Mäklare Gabriel Asadour

Gabriel Asadour

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Tegelbruksvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Tegelbruksvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Tegelbruksvägen 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 394 kr/mån
66 583 kr/m²

På en höjd i Midsommarkransens mysiga äldre del finner vi denna trivsamma gaveltvåa. Lägenheten ligger insynsfritt på våning tre, och utsikten över takåsar och himmel ger en härlig frihetskänsla. Från köket, som är i enhet med vardagsrummet i en halvöppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, kan man ha trevliga sociala middagar i goda vänner lag. Planlösningen bjuder in till umgänge och det finns plats för att duka upp till trevliga middagar med många gäster. Sommartid är balkongen i sydväst en underbar förlängning av vardagsrummet, och här njuter man av solen på eftermiddagen och kvällen. Läget är det bästa tänkbara, och med sin varierande bebyggelse, sina parker, sin egen biograf och sitt trevliga utbud av kaféer, restauranger och småbutiker är Midsommarkransen som en mysig småstad endast en kort cykeltur eller tunnelbaneresa från storstadens puls.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Riksdalervägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Riksdalervägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Riksdalervägen 7, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Riksdalervägen 7

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/8
2 236 kr/mån
62 411 kr/m²

Fantastisk utsikt från sjätte våningen på Åsen! Välkommen till Riksdalervägen 7 och denna fina hörntvåa med balkong. I synfältet från fönster och balkong kan man räkna in en mängd klassiska landmärken, som DN-skrapan, Hötorgsskraporna, Stadshuset, Gröna Lund, Kaknästornet, Högalidskyrkan, Söder torn, Nackamasterna och Globen. Söderut ser man de södra förorterna i stort sett utan störningar. Lägenheten har också en välbevarad funkisatmosfär som bland annat innefattar originalskåp i köket, ett stort antal platsbyggda garderober, fiskbensparkett i vardagsrummet och marmorgolv i hallen. Kök, vardagsrum och sovrum är alla rymliga och lättmöblerade rum och ytorna är mycket välplanerade. De närliggande kvarteren huserar flera trevliga lokala begivenheter, och närheten till det omgivande klustret Telefonplan, Midsommarkransen, Aspudden och Västertorp ger ett ytterligare, brett utbud av restauranger, butiker med mera.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kransbindarvägen 51, Telefonplan, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:30
Kransbindarvägen 51, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 2
Kransbindarvägen 51, Telefonplan, Stockholms kommun, bild 3

Kransbindarvägen 51

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 495 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/3
3 206 kr/mån
71 286 kr/m²

En hemtrevlig känsla, grönska och lugn utanför och ett roligt och levande område att bo i - välkommen till en mysig och trivsam tvåa i Brf Teles kulturminnesmärkta hus i Telefonplan. Här bor man välplanerat och ljust med kvadratmetrarna på rätt ställen. På väldisponerade 35 kvm, som känns som fler, har man ett hem som är lätt att möblera med alla funktioner utan att behöva göra avkall på något. Här finns ett fullutrustat kök, ett mysigt sovrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både matbord och soffa. Därtill ett badrum med dusch samt en hall med bra förvaring i rymliga originalgarderober. Planlösningen är genomgående med stora fönsterpartier i två riktningar. Den omkringliggande gården är lite som en park och den nås smidigt från denna lägenhet. Klustret Telefonplan – Midsommarkransen – Aspudden är ett roligt område att bo i, med ett härligt folkliv, kreativ atmosfär och ett rikt utbud av restauranger och caféer.

  • Premium
Styrbjörnsvägen 24, Aspudden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Styrbjörnsvägen 24, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Styrbjörnsvägen 24, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Styrbjörnsvägen 24

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 241 kr/mån
64 722 kr/m²

I en lågt belånad förening, och i rofyllda kvarter på toppen av det grönskande berget som höjer sig över Vinterviken gömmer sig denna fina tvåa. Takhöjden är luftig och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset hela dagen. Allra ljusast är vardagsrummet med ett fantastiskt fönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här finns även utgången till en balkong som badar i sol. Från köket har man en lika inspirerande som rogivande utsikt mellan lummiga trädtoppar. Titt som tätt ser man harar, rådjur och hackspettar bland träden, eller svalor som störtdyker från sina bon. Läget är det bästa tänkbara och på kort gångavstånd har man Aspuddens mysiga småstadskärna med kaféer, restauranger, barer, butiker, biograf och bibliotek. Ett stenkast bort ligger Vintervikens trädgård, och en fin väg genom naturen leder fram till vattnet och de härliga badplatserna.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 4