Mäklare Sandra Vestin

Sandra Vestin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Creutzgatan 2, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 8 okt kl 11:30

Creutzgatan 2

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 695 000 kr
45 m²
2 rum
2 487 kr/mån
82 111 kr/m²

I ett kulturhistoriskt och charmigt kvarter vid Thorildsplan ligger denna fina lägenhet om två rum och kök. De lugna omgivningarna vaggar in en i en trygg och varm känsla som gör det lätt att känna sig som hemma. Väl valda kulörer bidrar till den ombonade atmosfären, samtidigt som takhöjden ger härlig rymd. Djupa fönsternischer och plankgolv är fint bevarade originaldetaljer. Till det hör alla bekvämligheter såsom diskmaskin och egen tvättpelare. Utanför fönstret väntar en stor gräsmatta och en grönskande häck, och den enkelriktade gatan gör området både tyst och intimt där du kan sova med öppet fönster. Det är bara några minuters promenad till Fridhemsplan och innerstadspulsen, med alla affärer och restauranger, samtidigt är du omgiven av natur och vatten. Här hör vackra promenadstråk till vardagen, förslagsvis Kungsholmen runt via Norr Mälarstrand, Stadshuset, Smedsuddbadet, Fredhäll, Hornsberg och Kristineberg. Stora sociala ytor finns tillgängliga i Rålambshovsparken, perfekt för både vuxna och barn. Kommunikationerna är ypperliga med Thorildsplans tunnelbana precis runt hörnet, och det går också snabbt att komma ut på E4an för den med bil.

 • Plus
Mosstenabacken 5, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Tor 5 okt kl 17:30

Mosstenabacken 5

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 420 kr/mån
50 404 kr/m²

Känslan av femtiotal finns verkligen kvar i denna mysiga tvåa, och de många origiladetaljerna ger en charmig inramning. Allra charmigast är det varsamt renoverade köket med sina tickalås och snedställda överskåp. Lägenheten ligger högst upp vid husets ena hörn, och ljuset strömmar in genom stora fönster i två väderstreck. Utanför fönstren och den soliga balkongen är det lummig och insynsskyddade grönska. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och ypperliga förvaringsmöjligheter erbjuds i form av inbyggda garderober och en klädkammare. Den runtgående planlösningen med flera dörröppningar sprider ljuset och bidrar till lägenhetens luftiga atmosfär. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i kvarteret finns Bandhagens centrum med bland annat ICA, konditori, restauranger och tunnelbanestation runt hörnet. Det är även nära till Majrosskogen med fina stiger som ringlar sig fram genom vacker natur.

 • Plus
 • Balkong
Metargatan 13, Södermalm/Blecktornsparken, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:30

Metargatan 13

Lägenhet
Södermalm/Blecktornsparken, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/4
1 777 kr/mån
96 818 kr/m²

Avskilt placerad ovanför Blecktornsparken ligger denna mysiga enrummare omringad av körsbär och äppelblom. Den grönskande utsikten bidrar till en huslig, hemtrevlig känsla en trappa upp, samtidigt som Nytorgets strosvänliga kvarter ligger endast fem minuter bort. Det charmiga originalköket passar utmärkt för vänner som gärna kommer över när det vankas middagar. Här får fina samtal sammanfatta kvällarna som ofta blir senare än man först tänkte - det är något med det mjuka, vänliga ljuset, och hur det faller på bevarade golv och väggar - det får alla att känna sig som hemma! På andra sidan Ringvägen väntar caféer, restauranger och folkliv, och goda kommunikationer finns strax utanför, liksom vid Skanstull. I Blecktornsparkerna finns utegym, bollplaner, pingisbord, parklek, djur och trevliga restaurang Bleck. Samtidigt finns Söders puls nära när man vill ha den, med tunnelbana, bussar, mataffärer, Nytorget, Trädgården med mera, och även närhet till vattnet och motionsrundor runt Årstaviken.

 • Plus
Folkungagatan 61 Accepterat pris, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:30

Folkungagatan 61 Accepterat pris

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
12 000 000 kr
132 m²
5 rum
vån 1/6
5 487 kr/mån
90 909 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 12 000 000 KR I en vacker tegelfastighet som stått på platsen sedan år 1911 ligger denna fantastiska våning om fem rum och kök med balkong mot gård. Sirlig stuckatur höjer blicken, och bevarade plankgolv leder in genom rummen där takhöjd och det rikliga ljusinsläppet från två väderstreck skapar volym. Lägenheten är tack vare sin storlek och rumsdisposition en dröm för familjens vardagsliv på Södermalm, liksom för middagsbjudningar och fest i en historisk atmosfär som får de flesta att inspireras och bjuda upp till dans. Genom en bred öppning nås salen med ett generöst rundat burspråk med munblåsta fönster, som rymmer både matsalsbord och en inbjudande soffgrupp. Det platsbyggda, gedigna köket med marmorbänkar binder samman med en klassisk serveringsgång där sovrum väntar på rad. Här finns också en gäst-wc och ett renoverat badrum med exklusivt badkar, samt balkongen likt en undangömd dröm för en kopp kaffe och lite egentid innan resten av familjen vaknat. Bekvämligheter, service och mysiga bestyr hittas inom kort räckvidd. Nytorgets spatservänliga kvarter ligger med promenadavstånd, och runt hörnet ligger lummiga Katarina Kyrkogård och Cornelisparken med utsikt över Djurgården, hela vägen bort till Gamla Stan. Mosebackes parisiska torg hittas strax ovanför, med bänkar i smidesjärn och kaffevagn om sommaren.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4