Historiska Hem

Historiska Hem

Mäklare

Paternostervägen 24G, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 13:00

Paternostervägen 24G

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 295 000 kr

50 m²

2 rum

3 015 kr/mån

65 900 kr/m²

På en mysig gata i Hammarbyhöjden hittas denna fina tvårummare med egen ingång och uteplats i söderläge. Radhuskänslan bidrar till en trygg och familjär miljö, och det naturnära läget stillar pulsen efter en dag i stan. På sommaren kan man låta dörren stå öppen och därmed göra uteplatsen till en förlängning av lägenheten, som ett extra vardagsrum. Här kan man odla och plantera efter behag, och blommor, vinbär, kryddor och rabarber har genom åren gett skörd i rabatterna. Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare stora fönster mot södersolen. Likaså bidrar planlösningen till en inbjudande och luftig atmosfär med kombinerat kök och vardagsrum, privat sovrum och stort badrum med badkar. Kvarteren leder ner mot centrum, matbutik, bageri och tunnelbanan. Området angränsar också till Hammarbybacken för motion och friluftsliv, och det finns också ypperliga cykelvägar via Gullmarsplan in till Södermalm.

 • Plus
 • Uteplats
Pyrolavägen 18, Lidingö-Skärsätra, Lidingö kommun

Pyrolavägen 18

Lägenhet
Lidingö-Skärsätra, Lidingö kommun
Historiska Hem

3 750 000 kr

62 m²

2 rum

3 970 kr/mån

60 484 kr/m²

Välkommen upp i Skärsätra vattentorn, till våning fyra och till en ljus och luftig lägenhet med milsvida vyer över land och hav. Vattentornet är en vacker, nationalromantisk byggnad från 1912, som försåg Lidingöborna med vatten fram till 1959. Idag är det tegelklädda tornet ombyggt till unika bostäder och en av dessa är denna lägenhet som upptar hela den fjärde våningen. Tornet ligger på en av de högsta platserna på Lidingö och utsikten är fantastisk. Med fönster i alla väderstreck ges vyer över hav, sjö och land, som blir som tavlor som växlar med väder och årstider. Byggnaden bevarar mycket av sin ursprungliga karaktär, med tjocka ytterväggar och oktagonform, som gör att inget rum har helt raka vinklar. Lägenheten har öppna sociala ytor i kök och vardagsrum och ett mer avskilt sovrum intill. Runt vattentornet finns en lummig trädgård med uteplatser och odlingsmöjligheter. Till lägenheten hör också en parkering som disponeras utan avgift.

 • Uteplats
Tomtebogatan 46, VASASTAN, Stockholms kommun

Tomtebogatan 46

Lägenhet
VASASTAN, Stockholms kommun
Historiska Hem

17 500 000 kr

152 m²

4 rum

9 866 kr/mån

115 132 kr/m²

Magnifik utsikt, takterrass samt inglasad balkong med platsbyggd bar - denna fantastiska vindsvåning i Birkastan ger dig storslagna panoramavyer över staden, från sjätte våningen i huset. Här lever man i ljusa och vackra rum med en slående takhöjd, synliga takbjälkar, snedtak, takfönster, fönsterkupor, murstockar och platsbyggda förvaringslösningar. Lägenheten har mycket generösa och representativa sällskapsytor, ett nyrenoverat kök, vardagsrum med öppen spis, tre sovrum, stort badrum, bastu, gästtoalett och tvättmaskin/torktumlare. En trappa upp nås den egna takterrassen som har ett privat och ostört läge och konstant sol när vädergudarna så ger. Mitt i bästa Birkastan bor du på denna adress i änden av en lugn återvändsgata, alldeles runt hörnet från Rörstrandsgatans trevliga restaurangstråk.

 • Balkong
 • Hiss
Atlasgatan 3, VASASTAN, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 12:30

Atlasgatan 3

Lägenhet
VASASTAN, Stockholms kommun
Historiska Hem

2 195 000 kr

21 m²

1 rum

958 kr/mån

104 524 kr/m²

I ett vackert vaniljgult 1920-talshus i Atlasområdet väntar en charmig liten pärla. Ett rum och kök som är ett perfekt hem för den som vill bo ytsmart mitt i stan, men också komma undan vimlet. Området är lugnt och avskilt och Atlasgatan är enkelriktad och kantad av grönska. Lägenheten är mysig och hemtrevlig, med kök och rum i öppen planlösning, bra förvaringsutrymmen och ett fint badrum med takdusch. Väggarna är nymålade och rummets parkettgolv nyslipat. Området med sin klassicistiska 1920-talsarkitektur, trädplanteringar och förgårdar är en oas undangömd stadsbruset, men har Vasastans rika utbud av restauranger och caféer alldeles runt knuten.

 • Plus
 • Hiss
Bohusgatan 41, Södermalm - Katarina-Sofia, Stockholms kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30

Bohusgatan 41

Lägenhet
Södermalm - Katarina-Sofia, Stockholms kommun
Historiska Hem

5 250 000 kr

76 m²

3 rum

2 794 kr/mån

69 079 kr/m²

Välkommen till Bohusgatan och det snygga välplanerade 1960-talet, och till denna ljusa, luftiga och lugna trea som är bibehållen i stil och mycket funktionell. Planlösningen är genomgående med fönster i två väderstreck, och man har både rymliga sällskapsytor och två bra sovrum. Köket är härligt inrett i retrostil och badrummet har både badkar och tvättmaskin. Lägenheten har en fin bas med ljusa väggar, ekparketter och stora fönster med marmorbräden. Utanför fönstren finns gräsytor och buskar, som begränsar insyn. Läget på entréplanet ger smidig närhet ut till den stora och fina gården där man har en lugn och avskild miljö med odlingsmöjligheter, utemöbler och lekplats. Huset ansluter till flera stora gårdar och lägenheten har ett tyst och ostört läge. Sydöstra Söder är över huvud taget ett lugnt och barnvänligt område nära många parker, förskolor och skolor, samtidigt som man heller inte behöver sakna tillgången till restauranger, butiker, service och kommunikationer.

