Mäklare Richard Eggen

Richard Eggen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alebackevägen 8, Hindås, Härryda kommun
  • Tis 25 jun kl 18:00
Alebackevägen 8, Hindås, Härryda kommun, bild 2
Alebackevägen 8, Hindås, Härryda kommun, bild 3

Alebackevägen 8

Villa
Hindås, Härryda kommun
5 490 000 kr
65 + 65 m²
5 rum
3 452 m² tomt

Välkommen till denna fina och välskötta villa med ett vackert lantligt läge på Alebackevägen i Hindås. En villa som har det lilla extra för livsnjutaren . Pool med tillhörande skjutbart pooltak. Fint däck runt poolen och ett påkostad poolhus. Poolhuset har klinker golv, stora glaspartier och ett modernt badrum med bastu. Vattenburen golvvärme i hela poolhuset. Bostadshuset är välskött med ett modernt kök från ca 2018, 2 fräscha badrum från ca 2018 och ett trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till den stora altanen från ca 2018. Här finns det gott om plats för både loungedel och matbord. På altanen har man även ett spabad. Det stora dubbelgaraget är byggd ihop med bostadshuset och man har ingång till garaget från huset. På Alebackevägen bor man med naturen inpå knuten, och man har Mölndalsån rinnande nedanför fastigheten. Här finns det gott om stigar och fina promenadvägar. Några hundrameter till busshållplats och Hindås centrum ca 2 km bort.

  • Premium
Nedflovägen 9, Hindås, Bollebygds kommun

Nedflovägen 9

Gård/Skog
Hindås, Bollebygds kommun
8 500 000 kr
147 + 70 m²
7 rum
8,5 ha tomt

Vid populära och vackre Västra Nedsjön ligger denna fina hästgård om ca 8,5 ha. Här bor du och dina djur i vackra omgivningar. Tomten har egen strandlinje och vid kanalen mellan Östra och Västra Nedsjön har du en brygga för bad och båt. Här finns det fina betesängar och det är förberett för paddock. Stallet har 5 boxar och ett isolerad rum som kan användas som sadelkammare. I övrigt har ekonomibyggnaden en stor maskinhall med bra rejäl takhöjd och ett tillhörande garage. Huvudbyggnaden är ett vackert sekelskifteshus från ca 1900. Här har du en tilltalande planlösning med platsbyggd lantkök från 2020, ljust vardagsrum med utgång till altan, 2 fräscha badrum och 3 sovrum. Källaren är inredd med kök, badrum, vardagsrum och 2 sovrum. Här har du egen ingång och lägenheten fungerar utmärkt för generationsboende eller uthyrning. Det har tidigare varit en invändig trappa till källaren om man önskar att öppna upp igen. Varmt välkomna till denna natursköna och fina hästgård.

Hindåsvägen 171, Hindås, Bollebygds kommun

Hindåsvägen 171

Villa
Hindås, Bollebygds kommun
5 200 000 kr
146 m²
5 rum
935 m² tomt

På Hindåsvägen 171 hittar du ett nybyggt, luftigt och optimalt planerat enplanshus med generös takhöjd, bra planlösning, fint ljusinsläpp och sjöutsikt. Vattenburen golvvärme i hela huset. Här är det bara att flytta in! Nybyggnation har dessutom hela 15 år utan fastighetsskatt. Här kommer du in i en stor, inbjudande och lättmöblerad hall med gott om plats för garderober. Vidare finns ett stort, socialt och funktionellt kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, socialt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, generös takhöjd och fin utsikt. Det ena badrummet är stilrent och påkostat med toalett, dusch, handfat och handdukstork. Det andra är en suite med master bedroom och innehåller toalett, handfat, dusch och handukstork. Huset har en klädkammare samt en praktisk och väldisponerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, bra förvaring och arbetsbänk. Fastigheten är ansluten till fiber. Här ingår en tomt om 935 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och fina altan, som nås via köket och allrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här har ni vacker utsikt över sjön. Här bor du med vackra och populära Östra Nedsjön ett stenkast från huset och Hindås centrum fem minuter bort. I området finns även fina skogspartier och många natursköna utflyktsmål både på sjö och land.

Forsa 2:23, Bollebygd, Bollebygds kommun

Forsa 2:23

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
1 500 000 kr
6 300 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin tomt om 6300 kvm med ett vackert lantligt läge. Här får man fin utsikt över dalen mot väster. Troligen går det att stycka flera tomter på marken. Fastighetsbeteckning Bollebygd Forsa 2:23. Området runt tomten har vacker natur och det finns gott om stigar och fina grusvägar. En promenad bort kommer man till fina Stockasjön och Bollebygd centrum ligger 3 km från fastigheten. Perfekt för den som vill bo nära naturen, men fortfarande ha kort avstånd till allmänservice.

Visar alla 4