Mäklare Elias Swartswe

Elias Swartswe

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbergsvägen 17, null, Hudiksvalls kommun
 • Ons 24 jul kl 16:15

Stenbergsvägen 17

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
126 + 58 m²
5 rum
3 140 m² tomt

Välkommen till Stensbergsvägen 17, en unik fastighet belägen strax utanför den charmiga orten Hudiksvall. Denna fastighet erbjuder en perfekt balans mellan närhet till stadens bekvämligheter och naturens lugn. Hudiksvall erbjuder shopping, restauranger och kulturella upplevelser allt inom kort avstånd, medan skog och natur finns alldeles intill. Dessutom ligger en golfbana nära till hands för dig som gillar att slå några bollar på fritiden. Fastigheten består av en rymlig tomt och en stor lada som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Bostaden har en boarea på 126 kvm och en biarea på 58 kvm, fördelat på fem rum varav tre är sovrum. Denna flexibilitet gör att fastigheten passar perfekt för olika typer av familjer och livsstilar. Du kan enkelt anpassa utrymmena för att möta dina specifika behov, vare sig det gäller en växande familj, ett hemmakontor, eller hobbyrum. Fastigheten är i äldre skick och renoveringar behövs detta innebär fantastiska möjligheter för den kreativa köparen att sätta sin egen prägel på hemmet. Med lite kärlek och omsorg kan du förvandla denna bostad till en sann pärla som speglar din personliga stil och vision. Den stora ladan och den generösa tomten erbjuder dessutom oändliga möjligheter för trädgårdsprojekt eller andra typer av sysselsättningar! Stensbergsvägen 17 är inte bara en fastighet – det är en plats där du kan förverkliga dina drömmar om ett hem anpassat helt efter dina önskemål. Missa inte chansen att göra denna charmiga bostad till ditt nya hem. Kontakta oss idag för en visning och upplev alla möjligheter som Stensbergsvägen 17 har att erbjuda.

 • Plus
Per Jensgatan 12, null, Ljusdals kommun

Per Jensgatan 12

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 700 000 kr
195 + 7 m²
6 rum
937 m² tomt

Per Jensgatan 12, innehåller det mesta. Här finner du en rymlig villa i centrala Ljusdal med närhet till skola, livsmedelsbutiker och mycket mer. Denna fastighet erbjuder dig som köpare en boyta på 195 kvm med uthyrningsdel och gott om plats för den större familjen. Varmt välkommen! Kontakta fastighetsmäklaren för mer information om objektet.

 • Plus
Björkgatan 14, null, Ljusdals kommun

Björkgatan 14

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 200 000 kr
106 + 110 m²
4 rum
759 m² tomt

Drömmer du om en perfekt familjebostad med allt du kan önska dig? Då är denna charmiga fastighet från 1972 något för dig! Här på Björkgatan 14 erbjuds en hemtrevlig och rymlig villa på 106 kvm, fördelat på 4 rum och kök samt flera extra rum i källaren. Med en genomtänkt rumsfördelning passar denna bostad utmärkt för både den större och mindre familjen. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och festligheter. Vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för att samla familjen eller umgås med vänner. Köket erbjuder stora arbetsytor och plats för matbord, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt. Strax utanför vardagsrummet hittar du en underbar inglasad altan där du kan njuta av härliga kvällar året runt. Utanför den inglasade delen finns en solig trall med en inbjudande pool – idealisk för att svalka sig under varma sommardagar. Här kan du arrangera mysiga grillkvällar och bjuda in nära och kära till oförglömliga sommartillställningar. I källaren finns olika rum som kan användas som gästrum, hobbyrum eller varför inte ett hemmakontor? Dessutom finns ett garage med plats för både maskiner och prylar samt förråd intill garaget för extra förvaring. Bostaden har fjärrvärme som uppvärmning, vilket ger en trygg och bekväm inomhusmiljö året om. Fastigheten har ett centralt och eftertraktat läge med gångavstånd till skolor, matbutiker och centrum. Här har du nära till allt du behöver i vardagen, samtidigt som du kan njuta av närliggande elljusspår för motion och avkoppling. Missade du chansen att hitta ditt drömhem? Här har du nu möjligheten! Välkommen att boka en visning och upplev allt denna fantastiska fastighet har att erbjuda. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Detta är ett hem som verkligen måste upplevas på plats!