 • Plus
 • Hiss
Tjurbergsgatan 36, Södermalm - Katarina-Sofia, Stockholms kommun
 • Tor 2 feb kl 17:30

Tjurbergsgatan 36

Lägenhet
Södermalm - Katarina-Sofia, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 650 000 kr

40 m²

2 rum

2 391 kr/mån

91 250 kr/m²

Ett mysigt och välkomnande hem på en lugn men central adress på Söder. Välkommen till Tjurbergsgatan 36 och denna trivsamma och gästvänliga tvåa. Lägenheten har en rymlig kärna med ett ljust och fint kök i öppen planlösning med ett generöst vardagsrum, som har gott om plats för både matbord och soffgrupp. Sovrummet, som ligger i fil med vardagsrummet, är ett avkopplande och mysigt rum som inte tar onödiga kvadrat av bostadsytan. Dessutom finns ett fint badrum med dusch samt bra förvaring i två inbyggda klädkammare. Detta är ett hem dit det är enkelt att bjuda hem vänner och leva ett socialt liv, samtidigt som det är trevligt att bo med stadens puls precis runt hörnet. Lägenheten ligger i en anrik och välskött förening och till huset hör en trivsam innergård med utemöbler och grillplats.

 • Plus
Nynäsvägen 327, Gamla Enskede, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Nynäsvägen 327

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Historiska Hem

2 490 000 kr

43 m²

1 rum

1 279 kr/mån

57 907 kr/m²

Denna mysiga och fina lägenhet ligger i ett litet och välbevarat 1920-talshus och med alla fönster mot en lugn gård. Detta ger ett rofyllt och tyst boende med grön utsikt, omgivet av en välbevarad atmosfär. Här bor du med en fin kombination av gammalt och nytt. Bevarade originaldetaljer som brädgolv, serveringsskåp, spegeldörrar och klassicistiska spröjsade fönster bildar en genuin bas, och därtill är lägenheten omsorgsfullt omhändertagen med kvalitet i fokus. Köket är nyligen renoverat och gästvänligt stort, med plats för att duka till många. Allrummet intill är ett ljust, luftigt och lättmöblerat hörnrum med fönster i två riktningar. Även hallen är rymlig och har goda förvaringsmöjligheter. Huset står inför ett stambyte, vilket ger näste ägare ett helt nytt badrum där föreningen tar kostnaden för standardutförande. Föreningen har en lummig innergård med uteplats, grill och sittmöbler. Gamla Enskedes småstadsmysiga kärna med restauranger, fik och små butiker nås alldeles runt hörnet, precis som tunnelbanan.

 • Plus
Fältmarskalksvägen 24A, BROMMA, Stockholms kommun

Fältmarskalksvägen 24A

Lägenhet
BROMMA, Stockholms kommun
Historiska Hem

2 760 000 kr

43 m²

2 rum

3 429 kr/mån

64 186 kr/m²

I en lantlig miljö strax utanför citypulsen väntar ett rödfärgat tvåvåningshus från 1914, idag uppdelat i mysiga lägenheter med stark villakänsla tack vare läget mitt i Ulvsunda trädgårdsstads lummiga villakvarter. I husets sydöstra del ligger den här fina tvårummaren med högt i tak, vackra golv och fönster med fint ljusinsläpp från morgon till kväll. Man sveps snabbt in i det lugna tempot som genomsyrar gatorna, en liten get away nära stan. På farstutrappan kan du dricka din första kopp kaffe om morgonen och blicka ut över de prunkande rabatterna. Här bor du insynsskyddat, endast fem minuter från Stora mossens t-bana som tar dig till city på en kvart.

 • Plus
Lundagatan 48A, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:15
Lundagatan 48A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lundagatan 48A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lundagatan 48A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 495 000 kr

47 m²

2 rum

2 374 kr/mån

95 638 kr/m²

På övre Lundagatan ligger denna särskilda tvårummare med fönster i fil och balkong i söderläge med utsikt över innergården. Ljuset strålar in genom spröjsat glas, och skapar fina solkatter på trägolvet. Här ligger kök och vardagsrum (renoverat 2020) i linje med varandra och välkomnar gäster och sociala stunder. Sovrummet (renoverat 2020) ligger privat längst in i lägenheten, med tillhörande walk-in-closet, badrum och bäst av allt: balkongen. Dynamiken mellan närhet och avskildhet, livet och lugnet, är vad som kännetecknar kvarteret. Här kan du lätt ta riktning nedåt backen och hamna mitt i Södermalms bubblande atmosfär. På Hornsgatan ligger butiker och krogar tätt längs med trottoarerna. Kaffe gör sig bäst på Bysis uteservering, brödet och bullarna hittas på Svedjan Bageri, och böckerna införskaffas med fördel på Papercut. Efter en mysig dag kan du ta vägen hem förbi Skinnarviksparken och se solnedgången sakta gå ner över staden

 • Premium
 • Balkong
Måbärsstigen 28, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
 • Idag kl 19:15

Måbärsstigen 28

Radhus
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Historiska Hem

5 950 000 kr

121,5 m²

5 rum

5 579 kr/mån

48 971 kr/m²

Vid slutet av en återvändsgata hittas detta klassiska radhus, som en del av de så kallade ”Radiohusen” i Hässelby. Husets fantastiska disposition gör att hemmet upplevs inbjudande och sammansvetsat. En arkitektonisk dröm som genom en varsam renoveringsprocess återfått sin forna glans och idag stoltserar som ett modernt, vackert familjehem. Tack vare ljusinsläpp och fria siktlinjer skapas sociala rum i kontakt med varandra. Här väntar tre sovrum, ett påkostat kök, ett vardagsrum med en bevarad eldstad, och en generös matsal med så mycket som fyra meter i takhöjd som binder ihop våningsplanen. Trädgården ligger privat på baksidan, i bästa söderläge för både gäster och växter som trivs! Huset ligger intill ett lugnt parkområde med grönska, lekplats och fotbollsmål där barnen kan springa fritt och föräldrar hålla koll från sina köksfönster. Här firas ofta midsommar och valborg av många boende tillsammans. Kvarteret är högt beläget med viss sjöutsikt, samt med tunnelbana, badplatser och båtklubb på promenadavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Kronobergsgatan 23A, 2 tr. ö.g., Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:30

Kronobergsgatan 23A, 2 tr. ö.g.

