Mäklare Victor Mikkonen

Victor Mikkonen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valhallavägen 10, Sibirien, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 11:30
Valhallavägen 10, Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Valhallavägen 10, Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Valhallavägen 10

Lägenhet
Sibirien, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 595 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/6
1 730 kr/mån
91 721 kr/m²

Fönster i motsatta väderstreck fyller denna välplanerade tvåa med ljus, och under sommarhalvåret har balkongen i sydväst sol större delen av dagen och kvällen. Sovrummet och köket ligger fritt, och det är ingen insyn från Valhallavägen. Vardagsrummet och balkongen vetter mot en rofylld innergård. Skicket är väldigt gott och lägenheten, inklusive badrummet och köket, totalrenoverades 2011. Alla väggar har målats om under de senaste tre åren. Läget är mycket angenämt, och här vid gränsen mellan Vasastan och Östermalm myllrar det av kaféer, barer, restauranger och butiker. Runt hörnet har man Vanadislunden, och det är även nära till Hagaparken, Lill-Jansskogen, Norra Djurgården och Brunnsviken med natur och rekreationsmöjligheter. Kommunikationerna är utmärkta och det tar bara några minuter att gå till Tekniska Högskolans T-bana.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Polhemsgatan 31, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 14:00
Polhemsgatan 31, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Polhemsgatan 31, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Polhemsgatan 31

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 995 000 kr
25,4 m²
1 rum
vån 5/6
1 654 kr/mån
117 913 kr/m²

På femte våningen i ett vackert rosa 1920-talshus på Kungsholmen väntar en charmig studiolägenhet på ny ägare. I denna lägenhet trivs man från första stund och man lämnar den ogärna! Det är ett perfekt hem för den som vill bo ytsmart mitt i stan. Direkt innanför ytterdörren möter man en öppen och gästvänlig bostad som badar i dagsljus och har en förtrollande utsikt över takåsarna. Planlösningen bjuder på charmiga vinklar som ger karaktär och mysig stämning och vita väggar och svarta brädgolv formar en lugn och enhetlig bas för inredningen. Köket är både modernt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor, och dessutom rymmer det en matplats. Rummet kan möbleras på olika sätt, där den som vill ha både säng och soffa har utrymme för det. Badrummet med dusch går i samma svartvita stil som resten av hemmet. Lägenheten ligger lugnt och rofyllt vänd mot husets innergård, en skön kontrast mot det i övrigt centrala läget. Gården är en tillgång i sig, stor och lummig med grill och olika sittgrupper, perfekt när man vill bjuda in till middag eller fest. Adressen ger promenadavstånd till city och har i övrigt utmärkta kommunikationer. Området är rikt på allt från restauranger och matbutiker till gym och grönområden, vilket gör vardagen väldigt bekväm. Välkommen!

 • Premium
 • Hiss
Bygdevägen 52, Sollentuna - Tureberg, Sollentuna kommun

Bygdevägen 52

Villa
Sollentuna - Tureberg, Sollentuna kommun
Historiska Hem
7 695 000 kr
150 m²
5 rum
1 636,9 m² tomt

Det vackra huset på Bygdevägen 52 går under namnet Grindstugan och har en ansenlig ålder. Den sågs vara från 1800-talets mitt och består av två mindre timmerhus som sammanfogats till en större byggnad. Vid en första titt ser huset ut att vara en klassisk svensk parstuga, men skenet bedrar. Istället disponeras bottenvåningen med tre rum samt lika många hallar. Den originella planlösningen kommer sannolikt av att två hus blivit ett. I den vänstra hallen har det tidigare varit kök vilket en bevarad vedspis vittnar om. I mittenhallen finns uppgången till vinden och till höger har det en gång i tiden också funnits ett kök. Det tyder på att två familjer bott i huset tidigare. Det är onekligen fascinerande att tänka sig alla de ändringar som gjorts i detta gamla hus! De tre bostadsrummen disponeras idag som vardagsrum, matsal och kök där de två sistnämnda ligger vägg i vägg med en öppning emellan. Köket byggdes på 2000-talet av en duktig snickare i området och har inredning i pärlspont. Här finns också en praktfull kakelugn med mycket vacker växtdekor. Den intilliggande matsalen bevarar en ståtlig öppen spis av äldre modell. I vardagsrummet finns ytterligare en kakelugn som även den har en rik dekor med stiliserade blommor. En trappa upp finns tre sovrum, ett rymligt allrum samt ett arbetsrum. I samband med en ombyggnad på 1990-talet höjdes taket vilket gör att detta våningsplan har en generöst takhöjd. Här finns frilagda bjälkar och murstockar. Fastigheten är K-Märkt.

