Mäklare Caroline Klasson

Caroline Klasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:45
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Maria Prästgårdsgata 1D, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Maria Prästgårdsgata 1D

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Historiska Hem

7 950 000 kr

86 m²

3 rum

3 919 kr/mån

92 442 kr/m²

Ett vackert och trivsamt hem med ett fantastiskt läge! Kvarnberget och Maria Prästgårdsgata är som en oas mitt på Söder. Huset med nummer 1 är en spännande byggnad med många olika vinklar, vilket också avspeglar sig i denna charmiga lägenhet. Här finns inte ett enda rum med bara räta vinklar! Planlösningen bygger på en L-form, har fönster i tre väderstreck och balkong i söderläge med utsikt över konstnärsateljéerna intill. Dessutom är detta en mycket välplanerad bostad med stora sällskapsytor i både kök och vardagsrum och två mysiga sovrum intill. Badrummet är rymligt och nyligen stambytt, en inre hall är ett extrarum för exempelvis ett kontor och det finns gott om förvaring. Lägenheten är genomgående renoverad under de senaste åren. Föreningen har god ekonomi och man kan som boende njuta av en fin och väl omhändertagen gårdsmiljö. Läget på höjden bland kulturhus och kullerstensbelagda små gator är idylliskt och lugnt, här märker man inte av någon biltrafik. Samtidigt har du promenadavstånd till mycket i stan och Mariatorgets och Swedenborgsgatans restaurangutbud endast någon minut hemifrån.

 • Premium
 • Balkong
Långholmsgatan 9B, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 12:00

Långholmsgatan 9B

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem

6 850 000 kr

73 m²

3 rum

5 250 kr/mån

93 836 kr/m²

På omtyckta och centrala Långholmsgatan hittas en rofylld och varsamt renoverad trerummare med balkong mot innergården, gömd i ett vackert nationalromantiskt hus med småspröjsade fönster och dekorativa burspråk. Här uppe bor du med överblickande vyer över takåsar och Långholmens grönska. Den genomgående planlösningen släpper in solen från motsatta väderstreck, och ljuset expanderar och förstärker rummen. Milda färgval skapar en mjuk och inbjudande interiör, och dansande solkatter värmer skönt mot brädgolven. I burspråket ligger vardagsrummet, och intill hittas det nyrenoverade köket. Mot innergården ligger i sin tur två vilsamma sovrum och en balkong med morgonsol. Kvarteren har en lokal och familjär kärna. Hornstulls Centrum är omringat av vatten där mysiga caféer och restauranger kantar trottoarerna. Gångbroar tar dig över till de populära badholmarna, och strax bakom huset ligger Högalidskyrkans kuperade grönska.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Heleneborgsgatan 30, Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 30 jan kl 17:30

Heleneborgsgatan 30

Lägenhet
Södermalm - Högalid, Stockholms kommun
Historiska Hem

4 250 000 kr

46 m²

2 rum

2 451 kr/mån

92 391 kr/m²

Välkommen genom valvet på Heleneborgsgatan 30, in på den fina gården och upp till fjärde våningen. Här väntar en mysig och välplanerad tvåa med balkong, som med sitt avskilda gårdsläge är en lugn och tyst oas i staden. Lägenheten har en planlösning där alla ytor nyttjas och som på ett smart sätt ger plats för kök, vardagsrum och sovrum, dessutom med bra förvaringsutrymmen samt badrum med dusch. Brädgolv, fiskbensparkett, spegeldörrar, spröjs och lister skapar en genuin känsla, uppdaterad med en modern och sällskapsvänlig planlösning. Balkongen är ett härligt extrarum under årets varmare månader, där vackra, pastellfärgade hus omger den rofyllda gården. Föreningen är välskött med god ekonomi och det finns möjlighet till att hyra parkeringsplats på gården. Utanför porten väntar roliga Hornstullskvarter med det multum av möjligheter som är så speciellt för detta hörn av staden. Barer och bad, nöjesliv och natur, här är det lika enkelt att ta ett kvällsdopp som en kvällsdrink.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3