Mäklare Victoria Lundgren

Victoria Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 2
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 3

Hagendalsvägen 15 D

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
295 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 751 kr/mån
14 390 kr/m²

Mindre lägenhet med plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Lägenheten ligger i ett väldigt lugnt område trots det centrala läget. Det tar ca 2 minuter till Kumla torg där du hittar allt från mataffärer, skola, idrottsaktiviteter, parker, cafè, restauranger mm. Ca 8 minuters promenad till tågstationen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Stora Åboland 20, Åboland, Munkedals kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00

Stora Åboland 20

Villa
Åboland, Munkedals kommun
1 495 000 kr
74 + 30 m²
2 rum
5 243 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva detta charmiga boende i Åboland. Husets ljusa ytor och de vackra detaljerna som målat trägolv, spröjsade fönster, äldre eldstäder och det mysiga skafferiet samt vedspis i köket ger ett unikt och trivsamt intryck. Utanför bostaden finner man en rymlig terrass med vacker utsikt där man kan njuta av morgonkaffet eller middag på sommarkvällarna. Stor och lättskött trädgård med blomster och rosor. Miljön är rogivande och vacker med det natursköna läget. En bit bort finner man Kärnsjön. Det går också en vandringsled utanför som går genom Bohuslän. Till Munkedal med serviceutbud når man på cirka 15 minuters biltur, Hedekas på cirka 10 minuter, Uddevalla på ca 30 min samt Bovallstrand på ca 30 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
695 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

  • Premium
Sånnestorp 160, Sånnestorp, Örkelljunga kommun

Sånnestorp 160

Fritidshus
Sånnestorp, Örkelljunga kommun
1 200 000 kr
100 m²
4 rum
8 193 m² tomt

Gediget fritidshus i naturskönt och avskilt läge och stor tomt. Här kan du njuta av fågelsång och en porlande bäck, omgiven av en lättskött skogsträdgård med vackra stora ekar. Huset har en inredd ovanvåning och erbjuder många möjligheter både vad gäller boende och trädgård. På tomten finns en altan under tak, perfekt för avkoppling och umgänge. Parkering sker bekvämt i garaget eller på tomten. Fastigheten ligger i närheten av Eket och endast 8 minuter med bil till Örkelljunga, vilket är bekväma avstånd till vardagsservice. Här bor du mitt i naturen med en stor gräsmatta för barnens lek, och en lummig trädgård som inbjuder till både vila och aktivitet. Bekvämligheter som kamin och uteplats gör detta fritidshus till en idealisk plats för både sommar- och vintervistelser. Upptäck möjligheterna med detta rymliga fritidshus i Sånnestorp. Här bor du med närhet till golfbana, kungsbyggets äventyrsland och Båstad. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Östergatan 10

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 595 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Nu ges du chansen att förvärva denna familjevilla med stora sällskapsytor. Fastigheten imponerar med sina stora ytor, sitt soliga altandäck och en nersänkt pool med poolskydd. På bostadens entréplan möts du av en stor hall, ett rymligt kök med golvvärme och utgång till altanen och poolen. Här finns fyra sovrum i bra storlek och generösa sällskapsytor perfekta för sociala sammankomster. Källarplanet är idag inrett som en separat lägenhet med egen ingång, här finns bland annat en stor gillestuga och 2 rum som idag är inredda till sovrum. Ett separat kök och bastu med anslutande dusch samt ett toalettutrymme. Tomtens stora gräsmatta ger bra lekytor för barn och har även flera bärbuskar och äppleträd. På tomten står ett isolerat förråd med klinkergolv. Edsbyn är en lugn och familjevänlig ort med närhet till naturområden. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär och skola (F-9) samt förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun
  • Budgivning pågår
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 2
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 3

