Mäklare Kristian Johansson

Kristian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klockaregatan 44, Centralt/Myrdalen, Nybro kommun

Klockaregatan 44

Villa
Centralt/Myrdalen, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 325 000 kr
89 + 89 m²
5 rum
900 m² tomt

I myrdalen med centralt och bra läge har vi denna mysiga villa där man invändigt bevarat mycket av den gamla charmen. Man kommer in i en hall med ekparkett, till höger har vi sedan ett fräscht badrum med plastmatta på golv och väggar. Rymligt allrum med ekparkett och fönster från två håll som ger mycket ljus, här finns även en bra placerad öppen spis med insats som ger bra med värme. Köket är bevarat i 50-tals stil men är upp fräschat och på golvet ligger ett vitlaserat trägolv som sedan fortsätter ut till den rymliga matplatsen, här är ett större fönster med utsikt mot trädgårdens baksida. På entréplanet har vi två sovrum, båda med vitlaserade trägolv. På den inredda ovanvåningen har vi ett allrum och ett sovrum, båda med vitmålade trägolv. I källaren har vi gott om förrådsutrymmen, tvättstuga, matkällare, pannrum med installerad fjärrvärme som ger en låg och underhållsfri drift. På framsidan av huset har vi en uteplats med tak. I källaren finns även ett mindre garage. Villan ligger i ett lugnt och bra område nära centrum, skolor samt kommunikationer. Välkommen på visning!

Brinkliden 10, Orrefors, Nybro kommun

Brinkliden 10

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
695 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
1 727 m² tomt

På en rymlig tomt har vi denna välskötta tegelvilla som har en bra planlösning. Man kommer in i en välkomnande hall och på golvet ligger ett praktiskt klinkers golv, längre fram ligger sedan ekparkett som fortsätter in i köket. I hallen står en värmande kamin som ger bra med värme i huset. Via en vacker pardörr når man in till allrummet, på golvet ligger ekparkett, härifrån når man sedan ut till den underbara inglasade altanen. Via en dörr i allrummet når man ett av sovrummen, här ligger samma parkett som i allrummet. Från hallen når man de båda andra sovrummen, ett är belagt med plastmatta och ett med parkettgolv. På entréplanet har vi ett wc med dusch. Fräscht kök med målade gråa luckor, från köket når man ut till en stor uteplats. I hallen är trappen ner till källaren, här kommer man ner i en rymlig gillestuga och här finns även en värmande Cronspis som ger bra med värme och en härlig mysfaktor i rummet. I övrigt nere i källaren har vi ett pannrum med installerad bergvärme som ger en låg och underhållsfri drift, tvättstuga och intill ett stort badrum med både dusch och badkar samt bastu, detta renoverades 1998. Förråd med gott om plats för förvaring, från förrådet är en dörr ut till trädgården. Garage med plats för en bil finns under altanen i övrigt på tomten har vi ett förråd samt lekstuga. Huset ligger på en rymlig vacker tomt och ca år 2000 gjordes en ny dränering samt fuktskydd (platonmatta runt källarväggarna). Gångavstånd till förskola, skola 1-6 samt matbutik och närhet till vackra strövområden. Välkommen på visning!

Sveaplansgatan 7B, Centralt, Nybro kommun

Sveaplansgatan 7B

Lägenhet
Centralt, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
175 000 kr
47,6 m²
2 rum
vån 2/3
4 786 kr/mån
3 676 kr/m²

Med balkongen mot söder och innegården är det ett riktigt trevligt läge på denna lägenhet. Den är ljus och har fönster åt två håll, hiss finns i fastigheten. Från balkongen har man utsikt upp mot torget. Köket har en inredning med vita luckor och stort fönster. Fräscht wc med dusch, plastmatta på golvet och vitt kakel och väv på väggarna. Allrummet har parkettgolv i ek, från allrummet når man ut till den härliga balkongen. Sovrum med stor skjutgarderober och i hallen ligger en plastmatta på golvet. Fräsch tvättstuga, torkrum, cykelförråd finns i källaren och till lägenheten finns förråd. Välkommen på visning!

  • Hiss
Hyttmästarevägen 6, Flerohopp, Nybro kommun

Hyttmästarevägen 6

Villa
Flerohopp, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
695 000 kr
136 + 77 m²
5 rum
1 747 m² tomt

Med högt och bra läge har vi denna trevliga etagevilla som har en härlig uteplats med kvällssol. Via entrén på nedre planet kommer man in i en hall med parkettgolv och direkt till höger har vi ett wc. Rakt fram har vi sedan ett sovrum med ekparkett samt ett hobbyrum/förråd med parkettgolv. En halvtrappa upp kommer man sedan till ett allrum med ekparkett och en öppen spis med insats som ger bra med värme. På detta plan har vi sedan förråd, pannrum med ny installerad luft-vattenpump, rymlig tvättstuga. En halvtrappa upp kommer man till det stora köket som har massiva furuluckor och bra med bänkytor samt gott om utrymme vid matplatsen. Från köket når man sedan ett allrum/matrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus, härifrån når man även ut till uteplatsen som har ett bra läge med kvällssol. En halvtrappa upp till så når man två sovrum varav ett stort som går att dela av om man är i behov av flera sovrum. Wc/dusch med plastmatta på golv och väggar. Till huset hör ett mindre garage. Gångavstånd till förskola, skola (årskurs 1-6) samt närhet till badplats och vackra strövområden då man har naturen runt knuten. Ca 10km till Nybro. Välkommen på visning!