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 495 000 kr

37 m²

2 rum

1 240 kr/mån

94 459 kr/m²

Kronobergsparken ligger strax runt knuten från Fridhemsplans urbana kärna. Här är atmosfären vilsam och stressfri. Precis vid parkens sluttning stoltserar en vacker port som i sin tur leder dig in genom trapphuset och vidare ut på innergården. Omgiven av skyddande huskroppar filtreras stadsbruset undan. På våning två i det vackra gårdshuset byggt år 1884 ligger denna genomgående minitvåa, med eftermiddagssolen som värmer på den stora balkongen. Lägenheten upplevs mysig och intim med sitt lite hemliga tillhåll, samtidigt som dess ljus och rymd och fantastiska takhöjd ger den en social karaktär, passande för stora sällskap och middagsbjudningar. Ett brett utbud av mataffärer, samt trevliga caféer och restauranger ligger inom räckhåll, tillsammans med goda kommunikationer i form av tunnelbana och linjebussar såsom blå buss 1 och blå buss 4. Som boende på Kungsholmen har du också fina promenadvägar till stadens resterande delar Södermalm, City och Vasastan, tack vare broar som länkar samman över Stockholms vatten.

 • Plus
 • Balkong
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Maria Prästgårdsgata 1D

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Historiska Hem

7 950 000 kr

86 m²

3 rum

3 919 kr/mån

92 442 kr/m²

Ett vackert och trivsamt hem med ett fantastiskt läge! Kvarnberget och Maria Prästgårdsgata är som en oas mitt på Söder. Huset med nummer 1 är en spännande byggnad med många olika vinklar, vilket också avspeglar sig i denna charmiga lägenhet. Här finns inte ett enda rum med bara räta vinklar! Planlösningen bygger på en L-form, har fönster i tre väderstreck och balkong i söderläge med utsikt över konstnärsateljéerna intill. Dessutom är detta en mycket välplanerad bostad med stora sällskapsytor i både kök och vardagsrum och två mysiga sovrum intill. Badrummet är rymligt och nyligen stambytt, en inre hall är ett extrarum för exempelvis ett kontor och det finns gott om förvaring. Lägenheten är genomgående renoverad under de senaste åren. Föreningen har god ekonomi och man kan som boende njuta av en fin och väl omhändertagen gårdsmiljö. Läget på höjden bland kulturhus och kullerstensbelagda små gator är idylliskt och lugnt, här märker man inte av någon biltrafik. Samtidigt har du promenadavstånd till mycket i stan och Mariatorgets och Swedenborgsgatans restaurangutbud endast någon minut hemifrån.

 • Premium
 • Balkong
Hägerstensvägen 117B, Aspudden, Stockholms kommun

Hägerstensvägen 117B

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 650 000 kr

46 m²

2 rum

3 181 kr/mån

79 348 kr/m²

Med centralt läge i trevliga Aspudden välkomnar vi till denna omsorgsfullt renoverade och ljusa lägenhet med balkong i bästa söderläge, som vetter rakt ut mot den lummiga innergården. En tyst och stilla atmosfär skapas tack vare direktkontakten med grönskan och fönster i två väderstreck. Här har renovering och planering skett med stilsäker hand och med mycket känsla för husets historiska tidsanda. Resultatet är ett harmoniskt hem med ett vackert funkiskök och charmiga detaljer. Takhöjden, trägolven och originaldetaljer är inslag som gör att du genast känner dig som hemma! Den lugna atmosfären förstärks tack vare fina utblickar i två riktningar. I det ljusa köket möts du av sekelskifteshusen som kantar gatan utanför och i vardagsrummet utgör stora hängbjörkar en lummig, grön vägg mot gården. Nedanför väntar odlingslådor och en och annan vilostund under körsbärsträden. Här bor du i en stor, stabil och lågt belånad förening. Med läge i centrala Aspudden kan du enkelt möta upp vänner på en fika eller ett glas. Området är fullt av småföretagande, second hand, bageri, caféer, kvarterskrogar och restauranger. Den lilla bokhandeln bidrar till småstadskänslan, och Vinterviken och Örnsbergs klippbad ligger på promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
Svartågatan 74, BAGARMOSSEN, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Svartågatan 74

Lägenhet
BAGARMOSSEN, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 795 000 kr

74 m²

3 rum

4 838 kr/mån

51 284 kr/m²

På Svartågatan i Bagarmossen bor du omgiven av lika delar 1950-talscharm, grönska och luft. Denna fina trea ligger högst upp i ett trevåningshus och har ett fritt och insynsskyddat läge med både balkong och fransk balkong mot park och kvällssol. I lägenheten möts du av en rymlig hall som leder till alla rum. Köket är både trivsamt och välplanerat, med bra plats för matbord, och fina sällskapsytor finns även i vardagsrummet. De två sovrummen är generösa i storlek och det finns både ett badrum med badkar och en toalett med tvättmaskin. Förvaringen är ett mycket stort plus i detta hem, med ett stort antal platsbyggda garderober i sovrum och hall, en rymlig klädkammare samt fyra källarförråd. På sommaren och våren omsluts rummen av grönska och ett underbart ljusspel när solen skiner genom grenarna. 1950-talets kvaliteter kommer också till sin rätt ute på den fina gården, som är en naturlig mötesplats för de boende i föreningen. Här leker man och umgås, och kan fika, grilla, odla eller hälsa på föreningens höns som bor i närheten sommartid.