Fagerlidsvägen 13

Villa
Fagerhult, Habo kommun
1 850 000 kr
113 + 118 m²
5 rum
639 m² tomt

Nu erbjuds chansen att förvärva denna villa med fina omgivningar och utsikt mot Vättern. Bostadens entréplan erbjuder kök med köksö som bjuder in till sociala tillställningar och matplats med utsikt mot Vättern. Vardagsrum i vinkel med öppen spis samt tre sovrum, varav ett med utgång till inglasat uterum. Källarplan med gillestuga som har murad öppen spis för mysiga familjekvällar. Här finns även badrum, tvättstuga och flera bra förrådsutrymmen. Barnvänlig trädgård med plan gräsmatta, blomster och ett växthus. En pergola med klätterrosor och vinrankor. På tomten finns även flera fruktträd såsom äpple, körsbär och plommon, även jordgubbar, krusbär och hallon. Här är det promenadavstånd till både förskola och skola. Större serviceutbud finns i Habo, där finns bland annat närmsta livsmedelsaffär samt vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 2
Bäckavägen 55, Drottningskär, Karlskrona kommun, bild 3

Bäckavägen 55

Villa
Drottningskär, Karlskrona kommun
1 950 000 kr
65 + 60 m²
5 rum
890 m² tomt

Rymligt hus som passar perfekt till den större familjen. Flera barnfamiljer bor i området! Här erbjuds dessutom ett väl genomtänkt kök med bardisk. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Altan på baksidan med havsutsikt. Balkong som även den har havsutsikt. Under balkongen kan man parkera bilen, och där finns även ett 3-fas uttag. Fler parkeringsmöjligheter finns på gården. På ön finns det mesta man behöver till vardags. Här är en skola F-5, restaurang, matbutik, apotek, flera olika slags idrottsplatser samt annan bra ungdomsverksamhet. Ett populärt besöksmål är Drottningskärs kastell och museum som finns med på Unescos lista över världsarv. Gillar man att bada finns populära Havsbadet. Vill man istället bada lite mer avskilt finns en vik, dit det är ca 10 min promenad till från huset. Mellan ön och fastlandet går färjan var 30 min morgon och kväll samt en gång i timman mitt på dagen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Böle 103, Böle, Sollefteå kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 3 aug kl 13:00
Böle 103, Böle, Sollefteå kommun, bild 2
Böle 103, Böle, Sollefteå kommun, bild 3

Böle 103

Villa
Böle, Sollefteå kommun
395 000 kr
118 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Enplansvilla i natursköna Böle med stor tomt och närhet till skog och vandringsleder. Här erbjuds en bekväm bostad med eldstad, fiberanslutning och en stenlagd uteplats som inbjuder till avkoppling och sociala tillställningar. Den stora gräsmattan sträcker sig ända till skogsbrynet, vilket ger möjlighet att njuta av naturen direkt utanför dörren. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter med bärbuskar och en stor tomt att utveckla. Ett stort garage med förrådsutrymme ger möjlighet till bilmekanikern att meka eller till extra förvaringsmöjligheter. Området erbjuder skog där du kan plocka blåbär och lingon. Här bor du i ett trivsamt område med bekvämt avstånd till Sundsvall, Sollefteå och Härnösand. Närmsta större samhälle är Långsele där skola, mataffär och bensinmack finns. Dit är det ca 15 km. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mon 225, Hoting, Strömsunds kommun

Mon 225

Villa
Hoting, Strömsunds kommun
470 000 kr
55 m²
2 rum
2 173 m² tomt

Lugnt och rofyllt belägen stuga nära sjön. Här bor man i ett mysigt hus med öppna ytor och gästhus. Inhägnad trädgård med generösa ytor och med stor potential för den trädgårds- och odlingsintresserade. Utanför staketet breder tallskogen ut sig åt alla håll och inbjuder till skogspromenader, bärplockning och annat friluftsliv. Bara en kort promenad bort finns Tåsjö med trevlig strand för bad. och ev möjlighet till båt. En lugn och fridfull plats, men som ändå är lättillgänglig.

