Mäklare Malin Millberg

Malin Millberg

Om mig

Att köpa och sälja bostad är en av de största affärerna man gör i livet och i min roll som fastighetsmäklare ligger mitt största fokus på nöjda kunder! Det som utmärker mig som mäklare är att jag har ett stort personligt engagemang i varje affär och viktiga ledord för mig är tillgänglighet, trygghet och att vara lyhörd. Viktigt för mig att du som kund känner dig sedd och att vi tillsammans jobbar som ett team för att få bäst betalt för din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hantverksvägen 6, Kälarne, Bräcke kommun
Hantverksvägen 6, Kälarne, Bräcke kommun, bild 2
Hantverksvägen 6, Kälarne, Bräcke kommun, bild 3

Hantverksvägen 6

Villa
Kälarne, Bräcke kommun
550 000 kr
114 + 52 m²
3 rum
2 475 m² tomt

Denna fristående villa är idag uppdelad i två lägenheter, en på vardera våning. Perfekt för den som önskar en extra inkomst i form av uthyrning, eller varför inte använda som generationsboende. Dessutom finns ett isolerat utrymme på vinden som tidigare använts som kontor. Fastigheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter både inomhus men även i större garage samt uthus på gården. Bo med närhet till skidbacke och badsjö. Promenadavstånd till skola, förskola, mataffär och bensinstation med kiosk. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
775 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

 • Premium
Bråtorp 77, , Uppsala kommun

Bråtorp 77

Tomt
Uppsala kommun
490 000 kr
2 514 m² tomt

Välkommen till en tomt belägen i ett område med mycket natur. Tomten ligger nära en sjö och med cykelavstånd från Testenabadet. Inte långt ifrån finns det skola, förskola, sporthall, elljusspår och tågstation i Almunge. Det finns även mataffärer, vårdcentral gårdsbutik, bibliotek mm. Via en trevlig cykelväg hittar du närmsta busshållsplats där du kan ta buss 805 till Hallstavik eller Uppsala. Med bil tar det endast ca 30 min till både Uppsala och Arlanda. Varmt välkomna!

 • Plus
Björlanda Strand 10B, Björlanda, Göteborgs kommun

Björlanda Strand 10B

Tomt
Björlanda, Göteborgs kommun
3 900 000 kr
851 m² tomt

En tomt med en härlig utsikt över en stor äng. Tomten är plan och enkel att bygga på. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgränsen. Här har du nära till det mesta, så som mataffär, ca 500 m till skola och förskola samt cykelavstånd på ca 6 min till närmsta badplats och båthamn. För den aktive erbjuds närhet till motionsslinga, Björlanda friidrott, sporthall, fotboll m.m. Ca 400 m till pendelparkering och busstation med buss som tar dig hela vägen in till Göteborg. Enligt säljaren ska det byggas ett nytt område i närheten, så kallad blandstad, med allt från bostäder, vårdcentral, affärer och restauranger. Välkommen på visning!

Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 2
Åre Strand 2 16:1 v. 50 , Åre Strand, Åre kommun, bild 3

Åre Strand 2 16:1 v. 50

Fritidshus
Åre Strand, Åre kommun
69 000 kr
95 m²
3 rum

Lägenhet i strandvilla med direkt utsikt över Åresjön, ett stenkast från Holiday Clubs anläggning och Åre Station. Bekvämt boende i andelsstuga med uteplats. En parkeringsplats tillhör stugan och det är nära till liftskjutsar som tar er till backarna. Andelen avser nyttjande vecka 50. Bostaden har två sovrum med totalt sex sovplatser plus en bäddsoffa, ett fullutrustat kök, badrum med tvättmaskin och bastu samt vardagsrum med kamin. Byte sker på lördagar. Nyckelbricka hämtas i receptionen hos Holiday Club och lakan, handdukar samt städning ingår för andelsveckan. I området finns restauranger, bowling, äventyrsbad/saunaworld, gym, utomhusgym och hinderbana, spa-anläggning samt sportbar med bland annat shuffleboard och biljard och från lägenheten är det nära till Åre torg med mataffär och ett aktivt nattliv. I området finns, förutom skidbackar, många fina utflyktsmål och sevärdheter samt välpreparerade spår och leder.