 • Plus
 • Balkong
Långholmsgatan 9B, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun

Långholmsgatan 9B

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem

6 850 000 kr

73 m²

3 rum

5 250 kr/mån

93 836 kr/m²

På omtyckta och centrala Långholmsgatan hittas en rofylld och varsamt renoverad trerummare med balkong mot innergården, gömd i ett vackert nationalromantiskt hus med småspröjsade fönster och dekorativa burspråk. Här uppe bor du med överblickande vyer över takåsar och Långholmens grönska. Den genomgående planlösningen släpper in solen från motsatta väderstreck, och ljuset expanderar och förstärker rummen. Milda färgval skapar en mjuk och inbjudande interiör, och dansande solkatter värmer skönt mot brädgolven. I burspråket ligger vardagsrummet, och intill hittas det nyrenoverade köket. Mot innergården ligger i sin tur två vilsamma sovrum och en balkong med morgonsol. Kvarteren har en lokal och familjär kärna. Hornstulls Centrum är omringat av vatten där mysiga caféer och restauranger kantar trottoarerna. Gångbroar tar dig över till de populära badholmarna, och strax bakom huset ligger Högalidskyrkans kuperade grönska.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östgötagatan 40, Södermalm, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Östgötagatan 40

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 895 000 kr

38 m²

1 rum

1 587 kr/mån

102 500 kr/m²

Med läge ett kvarter från Nytorget bor du här med stockholmsromantiska utblickar över gård och gata, i en vacker lägenhet från förra sekelskiftet. Den består av ett rymligt vardagsrum och ett nyrenoverat kök som binds samman av en hall med sovloft, samt ett badrum med tassbadkar och en mysig balkong i väst. Stuckatur och brädgolv i vardagsrummet är bevarade sedan byggåret, och takhöjden ger ett enastående intryck där ljus och rymd blir ett. Den genomgående planlösningen skapar en skön siktlinje som förenar rummen, och bidrar till en sammansvetsad och inbjudande känsla där vänner kan umgås tillsammans. Balkongen förlänger ytterligare, inbäddad i en vilsam och privat atmosfär av skyddande huskroppar som filtrerar undan stadens brus. Här finns också möjlighet att sätta in en kakelugn likt lägenhetens originalutförande! Dessutom erbjuder föreningen en bokningsbar takterrass – den så kallade ”Coctailbalkongen” – för sommardrinkar med minglande sällskap. Östgötagatan ringlar rakt genom SOFO, nedåt vattnet mot Hammarbykanalen. Runt knuten är det matmarknad om helgen, och längs de strosvänliga gatorna ligger mysiga caféer och vinbarer med soldränkta uteserveringar om sommaren. Vitabergsparken erbjuder fina motionsslingor och promenader, och du har likaså nära till service och butiker samt Medborgarplatsens tunnelbana runt hörnet på Götgatan.

 • Balkong
 • Hiss
Heleneborgsgatan 10B, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Heleneborgsgatan 10B

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 295 000 kr

34 m²

1 rum

2 344 kr/mån

96 912 kr/m²

På femte våningen och med en slående utsikt över Riddarfjärden och omgivningarna – välkommen till Heleneborgsgatan 10 B och en etta utöver det vanliga. Det höga läget med stora och spröjsade fönster i två väderstreck, söder och väster, skapar ett boende med mycket ljus och fin volym. Läget är helt insynsskyddat och ostört. Detta är ett kreativt och mysigt hem i ett vackert 1920-talshus, med fina originaldetaljer och en planlösning som ger något av en våningskänsla. Ovanliga vinklar och djupa nischer skapar en charmig atmosfär där man genast trivs och som ger olika möjligheter till att inreda. Köket är välplanerat, gediget och gästvänligt stort, med rymliga ytor där man kan duka till många. Dessutom finns en djup och möblerbar nisch, perfekt för ett skrivbord eller en mysig sittplats. Allrummet intill är hänförande ljust och luftigt med fönster i två riktningar och god plats för soffa och säng i varsin del av rummet. Även hallen är rymlig och möblerbar. Från alla fönster imponerar vyerna och de djupa nischerna bjuder in till att krypa upp och sätta sig, och blicka ut över staden. Att bo på denna adress innebär förutom all charm, allt ljus och de vida vyerna, även ett medlemskap i en välskött förening med god ekonomi och tre terrasser med utsikt över vattnet och staden. Kort sagt, förnuft och känsla i allra bästa kombination!

 • Hiss
Vegagatan 5, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun

Vegagatan 5

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Historiska Hem

7 295 000 kr

70 m²

2 rum

3 327 kr/mån

104 214 kr/m²

Vad gömmer sig egentligen inuti det vackra rosa huset på Vegagatan? Dess näst intill romantiska framtoning utstrålar både elegans och vänlighet, och tillåter drömmar om ljus och rymd att ankra i bröstkorgen. Där uppe skulle jag vilja bo. Salslika rum i fil och morgonsolen som letar sig in genom fönstren och sedan tar vägen bort över hustaket. Eftermiddagssolen som i sin tur reflekteras i glaset mitt emot och skapar varma solkatter som dansar fritt på de bevarade brädgolven. Hemmet präglas av detta New York-sken, det där sekundärljuset som landar mjukt och upplevs komma inifrån. Bostaden är genomgående vitmålad och ramas in av vitbetsade furutiljor. En neutral bas med tillhörande kök och badrum att successivt forma efter behov och önskan. Flytta in, känna in och bjuda på middagar står först på listan! Innergården centreras kring ett stort träd med en platsbyggd bänk, likt en paradislund, och med gemensam bubbelpool mitt i grönskan. Gatan ligger rakt upp från Odenplan - kommunikationernas centrum - med tunnelbana, pendel och bussar, samtidigt har ni här promenadavstånd till allt vad Vasastan har att erbjuda. En tur i Vasaparken och Observatorielunden ingår i vardagsrutinen, liksom ett glas och lite tilltugg på stammiställen såsom restaurang Främmat eller Savant, om helgen. Möjlig trea för den som önskar!

