Mäklare Josefin Widman

Josefin Widman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sparbanksvägen 76, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 14:15
Sparbanksvägen 76, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Sparbanksvägen 76, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Sparbanksvägen 76

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/2
3 595 kr/mån
57 667 kr/m²

På översta våningen, men bara två trappor upp, ligger denna välplanerade och fint renoverade tvåa. Lägenheten har en genomgående och effektiv planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Köket har ursprunglig inredning bevarad som kompletteras med nya skåp i samma stil. Vardagsrummet är ett ljust och lättmöblerat rum med fiskbensparkett och i anslutning till både vardagsrum och kök ligger ett mysigt sovrum. Dessutom finns ett fint badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme samt en hall med bra förvaring i platsbyggda originalgarderober. Lägenheten ligger i ett hus från 1944–45, ritat av arkitekt Björn Hedvall. Huset är i ett mycket fint skick med många originaldetaljer intakta. När föreningen bildades 2007–2008 renoverades hus och lägenheter varsamt. De närliggande kvarteren bjuder på trevliga lokala begivenheter, och närheten till det omgivande klustret Telefonplan, Midsommarkransen, Aspudden och Västertorp ger ett ytterligare brett utbud av restauranger, butiker med mera.

 • Premium
Svandammsvägen 31B, Midsommarkransen, Stockholms kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Svandammsvägen 31B, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Svandammsvägen 31B, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Svandammsvägen 31B

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Historiska Hem
4 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
5 264 kr/mån
70 603 kr/m²

Med utsikt över Midsommarkransens grönskande bakgårdar upplevs den här vackra tvårummaren både mysig och privat. Den fantastiska, genomgående planlösningen tillåter dig följa dagens ljus då morgon- och kvällssolen når från två riktningar. Lägenheten har en tidlös, exklusiv interiör och det väl tilltagna köket fungerar som ett tredje rum, som gjort för ambitiös matlagning och gäster på besök. Den charmiga småstadskänslan kännetecknar området, bebyggelse från olika tidsepoker blandas samman, och den vardagliga kvällspromenaden kan tas bland lummiga gator och parker. Midsommarkransens tunnelbana ligger fyra minuter bort, och ger dig snabb och enkel tillgång till storstadens utbud.

 • Premium
 • Hiss
Sverkersgatan 2, Aspudden, Stockholms kommun

Sverkersgatan 2

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/6
4 824 kr/mån
75 290 kr/m²

Kvadratmetrarna är verkligen väl fördelade i den här trivsamma trean, och för en mer social planlösning kan vardagsrummet öppnas mot köket. Ljuset strömmar in, särskilt i vardagsrummet som är ett underbart hörnrum med fönster i burspråk och utgång till en balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten ligger på våning fyra i ett stiligt Frölénhus med hiss, och den vidsträckta utsikten över himlen och trädkronorna ger en härlig frihetskänsla. Solnedgångarna är magiska. Ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende erbjuds och alldeles runt hörnet bjuder Aspuddsparken in till picknickar och djurparksbesök. På kort promenadavstånd har man även Vinterviken och Örnberget med bad och natur. Endast ett stenkast bort breder Aspuddens charmiga småstadskärna ut sig med restauranger, kaféer, butiker och biograf, och med cykel eller tunnelbana tar man sig snabbt in till Söder.

 • Balkong
 • Hiss
Hägerstensvägen 122, Aspudden, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Hägerstensvägen 122, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Hägerstensvägen 122, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Hägerstensvägen 122

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Historiska Hem
3 995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
3 367 kr/mån
83 229 kr/m²