 • Premium
 • Uteplats
Långgatan 15, Norrsundet, Gävle kommun

Långgatan 15

Villa
Norrsundet, Gävle kommun
790 000 kr
73 + 72 m²
5 rum
1 618 m² tomt

Välkommen till Långgatan 15! En trevlig villa med två sovrum, badrum, vardagsrum och kök på entréplan. Källare med tvättstuga, pannrum, hobbyrum mm. Plan gräsmatta perfekt för lek. Här finns både fruktträd och bärbuskar. Parkering i två garage och dessutom erbjuder uppfarten plats för ytterligare flertalet bilar. Havet med badplats och småbåtshamn är endast 1 km bort. Ännu närmare har du busshållplatsen med bra förbindelser in till Gävle. Ca 3 km från fastigheten är insjö Hamrångefjärden som erbjuder bad och fiske. Till Norrsundet är det 5 min promenad och där finns bland annat mataffär, pizzeria och restaurang. Välkommen på visning!

Bokskogens Festplats Lida , Burseryd, Gislaveds kommun

Bokskogens Festplats Lida

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
1 700 000 kr
1,2 ha tomt

Välkomna till Bokskogens festplats! I över 80 år har festplatsen erbjudit underhållning & dans, och verksamheten är fullt aktivt idag! Här finns en dansbana med tillhörande scen, en pubbyggnad med barservering, ett restaurangkök och tillhörande toalettbyggnad. Hela anläggningen rustades upp under 2017-2018 av nuvarande ägare och parken kan ta emot uppemot 2000 personer. Anläggningen är byggd någon gång under 1950 och 1960-talet och är en välkänd plats i det populära området. Anläggningen har vacker bokskog runtomkring och ingången består av en entréportal i trä med grindar. Hemsida: https://bokskogennoje.se Kontakta säljaren för att boka en privat visning!

Dalahavens väg 18, Gammalstorp, Sölvesborgs kommun

Dalahavens väg 18

Övrigt
Gammalstorp, Sölvesborgs kommun
3 995 000 kr
448 m²
10 rum
3 710 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna hyresfastighet i området Gammalstorp med 8 st lägenheter i länga samt 1 st lokal i källardelen. Samtliga lägenheter är två rum och kök med egen uteplats på baksidan. Förråd i källardel samt gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På framsidan av fastigheten finns en stor gemensam gräsmatta. Samtliga 8 st lägenheter och lokalen i källardelen är idag uthyrda. I området finner man grönområden samt lekplats. Busshållplats strax bortanför fastigheten med kommunikationer till Sölvesborg där man finner livsmedelsbutik, skola och övrig service. En biltur bort finner man semesterorten Norje precis vid havet. Varmt välkomna på visning!

Ribbingebäcksvägen 11, Ekeborg, Uppsala kommun

Ribbingebäcksvägen 11

Villa
Ekeborg, Uppsala kommun
3 200 000 kr
109 + 20 m²
4 rum
3 458 m² tomt

För dig som gillar lugnet och det avskilda läget med närhet till skogen. Här erbjuds en enplansvilla om fyra rum och kök med flera bra förvaringsutrymmen samt pool. På tomten finns inte mindre än två gäststugor varav en är nyrenoverad samt ett dubbelgarage. Dessutom flertalet parkeringsmöjligheter på tomten. Promenadavstånd till mataffär med postombud, pizzeria, café, flera badsjöar och bra fiskevatten. Här finns även flera motionsslingor i vacker natur. I området är det mestadels sommarstugor. Bra pendlingsmöjligheter till Stockholm med en bilfärd på under timman. Välkommen på visning!

 BÅNGEN 2:34, Bången, Uddevalla kommun

BÅNGEN 2:34

Tomt
Bången, Uddevalla kommun
750 000 kr
1 643 m² tomt

Möjlighet till dig som vill bygga ditt drömboende strax norr om Uddevalla. Här erbjuds nu en plan tomt i ett lugnt område med på-landet-känsla samtidigt som det är nära till kommunikationer och populär golfbana. Endast ca 5 km till Torp Köpcentrum. Tomten angränsar till en granskog som ger insynsskydd. Samtidigt finns flera åkrar och ängar i området som ger en härlig frihetskänsla. Välkommen på visning!

Stubbagatan 4, Täppet, Kristianstads kommun
 • Budgivning pågår

Stubbagatan 4

Tomt
Täppet, Kristianstads kommun
5 000 000 kr
2 090 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva dessa två tomter som ligger bredvid varandra i populära Täppet. Långt in på återvändsgata med strandnära läge och utsikt mot havet. Idag finns här en äldre sommarstuga i sämre skick. Tillsammans är fastigheterna på 2090 kvm och därmed större än genomsnittet för området. Gångavstånd till Åhusbryggan samt området Kantarellen med restauranger, spa och utomhuspool. För frågor om tomten kan ni nå säljaren direkt på telefonnummer 0708-242535. Välkommen på visning!

