Mäklare Victoria Lundgren

Victoria Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 2
VALLARUM 7:50 , Vallarum, Sjöbo kommun, bild 3

VALLARUM 7:50

Tomt
Vallarum, Sjöbo kommun
695 000 kr
2,3 ha tomt

Här erbjuds en vacker tomt omgiven av skogar och fin natur med charmiga skogsvägar för promenader. Tomten ligger lättillgängligt men avskilt på en lugn väg. På tomten finns flera fruktträd. Det är även gott om vilt på tomten med både kronhjort, vildsvin, rådjur och småvilt som fasan och hare. Fastigheten är taxerad som obebyggd lantbruksenhet (110). Cirka 9 km från fastigheter ligger Vollsjöby med skola, bank, bageri, mataffär och allt som kan behövas. Välkommen på visning!

 • Premium
Nissadalsvägen 45, Rydöbruk, Hylte kommun

Nissadalsvägen 45

Villa
Rydöbruk, Hylte kommun
1 500 000 kr
102 + 66 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Bostadens har genomgående ekparkett i husets båda våningsplan. Entréplan erbjuder ett smakfullt renoverat kök med intilliggande matrum med utgång till en altan med härlig morgonsol. Ett ljust och inbjudande vardagsrum, sovrum och badrum. En trappa upp, på övre plan, finns två sovrum varav ett har utgång till balkong samt ytterligare ett renoverat badrum. Här bor du med golfklubben som granne och med närhet till busstation med goda kommunikation till Hyltebruk och Halmstad. Närmsta större samhälle finns 2 km bort i Torup, här finner du all nödvändig service som vardagen kräver, som skola, vårdcentral och mataffär. Tågspåret utanför huset användes tidigare av pappersindustrin, idag används inte detta till vardags utan endast som turistattraktion. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Solgränd 5, Hammarstrand, Ragunda kommun
 • Imorgon kl 12:00

Solgränd 5

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
350 000 kr
93 + 60 m²
3 rum
1 024 m² tomt

Fristående villa belägen på en hörntomt med stor, plan gräsyta. Trädgården bjuder in till barnens lek och trevliga sociala tillställningar med familj och vänner. Möjlighet för dig med gröna fingrar att odla både blommor, växter och ätbart. Avnjut solens värmande strålar på balkongen eller på altanen, som båda har soligt sydvästläge. Bostaden erbjuder sociala ytor på entréplan i kök och vardagsrum. På övre plan finns sovrummen. Källarplanet har goda förvaringsmöjligheter samt ett garage med plats för en bil. Har du fler bilar parkeras dessa smidigt på uppfarten eller gården. Bo i ett område där det bor mestadels barnfamiljer och pensionärer. Hammarstrand nås till fots och här finns barnomsorg och skola F-6 samt annan vardagsservice. Hjärtligt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun
 • Lör 27 apr kl 11:00
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 2
Mittilia 215, Mittiliden, Strömsunds kommun, bild 3

Mittilia 215

Villa
Mittiliden, Strömsunds kommun
1 700 000 kr
48 m²
3 rum
4 030 m² tomt

Önskar du ett fritidshus med närhet till naturen så har du hittat rätt! Här är det badrocksavstånd ner till älven som bjuder på härliga bad och fiskemöjligheter. Lite längre bort är Stora Blåsjön där det finns möjlighet till båtplats. Runt om finns fantastisk natur där lugnet infinner sig och markerna tillhandahåller både svamp, hjortron och blåbär. Vildmarksvägen är ett populärt turistområde som sträcker sig över Stekenjokk. Detta är ett av få ställen i Sverige där vägen går rakt igenom kalfjället och ger dig möjlighet att fjällvandra på hjul i ett samiskt kulturlandskap. I Frostviken finns fina skoterleder och skidbackar. Ca 2 km bort ligger Blåsjöns fjällanläggning och en matbutik som serverar dagsfärskt bröd och grillmat. Närmsta samhällen är Röyrvik i Norge samt Gäddede som är ca 3 respektive 5 mil bort. På fastigheten finns en stuga i ett plan med två sovrum och härligt värmande kamin. Utöver denna stuga så finns även en gäststuga, ett annex, en grillhytta, ett skotergarage och en vedbod. Alltså plats för flera gäster att komma och hälsa på. Dessutom finns det ett utedass och en fiskrök. Här växer gott om goda blåbär, vackra bollblom och flera björkar. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kyrkvägen 22 A, Rönnäng, Tjörns kommun
 • Lör 27 apr kl 10:00

