Mäklare Victoria Lundgren

Victoria Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 2
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 3

Hagendalsvägen 15 D

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
365 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 751 kr/mån
17 805 kr/m²

Mindre lägenhet med plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Lägenheten ligger i ett väldigt lugnt område trots det centrala läget. Det tar ca 2 minuter till Kumla torg där du hittar allt från mataffärer, skola, idrottsaktiviteter, parker, cafè, restauranger mm. Ca 8 minuters promenad till tågstationen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun, bild 2
Centralvägen 3, Trädet, Ulricehamns kommun, bild 3

Centralvägen 3

Villa
Trädet, Ulricehamns kommun
1 195 000 kr
190 + 53 m²
7 rum
3 050 m² tomt

Är du på jakt efter ett trevligt boende för familjen bör du titta hit! Här erbjuds ett rymligt boende med flera sociala ytor samt ett väl tilltaget uterum med altan i soligt västerläge. Huset har löpande renoverats. Den stora plana tomten består till mestadels av gräsmatta som bjuder in till barnens lek, men här växer även vinbär, plommon och färggranna blommor. Garagebyggnad med goda förvaringsmöjligheter för både saker och ved. Tomten angränsar till älven. Bo i ett barnvänligt villaområde med närhet lekplats, förskola och närbutik. Badstrand i Ätran med brygga och grillplats ligger inom gångavstånd och det gör även Åsarp med det populära utflyktsmålet Forntidsbyn. I Trädet finns en hembygdsgård med museum, grillplats och tipspromenad. Grundskola finns i Blidsberg där också det trevliga caféet Basta Kvarn finns. En del av Ätradalsleden går mellan Falköping och Ulricehamn på en gammal banvall. En trevlig tur för både cykling och promenader och längst vägen ligger Trädet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Del av Berg Helgebacken 3:16 , Helgebacken, Bergs kommun

Del av Berg Helgebacken 3:16

Tomt
Helgebacken, Bergs kommun
950 000 kr
1 200 m² tomt

Detta är fastigheten för dig som vill bo lantligt mittemellan fjäll och stad. Här erbjuds nu en del åkermark som fram tills nu brukats av nuvarande ägare. Blivande tomt planeras bli 1200 kvm. Marken är mestadels plan med en del som sluttar något. Milsvid utsikt mot fjällen och de fantastiska solnedgångarna. Oviken och Myrviken är de två närmsta samhällena och här finns vardagsservice så som skola, matbutik och bensinmack. Bra pendlingsmöjligheter till Östersund från busshållplatsen som ligger inom gångavstånd. I området bor flera barnfamiljer och här är lugnt och trivsamt. Förhandsbesked för enbostadshus samt garage finns. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Sällsjö 511, Sällsjö, Åre kommun

Sällsjö 511

Villa
Sällsjö, Åre kommun
2 850 000 kr
140 + 45 m²
4 rum
5 436 m² tomt

Detta är en fastighet med gårdskänsla som passar bra till barnfamiljen då det finns bra lekytor utomhus samt möjlighet att skapa flera sovrum. Även den som vill driva egen verksamhet ges bra möjligheter här. I området är de flesta husen fritidsboenden, men en del bor här året runt. Närheten till Åre och Östersund samtidigt som du bor med naturen och fjällen som närmsta granne är det som lockar många till Sällsjö. Tomten om 5436 kvm erbjuder även den bra möjligheter för både verksamhet och lek. I bostadshuset återfinns ett generöst kök med plats för många gäster, flera badrum, två till tre sovrum samt bra sociala ytor i vardagsrummet. I Härbret finns kamin i storstugan och öppen planlösning in mot köket. På övervåningen finns badrum samt plats för två dubbelsängar. I garaget finns plats för flera större fordon tack vare den höga takhöjden. Ovanpå garaget finns ett loft med bra förvaringsutrymme. Relaxrummet har tillgång till bastu och intilliggande jordkällare. Byggnaderna är placerade så att det skapas en vindskyddad uteplats som är stenlagd. Detta är en chans du inte vill missa!