 • Plus
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Skridskovägen 9D, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Skridskovägen 9D

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Historiska Hem
6 995 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/4
6 742 kr/mån
63 591 kr/m²

Välkommen till ett härligt hem i det före detta läroverket i Västertorp, nu ombyggt till ett bostadshus med ljusa, luftiga och unikt utformade lägenheter med tydligt familjefokus. I denna lägenhet bor du med en öppen planlösning med mycket karaktär och spännande skiftningar både i golv och takhöjd. Stora och många fönster ger ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. De sociala ytorna är generösa och centrala. Köket är hemmets mittpunkt och samlingsplats med rejält utrymme för både matlagning och middagar vid stort bord. Vardagsrummet ligger öppet mot köket men ett par trappsteg ner. Här nås lägenhetens balkong, som är stor och södervänd med många soltimmar. Lägenheten har även tre bra sovrum, goda förvaringsutrymmen och ett rymligt badrum med dusch och tvättpelare. Såväl lägenheten som huset, föreningen och omgivningarna ger de bästa förutsättningarna för familjelivet, här är det både trivsamt och välplanerat med god gemenskap för stora som små.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Scheelegatan 28, 2 tr., Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Scheelegatan 28, 2 tr.

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Historiska Hem
8 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
3 064 kr/mån
110 325 kr/m²

Den här härliga trean i ett vackert 1800-talshus andas verkligen charm och kreativitet, och tidsenliga snickerier såsom spegeldörrar, paneler och stuckatur samsas med medvetna färgval på ett tilltalande sätt. Skicket är väldigt gott och det är bara att flytta in. Kvadratmeterna är väl fördelade, och här erbjuds ett stort vardagsrum i öppen planlösning med köket, två bra sovrum, ett rymligt badrum, egen tvättstuga och inte minst förvaringsmöjligheter utöver det vanliga. Det är högt i tak och de höga fönstren i djupa nischer ger ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten har ett mycket angenämt läge i en omtyckt del av Kungsholmen med ett rikt restaurangliv och utmärkta kommunikationer runt hörnet. Inom ett stenkast finns Kungsholms strand med park och trevligt promenadstråk längs med vattnet!

 • Hiss
Långholmsgatan 13A, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 16:30

Långholmsgatan 13A

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Historiska Hem
4 300 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/5
2 627 kr/mån
95 556 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 4,300 000kr. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Brädgolv och andra charmiga snickerier från 1910-talet ramar in den här mysiga tvåan. Takhöjden är generös och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett bra läge i huset och härifrån blickar man ut över en lummig innergård. Planlösningen är tilltalande och det väldimensionerade vardagsrummet kan möbleras med både soffa och matbord. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och i köket är det väl tilltaget med arbetsyta. Läget är perfekt och inom ett stenkast från lägenheten har man såväl Hornstullsvimlet som grönskande parker och Liljeholmsvikens vatten.

 • Plus
 • Balkong
Torphagsvägen 10, Ekhagen, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 10:30

Torphagsvägen 10

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
Historiska Hem
8 595 000 kr
121 m²
3 rum
vån 2/3
7 912 kr/mån
71 033 kr/m²