Kyrkvägen 22 A

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
700 000 kr
22,4 m²
1 rum
vån 2/3
3 802 kr/mån
31 250 kr/m²

Ett sällan återkommande tillfälle att köpa en bostadsrätt i Brf Bergabad. Här erbjuds en enrummare om 22,4 välplanerade kvm med magisk utsikt över det vackra Bohuslänska landskapet och öppna havet. Med gångavstånd till badplats och hamnen där bastutunna finns samt färja till Åstol och Dyrön avgår från så är här enkelt att nå ut till öarna för att upptäcka det fantastiska landskapet. I Rönnäng nås allt inom en promenad. Möjligheten till extrainkomst i form av hyresintäkter för dig som inte önskar bo här året om. Pensionatet innehar hotell- och restaurangverksamhet och är även behjälpliga vid uthyrningen. Restaurangen i huset är öppet året runt och det finns ytterligare en restaurang vid vattnet i hamnen. Bostaden tillhandahåller med eget badrum och ett allrum där både dubbelsäng och övrigt möblemang ryms. Dessutom finns utgång till en större balkong med utsikt mot horisonten och havet. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Lia Nils väg 13 A, Glommen , Falkenbergs kommun

Lia Nils väg 13 A

Radhus
Glommen , Falkenbergs kommun
2 565 000 kr
115,8 m²
5 rum
6 169 kr/mån
22 150 kr/m²

Bo med perfekt läge nära salta hav och natur. Här finns möjlighet att förvärva en nyproducerad bostad i ett modernt utförande. Bostaden erbjuder tre rofyllda och ljusa sovrum och ett modernt kök som samsas i en öppen planlösning mot vardagsrummet. En fantastisk altan tillåter er att samlas många för att ta tillvara på massvis med soltimmar. Husen byggs med allra högsta kvalitet vilket tar form i välisolerade ytterväggar, tak och golv och aluminiumbeklädda 3-glasfönster med lågt u-värde. Helt enkelt energisnålt och bekvämt boende. Glommen är ett omtyckt fiskesamhälle med matbutik, skola, vårdcentral och en populär fiskekrog. Läget är perfekt för pendling till både Falkenberg och Varberg. Föreningen består av 5 radhus och 10 parhus med totalt 35 st bostäder. Brf Seglaren äger fastigheten och varje medlem kommer att förvalta sin egen tomt enligt situationskartan. Tillträde enligt överenskommelse Privat parkering finns i anslutning till bostaden samt ett förråd.

 • Nyproduktion
Hagstuvägen 31, centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
 • Idag kl 11:00

Hagstuvägen 31

Villa
centralt i Skinnskatteberg, Skinnskattebergs kommun
1 095 000 kr
103 + 150 m²
4 rum
886 m² tomt

Här erbjuds en rymlig enplansvilla med källare. För den fordonsintresserade finns plats för parkering av flera bilar i bland annat garage och carport. Uppvärmning via bergvärme bidrar till lägre driftkostnader. Bostaden tillhandahåller flera sovrum, kök i öppen planlösning till vardagsrummet, badrum med dusch samt en mysig gillestuga med eldstad. Dessutom finns en fin trädgård och ett inglasat uterum. I trädgården finns en damm och kan du avnjuta bad i poolen eller badtunnan. Utöver detta finns flera bra förvaringsutrymmen både inomhus och i ett förråd på tomten. Villan är centralt belägen i Skinnskatteberg och här nås allt till fots. Området är lugnt och trivsamt och här bor flera barnfamiljer. Naturen bjuder in till trevliga promenader. Vill man in till stan finns både Västerås och Örebro inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun
 • Budgivning pågår
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 2
ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55 , Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 3

ÖSTRA ÖSKEVIK 19:55

Tomt
Salaboda, Lindesbergs kommun
150 000 kr
2 862 m² tomt

Välkommen till Östra Öskevik 19:55. Tomten ligger belägen på en liten höjd ovanför sjön Usken. Idag är tomten beklädd i en blandad skogsmiljö. Med en mindre promenad tar man sig enkelt ner till sjön. Ca 20 min med bil kommer du till både Nora och Lindesberg. Där finns det mesta man behöver i serviceväg och skolor. Varmt välkomna!

