Mäklare Göran Rosdalen

Göran Rosdalen

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stor-Göteborg med omnejd sedan 1989. Det viktiga i en bostadsaffär är att informera köpare & säljare om fastighetsköpets alla sidor, så alla känner sig nöjda även efteråt. Förtroende och ärlighet är mina ledord. Sedan spelar det ingen roll om det är en pampig villa eller ett renoveringsobjekt man säljer, det viktiga är att informera köpare och säljare, så att båda är införstådda av alla delar i affären och känner sig trygga med detta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Morellgången 34, Delsjön, Göteborgs kommun
Morellgången 34, Delsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Morellgången 34, Delsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Morellgången 34

Fritidshus
Delsjön, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 695 000 kr
36 m²
2 rum
320 m² tomt

Välkommen till en unik kolonistuga på övre området med hörntomt i Delsökolonin där varje detalj andas kvalitet och omtanke. Stig in i ett ljust och luftigt utrymme med högt i tak, som ger en känsla av rymd och frihet. Den centrala öppna spisen skapar en ombonad atmosfär och blir en naturlig samlingspunkt för både mysiga kvällar och sociala tillställningar. Under dina fötter breder en elegant kanadensisk lönnparkett ut sig, vars ljusa toner harmonierar perfekt med det naturliga ljus som strömmar in genom de dubbla glasdörrarna. Dessa leder ut till en inbjudande berså, där du kan njuta av fridfulla stunder i grönskan med en kopp kaffe, ackompanjerad av det rogivande ljudet av en porlande bäck som slingrar sig genom trädgården. Badrummet erbjuder en exklusiv dusch, där varje morgon blir en stund av lyx och avkoppling. Denna kolonistuga är mer än bara ett tillflyktsort – det är en plats där naturen möter komfort och där varje dag känns som en dröm. Här får du det bästa av båda världar, med en närhet till naturens lugn och en interiör som bjuder in till livets små njutningar. Stugan är vackert beläget vid Delsjön, som ligger bara tio minuter och en enkel promenad bort och till Skatås fritidsområde ligger i anslutning till kolonin. Där har du här tillgång till fina motionsspår och vacker natur, fin badplats, fina vandringsleder, caféer. Välkommen till denna charmiga kolonistuga i Delsjön – en perfekt plats där natur och komfort möts i harmoni! OM DU VILL SE STUGAN, BOKA EN PRIVAT TID MED MÄKLAREN, Göran Rosdalen på 0706666887 Grindarna in på kolonin är låsta nu.

  • Premium
Fagerlyckan 28, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:20
Fagerlyckan 28, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Fagerlyckan 28, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Fagerlyckan 28

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
975 000 kr
35 m²
3 rum
200 m² tomt

Drömmen om ett charmigt fritidshus med alla bekvämligheter året runt blir verklighet i denna nyrenoverade kolonistuga. Med sitt mysiga loft, fräscha nya golv och nymålade väggar skapar den en omedelbar känsla av hemtrevnad. Stugan har nyligen fått nya paneler och ett helt nytt yttertak (installerat 2022), vilket säkerställer långvarig hållbarhet. Ett rymligt uterum förlänger sommaren och låter dig njuta av naturen oavsett väder. Med vatten och avlopp året runt kan du förlänga säsongen och uppleva maximal komfort. Stugan är granne med skogen, vilket ger en avskild och fridfull atmosfär. En välkomnande stengång leder dig in i trädgården, och här finns även en praktisk redskapsbod för förvaring. Den här stugan är en perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet, redo att ge dig många underbara stunder året om.

  • Premium
Melodigången 149   Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Melodigången 149 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 080 000 kr
35 m²
3 rum
200 m² tomt

Väldigt fin kolonistuga med loft och riktig trappa upp. Denna stuga har också ett riktigt sovrum på bottenvåningen, öppen planlösning mellan storstuga och kök. Hela stugan har fått en omfattande renovering mellan 2017 och 2023. I dusch rummet har en vägg flyttats för att få plats med en riktig dusch , all träpanel utvändigt är utbytt, taket är utbytt, altanerna är nya, all el är om-dragen, köket är utbytt. Härliga altanplatser runt huset. Huset är beläget på en hörntomt som dessutom gränsar mot en allmänning KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING AV DENNA STUGA 0706666887 Göran Rosdalen Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor , sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. på 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

Fagerlyckan 40, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 40

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
895 000 kr
35 + 10 m²
2 rum
250 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och fullt utbyggda kolonistuga som erbjuder en harmonisk tillflyktsort med alla bekvämligheter du kan önska. Stugan, som är på-platsbyggd med stor omsorg, har ett rymligt kök med gott om förvaring, perfekt för både vardagsmatlagning och större middagar. Loftet imponerar med sin generösa takhöjd, vilket skapar en luftig känsla och extra utrymme. Här har man bevarat stugans karaktär genom varsam renovering, samtidigt som modern komfort har införlivats. Med vatten och avlopp året runt förlängs säsongen så att du kan njuta av ditt paradis oavsett årstid. Ett inglasat uterum låter dig förlänga sommarkvällarna och kanske njuta av en kopp te medan du blickar ut över den lummiga trädgården. Luftvärmepumpen ger effektiv uppvärmning och bidrar till ett behagligt inomhusklimat, medan växthuset och friggeboden erbjuder extra möjligheter för odling och förvaring. Tomten är väldränerad och ligger längst in på tunet, vilket ger en fridfull och privat atmosfär med skogen som närmaste granne. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en stuga där allting är klart, så att du kan flytta in och direkt börja njuta av ditt nya sommarparadis!

Visar alla 4