Jahles väg 4, Strömsund, Strömsunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Jahles väg 4, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 2
Jahles väg 4, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 3

Jahles väg 4

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
1 875 000 kr
147 + 41 m²
5 rum
1 843 m² tomt

Denna tvåplansvilla erbjuder en unik kombination av modern komfort och naturnära livsstil. Här kan du njuta av ett utomhus-spabad, flera soliga uteplatser och en eldstad i allrummet som skapar en mysig atmosfär. Från trädgården är det fri utsikt mot vattnet. På tomten finns ett växthus och odlingsbäddar för den trädgårdsintresserade. Fastigheten ligger i ett lugnt område med grannar endast åt ett håll, medan ängar breder ut sig åt de andra hållen. Det finns gott om parkeringsmöjligheter både i garage och på tomten. Med sina stora sociala ytor och fina utsikt är detta ett hem som verkligen inbjuder till både avkoppling och umgänge. Missa inte chansen att komma på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun

Fjärde Tvärgatan 49

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
630 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
1 907 kr/mån
23 333 kr/m²

Denna bostad är idealisk för dig som söker ditt första hem eller för studenten som vill bo nära Högskolan i Gävle. Med gångavstånd till både stadens puls och natursköna Gävle Strand, erbjuder denna lägenhet det bästa av två världar. Här bor du med låg månadsavgift, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt. Lägenheten är inflyttningsklar och den smarta planlösningen gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Här finns ett ljust och fräscht allrum, en välutrustad kokvrå och ett helkaklat badrum. Välkommen till Brynäs!

Arvid Lindmans väg 5, Österbybruk, Östhammars kommun

Arvid Lindmans väg 5

Villa
Österbybruk, Östhammars kommun
2 490 000 kr
122 m²
4 rum
832 m² tomt

Enplansvilla med dubbelgarage och låga driftkostnader. Detta hus erbjuder en genomtänkt planlösning och ett friare läge i området. Här kan du njuta på altaner i två olika vädersträck som låter dig följa solens strålar hela dagen. I trädgården växer äppelträd, vinbärsbuskar och en insynsskyddande syrénhäck. Inomhus skänker kaminen extra komfort och bekvämlighet. Huset ligger i ett lugnt område med gångavstånd till skola, simhall, sporthall och torget. Österbybruk är en gammal bruksort med mycket historia och en fin miljö. Här finns även en trevlig badplats för varma sommardagar. Missa inte chansen att förvärva denna trivsamma bostad med alla förutsättningar för ett bekvämt och naturnära boende. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Långören 39, Nyborg, Kalix kommun

Långören 39

Fritidshus
Nyborg, Kalix kommun
575 000 kr
35 m²
2 rum
2 000 m² tomt

Detta fritidshus på Långören erbjuder en idyllisk tillflyktsort vid vattnet. Med en mysig storstuga och en gäststuga finns det plats för både familj och vänner. Den insynsskyddade tomten ger en känsla av avskildhet och ro, perfekt för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av långa sommardagar vid vattnet, och när kvällen kommer, tända en brasa i den öppna spisen eller i kaminen. Den stora altanen löper runt huset och möjliggör solläge hela dagen. På framsidan finns plats för sociala tillställningar med fantastisk utsikt. För den som uppskattar bastubad finns även en bastu att tillgå. Missa inte chansen att här skapa oförglömliga minnen vid vattnet. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun
  • Idag kl 11:00

Gärdegatan 2D

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
2 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
4 768 kr/mån
47 459 kr/m²

Ljus och välplanerad tvåa med solig balkong i sydvästläge. Denna moderna lägenhet i attraktiva Krokslätt erbjuder ett stilrent kök och gott om förvaringsutrymmen. Badrummet är rymligt och utrustat med en takdusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor du på andra våningen i en byggnad med hiss, vilket gör vardagen extra bekväm. Hissen går ner till bottenplan där garaget finns. Här finns biltvätt och parkering för elbilar, och även cykelförvaring samt platser för motorcyklar/mopeder. Läget är centralt och perfekt för dig som vill ha nära till både stad och natur. Safjällets naturreservat erbjuder fina naturupplevelser samt grillplatser, motionsslinga samt fotbollsplan och med med bekvämligheter som livsmedelsbutiker, restauranger och caféer runt hörnet, samt goda spårvagns- och busskommunikationer till Göteborgs och Mölndals innerstäder, är detta ett boende som erbjuder det bästa av två världar. På endast 10 min med spårvagnen är du på Avenyn. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nordanå 152, Nordanå, Härnösands kommun