 • Premium
Östanåsgatan 67, Östanås, Köpings kommun

Östanåsgatan 67

Villa
Östanås, Köpings kommun
2 695 000 kr
99 + 99 m²
5 rum
1 397 m² tomt

Nu erbjuds en trevlig villa om fem rum och kök med en stor lummig trädgård i Östanås. Entréplan om 99 kvm erbjuder fyra sovrum, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning in mot matplats och vardagsrum, ett badrum med dusch samt en rymlig hall. I källarplanet om 99 kvm finns en gillestuga, ytterligare ett badrum, bastu, gäst-wc, tvättstuga samt flera förråd och en entré. Utvändigt finner ni ett rymligt inglasat uterum med solchans större delen av dagen samt en altan som vetter mot trädgården. Den plana gräsmattan bjuder in till barnens lek och här växer både äppelträd och vackra blommor som perenner. Växthus finns för den odlingsintresserade. Bilen parkeras med fördel i carporten som ligger i anslutning till trädgården. Beläget i ett lugnt och populärt område nära skola, ett flertal förskolor, mataffär och lekplatser. I den intilliggande skogen finns bra med promenadstråk för hundrastning eller motion. Till centrum är det cirka 1,6 km. Välkommen på visning!

Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 33 B, Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 33 B

Lägenhet
Huskvarna - Centralt, Jönköpings kommun
1 495 000 kr
67,8 m²
2 rum
vån 2
1 303 kr/mån
22 050 kr/m²

Rymlig tvåa med trägolv i original på Drottninggatan 33 B! Lägenheten disponerar ett kök med plats för matbod vid fönstret, ett badrum med tvättmaskin samt två större rum som kan användas som både vardagsrum och sovrum. I trapphuset finns en gemensam balkong som delas med grannen. På gården tillhandahåller föreningen med sittmöbler till de boende. Bo i ett lugnt område med närhet till bad i Vättern där det även finns fina promenadstråk längs vattnet. Centralt läge i Huskvarna med gångavstånd till det mesta. I närheten finns även Mjölkafållan Park där det sommartid brukar hållas trevliga uppträdanden. Med bil tar ni er enkelt till Asecs köpcentrum och vidare in till Jönköping. Välkommen på visning!

 • Premium
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 2
Glemminge Stenarvägen , Glemminge Stenar, Ystads kommun, bild 3

Glemminge Stenarvägen

Tomt
Glemminge Stenar, Ystads kommun
995 000 kr
6 054 m² tomt

Nu erbjuds en generös tomt om drygt 6000 kvm. Fastigheten omgärdas av vackra rapsfält i sann Skåne-anda. Med sitt fria läge skapas fantastisk utsikt över de böljande vidderna. Grannar finns, men på behörigt avstånd. Likaså ligger väg 9 som tar dig till Ystad och vidare till Österlen på bekvämt avstånd, men inte så nära att man störs av den. Närmsta by är Glemmingebro som erbjuder mataffär, post, skola, förskola samt en bygghandel. Förhandsbesked finns.

 • Premium
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun
 • Budgivning pågår
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Edvins väg 4, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Edvins väg 4

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
595 000 kr
1 154 m² tomt

På Edvins väg 4 finns nu möjligheten att bygga ditt drömboende. Tomten har bra förutsättningar för ett smidigt bygge i ett område där det är många nyligen etablerade både permanent boenden samt fritidsboenden. Närheten till vackra Ottersjön och stigarna i skogen runt knuten gör tomten perfekt till dig som söker avkopplande miljöer, eller gillar svampplockning samtidigt som du når Tvååker centrum på ca 10 min med bilen. Till det omåttligt populära varuhuset Gekås i Ullared är det ca 20 min. Varmt välkommen att besöka tomten för att uppleva alla möjligheter om omgivningar som denna fastighet kan erbjuda dig!