Strandvägen 37, Centralt, Nybro kommun
Strandvägen 37, Centralt, Nybro kommun, bild 2
Strandvägen 37, Centralt, Nybro kommun, bild 3

Strandvägen 37

Villa
Centralt, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
2 150 000 kr
124 + 58 m²
5 rum
1 271 m² tomt

Med centralt och bra läge har vi denna trevliga souterängsvilla med öppna sällskapsytor och många härliga uteplatser där du når solen från morgon till kväll. På bottenvåningen kommer man in i en välkomnande hall med klinkers. På detta plan har vi ett sovrum med parkettgolv samt en stor skjutgarderob med gott om förvaring och intill sovrummet har vi en toalett. Man kommer sedan till en större inre hall med parkettgolv och från denna hall når man ett bra förrådsrum, tvättstuga, matkällare, förråd, garage med plats för en bil samt pannrum med installerad vedpanna som ger en låg driftskostnad. På ovanvåningen kommer man upp i ett stort allrum som går ihop med köket vilket ger väldiga sällskapsytor samt bra med fönster som ger rikligt med ljus och en trevlig utsikt mot Linneasjön. Härifrån når man ut till den rymliga möblerbara balkongen. Köket byggdes om 2014 och har gott om förvaring och från köket når man ut till altanen på baksidan, golvet i köket är klinkers med golvvärme (vattenburen) och ekparkett som sedan fortsätter in i allrummet. Här uppe har vi tre sovrum samtliga med parkettgolv. Fräscht wc/dusch med kakel och klinkers (vattenburen golvvärme). På baksidan av tomten är en stor stenbelagd uteplats där man når solen i stort sett hela dagen. Taket på huset är bytt 2010 med ny papp och läkt samt delar av taksvallet är också bytt. 2014 och 2022 bytte man de flesta fönster samt gjorde man en totalrenovering 2014 av kök och allrummet. Till fastigheten hör också en redskapsbod/friggebod. Villan har ett högt vackert läge med närhet till centrum, skolor och kommunikationer. Ett tillfälle för er som söker en villa i bra skick centralt men ändå på en lugn gata. Välkommen på visning!

  • Premium
Slättingebygd 115, Slättingebygd, Nybro kommun

Slättingebygd 115

Villa
Slättingebygd, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
110 + 60 m²
4 rum
5 020 m² tomt

Med högt läge och på en stor tomt har vi denna tvåplansvilla med källare. Huset är nymålat och har en bra planlösning. Villan har en låg driftkostnad med vedeldning, nytt kök och badrum från 2022 samt ett nytt avloppssystem från 2021. Till fastigheten hör en förrådsbyggnad med garage.

Braxvägen 25, Hanemåla, Nybro kommun

Braxvägen 25

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
3 150 000 kr
109,1 m²
5 rum

Nu kan vi erbjuda en välplanerad och nyproducerad villa från Västkustvillan (Ängen 123) som har en bra planlösning och härligt ljusinsläpp med en låg energiförbrukning. Trevligt kök som är öppet mot allrummet med ryggåstak vilket ger mycket rymd.

Göljemålagatan 23F, Paradiset, Nybro kommun

Göljemålagatan 23F

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
165 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
4 464 kr/mån
2 750 kr/m²

Välplanerad lägenhet på andra våningen (hiss), ljus och i bra skick med ljust kök som har rymlig matplats. Trevligt allrum och härifrån når man den skyddade balkongen. Lägenheten ligger i en välskött och bra förening som har en vacker innegård.

  • Hiss
Bruksvägen 16A, Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun
Bruksvägen 16A, Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun, bild 2
Bruksvägen 16A, Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun, bild 3

Bruksvägen 16A

Villa
Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
1 475 000 kr
254 + 164 m²
9 rum
1 597 m² tomt

I gamla bruksorten Flygsfors har vi denna rymliga villa som har alla möjligheter. Villan har idag en stor lägenhet på övreplanet och två uthyrningsrum samt en nybyggd lägenhet om ca 67kvm på bottenplan och en tom lokal som tidigare varit butik och glassliperi. Stor förrådskällare. Bergvärme.

  • Premium
Sträckarevägen 3 och 5, Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun

Sträckarevägen 3 och 5

Övrigt
Flygsfors, Orrefors, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
795 000 kr
2 863 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en helt nybyggd maskinhall om ca 170kvm (10,8x15,6m) som färdigställdes 2022. Så för dig som behöver ett stort hobbygarage eller ha en mindre firma och behöver kontor och lager så kan detta vara ett alternativ. Fastigheten går att ansluta till kommunalt vatten, avlopp samt el. Portarnas storlek är 3,5x3,5m. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Fredrikslundsgatan 36, Fredrikslund, Nybro kommun

Fredrikslundsgatan 36

Villa
Fredrikslund, Nybro kommun
Hammarströms Fastighetsförmedling AB
2 600 000 kr
115 + 101 m²
4 rum
1 027 m² tomt

På Fredrikslundsgatan 36 kan vi nu erbjuda denna trevliga och totalrenoverade enplansvilla med källare. Hörntomt på hela 1027 kvm med en fantastisk baksida i perfekt söderläge. I villan finner du tre väl tilltagna sovrum och generösa sällskapsytor i båda plan. Dessutom nyare tak och isolerfönster. Bergvärme samt två eldstäder. Närhet till förskola, skola samt Svartbäcksmålas vackra friluftsområde. Utgångspris 2600.000:-

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 11