Mäklare Valerie Petrova

Valerie Petrova

Om mig

För att nå ett högt slutpris och samtidigt ha ett roligt samarbete på vägen är jag övertygad om att det krävs en mäklare som är handlingskraftig, tillgänglig, passionerad och orädd i sin förhandling. Jag finns en skärm bort, ring mig och berätta vad du behöver hjälp med! @valeriemaklerie på instagram

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rörstrandsgatan 16, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Rörstrandsgatan 16, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 2
Rörstrandsgatan 16, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun, bild 3

Rörstrandsgatan 16

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Historiska Hem
11 295 000 kr
99 m²
3 rum
vån 2/5
4 893 kr/mån
114 091 kr/m²

Två trappor upp i en stilig fastighet från 1913 finner vi denna mycket trivsamma och behagliga trea (möjlig fyra, se alternativ planlösning) med brädgolv och detaljer såsom serveringsskåp, bröstpanel och höga fotlister. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom många fönster i motsatta väderstreck. Den nuvarande matsalen har fönster i burspråk som gör att man känner sig nära livet på Rörstrandsgatan, och i köket leder pardörrar ut till en balkong där man njuter av mysigt gårdslugn. Även sovrummet ligger i rofyllt gårdsläge. Den rundgående planlösningen med flera dörröppningar sprider ljuset och skapar, tillsammans med rymden, en härligt luftig atmosfär. Skicket är gott, och färgsättningen har valts för att lyfta fram de karaktäristiska sekelskiftesdragen och för att lägenheten ska kännas varm, ombonad och välkomnande. Badrummet totalrenoverades för cirka sex år sedan med mycket stilfullt resultat. Läget är underbart och Birkastan känns nästan som en liten småstad mitt i Vasastaden med ett trevligt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Under sommarhalvåret stängs Rörstrandsgatan av för biltrafik och blir en gågata med gemytlig stämning på de många uteserveringarna. Inom ett stenkast har man Vasaparken och det är även nära till Karlbergs slottspark.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rörstrandsgatan 38A, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Rörstrandsgatan 38A

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Historiska Hem
4 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/4
2 464 kr/mån
107 024 kr/m²

Den här mysiga tvåan högst upp i ett gårdshus från förra sekelskiftet har ett härligt ljusinsläpp från stora originalfönster i söder, och sommartid är det sol från tidig morgon till sen kväll ute på balkongen. Tack vare det höga läget orkar solstrålarna sig över takåsarna även på våren och sensommaren. Den generösa takhöjden skapar en luftig atmosfär och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket optimerar kvadratmetrarna samtidigt som den bjuder in till umgänge. Lägenheten passar alldeles ypperligt för två och i sovrummet finns det plats för en dubbelsäng. I de tidstypiskt byggda garderoberna har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare installerats. Läget är underbart och Birkastan känns nästan som en liten småstad mitt i Vasastan med ett trevligt utbud av kaféer, restauranger och småbutiker. Under sommarhalvåret stängs Rörstrandsgatan av för biltrafik och blir en gågata med gemytlig stämning på de många uteserveringarna. Inom ett stenkast har man Vasaparken, och det är även nära till Karlbergs slottspark. Föreningen, som bildades redan 1922, är välskött och har en god ekonomi och har dessutom 11 garageplatser där det för närvarande finns två lediga!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2