Mäklare Hanna Tairi

Hanna Tairi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsundsgatan 15, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Bergsundsgatan 15, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun, bild 2
Bergsundsgatan 15, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun, bild 3

Bergsundsgatan 15

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 995 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/5
2 179 kr/mån
117 500 kr/m²

Högst upp i ett stiligt tjugotalshus finner vi denna smakfulla tvåa med nyrenoverat kök, vackra originaldetaljer och tidsenligt badrum. Lägenheten är lika välplanerad som hemtrevlig och känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Den generösa takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär. Planlösningen passar perfekt för såväl en singel som ett par, och i sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng. Ljuset strömmar in och i vardagsrummet leder pardörrar ut till en rymlig kungsbalkong med många härliga soltimmar. Härifrån är det utsikt mot en park, och mellan grannhusen skymtas Mälarens glittrande vatten. Inom ett stenkast har man Bergsunds strands mysiga strandpromenad, och lite längre bort leder broar över till Reimersholme och Långholmen med natur och trevliga badplatser. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i kvarteret finns sjudande kafé-, bar- och restaurangstråk på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gröndalsvägen 108, null, Stockholms kommun
Gröndalsvägen 108, null, Stockholms kommun, bild 2
Gröndalsvägen 108, null, Stockholms kommun, bild 3

Gröndalsvägen 108

Lägenhet
Stockholms kommun
Historiska Hem
3 350 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 798 kr/mån
57 759 kr/m²

I omtyckta Gröndal, och bara några hundra meter från Mälarens vatten, finner vi denna rymliga tvåa. Ljuset strömmar in genom stora fönster i motsatta väderstreck, och från vår till höst badar den södervända balkongen i sol. Härifrån har man fri utsikt över en fotbollsplan bort mot en skogsklädd höjd, och inga hus skymmer solen. Planlösningen, som tillvaratar kvadratmetrarna på allra bästa sätt, bjuder in till umgänge och i det fräscha köket, med trevlig kontakt med vardagsrummet, kan man duka upp till middagar med många gäster. Köket och sovrummet, med förvaringsmöjligheter utöver det vanliga, vetter mot en lugn innergård. Läget är perfekt och här kan man leva det ljuva livet med badplatser, bryggor och strandpromenad på kort gångavstånd. Runt hörnet har man Thelins konditori liksom kvalitetspizzerian Sandros, och det är även nära till Gröndals mysiga centrum.

  • Premium
  • Balkong
Nygatan 16, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Nygatan 16

Lägenhet
Mariefred, Strängnäs kommun
Historiska Hem
4 995 000 kr
94 m²
3.5 rum
vån 3/3
6 082 kr/mån
53 138 kr/m²

Vindsvåning i flerfamiljsvilla med lummig trädgård. Huset är från förra sekelskiftet och har verkligen en speciell känsla. Från entrén leder en gammal charmig trappa upp till stort vardagsrum som tack vare fönster i motsatta väderstreck badar i sol. Lika ljust som rummet är på dagen lika mysigt är det på kvällen med en brasa sprakande i kaminen. Takkuporna, takfönstren, de spröjsade originalfönstren, de synliga takbjälkarna och de spännande vinklarna ger våningen karaktär, och det är hem som med sina möbleringsalternativ bjuder in till kreativitet. Ett insynsfritt och rofyllt boende med trivsam villakänsla erbjuds, och föreningens gamla uppvuxna trädgård är en grönskande oas med bland annat äppelträd och pioner som blommar vackert på försommaren. Som på landet fast mitt i stan – och med en anrik biograf med klassiska fåtöljer i röd sammet som närmaste granne. Här kan man leva det ljuva livet och på den korta vägen hem från kvällens simtur med Gripsholms slott som fond är det trevligt att slinka in på någon av stadens mysiga restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsundavägen 34, BROMMA, Stockholms kommun
Ulvsundavägen 34, BROMMA, Stockholms kommun, bild 2
Ulvsundavägen 34, BROMMA, Stockholms kommun, bild 3

Ulvsundavägen 34

Lägenhet
BROMMA, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 300 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
7 233 kr/mån
57 609 kr/m²

Som en del av Brommas mysiga villakvarter ligger den gamla brandstationen placerad mitt i grönskan. En trappa upp i port 34 väntar denna charmiga lägenhet om 3,5 rum och kök – trygg, inbjudande och med möjlighet till egen altan, perfekt för en liten familj som önskar både närhet till naturen och till stan! Takhöjden bidrar med rymd där ljuset tillåts stråla rakt in från två riktningar över parkettgolvet. Lägenheten har totalrenoverats men bibehållit originaldetaljer från byggåret. Köket och vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning vilket ger en generös yta där vänner och familj kan umgås tillsammans. Med läge mot gården utgör föreningens rabatter ett blomstrande blickfång utanför fönstren. Undangömd bland trädens grenverk bor ni här i ett gemytligt område med fina promenadvägar och fantastiska kommunikationer, såsom t-bana, bussar, tåg, bil, cykel och flyg! Planritning beställd, kommer denna vecka.

  • Premium

Visar alla 4