Nordanå 152

Fritidshus
Nordanå, Härnösands kommun
200 000 kr
72 + 38 m²
3 rum
4 964 m² tomt

Detta fritidshus erbjuder en unik möjlighet för den händige att skapa sin egen drömplats. Huset har en kakelugn som ger en mysig atmosfär och extra värme under kyliga kvällar. Två till tre sovrum rymmer både familj och gäster. Generöst kök med trevlig social yta samt ett mysigt vardagsrum. Stor, kuperad naturtomt där det växer liljekonvaljer och syrénbuskar. Här finns ett oisolerat uthus med goda förvaringsmöjligheter, perfekt för trädgårdsredskap och säsongsartiklar. Läget är optimalt med närhet till Västanåfallet och Mjällådalens naturreservat, vilket gör det enkelt att njuta av naturen och friluftslivet. Detta är en möjlighet för den händige att sätta sin egen prägel. Endast fantasin sätter gränser. Missa inte chansen att skapa ditt eget paradis i vackra Nordanå.

Lantbrukets väg 37, Steninge slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 37, Steninge slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 37, Steninge slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 37

Villa
Steninge slottsby, Sigtuna kommun
9 495 000 kr
148 + 48 m²
4 rum
493 m² tomt

Välkomna till ett nybyggt parhus från 2023 med ett lugnt och soligt läge med utsikt över Mälaren och närliggande badplats. En ljus och öppen planlösning ger härlig rymd, gedigna materialval så som vattenburen golvvärme i båda plan och exklusiva vitvaror. Bostaden är fördelad över två plan samt en inredningsbar vind med tak- och gavelfönster. Entréplans öppna och ljusa planlösning erbjuder bland annat ett stilfullt kök med exklusiva vitvaror och flera fönster med skjutpartier ut till trädgården. De exklusiva materialvalen återfinns i det helkaklade badrummet med tex vattensensor i tvättställets blandare och en stilfull design. Övre plan har tre rofyllda sovrum, även de med generöst ljusinsläpp, samt ett rymligt stilfullt badrum med bubbelbad. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära naturen. Förskolor och skola är under planering i området. Inom promenadavstånd finns Stenladan med restauranger och butiker. För större utbud kan man bege sig till Märsta centrum ca 5 km bort. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stapelvägen 16, Marhult, Uppvidinge kommun

Stapelvägen 16

Villa
Marhult, Uppvidinge kommun
675 000 kr
105 + 105 m²
5 rum
960 m² tomt

Enplansvilla med stor trädgård och goda möjligheter att sätta din egen prägel! Huset har flera väl tilltagna sovrum och ett vardagsrum med öppen spis. Källaren rymmer en praktisk tvättstuga och extra förvaringsutrymmen. På tomten finns även garage med bakomliggande förråd samt en carport med plats för husvagn. Plan tomt med gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling samt en altan vid entrén. Fastigheten har ett renoveringsbehov. Bostaden är belägen i det lugna och barnvänliga Marhult. Området är idealiskt för familjer med närhet till natur och endast en kort bilresa till Lenhovda för service. Växjö ligger endast ca 30 min bort om man önskar ett större utbud. Varmt välkommen på visning!