 • Hiss
Hägerstensvägen 118, Aspudden, Stockholms kommun

Hägerstensvägen 118

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem

5 450 000 kr

62 m²

3 rum

3 740 kr/mån

87 903 kr/m²

I hjärtat av Aspudden välkomnar vi in till en riktig drömlägenhet på andra våningen i en pampig jugendfastighet från 1910-talet. Lägenhetens 62 kvadratmeter har en planlösning som är något av ett konststycke i effektivitet. Här finns generösa sällskapsutrymmen i kök, matplats och vardagsrum samt två bra sovrum och ett rymligt och nyrenoverat badrum med dusch och tvättpelare. Fina detaljer som platsbyggda garderober och en imponerande bokhylla bidrar till det praktiska och tillför charm och karaktär. Alltsammans ramas in av ljusa brädgolv, enhetligt vitmålade väggar, en generös takhöjd och stora och spröjsade fönster. Lägenheten har fönster i fyra väderstreck, vilket inte är helt vanligt, och de vetter mot gård och grönska. På den lummiga gården som omger huset kommer garanterat många timmar att spenderas, här finns grill och flera grupper med sittmöbler. Föreningen är välskött och gemenskapen god. Aspuddens centrum är mysigt och levande, med flera restauranger, service, butiker, bibliotek, bio m m inom fem minuter hemifrån.

 • Plus
 • Hiss
Gröndalsvägen 80B, Gröndal, Stockholms kommun
Gröndalsvägen 80B, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Gröndalsvägen 80B, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Gröndalsvägen 80B

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
Historiska Hem

3 895 000 kr

43 m²

1 rum

2 840 kr/mån

90 581 kr/m²

Ingen bostad är den andra lik i detta hus som ligger i en före detta kyrkobyggnad i Gröndal. Denna mysiga lägenhet ligger på andra våningen i huset och är en ljus och charmig bostad under takåsarna, med fönster, balkong och fransk balkong vända mot söder och väster. När du kommer in genom ytterdörren öppnar sig ett stort och härligt kök med balkongen i anslutning. Innanför köket ligger vardagsrummet, ett luftigt och trivsamt rum med ett stort fönster och fransk balkong. Lägenheten har också en mysig sovalkov och ett fint badrum med dusch och tvättmaskin. Detta är ett fantastiskt boende i en av Gröndals äldsta byggnader, uppförd 1906. Huset och dess omkringliggande gård ger villakänsla och man bor med närhet till strandpromenader, bad, grönområden och trädgårdar. I Gröndal och Liljeholmen finns dessutom ett trevligt utbud av matställen och butiker av olika slag och vill du in till stan kan du hoppa på pendelbåten i Ekensberg. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Venngarn 639C, Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 639C

Lägenhet
Sigtuna - Venngarn, Sigtuna kommun
Historiska Hem

3 950 000 kr

97 m²

5 rum

7 375 kr/mån

40 722 kr/m²

Venngarns anor sträcker sig tillbaka ända till 1100-talet. I en vacker gulputsad paviljong i den anrika slottsmiljön hittar vi denna vackra lägenhet om fyra rum och kök plus egen uteplats. Byggnaden ligger uppe på en liten höjd i en fantastisk park och har sjöutsikt och vida vyer över åkrar och den intilliggande golfbanan från bostaden. Lägenheten är ljus och stilren, vilket framhäver detaljer som spröjsade fönster, djupa nischer och speglade dörrar. Här bor du med rymliga sällskapsutrymmen, ett nyrenoverat kök, tre bra sovrum, två badrum och goda förvaringsutrymmen. Utanför den egna entrén ligger en stor uteplats i sydvästläge, som även har direktaccess till föreningens gemensamma pool och pooldäck. På denna plats lever du ett lugnt och bekvämt lantligt liv i ett bysamhälle som sjuder av kreativitet. Mycket bra pendlingsavstånd till Arlanda, Uppsala och Stockholm (SJ-tåg tar 18 minuter till Stockholm). I Sigtuna finns bra skolor, bland annat Sigtuna Humanistiska Läroverk.

 • Plus
 • Uteplats
Roslagsgatan 54, 4 tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun

Roslagsgatan 54, 4 tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Historiska Hem

10 950 000 kr

92 m²

3 rum

4 814 kr/mån

119 022 kr/m²

Våningskänsla, balkong, fransk balkong, öppen spis, fiskbensparketter, stuckaturer och 3,15 meter i takhöjd – välkommen till Roslagsgatan 54 och denna sekelskiftesdröm på fjärde våningen. Renoverad i en klassisk och tidlös stil och med kvalitativa materialval är det här bara att flytta in och njuta av en perfekt kombination av bevarade originaldetaljer och praktisk funktion. Pardörrar välkomnar från trapphuset in till en rymlig hall med goda förvaringsutrymmen. Till vänster om hallen finns köket, som är trivsamt och välplanerat med platsbyggd inredning. I vardagsrummet står den öppna spisen på en central plats och förgyller såväl middagar som helgmornar med sprakande brasor och värme. Bostaden har två möjliga sovrum, varav master bedroom har en mer avskild placering och ansluter till balkongen. Det andra sovrummet ligger i fil med vardagsrummet och har fransk balkong. Därtill har lägenheten ett snyggt badrum med dusch och goda förvaringsutrymmen i flera inbyggda originalgarderober. Tack vare ett högt läge i huset, stora fönsterpartier, generös takhöjd och genomgående planlösning får lägenheten mycket rymd och den känns alltid ljus och luftig. Utanför fönstren syns himmel och takåsar. På denna adress bor du med närhet till både staden och naturen. Kvarteren har ett rikt restaurangutbud, bra matbutiker och omges av flera stora grönområden som Hagaparken, Brunnsviken, Stora skuggan och Lill-Jansskogen.