Omgiven av Ekhagens stora ekar ligger den här vackra funkislägenheten om tre rum och kök. En hörnlägenhet på andra våningen, som bjuder på två balkonger i olika väderstreck, bevarade originaldetaljer och generöst med ljus och rymd. De stora fönstren i det rymliga vardagsrummet ramar in ekarna utanför som tavlor, samtidigt som ljusstrimmorna lägger sig över den vackra fiskbens-parketten i original. När solen tittar fram och silar sina strålar genom grenarna, skapar det ett fantastisk skådespel av skuggor in i lägenheten. Här får du ett hem utan kompromisser, med morgonsol på balkongen i öst, ett vardagsrum i gavel mot syd och så kvällssolen på den andra balkongen i väst. Här kan du fridfullt följa årstidernas växlingar från soffan, sängen, när du lagar mat eller på första parkett från de två balkongerna. När höstkylan tränger sig på kan du enkelt tända en brasa i den öppna spisen - En fantastiskt vacker pjäs i grön marmor som funnits med sedan byggåret 1935. Ekhagen är ett av få bostadsområden som är helt byggt i funkisstil, planlagt av arkitekten Björn Hedvall, som dessutom är den som ritade just det här huset på Torphagsvägen 10. Lägenheten har renoverats med hållbara material av hög kvalitet, bland annat ett kök från Ballingslöv som sattes in 2019. All renovering har gjorts med respekt för den ursprungliga funkisstilen. Originalfönster, eldstad, golv och fönsterbrädor i marmor har bevarats i fint skick. Här finns dessutom många fina lösningar i form av en helväggs-integrerad bokhylla och vackra skjutdörrar i sovrummen. Planlösningen är utmärkt då möjligheten finnas att skapa ytterligare ett rum om så önskas. Ekhagen är en fridfull plats med närhet till både stad, bad och natur. Här behöver du ingen bil då kollektivtrafiken ligger på utmärkt avstånd och tar dig snabbt in till city på tio minuter. Du kan även promenera till staden på 30-40 minuter. Från lägenheten tar det endast några minuter till fots att nå badstranden och småbåtshamnen i Lilla Värtan. Naturen välkomnar dig så fort du kliver ut genom porten med belysta löpspår som går från ytterdörren och leder dig bort till Lindingöbron, Stockholms Stadium, Hagaparken, Ulriksdals slott och Edsviken. Välkommen till Torphagsvägen 10!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smedjevägen 10, Ekerö-Helgö, Ekerö kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon

Smedjevägen 10

Villa
Ekerö-Helgö, Ekerö kommun
Historiska Hem
3 995 000 kr
60 m²
3 rum
2 525 m² tomt

Ett gediget timmerhus från Dalarna har flyttats till Ekerö kommun, närmare bestämt till ön Helgö på Ekerös sydsida. Huset har byggts upp på en vacker plats på en höjd, med utsikt över åkrar, ängar och Kaggeholms slott. På undervåningen finns kök och ett vardagsrum med eldstad och en trappa upp finns två sovrum och toalett. Intill timmerhuset ligger dessutom en nyinredd byggnad med tvättstuga, badrum och ett stort ateljérum som till exempel kan användas som ateljé, arbetsrum, matsal, festlokal eller gästrum. Husen omges av en 2500 kvm stor naturtomt som är terrasserad i den nedre delen, perfekt för odling av alla de slag. Fastigheten ligger på en kulle varifrån man blickar ut över fälten och det närliggande slottet. På Helgö befinner du dig på historiska marker, där boplatser daterats nästan tvåtusen år bakåt i tiden. Omgivningarna är lugna, tysta och i högsta grad rogivande. Välkommen!

 • Plus
Marsö 1:24, SÖDERMANLANDS LÄN, Nyköpings kommun

Marsö 1:24

Tomt
SÖDERMANLANDS LÄN, Nyköpings kommun
Historiska Hem
1 000 000 kr
2 580 m² tomt

Många drömmer idag om att få bygga sitt alldeles egna hus, ett hem att forma efter tycke och smak. Det handlar ofta om en längtan att få tillhöra, att få känna sig som hemma. I en högpresterande, fartfylld och ofta ombytlig tillvaro finns kanske en önskan om att få varva ner, doppa tårna i vattnet, och skapa något mer beständigt. Själva platsen är därför lika viktig, marken där projektet slår rot och slår ut… Endast en timme från Stockholm ligger vackra Marsö som en del av Nyköpings skärgård. Mitt på ön hittas denna generösa tomt om 2580 kvm vilket skapar fantastiska förutsättningar för året runt boende eller sommarhuset. Den väl omhändertagna marken och den charmiga omgivningen gör det lätt att föreställa sig ett eget paradis, kanske en fullskalig villa som ramas in av en prunkande och lummig trädgård, alternativt en blygsammare variant som låter platsen få tala för sig själv. Tomtens strandnära läge gör det enkelt att promenera ner till vattnet för morgon- och kvällsdopp! Befintliga bryggplatser ligger runt omkring i den idylliska miljön, och ansluter till mysiga gångstigar som leder upp till husen. På ön finns omkring 35 fastigheter, är det du som bygger nummer 36?

Visar alla 9