Glömstavägen 516, Glömsta, Huddinge kommun

Glömstavägen 516

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
4 095 000 kr
1 829 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en tomt om 1829 kvm. Tomten är belägen i ett trevligt område omgiven av natur. Marken är idag bevuxen med höga vackra tallar. Runt om finns det en hel del promenadstråk och i närheten även en nybyggd lekplats. Cykelavstånd till Glömsta ängs naturreservat där du kan promenera och titta på den vackra naturen, men även ta dig ett dopp. Med buss tar det ca 8 min in till Huddinge där du hittar det mesta du behöver. Mataffärer, skola, förskola, butiker, sjukhus, tågstation och annan service. Tar du bil eller cyklar 10 min kommer du till Flemingsbergs centrum. Varmt välkommen!

Fågelberget 405, Frostviken, Strömsunds kommun

Fågelberget 405

Gård/Skog
Frostviken, Strömsunds kommun
850 000 kr
90 m²
3 rum
1,7 ha tomt

Här erbjuds en gård med fantastiska möjligheter. Bostadshuset har en oinredd ovanvåning där endast fantasin sätter gränser. På entrévåningen finns kök, badrum, två sovrum och ett vardagsrum. Fastigheten är på 17390 m² och här finns utöver skog och bra betesmarker även en ladugård, ett traktorgarage och flera bra förvaringsytor. Möjlighet till djurhållning. Plats att parkera flera bilar på gården. Bo i ett naturskönt område med närhet till fina vandringsleder i fjällen. Från tomten är det utsikt över Fågelsjön där det även finns badmöjligheter och är bra fiskevatten. Busshållplats alldeles utanför tomtgränsen. Närmsta by är Gäddede, där finner man hotell, camping, mataffär, verkstad, bensinmack, café, skola, vårdcentral och lokal gårdschark. Välkomna på visning!

Strandvägen 14, Backe, Strömsunds kommun

Strandvägen 14

Villa
Backe, Strömsunds kommun
150 000 kr
123 + 65 m²
4 rum
1 198 m² tomt

Välkommen till den gamla orten Backe i Strömsunds kommun och denna villa belägen ca 100 m från den vacker älven. Bostaden har stora ytor och mycket förvaringsutrymmen. Den är i renoveringsbehov och är därför inte möblerad idag. Det finns en trevligt altan med tak samt sociala ytor inomhus. Du har nära till det mesta, så som affär, restauranger, elljusspår, ca 8 km till slalombacke, lekplats, badplats, förskola och skola från F-9. Varmt välkomna!

Näsumsvägen 19, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Näsumsvägen 19

Övrigt
Arkelstorp, Kristianstads kommun
4 200 000 kr
354 m²
12 rum
5 685 m² tomt

Välkommen till denna mysiga gård som idag består av fyra hyresbostäder i olika storlekar. Detta var tidigare en hästgård. Gården består av flera byggnader med både bostäder, förråd och även stall samt carport. Uteplats till varje bostad samt en gemensam trädgård. Gott om parkeringsplatser finns på gårdsplanen. Samtliga bostäder på gården har varit uthyrda utan avbrott under de 10 år nuvarande ägare haft fastigheten och omsättningen av hyresgäster har varit låg. Tar du cykeln i ca 4 min når du enkelt den lilla tätorten Arkelstorp där du hittar allt från skola, förskola, mataffär, aktiviter, pizzeria. Ca 25 min med bil eller buss kan du ta dig till den lite större staden Kristianstad. Välkommen på visning!