Kärvsåsen Ockranvägen 58, Boda kyrkby, Rättviks kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00

Kärvsåsen Ockranvägen 58

Fritidshus
Boda kyrkby, Rättviks kommun
575 000 kr
30 m²
1 rum
1 989 m² tomt

För dig som söker ett mysigt fritidshus att koppla av i finns nu detta vinterbonade hus med enskilt läge i skogen. Här finns ett stort allrum där det finns gott om plats för soffa, soffbord och läshörna samt matplats. I rummet finns en vedeldad kamin för god värmekomfort och kokplatta. Fyra fint platsbyggda sängplatser längs med ena gaveln och i motsatt ände av rummet finns ett fullt fungerade kök med gasolspis/ugn, en helt ny gasolkyl och diskho. I hallen finns gott om förvaring i två garderober med överskåp. En härlig veranda under tak finns finns vid entrédörren. Här kan du njuta av lugnet och fågelkvittret från skogen som omringar huset. Tomten har en stor gräsmatta som övergår till skog. Här finns också ett utedass och vedbod. På gångavstånd finns en mysig sjö med insjöfisk. Lösöret ingår i köpet. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Plus
Myggvägen 60, Ryd, Skövde kommun

Myggvägen 60

Radhus
Ryd, Skövde kommun
1 595 000 kr
84 + 9 m²
3 rum
179 m² tomt

Här erbjuds nu ett bekvämt enplansradhus med insynsskyddad tomt i populära Ryd. Bostaden inrymmer ett ljust allrum, två sovrum, rymlig klädkammare, badrum med tvättmaskin samt ett kök med utgång till ett trevligt uterum. Fin trädgård med rabatter, stenplattor och gräsmatta. Här har man också goda förvaringsmöjligheter i ett praktiskt förråd. Två parkeringsplatser, varav en i garagelänga, finns tillgängliga endast ca 100 meter bort. Här bor du i ett omtyckt och bilfritt område med närhet till både förskola, skola, natur och service. Med goda busskommunikationer och cykelbana hela vägen till närliggande service och aktiviteter, är detta ett bekvämt och tryggt boende för alla åldrar. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma radhus i ett av Skövdes mest attraktiva områden. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Mjölnarvägen 8 A, Kvarnholmen, Nacka kommun

Mjölnarvägen 8 A

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
4 295 000 kr
53 m²
3 rum
vån 3/10
3 786 kr/mån
81 038 kr/m²

Ta hissen till våning tre och stig in i den här optimalt planerade lägenheten med flexibel planlösning. I dag disponeras lägenheten med två rymliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och som förlängs av en stor inglasad balkong med österläge och utsikt över Djurgården. Här finns också ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Ytskikten är genomgående med klassiska materialval och sober färgskala, vilket gör det enkelt att möblera med sin egen stil och efter tycke och smak.

  • Hiss
Sör-Blåsjön 205, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun
Sör-Blåsjön 205, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun, bild 2
Sör-Blåsjön 205, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun, bild 3

Sör-Blåsjön 205

Fritidshus
Stora Blåsjön, Strömsunds kommun
950 000 kr
46 m²
3 rum
1 355 m² tomt

Fritidshus med privat läge och en vidunderlig utsikt över Stora Blåsjön. Här erbjuds ett boende i mycket gott skick och alla bekvämligheter man behöver. Huset har bland annat en värmande kamin i vardagsrummet och två rofyllda sovrum. Altanen under tak vid entrén erbjuder möjligheter att sitta ute och njuta av utsikten, oavsett väder. På tomten finns även ett skotergarage samt ett förråd, vilket ger gott om extra förvaringsutrymme. För den friluftsintresserade finns goda möjligheter till fiske, jakt och rekreation tack vare den närliggande naturen. Missa inte chansen att förvärva detta attraktiva fritidshus, mitt i hjärtat av Jämtland. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ljungås Sjöberga 477, Ljungås, Askersunds kommun
Ljungås Sjöberga 477, Ljungås, Askersunds kommun, bild 2
Ljungås Sjöberga 477, Ljungås, Askersunds kommun, bild 3

