Mäklare Adam Smith

Adam Smith

Om mig

Jag förmedlar både villor och bostadsrätter uppförda innan 1970 med hjälp av Historiska Hems vackra mäklartjänst för gamla hus! Registrerad fastighetsmäklare sedan sju år tillbaka och arbetar i hela stan samt på landet, med en tonvikt på Enskede och lantligt belägna fastigheter. Kontakta mig för ett kostnadsfritt hembesök med fri offert och värdering. Verkligheten överträffar dikten!

Mäklarens försäljningar
Nynäsvägen 327, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Nynäsvägen 327

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Historiska Hem

2 490 000 kr

43 m²

1 rum

1 279 kr/mån

57 907 kr/m²

Denna mysiga och fina lägenhet ligger i ett litet och välbevarat 1920-talshus och med alla fönster mot en lugn gård. Detta ger ett rofyllt och tyst boende med grön utsikt, omgivet av en välbevarad atmosfär. Här bor du med en fin kombination av gammalt och nytt. Bevarade originaldetaljer som brädgolv, serveringsskåp, spegeldörrar och klassicistiska spröjsade fönster bildar en genuin bas, och därtill är lägenheten omsorgsfullt omhändertagen med kvalitet i fokus. Köket är nyligen renoverat och gästvänligt stort, med plats för att duka till många. Allrummet intill är ett ljust, luftigt och lättmöblerat hörnrum med fönster i två riktningar. Även hallen är rymlig och har goda förvaringsmöjligheter. Huset står inför ett stambyte, vilket ger näste ägare ett helt nytt badrum där föreningen tar kostnaden för standardutförande. Föreningen har en lummig innergård med uteplats, grill och sittmöbler. Gamla Enskedes småstadsmysiga kärna med restauranger, fik och små butiker nås alldeles runt hörnet, precis som tunnelbanan.

  • Plus
Norrtäljevägen 620, Svanberga, Norrtälje kommun
  • Sön 5 feb

Norrtäljevägen 620

Villa
Svanberga, Norrtälje kommun
Historiska Hem

9 850 000 kr

348 m²

11 rum

6 342 m² tomt

Den anrika gästgivargården i Svanberga har traditioner sedan 1600-talet, med ett historiskt avtryck hemmahörande i Sveriges stormaktstid. Idag är den ståtliga fastigheten en privatbostad, med både ett centralt och naturskönt läge med utsikt över sjön Erken. Här varvas ålderdomliga byggnadsdetaljer med moderna bekvämligheter över betydande ytor, med möjlighet till mycket goda uthyrningsintäkter. Huvudbyggnaden, tillsammans med den tillbyggda f.d. restaurangdelen, ger en boarea om totalt 348 kvadratmeter, fördelat över 11 rum och kök samt mängdvis med praktiska utrymmen. Den stora och vackra trädgårdstomten inrymmer två gästhus om totalt 94 kvadrat, jordkällare, förråd, stora ytor för parkering samt en stor altan i sydvästligt läge. Nuvarande ägare har lagt en omsorgsfull hand på renovering och underhåll och nu har tiden kommit att finna en ny ägare. Här är historien, kulturen, livskvaliteten samt potentialen av tilltagna mått. Läget i tätorten Svanberga erbjuder närhet till både grundskola, naturupplevelser och behagliga kommunikationer till Norrtälje samt vidare till Stockholm. Under ett hundratal år har människor stannat till här för att vila upp sig under långa resor, men nu har tiden kommit då ni kan stanna här så länge ni vill.

  • Plus

Visar alla 2