 • Plus
Lagnö Gård , Lagnöviken, Trosa kommun

Lagnö Gård

Övrigt
Lagnöviken, Trosa kommun
2 000 000 kr
230 m²
8 rum
4 875 kr/mån

Välkomna till denna verksamhetslokal i två plan där halva delen nu ska säljas. Lokalen ligger fint med närhet till hav och Trosa skärgård. På landet med fin natur i omgivningarna. Första våning inrymmer kök, matrum, badrum samt fyra rum. Gräsplätt med bord och stolar finns utanför på tomten. På andra plan finns två mindre rum och ett stort allrum - Studion. Allrummet är byggt som ljudstudio vilket innebär att den är välisolerade och har mycket bra akustik. Det gör att rummet är en ypperlig plats för socialt umgänge, konferenser, fester, filmvisning etc. Här är högt i tak och trägolv. Från rummet når man en härlig terrass med kvällssol och trappa ner till entrén. Framför entrén finns gräsmatta med plats för sittplatser. Gräsmattan avgränsas av en bäck och damm och gränsar till förskolans mark. Förskolan ligger i andra delen av ladan. Vid gräsmattan finns också en tillhörande bastu. På bergslagen ovanför dammen hittar ni ”trädhuset” - en vinterbonad friggebod med terrass och havsutsikt. Hav och golfbana når du på ca 10 minuter. Affär och service finns i Trosa, 6 km. Strax intill finns även ett bostadsområde samt gemenskapsboendet Lagnö Bo. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Flädervägen 9, , Kristianstads kommun

Flädervägen 9

Lägenhet
Kristianstads kommun
795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
3 068 kr/mån
11 691 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt. Lägenheten är i dagsläget omöblerad och redo för sina nya ägare. Bostaden har vitmålade väggar och laminatgolv. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, ett praktiskt kök, balkong och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Inte långt från bostaden har du matbutiker, pizzerior, skolor, förskolor, idrottsplatser, vårdcentral och ett köpcenter. Varmt välkommen!

 • Balkong
Medborgargatan 47, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 47

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
625 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 333 kr/mån
11 905 kr/m²

Här erbjuds en ljus tvåa med fullt utrustat kök, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, ett sovrum med bra förvaring och ett rymligt vardagsrum. Dessutom har bostaden en inglasad balkong i soligt läge som förlänger utomhussäsongen avsevärt. Bo centralt i Skönsberg med närhet till både busshållplats, mataffär och annan service. Ekonomiskt stabil förening som har en trevlig innergård för de boende där både lekplats och grill med sittytor finns. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Spektrumsgatan 92, Åkered, Göteborgs kommun

Spektrumsgatan 92

Radhus
Åkered, Göteborgs kommun
6 250 000 kr
158 + 2 m²
7 rum
299 m² tomt

Kedjehuset erbjuder en familjebostad, beläget på återvändsgata, med rymliga ytor och trevlig planlösning. Här finns ett ljust kök med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt och plats för större matbord samt fint ljusinsläpp från flera fönster. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Härifrån nås altanen. Bostaden erbjuder två badrum med dusch, ett på varje plan och här finns fem bra sovrum/arbetsrum. Ovanvåningen erbjuder dessutom ett trevligt allrum och en klädkammare för praktisk förvaring. Nära till ett flertal badplatser och till båthamn. Det finns ett rikt utbud av affärer, mataffärer, aktiviteter, skolor, samt sporthall, pizzeria, förskola och goda kommunikationer. Området är lugnt och tryggt med lite trafik. Då husen byggdes var tanken att gatorna mellan husen skulle fungera som "gemensamma vardagsrum". Parkeringsmöjligheter i både carport och direkt utanför bostaden. Bostaden har fjärrvärme för uppvärmning och tappvarmvatten , därav den låga årskostnaden för uppvärmning och tappvarmvatten om 16738 kronor. Huset är nyligen energideklarerat med ett C som resultat. Huset förbrukar 72 Kwh/år m2 och kravet på ett nybyggt hus är 90 kwh/m2 år! Bostaden har delvis vattenburen golvvärme på undervåning i hall, kök, tvättstuga och badrum, i övrigt vattenradiatorer. Fastigheten är genomgripande renoverad 2009 med nya fönster/dörrar, ny fasad och tilläggsisolering, nya plåtarbeten, nytt kök, nya helkaklade badrum och ny tvättstuga. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Tallåsvägen 26, Töcksfors, Årjängs kommun

Tallåsvägen 26

Villa
Töcksfors, Årjängs kommun
2 500 000 kr
110 m²
4 rum
980 m² tomt

Praktiskt och välplanerat enplanshus byggt 2008 med värmegolv i hela huset. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsgrupp. Från vardagsrummet nås den stora altanen med tak och plats för loungegrupp, matbord och plantor. I köket ligger klinker på golvet och här finns kyl och frys i fullhöjd, spis, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Det finns tre bra sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. I badrummet finns dusch, handfat, wc och skåp och i tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare. Det isolerade garaget har plats för en bil och ovan garaget är två rum inredda som nås utifrån. Dessa kan användas som sovrum, gästrum eller kontor. Rummen har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Utanför finns en större bilplats med beläggningssten och plats för fyra bilar. En vacker mur skärmar av gräsmattan runt huset. Huset har ett lugnt läge på en återvändsgata med vacker natur runtomkring och närhet till skola, förskola, lekplats och mataffär. Varmt välkomna på visning!

