Mäklare Göran Rosdalen

Göran Rosdalen

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Stor-Göteborg med omnejd sedan 1989. Det viktiga i en bostadsaffär är att informera köpare & säljare om fastighetsköpets alla sidor, så alla känner sig nöjda även efteråt. Förtroende och ärlighet är mina ledord. Sedan spelar det ingen roll om det är en pampig villa eller ett renoveringsobjekt man säljer, det viktiga är att informera köpare och säljare, så att båda är införstådda av alla delar i affären och känner sig trygga med detta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerlyckan 44, Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 44

Fritidshus
Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
900 000 kr
35 m²
3 rum
250 m² tomt

Fin stuga med riktig fast trappa upp till loftet och nästan full ståhöjd. Ljus storstuga med mycket ljusinsläpp i kombination med vitt kök. Dusch/wc med plastmatta och vitmålade väggar, wc, handfat, duschutrymme, varmvattensberedare och fönster. Uterummet är renoverat 2020 och är ljust med flera fönster samt helglasad dörr, och rejäl altan utanför, i insynsskyddat läge. friggebod på tomten

  • Plus
Fagerlyckan 40, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Fagerlyckan 40

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
975 000 kr
35 + 10 m²
2 rum
250 m² tomt

Denna platsbyggda stuga är fullt utbyggd och varsamt renoverats genom åren. Först kommer vi in i hallen, direkt till höger har vi wc/dusch. Till vänster har vi det rymliga köket( här är köket ett riktigt kök, inte som i andra stugor kombinerat med vardagsrummet) Från hallen går också trappan upp till loftet. Bra höjd på loftet med 180cm i nock. Rakt fram från hallen ligger tvättstugan som kombinerats med förråd/garderob. Denna stuga har ovanligt många utrymmen och garderober. Rakt igen garderoben kommer vi fram till uterummet som används som vardagsrum och tack vare många fönster är ljust och fint. Riktigt fin väldränerad trädgård med läge längst in med skogen som granne. Både växthus och friggebod. Vattnet är på året-runt vilket ger en längre säsong. Inflyttning är beräknad till 5 juli.

Körsångsgången 163   Säve, Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun

Körsångsgången 163 Säve

Fritidshus
Säve - Gunnesby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
795 000 kr
35 m²
2 rum
200 m² tomt

1 plans kolonistuga i soligt läge med friggebod Vi kommer in i hallen och till höger ligger wc, rakt fram har vi kläd-av hängning. Till vänster om hallen har vi ingången till storstugan . Storstugan ligger i öppen planlösning med köket. I köket har vi en stege man enkelt fäller ned för att komma till loftet där det installerats en svalkande AC för varma dagar. Vidare i stugan kommer vi ut till uterummet som numera är inbyggt och fungerar som boyta. Från uterummet går vi ut på altanen. Bredvid friggeboden ytterligare en uteplats i ostört läge. Hela tomten gränsar dessutom till en allmänning. Om man vill få till ett sovrum på nedre våningen kan man med fördel göra om uterummet till ett sovrum och använda den andra entrédörren. Gunnesby koloniförening är en aktiv förening med både kiosk, boulebana, minigolf. det anordnas midsommarfirande, line-dance kurser samt kräftskivor , sportevenemang visas på storbilds tv i gemensamma samlingslokalen. I servicehuset har du duschar och tvättstuga. Det finns lekplats i området och aktiviteter för barn och barnbarn. på 10 minuters promenad når du den gemensamma badplatsen vid Nordre älv. Säsongen börjar tidig vår och slutar sen höst Stugan är lantligt belägen men nås lätt med bil runt 20 min och med buss knappt 1 timme.

Visar alla 3