Bäckebovägen 13, null, Ljusdals kommun

Bäckebovägen 13

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
750 000 kr
73 + 76 m²
3 rum
1 282 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en charmig enplansvilla med källare i den mysiga byn Tallåsen, belägen strax utanför Ljusdal i Ljusdals Kommun. Här bor du i en harmonisk miljö med närhet till skog och natur, perfekt för dig som uppskattar lugn och ro men samtidigt vill vara del av en levande och engagerad bygemenskap. Denna välplanerade villa på 73 kvm erbjuder en utmärkt rumsfördelning med tre rum och ett kök. Här har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt för att skapa en lättskött och funktionell bostad. Villan är inredd med omtanke och praktiska lösningar, vilket gör den idealisk för både små familjer och par. Huset är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för en bekväm vardag. Köket är funktionellt, perfekt för dig som gillar att laga mat och umgås. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats för avkoppling och samvaro. Fastigheten stoltserar med en mysig tomt där du kan låta dina gröna fingrar arbeta. Här finns utrymme för att så blommor, odla grönsaker eller kanske anlägga en härlig uteplats för sommarens alla grillkvällar. Tomten ger även möjlighet till andra utomhusaktiviteter och barnlek. Tallåsen är känt för sin starka byanda och här engagerar sig invånarna i olika projekt för att hålla byn levande och trivsam. Som boende här blir du en del av ett aktivt och socialt sammanhang där alla känner alla och hjälps åt. Bygden erbjuder även en fantastisk natur med skogar och vandringsleder, vilket gör det enkelt att njuta av friluftsliv året runt. Trots det lantliga läget har du endast en kort bilresa in till Ljusdal där du finner all service och shopping du kan tänkas behöva. Här finns skolor, mataffärer, restauranger och mycket mer. Ta chansen att förvärva denna mysiga enplansvilla i Tallåsen – här får du det bästa av två världar med naturens lugn och en levande bygemenskap inom räckhåll. Välkommen hem! Kontakta oss för mer information och visning. Vi ser fram emot att få visa dig detta underbara hem!

Södra Kallmyr 27, null, Ljusdals kommun

Södra Kallmyr 27

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
110 + 43 m²
5 rum
8 641 m² tomt

Mittemellan Ljusdals kommuns tre största orter Färila, Ljusdal och Järvsö finner du torpet på Södra Kallmyr 27. Här har du en fastighet som genomgått en rad renoveringar genom åren som gör att du som köpare har alla bekvämligheter som krävs för att du ska ha en bra vardag. Fastigheten har idag en BOA på 110 kvm fördelat på 5 rum och kök. Du finner även ett större garage, carport, uterum och en nybyggd bastu på fastigheten. Här bor du i ett lugnt område med närhet till skog och natur. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information om fastigheten.

Hovsätter 6, null, Hudiksvalls kommun

Hovsätter 6

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 795 000 kr
158,4 + 117 m²
1 992 m² tomt