  • Uteplats
Järnåkravägen 21 C, Järnåkra, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Järnåkravägen 21 C

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 563 kr/mån
25 935 kr/m²

Här erbjuds nu möjligheten att köpa denna välplanerade tvåa med ett vardagsrum som förlängs av en balkong i soligt västerläge. Kök med separat matplats vid fönstret. Ett sovrum som rymmer dubbelsängen. Ett badrum med badkar. Genom bostadens stora fönster flödar solen in och skapar en trivsam boendemiljö. Till bostadsrätten hör dessutom två förrådsutrymmen i källarplanet. Brf Höjegården är en förening med god ekonomi som ligger i ett attraktivt område i södra Lund, närmare bestämt på området Järnåkra. Området är lugnt och trevligt med gångavstånd till centrum, kollektivtrafik och mataffärer. Via föreningen kan parkeringsplats hyras enligt separat kö. Dessutom finns boendeparkering längs gatan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 51

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
2 095 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/5
3 301 kr/mån
45 543 kr/m²

Välkommen till Barlastgatan 51 och denna ljusa och moderna tvåa. Genomgående för denna välplanerade lägenhet är ett vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har flera fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp samt en stor inglasad balkong i söderläge. Här bor du i vackra Limhamns Sjöstad, ett av Malmös nya bostadsområden vid havet. Här erbjuds du närheten till Malmö citys breda utbud samtidigt som du kan njuta av Limhamns småstadsidyll med kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Du kan dagligen njuta av närheten till havet och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Östergatan 10

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 595 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Nu ges du chansen att förvärva denna familjevilla med stora sällskapsytor. Fastigheten imponerar med sina stora ytor, sitt soliga altandäck och en nersänkt pool med poolskydd. På bostadens entréplan möts du av en stor hall, ett rymligt kök med golvvärme och utgång till altanen och poolen. Här finns fyra sovrum i bra storlek och generösa sällskapsytor perfekta för sociala sammankomster. Källarplanet är idag inrett som en separat lägenhet med egen ingång, här finns bland annat en stor gillestuga och 2 rum som idag är inredda till sovrum. Ett separat kök och bastu med anslutande dusch samt ett toalettutrymme. Tomtens stora gräsmatta ger bra lekytor för barn och har även flera bärbuskar och äppleträd. På tomten står ett isolerat förråd med klinkergolv. Edsbyn är en lugn och familjevänlig ort med närhet till naturområden. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär och skola (F-9) samt förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 2
Fagerlidsvägen 13, Fagerhult, Habo kommun, bild 3

Fagerlidsvägen 13

Villa
Fagerhult, Habo kommun
1 850 000 kr
113 + 118 m²
5 rum
639 m² tomt

Nu erbjuds chansen att förvärva denna villa med fina omgivningar och utsikt mot Vättern. Bostadens entréplan erbjuder kök med köksö som bjuder in till sociala tillställningar och matplats med utsikt mot Vättern. Vardagsrum i vinkel med öppen spis samt tre sovrum, varav ett med utgång till inglasat uterum. Källarplan med gillestuga som har murad öppen spis för mysiga familjekvällar. Här finns även badrum, tvättstuga och flera bra förrådsutrymmen. Barnvänlig trädgård med plan gräsmatta, blomster och ett växthus. En pergola med klätterrosor och vinrankor. På tomten finns även flera fruktträd såsom äpple, körsbär och plommon, även jordgubbar, krusbär och hallon. Här är det promenadavstånd till både förskola och skola. Större serviceutbud finns i Habo, där finns bland annat närmsta livsmedelsaffär samt vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Örtstigen 20, Vilhelmina, Vilhelmina kommun
  • Budgivning pågår
Örtstigen 20, Vilhelmina, Vilhelmina kommun, bild 2
Örtstigen 20, Vilhelmina, Vilhelmina kommun, bild 3

Örtstigen 20

Villa
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
810 000 kr
137 + 70 m²
6 rum
882 m² tomt

Trevlig familjevilla i barnvänligt område. Smart planerad med öppen planlösning och fint ljusinsläpp från flera fönster. Rymligt vardagsrum och hela fem sovrum. Altanen i soligt sydvästläge inrymmer både hammock, utemöbler samt grill. I trädgården växer bland annat äpplen, jordgubbar och bärbuskar. Dessutom finns här plats för barnens lek. Garaget har plats för två bilar och utanför kan ytterligare tre parkeras. Närheten till naturen, badsjö, slalombacke, skoterled, pulkabacke och belyst elspår uppmuntrar till utomhusaktiviteter. Bo med det mesta inom gångavstånd, såsom grundskola, gymnasium, mataffär och allt annat som Vilhelmina har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnbacksvägen 77, Riksby, Stockholms kommun

Kvarnbacksvägen 77

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
3 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 391 kr/mån
50 616 kr/m²

Välplanerad trea med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum. Låt gästerna sitta ner när du tillagar middagen samtidigt som ni umgås. Balkongen nås via vardagsrummet och erbjuder, med sitt sydvästläge, stora solchanser. Bostaden har två sovrum i bra storlekar samt ett helkaklat badrum. Tack vare fönster i två väderstreck blir detta ett ljust och trevligt hem. Bo i en förening som tillhandahåller bland annat gym, bastu, övernattningslägenhet och festlokal för de boende. Här bor man bara några minuters gångväg till det fina naturområdet vid Lillsjön och till Brommaplan med dess utbud av service, butiker, matställen och kommunikationer. I området finns även vackra parker, historiska slott och Judarns naturreservat. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
695 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