Sågmöllegatan 7, Nya Granhöjden, Osby kommun
 • Budgivning pågår

Sågmöllegatan 7

Villa
Nya Granhöjden, Osby kommun
1 950 000 kr
165 + 16 m²
6 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Nya Granhöjden och denna väl omhändertagna villa. Här erbjuds fyra sovrum, ett praktiskt kök, två sällskapsytor i form av vardagsrum och allrum samt två helkaklade badrum. Tomten angränsar till skog åt två håll. Lättskött gräsmatta med stenläggningar intill huset med uteplats på gaveln. Det finns även ett inglasat uterum med altan utanför på husets insynsskyddade baksida. Fiber är indraget. Bo längs en återvändsgata i ett barnvänligt område med endast fem minuters promenad till centrum. Bra pendlingsmöjligheter med både buss och tåg till arbete på annan ort. I Osby finns bland annat bowlinghall, ishall, grundskolor och gymnasium samt Osbysjön med badmöjligheter och vacker natur. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Olofsbo 222 R49, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 222 R49

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
795 000 kr
22,2 m²
3 rum
3 511 kr/mån

Varmt välkomna till detta fritidshus i bostadsrättform i Olofsbo! Stugan bjuder på allrum med platsbyggd soffa och köksdel. Vidare når man stugans två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och ett med våningsäng. Toalett med wc, handfat och dusch. Utanför ytterdörren finner man en veranda med plats för bord och stolar. I området finner man en liten affär och pizzeria som under säsong har öppet. Från stugan har man cirka 400 meter till härlig strand och hav. Välkomna på visning!

Blomstervägen 21, Fredrikslund, Nybro kommun

Blomstervägen 21

Radhus
Fredrikslund, Nybro kommun
1 595 000 kr
158 + 27 m²
5 rum
372 m² tomt

På barnvänliga Blomstervägen ligger detta trevliga radhus. Välkommen in i entrén som har praktiskt klinkergolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd, här finns också en braskamin. Från vardagsrummet nås den soliga altanen på baksidan. Även på framsidan finns en altan. Ett förråd är ombyggt till sovrum så bostaden har idag hela fyra sovrum. Två riktiga badrum underlättar vardagsbestyren. I anslutning till huset finns garage. Tomten är lättskött och består av gräsmatta med några buskar och angränsar till grönområde med cykelbana. Sommartid är tomt och uteplats nästan helt insynsskyddad. Solceller är installerade 2023 för låga energikostnader! Säljarnas driftskostnader är beräknat innan solcellerna och på 10 personer. Fredrikslund är ett lugnt område nära till skola, förskola, mataffär och bushållplats. Inom gångavstånd finns Svartbäcksmålas vackra friluftsområde med skidbacke, motionsspår, mountainbikeleder och slalombacke. Välkommen på visning!

Cederflychts gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Cederflychts gata 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
1 400 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 1/6
5 198 kr/mån
21 180 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa i markplan med två uteplatser. Bostaden har vitmålade väggar och fina parkettgolv. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, ett praktiskt kök, ett badrum med dusch och ett sovrum med plats för dubbelsängen. Förråd finns på våningen ovanför. Tvättstugan bokar du enkelt via ett tagg-system eller i app. Här bor du bekvämt med all tänkbar service på Selma Lagerlöfs torg. Härifrån går täta bussturer in till centrala Göteborg. Nära till både Bäckebol köpcentrum samt IKEA. Föreningen håller nu på med fasadrenovering där även inglasning av baksidan kommer ske. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Ytterhärde 3:18 , Forsbacka, Gävle kommun

Ytterhärde 3:18

Tomt
Forsbacka, Gävle kommun
1 300 000 kr
1 015 m² tomt

Vid populära Storsjön i Gävle kommun ligger denna vackra naturtomt precis vid vattnet. Med sydvästligt läge ligger solen på hela dagen och eftermiddagen. På tomten finns idag en äldre träbyggnad med två rum samt en förrådsbyggnad. Tomten nås via en skogsstig ca tio minuters promenad från parkeringsplatsen med servitut. Välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 68