 • Premium
Kvarnvägen 70, Sjövik, Lerums kommun

Kvarnvägen 70

Villa
Sjövik, Lerums kommun
3 450 000 kr
141 + 46 m²
4 rum
3 354 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna familjevilla med stor tomt och generösa ytor. Bostaden erbjuder vattenburen golvvärme i båda våningsplanen tillsammans med en genomtänkt planlösning och stora ytor. Kökets storlek och generösa matplats bjuder in till sociala tillställningar och familjemiddagar framför den mysiga braskaminen. Tre välplanerade sovrum med två klädkammare i anslutning till sovrum, två helkaklade badrum samt tre generösa uteplatser varav en med infravärme. Bostaden har även installerad centraldammsugare. Här bor du i samvaro med naturen och närhet till Sjöviks utbud av service. Här finns en lanthandel och förskolor samt skola F-6. Gråbosnabben tar dig med enkel pendling in till Göteborg på 55 min. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Skråmträskvägen 14, Norra åbyn, Skellefteå kommun

Skråmträskvägen 14

Villa
Norra åbyn, Skellefteå kommun
450 000 kr
49 + 88 m²
4 rum
986 m² tomt

Välkommen till Skråmträskvägen 14 och denna charmiga villa. Bostadens entréplan är fördelat på hall, kök, gästtoalett och vardagsrum. Övre plan består utav ett stort rum med brutet tak. På souterrängplanet finns sovrum, badrum, allrum samt ytterligare rum som ej är inredda vilket ger många möjligheter för fler sovrum. Tomten består av en stor gräsmatta, altan samt ett garage med plats för en bil. Här erbjuds du chansen att bo granne med naturen och samtidigt ha närhet till förskolor, skola och all service som Burträsk erbjuder. I närheten finns badplats samt busshållplats för pendling med buss in till Skellefteå. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 2
Hagendalsvägen 15 D, Centrum, Kumla kommun, bild 3

Hagendalsvägen 15 D

Lägenhet
Centrum, Kumla kommun
365 000 kr
20,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 751 kr/mån
17 805 kr/m²

Mindre lägenhet med plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Lägenheten ligger i ett väldigt lugnt område trots det centrala läget. Det tar ca 2 minuter till Kumla torg där du hittar allt från mataffärer, skola, idrottsaktiviteter, parker, cafè, restauranger mm. Ca 8 minuters promenad till tågstationen. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Norra Skolgatan 3, Malmö city, Malmö kommun

Norra Skolgatan 3

Lägenhet
Malmö city, Malmö kommun
2 495 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1
5 137 kr/mån
38 682 kr/m²

Trevlig lägenhet i populärt område med närhet till både hav och stad. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är idag avgränsat med en skiljevägg för att skapa ett avskilt utrymme. Härifrån har man utgång till lägenhetens balkong med utsikt över den lummiga innergården. Lägenhetens samtliga fönster vätter mot innergården och inger ett lugn. Den mysiga innergården har både lekyta för barn och parkbänkar för socialt umgänge. Här bor du på eftertraktat läge med närhet till både havet, stadens parker och hela city runt hörnet med dess utbud av service samt flertalet caféer och restauranger samt gångavstånd till Triangelns köpcentrum. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 51, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 51

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
2 095 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/5
3 301 kr/mån
45 543 kr/m²

Välkommen till Barlastgatan 51 och denna ljusa och moderna tvåa. Genomgående för denna välplanerade lägenhet är ett vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Lägenheten har flera fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp samt en stor inglasad balkong i söderläge. Här bor du i vackra Limhamns Sjöstad, ett av Malmös nya bostadsområden vid havet. Här erbjuds du närheten till Malmö citys breda utbud samtidigt som du kan njuta av Limhamns småstadsidyll med kultur och skolor, öppna fält och djupblått hav. Du kan dagligen njuta av närheten till havet och härligt umgänge nere i småbåtshamnen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 2
Östergatan 10, Edsbyn, Ovanåkers kommun, bild 3