  • Premium
Nissadalsvägen 45, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 45

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
102 + 66 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Bostadens har genomgående ekparkett i husets båda våningsplan. Entréplan erbjuder ett smakfullt renoverat kök med intilliggande matrum med utgång till en altan med härlig morgonsol. Ett ljust och inbjudande vardagsrum, sovrum och badrum. En trappa upp, på övre plan, finns två sovrum varav ett har utgång till balkong samt ytterligare ett renoverat badrum. Här bor du med golfklubben som granne och med närhet till busstation med goda kommunikation till Hyltebruk och Halmstad. Närmsta större samhälle finns 2 km bort i Torup, här finner du all nödvändig service som vardagen kräver, som skola, vårdcentral och mataffär. Tågspåret utanför huset användes tidigare av pappersindustrin, idag används inte detta till vardags utan endast som turistattraktion. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Solgränd 5, Hammarstrand, Ragunda kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Solgränd 5

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
350 000 kr
93 + 60 m²
3 rum
1 024 m² tomt

Fristående villa belägen på en hörntomt med stor, plan gräsyta. Trädgården bjuder in till barnens lek och trevliga sociala tillställningar med familj och vänner. Möjlighet för dig med gröna fingrar att odla både blommor, växter och ätbart. Avnjut solens värmande strålar på balkongen eller på altanen, som båda har soligt sydvästläge. Bostaden erbjuder sociala ytor på entréplan i kök och vardagsrum. På övre plan finns sovrummen. Källarplanet har goda förvaringsmöjligheter samt ett garage med plats för en bil. Har du fler bilar parkeras dessa smidigt på uppfarten eller gården. Bo i ett område där det bor mestadels barnfamiljer och pensionärer. Hammarstrand nås till fots och här finns barnomsorg och skola F-6 samt annan vardagsservice. Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun
  • Lör 4 maj kl 10:00
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 2
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 3

Mittilia 215

Villa
Mittiliden, Strömsunds kommun
1 700 000 kr
48 m²
3 rum
4 030 m² tomt

Önskar du ett fritidshus med närhet till naturen så har du hittat rätt! Här är det badrocksavstånd ner till älven som bjuder på härliga bad och fiskemöjligheter. Lite längre bort är Stora Blåsjön där det finns möjlighet till båtplats. Runt om finns fantastisk natur där lugnet infinner sig och markerna tillhandahåller både svamp, hjortron och blåbär. Vildmarksvägen är ett populärt turistområde som sträcker sig över Stekenjokk. Detta är ett av få ställen i Sverige där vägen går rakt igenom kalfjället och ger dig möjlighet att fjällvandra på hjul i ett samiskt kulturlandskap. I Frostviken finns fina skoterleder och skidbackar. Ca 2 km bort ligger Blåsjöns fjällanläggning och en matbutik som serverar dagsfärskt bröd och grillmat. Närmsta samhällen är Röyrvik i Norge samt Gäddede som är ca 3 respektive 5 mil bort. På fastigheten finns en stuga i ett plan med två sovrum och härligt värmande kamin. Utöver denna stuga så finns även en gäststuga, ett annex, en grillhytta, ett skotergarage och en vedbod. Alltså plats för flera gäster att komma och hälsa på. Dessutom finns det ett utedass och en fiskrök. Här växer gott om goda blåbär, vackra bollblom och flera björkar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkvägen 22 A, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22 A

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
700 000 kr
22,4 m²
1 rum
vån 2/3
3 802 kr/mån
31 250 kr/m²

Ett sällan återkommande tillfälle att köpa en bostadsrätt i Brf Bergabad. Här erbjuds en enrummare om 22,4 välplanerade kvm med magisk utsikt över det vackra Bohuslänska landskapet och öppna havet. Med gångavstånd till badplats och hamnen där bastutunna finns samt färja till Åstol och Dyrön avgår från så är här enkelt att nå ut till öarna för att upptäcka det fantastiska landskapet. I Rönnäng nås allt inom en promenad. Möjligheten till extrainkomst i form av hyresintäkter för dig som inte önskar bo här året om. Pensionatet innehar hotell- och restaurangverksamhet och är även behjälpliga vid uthyrningen. Restaurangen i huset är öppet året runt och det finns ytterligare en restaurang vid vattnet i hamnen. Bostaden tillhandahåller med eget badrum och ett allrum där både dubbelsäng och övrigt möblemang ryms. Dessutom finns utgång till en större balkong med utsikt mot horisonten och havet. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Lia Nils väg 13 A, Glommen , Falkenbergs kommun

