Med gott om rum och sovrum är Kläppavägen 53 idealisk för den större familjen eller för dig som värdesätter rymd och möjligheten att skapa unika utrymmen. Fastigheten är också utmärkt för den som önskar gott om förvaringsutrymmen, vilket bidrar till en organiserad och välkomnande atmosfär. Utanför fastigheten möts du av en rymlig trall på framsidan, en perfekt plats att njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Läget på Kläppavägen 53 är oslagbart, med gång och cykelavstånd till lekplats och centrum för shopping och handel. Här kan du njuta av närheten till centrum samtidigt som du kan återvända till lugnet och avskildheten hemma. Ett stenkast från fastigheten finner du även en busshållplats. Kläppavägen 53 är inte bara ett hem, det är en möjlighet att skapa ditt drömboende i en central och fridfull miljö. Missa inte chansen att uppleva allt detta underbara hem har att erbjuda. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt Kläppavägen 53 bli din nya, centralt belägna, adress för livet!

  • Balkong
  • Uteplats
Åsgatan 54, null, Ljusdals kommun

Åsgatan 54

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 150 000 kr
158 + 130 m²
6 rum
1 476 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 54 - ett drömhem i centrala Ljusdal. Denna rymliga villa med inredd källare är perfekt för familjen som söker bekvämlighet och komfort. Här får du en enplansvilla med inreddkällare som erbjuder alla bekvämligheter som du behöver. Här får du en fastighet som innehåller det mesta, garage, fin och välskött trädgård, vinterbonat uterum, 3 rymliga sovrum, kontor, stort vardagsrum och ett kök med stora sociala ytor. Villan är också utrustad med fjärrvärme för en bekväm uppvärmning året runt. Läget på fastigheten är oslagbart, med närhet till skolor, butiker och allt som centrala Ljusdal har att erbjuda. Kontakta oss för mer information eller att boka en visning. Åsgatan 54 är inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa en ny, bekväm livsstil i hjärtat av Ljusdal. Välkommen hem! Fastigheten säljs besiktad och med en dolda fel försäkring.

  • Plus
  • Uteplats
Sillerbovägen 220, null, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Sillerbovägen 220

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 500 000 kr
160 + 5 m²
5 rum
3 154 m² tomt

Välkommen till ett extraordinärt hem i hög standard med närhet till vatten, skog och natur. Sillerbovägen 220 är inte bara ett hus, det är ett magiskt tillflyktsort som har genomgått omfattande renoveringar genom åren och som nu håller allra högsta klass. Om du drömmer om att äga ett hem som definierar lyx och avskildhet, är detta din chans att göra drömmen till verklighet. Med 5 generösa rum som sträcker sig över 160 kvadratmeter finns här tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas. Renoveringarna har skapat en modern och stilren atmosfär som ger en känsla av komfort och elegans. Detta hem passar perfekt för familjer, par eller ensamstående och erbjuder den ultimata harmonin mellan lantlig enkelhet och modern bekvämlighet. Fastighetens charm och mångsidighet är slående, och dess rymliga och välskötta tomt ger utrymme för både kreativa trädgårdsprojekt och avkopplande stunder under öppen himmel. Här finner du en imponerande lada som erbjuder en mängd förvaringsmöjligheter för dina projekt och prylar, tillsammans med ett uthus, ett hebre och andra byggnader som ger möjligheter att anpassa fastigheten efter dina behov. För djurälskaren finns möjligheter att ha höns och andra smådjur. Denna fastighet är en fristad för de flesta. Den är idylliskt belägen vid vattnet, vilket ger dig möjligheten att njuta av fridfulla stunder med naturen som din närmaste granne. Skogen och vildmarken finns också inom räckhåll, perfekt för äventyr och utflykter. Sillerbovägen 220 är en unik möjlighet att äga ditt drömboende. Här finner du den perfekta balansen mellan modern komfort och en lugn tillflyktsort i naturen. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka in en visning av detta extraordinära hem. Din dröm väntar på dig!

