Mäklare Henriette Gerson

Henriette Gerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trastvägen 24, null, Danderyds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Trastvägen 24

Villa
Danderyds kommun
Historiska Hem
19 400 000 kr
227 + 29 m²
7 rum
1 549 m² tomt

Högt läge på en stor södervänd hörntomt, sjöutsikt och lugnt belägen vid en återvändsgata. På Trastvägen 24 i Stocksund välkomnar vi till en rymlig, hemtrevlig och ombonad villa med toppenläge i efterfrågade Söderskogen. Villan är dynamiskt byggd i halvplanslösningar och har en välbevarad atmosfär som samtidigt är praktisk och modern på ett tidlöst sätt. Här bor man med generösa umgängesytor på entréplan med stort kök, matsal och vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, fyra-fem sovrum samlade på övre våningsplan, tre badrum, bastu, tvättstuga och förråd. Därtill finns en välutrustad uthyrningsdel/ungdomsdel med egen ingång, trinettekök och badrum. Planlösningen gör boendet mycket flexibelt och anpassningsbart. Middagsgäster kan umgås i en del av huset medan de yngre kan roa sig avskilt i en annan del. Huset täcker också upp för olika faser av livet och passar lika bra för småbarnsfamiljen som då barnen blivit äldre, med möjlighet att skifta mellan rum. Den omgivande tomten är kuperad med flera trädgårdsrum i olika nivåer, inbäddad i lummig grönska under årets lövklädda månader. Tomten öppnar upp sig mot söder med utsikt över inloppet till Edsviken och vy mot Stockholms skyline med Nordiska museet och Norra Tornen i blickfånget. God möjlighet att bygga Atterfallshus med separat entré på avskild del av tomten.

  • Plus
Vultejusvägen 7, Bromma Kyrka, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Vultejusvägen 7, Bromma Kyrka, Stockholms kommun, bild 2
Vultejusvägen 7, Bromma Kyrka, Stockholms kommun, bild 3

Vultejusvägen 7

Villa
Bromma Kyrka, Stockholms kommun
Historiska Hem
14 500 000 kr
122 + 91 m²
6 rum
1 861 m² tomt

Adressen Vultejusvägen 7 ligger lite gömd i grannskapet. En smal grusväg leder in till tomten där den vackra, vita villan tittar fram i en glänta. Villan som firar 90 år är helt nyrenoverad såväl exteriört som interiört, och också ovanligt välbevarad. Fastigheten har genom åren haft bara tre ägare, som alla gått varsamt fram och moderniserat klokt. Nedervåningen är sällskapsvåningen, med kök, matsal, och vardagsrum, medan övervåningen är av mer privat karaktär med tre sovrum och badrum. Ett mindre sovrum finns även på entréplanet (fd jungfrukammaren), vilket gör det totala antalet sovrum till fyra. Huset har även en källarvåning med bland annat tvättstuga, bastu, förråd och garage. Toalett/badrum finns på alla våningsplan. Den stora omgivande tomten är lummig och kuperad och bjuder in till uteliv och odling. Här ligger också en äldre stuga om ett rum och kök, som till exempel kan användas som gäststuga, tonårsboende, företagande eller kanske uthyrning. Fastigheten ligger på en skafttomt, dvs med avstånd till trafikerad väg, vilket gör detta till ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende. Tomten ansluter till Kyrksjölötens naturreservat där man kan vandra en stig rakt ner till bryggbad. Känslan är att bo i ett villaområde, men samtidigt också i skogen, och man har nära gångavstånd till flera förskolor, skolor och fritidsaktiviteter.

  • Premium
Lill-Jans Plan 6, Östermalm & Djurgården, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Lill-Jans Plan 6

Lägenhet
Östermalm & Djurgården, Stockholms kommun
Historiska Hem
6 400 000 kr
61 m²
2 rum
3 830 kr/mån
104 918 kr/m²

SÄNKT ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en omfamnande och inspirerande oas, möjlig 3:a (se alternativ planritning). En hemmaborg att återhämta sig och samla kraft i, som samtidigt är gästvänlig och bjuder in till sociala sammankomster. Denna sekelskifteslägenhet vid Lill-Jans plan har en mysig och ombonad atmosfär och ligger helt vänd in mot en lugn och tyst innergård. En takhöjd om nästan 3,40 meter ger rummen imponerande rymd och våningskänsla som också accentueras av fina äldre T-postsfönster med djupa speglade nischer och marmorfönsterbrädor. Planlösningen är L-formad med kök, vardagsrum och sovrum i vinkel samt en rymlig möblerbar hall och badrum med badkar. Kök och ytskikt är renoverade under de senaste åren. Vid Lill-Jans plan bor man med en perfekt balans mellan stadspuls och natur, mitt emellan Humlegården och Lill-Jansskogen. Här nås Stureplan lika lätt som skogens elljusspår.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3