 • Balkong
 • Hiss
Lundagatan 44 D, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun
Lundagatan 44 D, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Lundagatan 44 D, 3 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Lundagatan 44 D, 3 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem

7 475 000 kr

72 m²

2 rum

3 446 kr/mån

103 819 kr/m²

Fantastisk utsikt och en genuin söderlägenhet där man trivs och kan umgås i stora sällskap – välkommen till Lundagatan 44 D i kvarteret Marmorn! En välkomnande entré leder in i bostaden och till en rymlig, tvådelad hall, där den inre delen är möblerbar och för närvarande inredd som bibliotek. Via en bred portal nås vardagsrum och kök, som har en öppen planlösning med stora fönsterpartier och storslagen panoramavy över staden. Den 10 kvadratmeter stora balkongen ger en hänförande utsikt från Långholmen i väster till Riddarholmen i öster. Planlösningen är genomgående och sovrummet vetter mot kvarterets lugna innergård. Intill sovrummet ligger ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den som flyttar hit får det bästa utgångsläget till restaurangtäta kvarter både kring Mariatorget och Hornstull, till Skinnarviksbergets utsiktspunkter och till Tantolundens och Långholmens grönska och bad. Det är också en förmån och trygghet att bo i en stor, välfungerade och välskött förening med många tillgångar för de boende.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mellanbergsvägen 15, Telefonplan / Hägersten, Stockholms kommun

Mellanbergsvägen 15

Lägenhet
Telefonplan / Hägersten, Stockholms kommun
Historiska Hem

2 395 000 kr

44 m²

2 rum

3 466 kr/mån

54 432 kr/m²

Högst upp i huset på Mellanbergsvägen väntar funkisromantik utöver det vanliga! Här är mycket bevarat sedan byggåret, originaldetaljer som präglar bostadens alla rum tillsammans med väl avvägda väggkulörer. Öppningen mellan kök, hall och vardagsrum skapar en runtgående - och samtidigt genomgående - planlösning vilket tillåter ljuset att stråla in från flera riktningar. Morgonsolen kikar fram i takt med kaffekokarens puttrande, och härlig kvällssol färgsätter både vardagsrum och sovrum. Det höga läget möjliggör en mysig utsikt över bakgårdens lummiga träd och grönska. Området sammanbinder med fina cykel- och promenadstråk som enkelt tar dig till Hornstull och vidare, samt goda kommunikationer på gångavstånd. Precis utanför finns en busshållplats där linje 147 tar dig in till Liljeholmen som är en stor knytpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. E4an ligger nära för den som har bil, utan att för den delen bidra med störande ljud. Kvarteret är tyst, inbäddat i grönska. På innergården kan man odla i egen pallkrage och fika i skuggan under grenverken. Du har även en pool 300 meter bort, perfekt om sommaren. På promenadavstånd finns också Telefonplans och Midsommarkransens alla mysiga caféer och restauranger.

Hövdingagatan 31, Aspudden, Stockholms kommun

Hövdingagatan 31

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 150 000 kr

50 m²

2 rum

3 169 kr/mån

83 000 kr/m²

Hövdingagatans omgivningar - lummig grönska och mossbeklädda bergsknallar insprängda mellan huskropparna - bidrar till Aspuddens mysiga karaktär, och på andra våningen har du fin sikt över naturen och träden. Här uppe sällskapar solen från gryning fram till kvällen, ljuset når långt in i lägenheten och möts från två riktningar. De fina fönstren vetter åt både norr och söder, mot gården och mot gatan. En genomgående, social planlösning som fullbordas med egen balkong i sovrummet. Läget nära vatten och badklippor liksom det lilla centrumet med bokhandel och butiker inger känslan av småstad i storstaden, samtidigt som tunnelbanan endast ligger några minuter bort och tar dig in till Södermalm på ca 10 minuter.

 • Balkong
Allhelgonagatan 10, Södermalm, Stockholms kommun

Allhelgonagatan 10

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 400 000 kr

58 m²

2 rum

3 446 kr/mån

75 862 kr/m²

Strax ovanför Skanstulls puls ligger Helgalunden. En grönskande och privat oas mitt i stadsbilden, med strosvänliga kvarter som slingrar sig runt vackra Allhelgonakyrkan. Här hittas denna fina tvårummare med egen uteplats om ca 10 kvadratmeter. Den skapar fantastiska möjligheter till middagar och kräftskiva om sensommaren, och fungerar som en förlängning av det öppna och sociala köket och vardagsrummet. Lägenheten har generöst med spröjsade fönster som släpper in rikligt med ljus under hela dagen. Bostaden har ett riktigt tillgängligt läge, nära till tunnelbanan, restauranger, caféer och affärer, liksom till vattnet och strandpromenaden längs med Årstaviken bort till Tantolunden. Här har du också tillgång till ypperliga cykelvägar mot city, och för den bilburne finns Söderledstunneln norrut eller över Skanstullsbron söderut. Pendeltåg hittas vid Södra Station på 10-15 min gångavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Heleneborgsgatan 30, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 17:30

Heleneborgsgatan 30

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 250 000 kr

46 m²

2 rum

2 451 kr/mån

92 391 kr/m²

Välkommen genom valvet på Heleneborgsgatan 30, in på den fina gården och upp till fjärde våningen. Här väntar en mysig och välplanerad tvåa med balkong, som med sitt avskilda gårdsläge är en lugn och tyst oas i staden. Lägenheten har en planlösning där alla ytor nyttjas och som på ett smart sätt ger plats för kök, vardagsrum och sovrum, dessutom med bra förvaringsutrymmen samt badrum med dusch. Brädgolv, fiskbensparkett, spegeldörrar, spröjs och lister skapar en genuin känsla, uppdaterad med en modern och sällskapsvänlig planlösning. Balkongen är ett härligt extrarum under årets varmare månader, där vackra, pastellfärgade hus omger den rofyllda gården. Föreningen är välskött med god ekonomi och det finns möjlighet till att hyra parkeringsplats på gården. Utanför porten väntar roliga Hornstullskvarter med det multum av möjligheter som är så speciellt för detta hörn av staden. Barer och bad, nöjesliv och natur, här är det lika enkelt att ta ett kvällsdopp som en kvällsdrink.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Allhelgonagatan 7, 2 tr, Södermalm - Helgalunden, Stockholms kommun