Ljungås Sjöberga 477

Gård/Skog
Ljungås, Askersunds kommun
7 700 000 kr
295 + 40 m²
5 rum
3,4 ha tomt

Sjöberga är en underbart vackert belägen gård med ca 300 m sjötomt, intill sjön Örkaggen. Sjön inbjuder till härliga bad, kanotfärder och fiske. Den omgivande skogen bjuder in till sköna promenader, svamp-och bärplockning. Ett smultronställe för den som söker lugn och ro. Slå dig ner vid bryggan och njut av tystnaden, den vackra sjöutsikten och storlommens förtrollande rop. Besiktigat! Fastigheten erbjuder stora ytor både inne och ute med bostadshus samt gästhus om sammanlagt 295 kvm. Här finns även en stor verkstad/maskinhall och många fler byggnader att upptäcka på den generösa tomtytan om 33 660 kvm. Gården ligger i utkanten av de trolska Tivedsskogarna med nationalparken, ca 2 mil bort. Askersund, den lilla pittoreska skärgårdsstaden, är närmaste tätort, ca 11 km bort, liksom Norra Vätterns skärgård. Varmt välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Västra Nobelgatan 30 A, Väster, Örebro kommun

Västra Nobelgatan 30 A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
1 700 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2
5 687 kr/mån
23 448 kr/m²

Välkommen till Västra Nobelgatan 30A och denna trevliga trerummare som under 2023 genomgått en stor renovering där både badrum, gäst-wc och större delen av lägenhetens ytskikts har setts över. Här finns det möjlighet att hyra ut en mindre del om man önskar då det finns två stycken ingångar till lägenheten samt två kök och badrum. Lägenheter erbjuder både vinds- och källarförråd. Här bor du med gångavstånd in till centrum och annan service så som både apotek och matbutik. Med busshållsplats precis utanför bostaden tar du smidigt linje 1, 2, 3, 4 eller 10 som tar dig till destinationen du ska till. Varmt välkommen!

  • Balkong
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun, bild 2
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun, bild 3

Centralvägen 3

Villa
Trädet, Ulricehamns kommun
1 050 000 kr
190 + 53 m²
7 rum
3 050 m² tomt

Är du på jakt efter ett trevligt boende för familjen bör du titta hit! Här erbjuds ett rymligt boende med flera sociala ytor samt ett väl tilltaget uterum med altan i soligt västerläge. Huset har löpande renoverats. Den stora plana tomten består till mestadels av gräsmatta som bjuder in till barnens lek, men här växer även vinbär, plommon och färggranna blommor. Garagebyggnad med goda förvaringsmöjligheter för både saker och ved. Tomten angränsar till älven. Bo i ett barnvänligt villaområde med närhet lekplats, förskola och närbutik. Badstrand i Ätran med brygga och grillplats ligger inom gångavstånd och det gör även Åsarp med det populära utflyktsmålet Forntidsbyn. I Trädet finns en hembygdsgård med museum, grillplats och tipspromenad. Grundskola finns i Blidsberg där också det trevliga caféet Basta Kvarn finns. En del av Ätradalsleden går mellan Falköping och Ulricehamn på en gammal banvall. En trevlig tur för både cykling och promenader och längst vägen ligger Trädet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Tvärgatan 5B, Degerfors, Degerfors kommun

Tvärgatan 5B

Lägenhet
Degerfors, Degerfors kommun
285 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
4 162 kr/mån
4 130 kr/m²

Välkommen till Tvärgatan och denna ljusa och välplanerade lägenhet om tre rum och kök. Med en boarea på 69 kvm erbjuder detta hem ett bekvämt boende med en härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här finns även en praktisk markis som ger skugga för den som önskar. Bostaden har bra förvaringsmöjligheter, både i lägenheten samt i de två tillhörande förråden. Här bor du i ett lugnt område med direkt närhet till centrum och busshållplats. All tänkbar service så som apotek, mataffär, systembolag och blomsteraffär finns inom gångavstånd. I närheten finns även trevliga restauranger och fotbollsplan. Här kan du skapa ett hem att trivas i med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 96