Välkommen till Hovsätter 6 – ditt nya drömboende strax utanför Hudiksvall! Denna underbara fastighet ligger strategiskt beläget på en höjd, vilket ger dig en oslagbar utsikt över den vackra Håckstaviken och möjligheten att njuta av sol nästan hela dagen. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har närheten till Hudiksvalls alla bekvämligheter. Med en boyta på hela 158,4 kvm och en biyta på 74,4 kvm finns det gott om plats för den stora familjen eller för dig som behöver extra utrymme för hobbyrum, kontor eller varför inte en kreativ ateljé? Denna fastighet har verkligen allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Njut av långa, soliga dagar på någon av de många uteplatserna som erbjuder en fantastisk utsikt över sjön. Här kan du skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Det inglasade uterummet på 23 kvm är isolerat och utrustat med el-element, vilket gör att du kan förlänga våren, sommaren och hösten – och till och med njuta av vintern i en mysig miljö. Med skogen och naturen precis runt hörnet har du alla möjligheter för härliga promenader och friluftsaktiviteter. Samtidigt har du bara en kort resa in till Hudiksvall (cirka 18 minuter), där du kan shoppa, handla mat, äta på restaurang och mycket mer. Den rymliga tomten erbjuder stora möjligheter för odling och andra aktiviteter. Här finns utrymme för barnen att leka och utforska, eller för dig att odla dina egna grönsaker och blommor i växthuset eller på andra delar av tomten. Dessutom finns olika vattendragsmöjligheter med framdragna slangar, vilket gör det enkelt och bekvämt att vattna dina odlingar. På fastigheten finns ett fristående garage på 42,6 kvm med direktverkande EL där du enkelt får plats med bilen, skotrar eller fyrhjulingar. Intill garaget ligger en carport med ytterligare förvaringsmöjligheter. Ovanpå carporten hittar du ett soldäck där du kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten. Utöver detta finns även en rymlig vedbod att tillgå på fastigheten. Missade vi något? Ja, men det är en detalj – att faktiskt uppleva denna plats i verkligheten. Hovsätter 6 är inte bara ett hus, det är ett hem och en livsstil. Välkommen att boka en visning och upptäck ditt nya drömboende!

 • Uteplats
Svågavägen 2, null, Hudiksvalls kommun

Svågavägen 2

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
895 000 kr
110 + 70 m²
5 rum
1 745 m² tomt

Välkommen till Svågavägen 2, en unik möjlighet för dig, som vill skapa ditt drömboende i natursköna omgivningar. Fastigheten ligger ytterst i en liten grupp om fyra fastigheter med utsikt över Norrdellen i ett öppet och i övrigt glest bebyggt landskap. I närheten finns fina motions- och promenadstigar vid Svågans nedre lopp och dess utlopp i Norrdellen. Längre uppför Svågan finns fina paddelvatten. Intill huset finns busshållplats och i närliggande Friggesund finns närbutik, pizzeria, skola, småbåtshamn, idrottsplats m.m. Här bör kanske också nämnas närheten till Avholmsberget med dess utsikt och förstklassiga restaurang. Inte heller långt bort ligger den förnämliga lunchrestaurangen Svanbacken. Huset är i 1½ plan med källare i souterrängplan. Det har en äldre interiör, men nuvarande ägare har påbörjat en omfattande renovering. De tunga bitarna nytt badrum, ny dränering och nytt värmesystem samt ytterligare några grundläggande renoveringar är nyligen gjorda, se nedan. Nu återstår bara det roliga: att utforma kök och ytskikt efter egna önskemål och i egen takt. Huset ligger på en rymlig trädgårdstomt med uppvuxna fruktträd och god plats för egna odlingar. På tomten står också ett rymligt, tvådelat förrådshus. För bilen finns ett varmgarage i husets källarplan. Här bor du i en naturskön miljö med närhet till Norrdellen och Svågadalen i ett ekonomiskt boende, i ett paradis för naturälskare. Ta chansen att förvärva denna charmiga fastighet med potential att bli ditt drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning.

 • Plus
Hennan Harskesviken 27, null, Ljusdals kommun

Hennan Harskesviken 27

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
999 000 kr
1 rum
1 932 m² tomt

Välkommen till ett unikt smultronställe nära vattnet strax utanför Hennan! Denna charmiga stuga ligger på en perfekt plats för att få dig att koppla av och kunna njuta av stillheten vid vattnet. Belägen i ett lugnt och fridfullt område med Storsjön och skogen som närmaste granne.