Östergatan 10

Villa
Edsbyn, Ovanåkers kommun
1 595 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Nu ges du chansen att förvärva denna familjevilla med stora sällskapsytor. Fastigheten imponerar med sina stora ytor, sitt soliga altandäck och en nersänkt pool med poolskydd. På bostadens entréplan möts du av en stor hall, ett rymligt kök med golvvärme och utgång till altanen och poolen. Här finns fyra sovrum i bra storlek och generösa sällskapsytor perfekta för sociala sammankomster. Källarplanet är idag inrett som en separat lägenhet med egen ingång, här finns bland annat en stor gillestuga och 2 rum som idag är inredda till sovrum. Ett separat kök och bastu med anslutande dusch samt ett toalettutrymme. Tomtens stora gräsmatta ger bra lekytor för barn och har även flera bärbuskar och äppleträd. På tomten står ett isolerat förråd med klinkergolv. Edsbyn är en lugn och familjevänlig ort med närhet till naturområden. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär och skola (F-9) samt förskola. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Åre Sjö 14:2 vecka 1, Åre Strand, Åre kommun

Åre Sjö 14:2 vecka 1

Radhus
Åre Strand, Åre kommun
230 000 kr
95 m²
3 rum

Andelsboende över nyårsveckan i parhus med stor altan med direkt utsikt över Åresjön. Endast ett stenkast från Holiday Clubs anläggning och Åre järnvägsstation. Parkeringsplats alldeles utanför huset. Bekvämt boende där lakan, handdukar samt städning ingår för andelsveckan. Byte sker på lördagar. Avgiften betalas årsvis. Bostaden har två sovrum med totalt sju sovplatser plus en bäddsoffa, ett fullt utrustat kök, badrum med tvättmaskin och bastu samt ett vardagsrum med värmande öppen spis. Fullt möblerad och med möjlighet till uthyrning. I området finns restauranger, bowling, äventyrsbad, gym, utomhusgym med hinderbana, spa-anläggning samt sportbar med bland annat shuffleboard och biljard. Från lägenheten är det nära till Åre torg med mataffär och ett aktivt nattliv. Utöver detta finns skidbackar, många fina utflyktsmål och sevärdheter samt välpreparerade spår och leder. Andelen kan anslutas till RCI-point system med möjligheter till resor världen över. För mer information kontakta Holiday Club.

 • Plus
 • Uteplats
Mårdsjö 305, Mårdsjö, Dorotea kommun
 • Lör 27 apr kl 12:00

Mårdsjö 305

Villa
Mårdsjö, Dorotea kommun
550 000 kr
122 + 108 m²
5 rum
9 305 m² tomt

Välkommen till Mårdsjö 305 och detta hus som är byggt i Västerbottensgård stil. Huset är byggt 1947 och bjuder på en hel del charm redan vid farstukvisten. Innanför ytterdörren finner du snedtak och mindre fönster. Husets två plan är fördelat på fem rum, varav fyra sovrum och ett tilltaget kök. Källarplanet erbjuder mycket förvaringsutrymme och ett hobbyrum. Försäljningen avser två samtaxerade fastigheter. Tomten är inbjudande med gräsmatta, rabatt med blomster och vackra syrénbuskar. Här finns även trädgårdsland och pallkragar som ger möjlighet att odla potatis, morötter m.m. Här erbjuds du närhet till naturen i form av både skog och vatten. Här finns ett tilltaget virkesförråd med björk, gran och tall. Njut av Saxvattnets naturreservat och tystnaden och den friska luften i ett fjällnära skogsland. Dorotea och dess utbud av bibliotek, simhall, skola, butiker och restauranger når du på 10 minuter med bil. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Unionsgatan 6, Malmen, Kalmar kommun
 • Imorgon kl 13:00

