Mäklare Victor Mikkonen

Victor Mikkonen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arbetargatan 33C, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Idag kl 18:30
Arbetargatan 33C, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Arbetargatan 33C, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Arbetargatan 33C

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Historiska Hem
6 695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
4 388 kr/mån
99 925 kr/m²

I en fabriksbyggnad från tidigt 1900-tal finner vi denna moderna trea med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning. Takhöjden är slående och ljuset strömmar in genom stora fönster som tillsammans med de charmiga vinklarna ger lägenheten karaktär. Fönstren och balkongen vetter mot en sluten innergård, och här erbjuds ett tyst och ostört boende mitt i stan. Läget är perfekt och denna del av Kungsholmen är som en rofylld oas omringad av vatten, parker och sjudande kafé- och restaurangstråk. Ett par kvarter bort drar Kungsholms strand fram med vackra promenadstråk, och Sankt Eriksbron leder över till Vasastaden och Rörstrandsgatan som under sommarhalvåret kantas av uteserveringar med härlig stämning. Runt hörnet har man Fridhemsplans puls, kommers och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rålambsvägen 21, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Rålambsvägen 21, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 2
Rålambsvägen 21, Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun, bild 3

Rålambsvägen 21

Lägenhet
Kungsholmen - Marieberg, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/7
2 345 kr/mån
75 377 kr/m²

På våning sex av sju i ett funkishus med hiss finner vi denna inbjudande tvåa med vardagsrum och kök i halvöppen och social planlösning. Ljuset strömmar in genom stora originalfönster, och ute på balkongen njuter man av härliga vyer. Härifrån är det utsikt över omgivningen med bland annat Lärarhögskolans vackra 1800-talsbyggnad i blickfånget, och att man ser mycket himmel ger en härlig frihetskänsla. Ett underbart boende erbjuds och på husets tak har föreningen en solig terrass med vidsträckta vyer. Läget är det bästa tänkbara och inom ett stenkast har man Rålambshovsparken, Mariebergsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls soliga klippor. Det är även nära till centrala Kungsholmens sjudande kafé- och restaurangstråk.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 349, Gamla Enskede, Stockholms kommun

Nynäsvägen 349

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 825 kr/mån
62 396 kr/m²

I gamla Enskede finner vi denna fina tvåa med frilagd tegelvägg och synliga takbjälkar. Lägenheten ligger högst upp i ett tjugotalshus, och vyn över gamla villakvarter med lummiga trädgårdar är verkligen idyllisk. Utsikten, snedtaket och brädgolvet i sovrummet ger känslan av att själv bo i en gammal villa. Det är ett välkomnande hem med en atmosfär av värme på hösten, men som också är väldigt härlig på våren och sommaren när solen sticker fram och det grönt utanför fönstren. Planlösningen bjuder in till umgänge och i det rymliga vardagsrummet kan man duka upp till trevliga middagar med kompisgänget. Köket har en trevlig bistrokänsla med öppna hyllor i stället för överskåp och en trevlig matplats med bardisk intill fönstret. Läget är mycket angenämt och inom ett stenkast har man mysiga kaféer och restauranger såsom Robin Delselius Bageri och Gamla Enskede Matbod. Till närmsta mataffär och tunnelbanestation går man på några minuter.

Torphagsvägen 6, Ekhagen, Stockholms kommun

Torphagsvägen 6

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
Historiska Hem
7 195 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/4
7 182 kr/mån
79 944 kr/m²

Fridfulla Ekhagen är ett av få bostadsområden som är helt byggt i funkisstil. Ekhagen är en del av stadsdelen Norra Djurgården. I ett av de gula husen som ritades av arkitekt Thure Bergentz 1935, hittar du den här smakfullt renoverade lägenheten om 4 rum och kök, inbäddad i grönska. Här bor du i symbios med naturen, endast ca 180 meter från ett dopp i Lilla Värtans vatten. Samtidigt finns stadens puls bara några minuter bort, 1 station med tunnelbanan är man på Kungliga Tekniska (Östermalm). Det här är ett hem som uppmanar till lugn efter en stressig arbetsdag och från den soldränkta balkongen i söder, med sol hela dagen, kan du lyssna på suset från de stora ekarna som ramar in utsikten. Här blickar du ut över Naturhistoriska museet och den vackra äppellunden på andra sidan. Lägenheten totalrenoverades 2021 med exklusiva materialval av högsta kvalitet, som går fint ihop med fastighetens tidsålder. En vacker fiskbens-parkett har nyligen lagts i hall, vardagsrum och sovrum. Den går som en röd tråd genom hela lägenheten och ger hemmet en känsla av värme och lyx. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket gör att rummet badar i ljus från flera fönster i två olika väderstreck. Här finns en öppen spis som ger värme åt både soffhörnan och middagsbordet under kalla höst och vinterkvällar. Det är lätt att hålla i sociala tillställningar här, med hemmets hjärta som utgångspunkt - Det platsbyggda köket från Himlekök med bänkskivor i Kolmårdsmarmor. Välkommen till ett hem där ingenting har lämnats åt slumpen!

  • Balkong
  • Hiss
Marsö 1:24, SÖDERMANLANDS LÄN, Nyköpings kommun

Marsö 1:24

Tomt
SÖDERMANLANDS LÄN, Nyköpings kommun
Historiska Hem
1 000 000 kr
2 580 m² tomt

Många drömmer idag om att få bygga sitt alldeles egna hus, ett hem att forma efter tycke och smak. Det handlar ofta om en längtan att få tillhöra, att få känna sig som hemma. I en högpresterande, fartfylld och ofta ombytlig tillvaro finns kanske en önskan om att få varva ner, doppa tårna i vattnet, och skapa något mer beständigt. Själva platsen är därför lika viktig, marken där projektet slår rot och slår ut… Endast en timme från Stockholm ligger vackra Marsö som en del av Nyköpings skärgård. Mitt på ön hittas denna generösa tomt om 2580 kvm vilket skapar fantastiska förutsättningar för året runt boende eller sommarhuset. Den väl omhändertagna marken och den charmiga omgivningen gör det lätt att föreställa sig ett eget paradis, kanske en fullskalig villa som ramas in av en prunkande och lummig trädgård, alternativt en blygsammare variant som låter platsen få tala för sig själv. Tomtens strandnära läge gör det enkelt att promenera ner till vattnet för morgon- och kvällsdopp! Befintliga bryggplatser ligger runt omkring i den idylliska miljön, och ansluter till mysiga gångstigar som leder upp till husen. På ön finns omkring 35 fastigheter, är det du som bygger nummer 36?

Visar alla 5