Ramsjövägen 44, null, Ljusdals kommun

Ramsjövägen 44

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 400 000 kr
230 + 77 m²
7 rum
2 000 m² tomt

Välkommen till Ramsjövägen 44, en pärla belägen i det idylliska Nore i hjärtat av Ljusdal. Med hela 230 kvadratmeter utrymme och 7 generösa rum och kök, är detta inte bara ett hem - det är en plats där lycka och minnen blomstrar. Denna imponerande fastighet, som är i bra skick, är skräddarsydd för den större familjen med sina 5 rymliga sovrum. Här finns gott om plats för alla att trivas och växa tillsammans under ett och samma tak. Men det är inte bara fastighetens insida som imponerar. Uterummet är en oas av avkoppling och njutning med sin charmiga atmosfär och tillhörande trall. Här kan du spendera timmar med att koppla av eller umgås med nära och kära, omgivna av lugnet i Nore. Läget är perfekt - med närhet till både byns bekvämligheter i Ljusdal och den natursköna Norebadstranden inom bekvämt gångavstånd. Detta är en plats där du får det bästa av två världar: lugnet i naturen och bekvämligheterna i byn. Så varför vänta? Ta steget in i en värld av komfort och möjligheter på Ramsjövägen 44. Detta är mer än bara ett hem - det är en livsstil som väntar på att bli din.

 • Balkong
 • Uteplats
Kyrksjövägen 2, null, Ljusdals kommun

Kyrksjövägen 2

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 995 000 kr
144 + 108 m²
4 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till Kyrksjövägen 2, där historia möter modernitet i denna pampiga fastighet belägen i hjärtat av det charmiga Gamla stan i centrala Ljusdal. Med närhet till allt du behöver och samtidigt en oas av lugn och ro, erbjuder denna totalrenoverade pärla en unik livsstil. Fastigheten på imponerande 144 kvm BOA och 108 kvm BIA är inte bara ett hem utan en konstnärlig fusion av äldre charm och nyrenoverad elegans. Genom de höga taken, de tjocka väggarna och det förtrollande ljusinsläppet i varje rum skapas en atmosfär av exklusivitet. Inuti fastigheten möts du av ett överflöd av utrymme, där varje rum är noggrant planerat för att skapa en balans mellan elegans och funktionalitet. Här finner du alla bekvämligheter du kan tänka dig, från det välutrustade köket till det smakfulla vardagsrummet och de rymliga sovrummen på övervåningen. Med fjärrvärme som uppvärmningskälla är komforten och effektiviteten garanterade. Kyrksjövägen 2 är inte bara en fastighet, den är en imponerande residens som är idealisk för den lite större familjen som söker generösa utrymmen och lyxig komfort, samtidigt som den erbjuder en intim och välkomnande atmosfär som passar den lite mindre familjen perfekt.

Postvägen 18, null, Ljusdals kommun

Postvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
395 000 kr
73 + 40 m²
3 rum
1 165 m² tomt

Denna charmiga en och en halvplansvilla bjuder på en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort, med en plats som du kommer att älska att kalla hemma. Belägen i bra standard, välkomnas du av fyra rymliga rum och kök, perfekt för den mindre familjen. Steg in och upptäck det ljusa och luftiga interiören som genomsyras av stora fönster som flödar in naturligt solljus. Upp på andra våningen hittar du en fin balkong, perfekt för avkoppling under sommardagarna med gott om soltimmar att njuta av. Denna fastighet lockar inte bara med sin inbjudande interiör, utan också med sin oslagbara plats. Centralt belägen har du nära till allt som Ramsjö har att erbjuda. Från fantastiska promenader längs bygatans gator till bekväm tillgång till lokala butiker, restauranger och kaféer, är livskvaliteten hög och bekvämligheten oöverträffad. Sökande efter det perfekta hemmet behöver inte leta längre - Postvägen 18 erbjuder allt du behöver för att skapa en harmonisk och lycklig livsstil mitt i hjärtat av Hälsingland. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss tillsammans upptäcka potentialen i detta fantastiska hem. Villan står idag tom så det finns möjligheter för omgående inflytt.