Allhelgonagatan 7, 2 tr

Lägenhet
Södermalm - Helgalunden, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 700 000 kr

58 m²

2 rum

2 325 kr/mån

81 034 kr/m²

I Skanstulls grönskande helgalund ligger denna genomgående tvårummare med fin utsikt bort mot Sofiakyrkan. De omslutna kvarteren gör bostaden tyst och privat, och läget näst högst upp i huset förstärker den lugna atmosfären. Lägenhetens interiör har en bibehållen funkischarm och vackra inslag såsom en nylagd fiskbensparkett av ek i vardagsrum och kök, samt ett sovrum och dressing room med lyxig heltäckningsmatta. Här bor man lika bra ensam som tillsammans, och det centrala läget gör det lätt för vänner att komma förbi på middag. Södermalms mysiga restaurangutbud förlänger kvällen ytterligare om man känner för att ta ett glas på någon mysig vinbar.

 • Hiss
Runers Väg 1, Uttran, Botkyrka kommun

Runers Väg 1

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Historiska Hem

7 595 000 kr

236 m²

10 rum

1 405 m² tomt

Ett rymligt drömhus för familjen, den som söker möjlighet till uthyrningsintäkter eller plats för sin näringsverksamhet – välkommen till mysiga Uttran och denna härliga och sjönära villa på Runers väg. Här bor man med rymliga rum i två plan plus källare, i ett hus som uppfördes 1930 som en lanthandel. Det är idag ett öppet och gästvänligt hem som bjuder in till sällskapsliv, men som också möjliggör en praktisk vardag. Husets entréplan är det sociala planet, där man kan umgås i stora sällskap i ett luftigt vardagsrum som ansluter till ett öppet och nyrenoverat kök. En trappa upp finns fyra rymliga sovrum plus ett allrum. Den som behöver ännu fler sovrum har möjlighet till det på entréplanet. I källarvåningen finns hobbyrum, tvättstuga och många förråd. Samtliga våningar har toalett/badrum. En del av entréplanet innefattar en separat del med egen ingång, vilken ger möjlighet till skapandet av uthyrningslägenhet som kan generera intäkter till boendet. Denna del av huset kan med fördel inredas för att passa bra som generations- eller tonårsboende eller för företagaren. Minnen av husets tid som lanthandel finns kvar på flera ställen i huset, bland annat i form av varuhiss och lastkaj. Huset omges av en stor och lummig trädgård med flera uteplatser, odlingsmöjligheter och mycket grönska. Uttran har ett både naturskönt och lättillgängligt läge. Tre sjöar ligger i omedelbar närhet och man har verkligen badrocksavstånd till sköna dopp. Naturreservat och motionsspår finns lika lättillgängligt som skolor och kommunikationer.

 • Plus
Handelsvägen 4, Julita, Katrineholms kommun

Handelsvägen 4

Villa
Julita, Katrineholms kommun
Historiska Hem

3 250 000 kr

150 m²

5 rum

2 450 m² tomt

Det gamla köpmannahuset i Äsköping, Julita har en lång historia som butik och bostadshus och minnen från fyra sekel. Huset uppfördes i slutet av 1700-talet och har genom åren huserat ett antal olika verksamheter. Idag finns här en bostadsdel bestående av en stor och vacker våning plus en delvis inredd vind. I bottenvåningen, med egen ingång från gaveln, ligger en stor butikslokal med tillhörande biutrymmen på bottenvåningen. Här drivs sedan nio år en väl inarbetad och populär loppis. Till fastigheten hör också ett stort magasin om cirka 600 kvm i två plan. Detta är en fastighet och plats med många möjligheter och ett lättillgängligt läge. Kanske driver du redan en egen verksamhet eller har drömmar och planer på att starta något nytt. Här finns stora utrymmen och en historia att förvalta vidare. Välkommen!

 • Plus
Heleneborgsgatan 11C, Södermalm, Stockholms kommun

Heleneborgsgatan 11C

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem

5 950 000 kr

63 m²

3 rum

3 217 kr/mån

94 444 kr/m²

Visning: Sön 29 jan kl. 11:00–11:30. Omtyckta Heleneborgsgatan ligger strax bakom Hornstulls puls och präglas av en privat elegans. Gömda inneslutna gårdar skyddas av ståtliga huskroppar, och skänker lugn mitt i stadens brus. Här hittas denna familjära lägenhet om tre rum och kök, med en charmig genomgående planlösning och spröjsade fönster som vetter mot två lummiga innergårdar. Ett vackert ljusinsläpp strålar lätt från två riktningar över det bevarade plankgolvet, och känslan av ljus och rymd förstärks tack vare den fina takhöjden om ca 3 meter! Detta är en plats att växa och bo på länge i. Lägenhetens placering ger en näst intill huslig känsla med gården så lättillgänglig. Mysigt och privat med grönskan precis utanför fönstren gör att barnen kan leka fritt på gården medan du själv sköter vardagssysslor och middagen. Området bjussar på parker, bryggor och bad, liksom vackra utsiktsplatser över Söder Mälarstrand. Restauranger och caféer blir här dina egna stammishak, och Hornstulls centrum har all tänkbar service, välsorterade matbutiker och goda kommunikationer med tunnelbana och bussar.

