Mäklare Konstantin Dallas

Konstantin Dallas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Wollmar yxkullsgatan 52A, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 13:10
Wollmar yxkullsgatan 52A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Wollmar yxkullsgatan 52A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Wollmar yxkullsgatan 52A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
4 200 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
2 171 kr/mån
102 439 kr/m²

Högst upp i huset, granne med himmel och trädtoppar och med balkong mot en grön gård - välkommen till Wollmar Yxkullsgatan 52 A! Här väntar en ljus och välplanerad funkispärla, som är ett sällskapligt och mysigt hem med plats för det sociala livet. Den matlagningsroade kan glädja sig åt ett ordentligt kök med plats för matbord och middagsbjudningar. Intill ligger ett generöst vardagsrum som i sin tur ansluter till lägenhetens hjärta, balkongen i soligt läge. Sovrummet inrymmer en platsbyggd garderob och har plats över för en dubbelsäng. Generösa fönsterpartier lyfter rummen i volym och man får ett fint dagsljusinflöde med härlig morgonsol. Här trivs man och kan njuta av lugn och fågelkvitter, samtidigt som Söders puls och stora utbud av matställen och barer finns både i huset och precis runt knuten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Maria prästgårdsgata 67, Södermalm, Stockholms kommun

Maria prästgårdsgata 67

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
9 250 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3,5/4
5 924 kr/mån
88 942 kr/m²

Som ett radhus, mitt på Söder, vid en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. På Maria Prästgårdsgata 67 finns nu chans att flytta in i en välplanerad fyra i två etage med stor södervänd balkong. Planlösningen fördelar sig som den ofta gör i ett radhus; kök och vardagsrum är placerade på entréplanet och sovrummen, som är tre till antalet, ligger en trappa upp. Toalett och badrum finns på bägge våningsplanen och är stambytta och helrenoverade under 2023. Badrummet har även tvättmaskin. Bra förvaring finns i ett stort antal platsbyggda garderober och skåp. Lägenhetens balkong är stor och ger gott om plats för både utemöbler och odlingar. Den ligger vänd mot söder och tack vare husets läge på en höjd har man fin utsikt över Söders takåsar. Den som flyttar hit kommer till en trygg bostadsrättsförening som också har garage med smidig access genom huset. Lägenheten har ett lugnt och ovanligt tyst läge, men ligger ungefär mitt på Söder, nära flera parker, förskolor och skolor liksom ett stort utbud av matställen, bagerier och butiker.

 • Balkong
 • Hiss
Högalidsgatan 50A, Södermalm, Stockholms kommun

Högalidsgatan 50A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 100 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
2 056 kr/mån
91 071 kr/m²

En mysig 1920-talstvåa invid Högalidsparken – välkommen till Högalidsgatan 50 A! Lägenheten ligger på tredje våningen i huset och planlösningen är genomgående med utsikt både mot Högalidsparken och innergården. En rymlig hall hälsar välkommen in. Kök och vardagsrum i öppen planlösning nås på hallens vänstra sida, och till höger ligger ett rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp. Badrummet, som också ansluter till hallen, är nyligen renoverat med dusch och egen tvättmaskin. Utanför hemmet väntar roliga Hornstullskvarter med det multum av möjligheter som är så speciellt för detta hörn av staden. Barer och bad, nöjesliv och natur, här är det lika enkelt att ta en kvällsdrink som ett kvällsdopp.

Högbergsgatan 62, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Högbergsgatan 62, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Högbergsgatan 62, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Högbergsgatan 62

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/5
2 584 kr/mån
132 500 kr/m²

Bergmans bageri var det första bageriet som yrkesmässigt framställde surdegsknäckebröd i Sverige och när bagarmästaren Arnold Ulrik Bergman tog över lokalerna på Högbergsgatan år 1918 var det nog få som visste hur populärt hans knäckebröd skulle komma att bli. Tjugo år senare var Bergmans Kunglig Hovleverantör och deras prisbelönta knäckebröd världsberömt. En fastighet med en underbar historia, passande att berätta då gäster kommer över på frukost eller fika. Idag är den före detta bageribyggnaden nämligen ombyggd till ett fantastiskt bostadshus där varje lägenhet fått en individuell interiör anpassad med hänsyn efter byggnadens utformning. På tredje våningen ligger just denna lägenhet, speciell med sina två plan och industriella loftkänsla!

