Mäklare Richard Eggen

Richard Eggen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skidvägen 11, Hindås, Härryda kommun
  • Sön 12 feb kl 12:00

Skidvägen 11

Radhus
Hindås, Härryda kommun

3 980 000 kr

122 m²

5 rum

203 m² tomt

Detta öppna och inbjudande radhus har genomgått en omfattande renovering, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av moderna ytskikt och genomtänkt färgsättning. Låga driftskostnader!   Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora, sociala och nyrenoverade köket med generösa arbetsytor, en trevlig köksö, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Huset erbjuder gott om sovplatser med fyra fina sovrum. Två påkostade och stilrena badrum från 2018 och 2020. Fastigheten har en väcker utemiljö. På entrésidan finns fina stensättningar och en altan som nås från köket. En härlig plats för den trädgårdsintresserade. Från vardagsrummet går man ut på den stora insynsskyddade altanen som gränsar mot skogen. Här finns det gott om plats för hela familjen. Fastigheten är en del av en välskött samfällighet som tillhandahåller gemensamhetsytor såsom garagelänga och lekplats. Dessutom har man tillgång till ett släp med kåpa. Läget i Hindås är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till förskola, skola, bra kommunikationer och vackra grönområden. Dessutom ligger Fagervallen idrottsanläggning inom gångavstånd och en kort promenad bort hittar man även Hindås centrum och fina badplatser. Varmt välkomna!

  • Plus
Hindås stationsväg 81, Hindås, Härryda kommun

Hindås stationsväg 81

Radhus
Hindås, Härryda kommun

4 690 000 kr

122 m²

5 rum

611 m² tomt

Detta välskötta parhus har ett centralt, natur- och sjönära läge på Hindås stationsväg 81. Ett modernt och välplanerat hem om 122 kvadratmeter med fräscha ytskikt.    Det första som möter dig i huset är den funktionella och inbjudande hallen med inbyggda garderober. Vidare finns ett stilrent, funktionellt och socialt kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, en trevlig köksö, vita skåpluckor och utgång till uteplats. Huset har tre sovrum, två badrum och ett socialt och fint vardagsrum med fint ljusinsläpp, täljstenskamin, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, dusch, handfat och golvvärme. Det andra är fräscht och praktiskt med toalett, badkar, handfat och golvvärme. Huset är beläget på en lättskött och barnvänlig hörntomt med många soltimmar och stora gräsytor. Här finns också en carport med kallförråd. Fin stensatt uppfart. Läget i Hindås är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till badsjö, fina skogspartier, elljusspår, bra kommunikationer och närservice. Varmt välkomna!

Brunnsvägen 3, Alafors, Ale kommun

Brunnsvägen 3

Radhus
Alafors, Ale kommun

4 490 000 kr

135 m²

5 rum

450 m² tomt

Ett kedjehus med centralt och naturnära läge på Brunnsvägen 3. Här hittar du ett ljust och yteffektivt hem om nyrenoverade 135 kvadratmeter med öppen spis, sociala ytor och fint ljusinsläpp. Det här huset erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.    Här välkomnas vi av en inbjudande och praktisk hall, och efter det finner vi ett nytt, modernt och stilrent kök med ljusa väggar och parkettgolv. Vidare finns här ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och utgång till altanen. Huset har tre sovrum och ett stilrent och fräscht badrum som är utrustat med toalett, dusch, kommod, handfat, handdukstork och golvvärme. Läget i Alafors är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till förskola, skola, busshållplats, fotbollsplan och elljusspår. Dessutom ligger populära Alebacken inom gångavstånd och en promenad bort hittar man även Hältorpssjön badplats. Varmt välkomna!

  • Plus
Adress saknas, Hindås, Härryda kommun

Adress saknas

Tomt
Hindås, Härryda kommun

835 000 kr

1 495 m² tomt

I utkanten av Hindås hittar ni denna lantliga tomt med högt fint läge. Här kan man kan skapa sig en härlig utsikt. Fåtal grannar och fin natur inpå knuten. Här finns det gott om stigar och promenadvägar. En vacker plats för naturälskaren. Fastigheten säljs med förbehåll att köparen erhåller positivt förhandsbesked för byggnation av privatbostad.

Forsa 2:23, Bollebygd, Bollebygds kommun

Forsa 2:23

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun

1 500 000 kr

6 300 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin tomt om 6300 kvm med ett vackert lantligt läge. Här får man fin utsikt över dalen mot väster. Troligen går det att stycka flera tomter på marken. Fastighetsbeteckning Bollebygd Forsa 2:23. Området runt tomten har vacker natur och det finns gott om stigar och fina grusvägar. En promenad bort kommer man till fina Stockasjön och Bollebygd centrum ligger 3 km från fastigheten. Perfekt för den som vill bo nära naturen, men fortfarande ha kort avstånd till allmänservice.

Visar alla 5