Som en liten oas uppe bland tak och lummiga trädkronor. Så kan man faktiskt beskriva denna ljuvliga hörntvåa på våning tre i ett av Aspuddens vackraste hus i en föreningen med mycket god ekonomi! Ljuset strömmar in, och grönskan utanför de spröjsade originalfönstren i djupa nischer ger lägenheten en privat och rofylld känsla. Tack vare det höga läget orkar solen leta sig in även vintertid, och mellan de nakna träden blickar man ut mot andra fina sekelskifteshus och deras takåsar. Lägenheten är lika fräsch som charmig, och en större renovering genomfördes för cirka fyra år sedan. Köket helrenoverades och ny fiskbensparkett lades tröskelfritt i alla rum. Planlösningen bjuder in till umgänge, och i vardagsrummet finns det utrymme för både matgrupp och hörnsoffa. Den platsbyggda sittdelen i köket är den givna frukosthörnan eller samlingspunkten för mingel medan festmåltiderna tillagas. Läget är underbart och här i hjärtat av Aspudden myllrar det av trevliga kaféer, barer och restauranger. Lite längre ner för gatan hittar man den nyligen återöppnade biografen Aspen. Vinterviken och Örnberget med bad och natur finns på promenadavstånd, och med cykel eller tunnelbana tar min sig in till Söder på ett par minuter.

 • Premium
 • Hiss
Nyårsvägen 18, Aspudden/Kransen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Nyårsvägen 18, Aspudden/Kransen, Stockholms kommun, bild 2
Nyårsvägen 18, Aspudden/Kransen, Stockholms kommun, bild 3

Nyårsvägen 18

Lägenhet
Aspudden/Kransen, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 843 kr/mån
72 303 kr/m²

Näst högst upp i huset på Nyårsvägen ligger denna mysiga trerummare med köksbalkong ut mot trädkronorna och himlen. På kvällarna kan man sitta vid matbordet med balkongdörrarna öppna och se solen försvinna ned bakom grannhuset. Charmiga fönster i motsatta väderstreck gör att solen når från två riktningar, ett vackert ljus som upplevs komma inifrån. Väl valda tapeter och mjuka kulörer gör bostaden varm och inbjudande. Nedanför lägenheten väntar en vildvuxen trädgård med många ”vrår” och knotiga äppelträd. Tillsammans med hallonbuskar, körsbärsträd och vinbär blir det en oas för stora som små. På gården finns goda möjligheter för de boende att odla själva, inte minst tack vare föreningens eget växthus. I pergolan kan man ordna kalas eller mysiga kräftskivor. Kvarteret har både liv och lugn, med restauranger, barer, butiker och gym, liksom grönområden, klippbad och utsiktsplatser. Närheten till Södermalm och city gör området extra dynamiskt och tillgängligt, med tunnelbana ett par minuter hemifrån, och cykelavstånd till det mesta.

 • Premium
 • Balkong
Bäckvägen 92B, Hägerstensåsen/Telefonplan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Bäckvägen 92B

Lägenhet
Hägerstensåsen/Telefonplan, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/3
2 514 kr/mån
63 293 kr/m²

Fina originalfönster i motsatta väderstreck fyller denna mysiga funkistvåa med ljus, och på den södervända balkongen njuter man av solen från lunch fram till skymningen. Utsikten mot det lummiga skogspartiet framför huset är rogivande. Känslan från 1940-talet finns kvar och de bevarade originaldetaljerna ger en charmig inramning. Tidsepoken gör sig även påmind genom takhöjden som skapar en luftig atmosfär. Planlösningen är optimal och de 41 kvadratmetrarna disponeras med ett stort vardagsrum, ett sovrum med plats för en dubbelsäng, ett trivsamt originalkök, ett fräscht badrum och en välkomnande hall med rymliga originalgarderober. Skicket är gott och vardagsrummets, sovrummets och kökets väggar och tak målades om i november. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med natur runt hörnet. Det är även nära till Örnberget och Vinterviken med soliga badklippor och trevliga badplatser. I Midsommarkransen myllrar det av kaféer, restauranger och grönskande parker, och på kort promenadavstånd har man Aspuddens idylliska småstadskärna med bland annat biograf. Med cykel eller tunnelbana tar man sig snabbt in till Söder.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 6