Mäklare Hanna Tairi

Hanna Tairi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Skridskovägen 9D

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Historiska Hem
6 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/4
6 742 kr/mån
63 591 kr/m²

Välkommen till ett härligt hem i det före detta läroverket i Västertorp, nu ombyggt till ett bostadshus med ljusa, luftiga och unikt utformade lägenheter med tydligt familjefokus. I denna lägenhet bor du med en öppen planlösning med mycket karaktär och spännande skiftningar både i golv och takhöjd. Stora och många fönster ger ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. De sociala ytorna är generösa och centrala. Köket är hemmets mittpunkt och samlingsplats med rejält utrymme för både matlagning och middagar vid stort bord. Vardagsrummet ligger öppet mot köket men ett par trappsteg ner. Här nås lägenhetens balkong, som är stor och södervänd med många soltimmar. Lägenheten har även tre bra sovrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt badrum med dusch och tvättpelare. Såväl lägenheten som huset, föreningen och omgivningarna ger de bästa förutsättningarna för familjelivet, här är det både trivsamt och välplanerat med god gemenskap för stora som små.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun, bild 2
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun, bild 3

Smedjevägen 2

Lägenhet
BROMMA, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 095 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
3 015 kr/mån
55 132 kr/m²

I en flerfamiljsvilla i nationalromantisk stil finner vi denna lika välplanerade som mysiga hörnlägenhet om ett rum och kök. Lägenheten har framtagna brädgolv och originalsnickerier såsom lister och spegeldörrar ger en vacker inramning. Det tidiga 1900-talet gör sig även påmint genom den luftiga takhöjden. Ljuset strömmar in och utanför fönstren är det rogivande grönska. Ett underbart boende erbjuds och husets gemensamma trädgård är en lummigt inramad oas med utemöbler. Kvarteret har en lantlig känsla och Lillsjön, alldeles runt hörnet, omgärdas av skog och koloniområden. På andra sidan Ulvsundavägen ligger Ulfsunda slott. T-bana finns inom ett stenkast, och härifrån tar man sig snabbt in till stan.

  • Premium
Skridskovägen 9C, Västertorp, Stockholms kommun

Skridskovägen 9C

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Historiska Hem
4 595 000 kr
70 m²
2 rum
4 539 kr/mån
65 643 kr/m²

Denna hemtrevliga lägenhet har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna uteplatsen på en rofylld och barnvänlig innergård. Planlösningen bjuder in till umgänge och i köket kan man duka upp till stora middagar med släkt och vänner. Matplatsen öppnar sig mot vardagsrummet medan själva arbetsdelen, med gott om svängrum för hemmakockarna, ligger lite avskilt. Lägenheten disponeras som en trea och i det mysiga barnrummet, där både vuxna och barn trivs, finns en platsbyggd och mycket fin våningssäng som maximerar ytan. Skicket är väldigt gott och alla ytskikt har renoverats smakfullt och hantverksmässigt. De noga utvalda färgerna, träslagen och materialen följer en enhetlig linje samtidigt som de ger lägenheten en varm och personlig karaktär. Att man bor i en gammal skola gör sig påmint genom den generösa takhöjden och det pampiga trapphuset utanför hallen. Takhöjden skapar en fantastisk rymd och de höga fönstren i djupa nischer ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Frödingsvägen 14, 3tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Frödingsvägen 14, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 995 000 kr
74,2 m²
3 rum
vån 3/3
6 398 kr/mån
80 795 kr/m²

Högst upp i huset har du utsikt rakt ut över träden och den lilla grusvägen som leder ner mot vattnet. Essingefjärden skymtas mellan grenverken och glittrar lockande om sommaren. Denna vackra funkispärla upplevs både mysig och elegant tack vare sin tilltalande komposition, med påkostade material och sitt rikliga ljusinsläpp som strålar in från hörnets två riktningar. Här vill man gärna bjuda in till middagar och konversera inpå småtimmarna. Köket är nyrenoverat i 30-talsstil med klassiska snedställda skåp och tillhörande balkong, och dess separata läge gör att disken kan vänta till imorgon. Barnkammaren ligger dessutom lite avskilt vilket gör att barnen kan sova ostört när gäster stannar efter läggdags. Det stora sovrummet nås via pardörrar i glas, och innan du blåser ut ljusen och kryper till kojs kan du ta ett bad i badrummets fina tassbadkar. Utsikten ger dig direkt kontakt med naturen, och läget erbjuder närhet till Fredhälls badklippor och parker. På Frödingsvägen lever du ostört, i kvarter omringade av grönska och vatten. Samtidigt bor du i en slags mittpunkt, där mysiga delar av staden sammanstrålar. Området binds ihop med både Kungsholmen och Södermalm, liksom Lilla Essingen, via broar som gör det enkelt att ta sig till fots och med cykel. Här har du även tillgång till flertalet bussar vid Västerbroplan, och tunnelbanan vid Kristineberg och Thorildsplan.

  • Balkong

Visar alla 4