 • Premium
 • Hiss
Högbergsgatan 74A, ÖG, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
 • Sön 10 dec kl 12:10

Högbergsgatan 74A, ÖG

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 900 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 416 kr/mån
100 000 kr/m²

Denna välplanerade, rymliga och ljusa sekelskiftes-1,5:a vetter mot en lugn, grönskande innergård några minuter från Mariatorget och Swedenborgsgatans uteserveringar. Den optimalt disponerade bostaden har 3 meter till tak och bevarade originaldetaljer som fungerande kakelugn, serveringsskåp, fönsterspeglar och -nischer liksom vackra dörrar, listverk och brädgolv. Ett generöst kök, med plats för matbord och umgänge, bjuder in till festligheter och härliga middagar. Tre väl tilltagna fönster med breda fönsterbleck och överljus, fria siktlinjer och en elegant glasvägg som skiljer de sociala ytorna från de privata gör detta hem till en fröjd för ögat. Området myllrar av liv med gallerier, butiker och ett flertal av stans bästa restauranger, barer och kaféer. Detta i kombination med närhet till tunnelbana och pendeltåg liksom både parker och vatten gör det till ett av Stockholms mest attraktiva lägen.

 • Plus
Kocksgatan 20, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Kocksgatan 20, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Kocksgatan 20, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Kocksgatan 20

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
11 750 000 kr
104 + 12 m²
4 rum
vån 4/4
4 544 kr/mån
112 981 kr/m²

Accepterat pris. Fri utsikt över Söders takåsar och ett fantastiskt ljusinsläpp! Högst upp i huset på Kocksgatan 20 ligger en ljus och härlig vindsvåning med takterrass i sydvästläge och vyer över tak och himmel. Adressen finns mitt i myllret men bostaden är tyst och avskild. Att man befinner sig mitt i SoFo-kvarteren glömmer man snabbt när man är hemma. Lägenheten ligger i ett hus uppfört 1889–90 och har en charmig blandning av gammalt och nytt, med detaljer som kakelugn, takbjälkar och öppen murstock i kombination med takfönster, takkupor och modern bekvämlighet. Planlösningen är full av spännande vinklar och formad som ett L, där de sociala ytorna ligger för sig och sovrummen för sig. Köket är hemmets hjärta, inbjudande, välutrustat och rymmer stora sällskap på middag. Några trappsteg ner nås vardagsrum, kakelugn och takterrass. Tre fina sovrum ligger placerade på rad längs lägenhetens norrsida. Dessutom finns det två rymliga badrum, det ena med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger i en liten och välskött förening som har en mysig och lummig innergård samt faciliteter som festlokal, snickarverkstad och bastu.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Heleneborgsgatan 6A, Södermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 dec kl 14:10
Heleneborgsgatan 6A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Heleneborgsgatan 6A, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Heleneborgsgatan 6A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 600 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
3 290 kr/mån
94 915 kr/m²

Storslagen arkitektur och ljuvliga ljusinsläpp är några av komponenterna som skapar boendemagi i denna fantastiska tvårumslägenhet. En ljus och luftig hörnlägenhet i en pampig 1920- talsfastighet, högt beläget på klippan ovan Söder Mälarstrand i en magnifik, inspirerande och grönskande miljö. Lägenheten besitter flera karaktärsfulla, tidstypiska detaljer såsom originaldörrar, element, golv samt fyra stora, vackra spröjsade fönster med kronglas. Med kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning finns utrymme för större sociala tillställningar. Ett rofyllt, rymligt sovrum, med utsikt i två väderstreck, erbjuder flera möbleringsmöjligheter för dubbelsäng och garderober.

 • Premium
 • Hiss
Katarina Bangata 13, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun
Katarina Bangata 13, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Katarina Bangata 13, Södermalm - SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Katarina Bangata 13

Lägenhet
Södermalm - SoFo, Stockholms kommun
Historiska Hem
17 000 000 kr
118 m²
4 rum
vån 5/5
0 kr/mån
144 068 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka visning. Högst upp i huset på Katarina Bangata 13 ligger denna fingertoppsrenoverade vindsvåning med öppen spis. En lugn variation av färger i beige och grått, tillsammans med exklusiva naturnära materialval i sten och trä, skapar en harmonisk och samtidigt imponerande helhet. Det är poetiskt och motsägelsefullt, sällskapsrum i storslagen rymd och intima sovrum likt mysiga kryp in. De valsformade fönstren skapar effektfulla urgröpningar i taket, mjuka former som tillsammans med luftiga övergångar mellan rummen ger våningen en inbjudande karaktär. Det vackra köket i ek utgör hemmets centrala mitt där man gärna samlar familj och vänner medan skymningen färgar södermalmshimlen rosa. Hela lägenheten har värmegolv och samtliga lampor styrs genom Played. Katarina Bangata ringlar sig långt genom Skanstulls kärna, från Götgatan via småkvarteren ner mot vattnet vid Hammarbykanalen. Med omtyckta Bondens marknad precis utanför porten kan man köpa färska råvaror till helgen. Likaså ligger caféer och barer i varje hörn bort mot Nytorget. Vimlet finns alltid nära, men uppe i lägenheten råder lugnet och tystnaden.

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 8