  • Plus
Kramsta Gästgårdsvägen 5, null, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 295 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 426 kr/mån
61 667 kr/m²

Kramsta Gästgårdsvägen 5 är en charmig och modern lägenhet belägen i föreningen Järvsö Lodge, ett nytt bostadsprojekt som invigdes 2021. Denna välplanerade 1a på 21 kvm erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig och är inrett med omsorg och stil. Lägenheten är utformad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och ger dig en trivsam och bekväm vistelse. Lägenhetens huvudutrymme är smart möblerat och inkluderar ett sovrum med tillräckligt utrymme för en bekväm säng. En rymlig WC som är utrustad med en dusch och ett torkskåp för din bekvämlighet. En klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme och som även kan användas som ett litet kontor för den som vill ha en tyst plats att arbeta på under semestern. Köket är välutrustat med moderna apparater, inklusive en kyl, frysfack, spis, mikrovågsugn och diskmaskin. Det ger dig möjlighet att enkelt laga dina egna måltider och njuta av dem i komforten av din egen lägenhet. I köket finns det även matplats för 3 personer. Föreningen Järvsö Lodge har ett antal gemensamma utrymmen och faciliteter som boende har tillgång till. Dessa inkluderar gemensamma balkonger där du kan koppla av och njuta av frisk luft, tvättrum för tvättbehov, ett pjäxrum för vinterutrustning, en bastu och ett spa-rum för avkoppling och välmående. Föreningen erbjuder också förråd för extra förvaring, en cykel- och vallabod för utomhusaktiviteter samt gemensamhetsutrymmen för samkväm med bland annat biljard och dart där du kan umgås med grannar och vänner framför en öppen spis. Slutligen finns även en restaurangdel som ger dig möjlighet att avnjuta läckra måltider utan att behöva lämna fastigheten. Restaurangdelen drivs av Peter Brolin Gastronomi. Du som köpare får även tillgång till gratis parkeringsplats precis utanför fastigheten, även flera laddstolpar för elbilar finns att tillgå utanför fastigheten där kostnaden är 3kr/kWh. Kramsta Gästgårdsvägen 5 i Järvsö Lodge erbjuder en komplett och bekväm livsstil för de som söker ett modernt boende i en vacker omgivning. Med alla dessa faciliteter och ett centralt läge i Järvsö, är det en idealisk plats för avkoppling och rekreation året runt.

Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 2
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 3

Grönåsvägen 54

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
129 + 112 m²
5 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till Grönåsvägen 54, en charmig fastighet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturnära och idyllisk miljö strax utanför Järvsö. Fastigheten erbjuder dig som köpare 3 rum och kök plus möjligheter till att inredda källaren med ytterligare två rum, vilket ger dig gott om utrymme att anpassa bostaden efter dina önskemål. Visst renoveringsbehov finns, men detta ger möjligheter att skapa ett hem som speglar din personlighet och stil. Ett rymligt garage ingår i fastigheten och erbjuder gott om plats för skotrar och andra fordon. Här kan du hålla dina ägodelar säkra och skyddade i alla väderlekar. Fastigheten ligger strategiskt till med närhet till både Harsa och Järvsö. Här har du tillgång till lokala bekvämligheter, butiker och restauranger. Samtidigt kan du njuta av den avkopplande miljön med naturen som granne och möjligheten till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Här omges du av en vacker lantlig omgivning med betande kor och pittoreska bondgårdar i närheten. Fastigheten är omgiven av grönska och fridfullhet, vilket ger en oas av ro i vardagen. Grönåsvägen 54 är en fastighet med stor potential och en lantlig charm som är svår att motså. Med några renoveringar kan du skapa ditt drömboende i en avkopplande miljö med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck möjligheterna som detta hem har att erbjuda.

  • Premium
Hennan Harskesviken 27, null, Ljusdals kommun

Hennan Harskesviken 27

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
999 000 kr
1 rum
1 932 m² tomt

Välkommen till ett unikt smultronställe nära vattnet strax utanför Hennan! Denna charmiga stuga ligger på en perfekt plats för att få dig att koppla av och kunna njuta av stillheten vid vattnet. Belägen i ett lugnt och fridfullt område med Storsjön och skogen som närmaste granne.

Visar alla 9