Norrtäljevägen 620, Svanberga, Norrtälje kommun
 • Sön 5 feb

Norrtäljevägen 620

Villa
Svanberga, Norrtälje kommun
Historiska Hem

9 850 000 kr

348 m²

11 rum

6 342 m² tomt

Den anrika gästgivargården i Svanberga har traditioner sedan 1600-talet, med ett historiskt avtryck hemmahörande i Sveriges stormaktstid. Idag är den ståtliga fastigheten en privatbostad, med både ett centralt och naturskönt läge med utsikt över sjön Erken. Här varvas ålderdomliga byggnadsdetaljer med moderna bekvämligheter över betydande ytor, med möjlighet till mycket goda uthyrningsintäkter. Huvudbyggnaden, tillsammans med den tillbyggda f.d. restaurangdelen, ger en boarea om totalt 348 kvadratmeter, fördelat över 11 rum och kök samt mängdvis med praktiska utrymmen. Den stora och vackra trädgårdstomten inrymmer två gästhus om totalt 94 kvadrat, jordkällare, förråd, stora ytor för parkering samt en stor altan i sydvästligt läge. Nuvarande ägare har lagt en omsorgsfull hand på renovering och underhåll och nu har tiden kommit att finna en ny ägare. Här är historien, kulturen, livskvaliteten samt potentialen av tilltagna mått. Läget i tätorten Svanberga erbjuder närhet till både grundskola, naturupplevelser och behagliga kommunikationer till Norrtälje samt vidare till Stockholm. Under ett hundratal år har människor stannat till här för att vila upp sig under långa resor, men nu har tiden kommit då ni kan stanna här så länge ni vill.

 • Plus
Södergården 201A, Dalsland, Åmåls kommun
Södergården 201A, Dalsland, Åmåls kommun, bild 2
Södergården 201A, Dalsland, Åmåls kommun, bild 3

Södergården 201A

Villa
Dalsland, Åmåls kommun
Historiska Hem

2 900 000 kr

275 m²

2 185 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS Södergården är bokstavligt talat den enda i sitt slag, och historien om detta fantastiska hus är fascinerande. Platsen är lilla Tösse i Dalsland, där det vid förra sekelskiftet fanns storslagna planer på att anlägga ett nytt samhälle invid kyrkan. Som första hus uppfördes denna vackra byggnad, som stod färdig 1906, men som också blev den enda på platsen. Ett stadshus men utan stad! Pampigt tronar nu huset omgivet av grönska, ängar och skogar. Huset är varsamt restaurerat med boendeyta i två plan och ypperliga möjligheter för verksamhet och butik på entréplan. Planlösningen gör att hemmet varken känns för stort eller ohanterbart, snarare finns här en sammanhållen och intim känsla med naturliga mötesplatser och sällskapsytor, samt mysiga sovrum för familj och gäster. Kakelugnar, pardörrar och knarriga brädgolv är genomgående tillsammans med den enastående takhöjden och spröjsade fönster. Här finns också härligheter såsom balkong och punschveranda. Lantköket är nyrenoverat, liksom det stora badrummet med tassbadkar. Trädgården är uppvuxen och väldigt fint planerad med flertalet loungemiljöer och en badtunna. Ett hem där hela livet får plats, vars spännande historia aldrig upphör att imponera då den berättas över middagsbordet eller framför brasan.

 • Premium
Nynäsvägen 4, Uttran, Botkyrka kommun

Nynäsvägen 4

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Historiska Hem

11 000 000 kr

374 m²

10 rum

2 430 m² tomt

Ett hus ska vara en dräkt, som är personlig i färg och snitt och som passar perfekt – varken för stor eller för liten. (…) I arkitektur och möblering skall huset samla allt man funnit värdefullt och som blivit en kärt. Det skall vara levande symbol för allt som betytt livstillskott. Men det skall också kunna upptaga allt nytt som kommer till. Orden är Poul Bjerres och stod som idé för det hus som han och hustrun Gunhild lät bygga - Vårstavi vid Malmsjön i Grödinge. Huset uppfördes 1914–1915 och ritades av Poul Bjerre själv. Här levde han fram till sin död 1964. Poul Bjerre (1876–1964) var psykoterapeut och författare och anses vara den som införde psykoanalysen i Sverige. Han hade också en konstnärlig ådra och ägnade sig i huvudsak åt skulptur, exempel på detta kan beskådas runt om i bostaden. Vårstavi var en samlingsplats för tidens konstnärer och intellektuella och rummen i den stora villan kom att fyllas med konst och litteratur. Kontaktar mäklaren för visning på 070-718 63 95

 • Plus
Björka 3, Dalarnas län, Avesta kommun

Björka 3

Gård/Skog
Dalarnas län, Avesta kommun
Historiska Hem

8 950 000 kr

550 m²

13 rum

22 ha tomt

Iögonenfallande och vacker ligger gården Björka på en höjd invid vattnet. Platsen är By kyrkby i södra Dalarna och Björka är en magnifik, herrgårdsliknande villa om 13 rum fördelade på runt 550 kvm. En gård med både utrymme och själ och en plats för möjligheter och drömmar. Fastigheten ligger med utsikt över Bysjön, som är en del av Dalälven, och innefattar också två rymliga gästhus samt ett stort stall, samtliga med uthyrningsmöjlighet, vilket kan generera goda intäkter. Idag har fstigheten intäkter på 216 000 kr/år. Totalarealen är drygt 22 hektar och mestadels betesmark och skog. En allé av stora träd leder upp till bostadshuset och via en välkomnande, öppen veranda görs entré in i en praktfull trapphall. Husets entréplan är dess sällskapsvåning, med stora rum på rad, med burspråk och spröjsade rutor, eldstäder och snickerier. Här finns också ett rymligt kök med intilliggande serveringsrum samt ett badrum och tvättstuga. Skrid trappan upp och du hittar sovrummen, med gott om plats för både familj och gäster, ett badrum samt förråd och oinredd vind. Huset upplevs pampigt och storslaget med också hemtrevligt och mysigt, med en fin plan som utgörs av ett pärlband av rum med tillhörande eldstäder. Här finns ett arv att förvalta vidare och många detaljer att lyfta och förfina. Det stora boningshuset ritades 1901 av arkitekt Victor Fagerström, annars känd för att bland annat ha ritat ett stort antal villor i Djursholm norr om Stockholm samt medverkat vid uppförandet av Nordiska museet och Dramaten. Hästgården Björka har ett naturskönt men också strategiskt och lättpendlat läge till såväl Stockholm som orter som Uppsala, Västerås, Gävle och Falun/Borlänge.

 • Plus

Visar alla 35