Unionsgatan 6

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
1 950 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 869 kr/mån
29 771 kr/m²

Välkommen till Unionsgatan 6 och denna trivsamma lägenhet. Lägen är välplanerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för sociala ytor. Behagligt ljusinsläpp från fönstren och från vardagsrummet finns utgång till loftgång/balkong som vätter mot innergården med lugn läge och trivsam utsikt. Här bor du med närheten till skola och närbutik i centrala delarna av Kalmar. Köpcentret Giraffen med dess stora utbud av service nås inom promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Isgränd 7, Isgränd / Valån, Strömsunds kommun

Isgränd 7

Villa
Isgränd / Valån, Strömsunds kommun
450 000 kr
107 m²
4 rum
479 m² tomt

Söker du ett boende i ett lugnt och fridfullt område med naturen inpå knuten så har du hittat rätt! Med sitt avskilda läge i Tåsjödalen och närheten till sjön så blir detta ett boende att drömma sig bort i. Här är naturen fantastiskt vacker och från huset finns en promenadstig ner till sjön och en brygga. I trädgården växer träd och bärbuskar och här finns gott om lekytor för barnen. Generösa sociala ytor både ute och inomhus! Till Hoting är det endast 20 minuters promenad eller 2 minuters bilfärd. Där finns förskola, skola F-9, mataffär och övrig service. Fina skoterleder i Tåsjöberget finns inom behagligt avstånd. Huset erbjuder tre sovrum, två badrum, ett praktiskt kök och ett rymligt vardagsrum. Perfekt för barnfamiljen! Vacker utsikt mot sjön från flera rum. Här finns också bra förvaring i garderober och förråd. Även på tomten finns ett fristående förråd med ett isolerat rum som enkelt skulle kunna användas som ett hemmakontor eller gäststuga. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Blomstervägen 7, Tollarp, Kristianstads kommun

Blomstervägen 7

Lägenhet
Tollarp, Kristianstads kommun
950 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 150 kr/mån
9 091 kr/m²

Välkommen till Blomstervägen 7 och denna välplanerade fyra med två balkonger och två badrum med dusch. En trappa upp i huset återfinns denna ljusa lägenhet med tre sovrum, ett vardagsrum med utgång till den större balkongen med kvällssol. Här finns också kök med plats för matbord och utgång till bostadens andra balkong med morgonsol, två helkaklade badrum där det finns dusch i båda och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det större badrummet. Från bostadens hall nås en klädkammare för förvaring. Belägen i ett lugnt område med nära till naturen. Från lägenheten är det nära skola, förskola, vårdcentral, apotek, mataffär och busshållplats. I området finns ett stort strövområde och baksidan av huset vetter mot naturen. I Tollarp finns ett rikt föreningsliv och gott om fritidsaktiviteter med både sporthall och padelhall. Välkommen på visning!

 • Balkong
Björkenäs 306, Björkenäs, Karlskrona kommun

Björkenäs 306

Tomt
Björkenäs, Karlskrona kommun
425 000 kr
1 752 m² tomt

Här erbjuds en generös tomt på 1752 kvm med havsnära läge. Här kan du bygga ditt drömhus med promenadavstånd till havet. Tomten är plan och utan stora stenar eller träd vilket ger goda förutsättningar för byggandet. Ca 2 minuter bort ligger Björkenäs Camping med badplats och kiosk. Närmsta centrum ligger ca 10 minuter bort med bil och finns i Jämjö. Här finns matbutik, café, restauranger mm. Till Karlskrona tar det ca 35 min med bil och till Kalmar ca 1 timme med bil. Välkomna!

Lommebergsvägen 32, Öreryd, Gislaveds kommun

Lommebergsvägen 32

Tomt
Öreryd, Gislaveds kommun
420 000 kr
752 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga nytt på en tomt i Isabergsområdet, ett lugnt och naturskönt område. Tomten är på 752 kvm och ligger på en lugn återvändsgata och med närheten till Isaberg Mountain Resort. Här erbjuds du möjligheten att skapa ditt drömboende med närhet till badsjöar, golfbanor och fantastisk natur.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 53