 • Plus
Ängsvägen 7, null, Ljusdals kommun
 • Budgivning pågår

Ängsvägen 7

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
100 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Ängsvägen 7, en pärla mitt i centrala Färila! Denna charmiga enplansvilla erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Med sina generösa 100 kvm och fem rum och kök, är det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Byggd år 1977, har denna fastighet hållits i utmärkt skick och står i dag som ett kvalitetsmässigt exempel på tidlös design och modern komfort. En av de största fördelarna är dess enplanslayout, vilket gör den idealisk för både unga familjer och seniorer som vill undvika trappor och maximera bekvämligheten i vardagen. Steg in genom dörren och låt dig välkomnas av en ljus och luftig atmosfär. Den halvt inglasade altanen på baksidan och den soliga trallen på framsidan bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus året om. Ett imponerande dubbelgarage på cirka 39 kvm med motoriserade portar och luftvärmepump erbjuder inte bara gott om plats för fordon, utan även möjligheten att använda utrymmet året om för hobbyverksamhet eller som ett extra utrymme för familjeaktiviteter. Tomten är en hörntomt, vilket ger en känsla av utrymme och privatliv. Den fantastiska gården är en oas med välskött gräsmatta och möjligheter att odla egna grönsaker och blommor i de två växthusen med elanslutning. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med en vedbod som rymmer allt från trädgårdsredskap till vinterförnödenheter. Läget är oslagbart med närhet till vintersport som längdskidåkning, omgiven av vacker natur och skog för härliga promenader året runt. För de små finns lekplatser inom bekvämt avstånd och ortens alla bekvämligheter ligger inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet som inte bara erbjuder ett hem, utan en livsstil där komfort och trivsel står i fokus. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt Ängsvägen 7 bli din nya adress för lycka och välbefinnande!

 • Uteplats
Garvarvägen 18, null, Ljusdals kommun

Garvarvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 300 000 kr
295 + 13 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Garvarvägen 18 – Denna nyrenoverade fastighet, som tidigare stoltserade som en älskad förskola, har genomgått en omvandling som nu stoltserar med en perfekt balans av stil och funktionalitet. Med en yta på hela 295 kvm, placerad i ett fridfullt och eftertraktat område i Ljusdal erbjuder Garvarvägen 18 dig den ultimata livsstilen. Fastigheten är idag uppdelad i två boenden där ena utgör en lägenhet på två rum och kök och där den andra utgör en fastighet på en och en halvplan med källare fördelat på tre rum och kök. Båda är nyrenoverade och håller en hög standard. Den omgivande stora tomten ger inte bara gott om utrymme att njuta av, utan även möjligheten att skapa din alldeles egna drömträdgård och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med nära och kära. Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende med egna ögon.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Åsgatan 54, null, Ljusdals kommun

Åsgatan 54

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 750 000 kr
158 + 130 m²
6 rum
1 476 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 54 - ett drömhem i centrala Ljusdal. Denna rymliga villa med inredd källare är perfekt för familjen som söker bekvämlighet och komfort. Här får du en enplansvilla med inreddkällare som erbjuder alla bekvämligheter som du behöver. Här får du en fastighet som innehåller det mesta, garage, fin och välskött trädgård, vinterbonat uterum, 3 rymliga sovrum, kontor, stort vardagsrum och ett kök med stora sociala ytor. Villan är också utrustad med fjärrvärme för en bekväm uppvärmning året runt. Läget på fastigheten är oslagbart, med närhet till skolor, butiker och allt som centrala Ljusdal har att erbjuda. Kontakta oss för mer information eller att boka en visning. Åsgatan 54 är inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa en ny, bekväm livsstil i hjärtat av Ljusdal. Välkommen hem! Fastigheten säljs besiktad och med en dolda fel försäkring.