Lia Nils väg 13 A

Radhus
Glommen , Falkenbergs kommun
2 565 000 kr
115,8 m²
5 rum
6 169 kr/mån
22 150 kr/m²

Bo med perfekt läge nära salta hav och natur. Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i ett modernt utförande. Bostaden erbjuder tre rofyllda och ljusa sovrum och ett modernt kök som samsas i en öppen planlösning mot vardagsrummet. En fantastisk altan tillåter er att samlas många för att ta tillvara på massvis med soltimmar. Husen byggs med allra högsta kvalitet vilket tar form i välisolerade ytterväggar, tak och golv och aluminiumbeklädda 3-glasfönster med lågt u-värde. Helt enkelt energisnålt och bekvämt boende. Glommen är ett omtyckt fiskesamhälle med matbutik, skola, vårdcentral och en populär fiskekrog. Läget är perfekt för pendling till både Falkenberg och Varberg. Föreningen består av 5 radhus och 10 parhus med totalt 35 st bostäder. Brf Seglaren äger fastigheten och varje medlem kommer att förvalta sin egen tomt enligt situationskartan. Tillträde enligt överenskommelse Privat parkering finns i anslutning till bostaden samt ett förråd.

  • Nyproduktion
Hagstuvägen 31, centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
  • Budgivning pågår

Hagstuvägen 31

Villa
centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
1 095 000 kr
103 + 150 m²
4 rum
886 m² tomt

Här erbjuds en rymlig enplansvilla med källare. För den fordonsintresserade finns plats för parkering av flera bilar i bland annat garage och carport. Uppvärmning via bergvärme bidrar till lägre driftkostnader. Bostaden tillhandahåller flera sovrum, kök i öppen planlösning till vardagsrummet, badrum med dusch samt en mysig gillestuga med eldstad. Dessutom finns en fin trädgård och ett inglasat uterum. I trädgården finns en damm och kan du avnjuta bad i poolen eller badtunnan. Utöver detta finns flera bra förvaringsutrymmen både inomhus och i ett förråd på tomten. Villan är centralt belägen i Skinnskatteberg och här nås allt till fots. Området är lugnt och trivsamt och här bor flera barnfamiljer. Naturen bjuder in till trevliga promenader. Vill man in till stan finns både Västerås och Örebro inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 2
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 3

ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55

Tomt
Salaboda, Lindesbergs kommun
150 000 kr
2 862 m² tomt

Välkommen till Östra Öskevik 19:55. Tomten ligger belägen på en liten höjd ovanför sjön Usken. Idag är tomten beklädd i en blandad skogsmiljö. Med en mindre promenad tar man sig enkelt ner till sjön. Ca 20 min med bil kommer du till både Nora och Lindesberg. Där finns det mesta man behöver i serviceväg och skolor. Varmt välkomna!

  • Premium
Östanåsgatan 67, Östanås, Köpings kommun

Östanåsgatan 67

Villa
Östanås, Köpings kommun
2 695 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
1 397 m² tomt

Nu erbjuds en trevlig villa om fem rum och kök med en stor lummig trädgård i Östanås. Entréplan om 99 kvm erbjuder fyra sovrum, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning in mot matplats och vardagsrum, ett badrum med dusch samt en rymlig hall. I källarplanet om 99 kvm finns en gillestuga, ytterligare ett badrum, bastu, gäst-wc, tvättstuga samt flera förråd och en entré. Utvändigt finner ni ett rymligt inglasat uterum med solchans större delen av dagen samt en altan som vetter mot trädgården. Den plana gräsmattan bjuder in till barnens lek och här växer både äppelträd och vackra blommor som perenner. Växthus finns för den odlingsintresserade. Bilen parkeras med fördel i carporten som ligger i anslutning till trädgården. Beläget i ett lugnt och populärt område nära skola, ett flertal förskolor, mataffär och lekplatser. I den intilliggande skogen finns bra med promenadstråk för hundrastning eller motion. Till centrum är det cirka 1,6 km. Välkommen på visning!

Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 33 B

Lägenhet
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
1 495 000 kr
67,8 m²
2 rum
vån 2
1 303 kr/mån
22 050 kr/m²

Rymlig tvåa med trägolv i original på Drottninggatan 33 B! Lägenheten disponerar ett kök med plats för matbod vid fönstret, ett badrum med tvättmaskin samt två större rum som kan användas som både vardagsrum och sovrum. I trapphuset finns en gemensam balkong som delas med grannen. På gården tillhandahåller föreningen med sittmöbler till de boende. Bo i ett lugnt område med närhet till bad i Vättern där det även finns fina promenadstråk längs vattnet. Centralt läge i Huskvarna med gångavstånd till det mesta. I närheten finns även Mjölkafållan Park där det sommartid brukar hållas trevliga uppträdanden. Med bil tar ni er enkelt till Asecs köpcentrum och vidare in till Jönköping. Välkommen på visning!

  • Premium
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 2
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 3

Glemminge Stenarvägen

Tomt
Glemminge Stenar, Ystads kommun
995 000 kr
6 054 m² tomt

Nu erbjuds en generös tomt om drygt 6000 kvm. Fastigheten omgärdas av vackra rapsfält i sann Skåne-anda. Med sitt fria läge skapas fantastisk utsikt över de böljande vidderna. Grannar finns, men på behörigt avstånd. Likaså ligger väg 9 som tar dig till Ystad och vidare till Österlen på bekvämt avstånd, men inte så nära att man störs av den. Närmsta by är Glemmingebro som erbjuder mataffär, post, skola, förskola samt en bygghandel. Förhandsbesked finns.

  • Premium
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Edvins väg 4

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
595 000 kr
1 154 m² tomt

På Edvins väg 4 finns nu möjligheten att bygga ditt drömboende. Tomten har bra förutsättningar för ett smidigt bygge i ett område där det är många nyligen etablerade både permanent boenden samt fritidsboenden. Närheten till vackra Ottersjön och stigarna i skogen runt knuten gör tomten perfekt till dig som söker avkopplande miljöer, eller gillar svampplockning samtidigt som du når Tvååker centrum på ca 10 min med bilen. Till det omåttligt populära varuhuset Gekås i Ullared är det ca 20 min. Varmt välkommen att besöka tomten för att uppleva alla möjligheter om omgivningar som denna fastighet kan erbjuda dig!

  • Premium
Kvarnvägen 70, Sjövik, Lerums kommun

Kvarnvägen 70

Villa
Sjövik, Lerums kommun
3 450 000 kr
141 + 46 m²
4 rum
3 354 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna familjevilla med stor tomt och generösa ytor. Bostaden erbjuder vattenburen golvvärme i båda våningsplanen tillsammans med en genomtänkt planlösning och stora ytor. Kökets storlek och generösa matplats bjuder in till sociala tillställningar och familjemiddagar framför den mysiga braskaminen. Tre välplanerade sovrum med två klädkammare i anslutning till sovrum, två helkaklade badrum samt tre generösa uteplatser varav en med infravärme. Bostaden har även installerad centraldammsugare. Här bor du i samvaro med naturen och närhet till Sjöviks utbud av service. Här finns en lanthandel och förskolor samt skola F-6. Gråbosnabben tar dig med enkel pendling in till Göteborg på 55 min. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skråmträskvägen 14, Norra åbyn, Skellefteå kommun

Skråmträskvägen 14

Villa
Norra åbyn, Skellefteå kommun
450 000 kr
49 + 88 m²
4 rum
986 m² tomt

Välkommen till Skråmträskvägen 14 och denna charmiga villa. Bostadens entréplan är fördelat på hall, kök, gästtoalett och vardagsrum. Övre plan består utav ett stort rum med brutet tak. På souterrängplanet finns sovrum, badrum, allrum samt ytterligare rum som ej är inredda vilket ger många möjligheter för fler sovrum. Tomten består av en stor gräsmatta, altan samt ett garage med plats för en bil. Här erbjuds du chansen att bo granne med naturen och samtidigt ha närhet till förskolor, skola och all service som Burträsk erbjuder. I närheten finns badplats samt busshållplats för pendling med buss in till Skellefteå. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Norra Skolgatan 3, Malmö city, Malmö kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00

Norra Skolgatan 3

Lägenhet
Malmö city, Malmö kommun
2 495 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1
5 137 kr/mån
38 682 kr/m²

Trevlig lägenhet i populärt område med närhet till både hav och stad. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är idag avgränsat med en skiljevägg för att skapa ett avskilt utrymme. Härifrån har man utgång till lägenhetens balkong med utsikt över den lummiga innergården. Lägenhetens samtliga fönster vätter mot innergården och inger ett lugn. Den mysiga innergården har både lekyta för barn och parkbänkar för socialt umgänge. Här bor du på eftertraktat läge med närhet till både havet, stadens parker och hela city runt hörnet med dess utbud av service samt flertalet caféer och restauranger samt gångavstånd till Triangelns köpcentrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 57