 • Plus
 • Uteplats
Kramsta Gästgårdsvägen 5, null, Ljusdals kommun

Kramsta Gästgårdsvägen 5

Lägenhet
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 295 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 426 kr/mån
61 667 kr/m²

Kramsta Gästgårdsvägen 5 är en charmig och modern lägenhet belägen i föreningen Järvsö Lodge, ett nytt bostadsprojekt som invigdes 2021. Denna välplanerade 1a på 21 kvm erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig och är inrett med omsorg och stil. Lägenheten är utformad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och ger dig en trivsam och bekväm vistelse. Lägenhetens huvudutrymme är smart möblerat och inkluderar ett sovrum med tillräckligt utrymme för en bekväm säng. En rymlig WC som är utrustad med en dusch och ett torkskåp för din bekvämlighet. En klädkammare som erbjuder extra förvaringsutrymme och som även kan användas som ett litet kontor för den som vill ha en tyst plats att arbeta på under semestern. Köket är välutrustat med moderna apparater, inklusive en kyl, frysfack, spis, mikrovågsugn och diskmaskin. Det ger dig möjlighet att enkelt laga dina egna måltider och njuta av dem i komforten av din egen lägenhet. I köket finns det även matplats för 3 personer. Föreningen Järvsö Lodge har ett antal gemensamma utrymmen och faciliteter som boende har tillgång till. Dessa inkluderar gemensamma balkonger där du kan koppla av och njuta av frisk luft, tvättrum för tvättbehov, ett pjäxrum för vinterutrustning, en bastu och ett spa-rum för avkoppling och välmående. Föreningen erbjuder också förråd för extra förvaring, en cykel- och vallabod för utomhusaktiviteter samt gemensamhetsutrymmen för samkväm med bland annat biljard och dart där du kan umgås med grannar och vänner framför en öppen spis. Slutligen finns även en restaurangdel som ger dig möjlighet att avnjuta läckra måltider utan att behöva lämna fastigheten. Restaurangdelen drivs av Peter Brolin Gastronomi. Du som köpare får även tillgång till gratis parkeringsplats precis utanför fastigheten, även flera laddstolpar för elbilar finns att tillgå utanför fastigheten där kostnaden är 3kr/kWh. Kramsta Gästgårdsvägen 5 i Järvsö Lodge erbjuder en komplett och bekväm livsstil för de som söker ett modernt boende i en vacker omgivning. Med alla dessa faciliteter och ett centralt läge i Järvsö, är det en idealisk plats för avkoppling och rekreation året runt.

Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 2
Grönåsvägen 54, null, Ljusdals kommun, bild 3

Grönåsvägen 54

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
850 000 kr
129 + 112 m²
5 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till Grönåsvägen 54, en charmig fastighet som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturnära och idyllisk miljö strax utanför Järvsö. Fastigheten erbjuder dig som köpare 3 rum och kök plus möjligheter till att inredda källaren med ytterligare två rum, vilket ger dig gott om utrymme att anpassa bostaden efter dina önskemål. Visst renoveringsbehov finns, men detta ger möjligheter att skapa ett hem som speglar din personlighet och stil. Ett rymligt garage ingår i fastigheten och erbjuder gott om plats för skotrar och andra fordon. Här kan du hålla dina ägodelar säkra och skyddade i alla väderlekar. Fastigheten ligger strategiskt till med närhet till både Harsa och Järvsö. Här har du tillgång till lokala bekvämligheter, butiker och restauranger. Samtidigt kan du njuta av den avkopplande miljön med naturen som granne och möjligheten till härliga promenader och friluftsaktiviteter. Här omges du av en vacker lantlig omgivning med betande kor och pittoreska bondgårdar i närheten. Fastigheten är omgiven av grönska och fridfullhet, vilket ger en oas av ro i vardagen. Grönåsvägen 54 är en fastighet med stor potential och en lantlig charm som är svår att motså. Med några renoveringar kan du skapa ditt drömboende i en avkopplande miljö med närhet till allt du behöver. Kontakta oss för mer information eller boka en visning och upptäck möjligheterna som detta hem har att erbjuda.

 • Premium

Visar alla 16