Mäklare Valerie Petrova

Valerie Petrova

Om mig

För att nå ett högt slutpris och samtidigt ha ett roligt samarbete på vägen är jag övertygad om att det krävs en mäklare som är handlingskraftig, tillgänglig, passionerad och orädd i sin förhandling. Jag finns en skärm bort, ring mig och berätta vad du behöver hjälp med! @valeriemaklerie på instagram

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomtebogatan 9, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Tomtebogatan 9

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Historiska Hem
6 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
3 001 kr/mån
103 095 kr/m²

När klassisk elegans och detaljer bevarade sedan 1903 tillåts samspela med moderna inslag och samtida lyx, ja då får man ett sådant här vackert resultat. I hjärtat av Birkastan ligger denna ljuvliga tvårummare med pardörrar, golvtiljor och fungerande kakelugn. Takhöjden omkring 3,2 meter skapar rymd, och färger i mjuk pastell bidrar till en inbjudande atmosfär. Ljuset strålar in både morgon och kväll genom generösa fönster, vars breda fönsternischer ramar in Stockholms fina stadsmiljö. Det bästa med att bo i Birkastan är den gemytliga kvarterskänslan som genomsyrar gatorna, likt en puttrande småstad i storstaden. Man känner igen dem som rör sig här, vilka som köper frukostbröd från Lillebrors bageri och tar en drink på Apropå. Caféer och krogar hittas på armlängds avstånd, och utbudet av restauranger gör det svårt att välja! Det tillgängliga läget erbjuder direkt närhet till Sankt Eriksplans tunnelbana, och på en tio minuters promenad når du Odenplans pendeltåg.

  • Hiss
Folkskolegatan 22B, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Folkskolegatan 22B

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 995 000 kr
66 m²
2 rum
3 743 kr/mån
90 833 kr/m²

Mysigaste tvåan i Hornstull, varsågod, här är den! Belägen i ett vackert 1920-talshus, nyrenoverad och med egen uteplats mot gården, väntar den nu på nya ägare. Under 2022 totalrenoverades denna lägenhet i en tidlös stil och med kvalitativa material. Ekologiska och miljövänliga färger har använts vid målning och färgsättningen är enhetligt sober i ljusa nyanser. Köket är inrett med skåp av massivt trä från Funkiskök och det finns även ett bevarat kallskafferi. Vardagsrum och sovrum är två stora rum med charmig form och det finns dessutom ett extrarum i form av en inre hall som har en platsbyggd arbetsplats. Badrummet är också snyggt renoverat och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns i anslutning i den inre hallen. Uteplatsen och föreningens gemensamma gård nås via pardörrar från köket. Här har man en egen oas i stan, med plats för utemöbler och växter, dit man kan ta med frukostkaffet på morgonen och duka upp till middag i kvällssolen när man kommer hem efter en arbetsdag. Att enkelt kunna växla mellan lugnet mot gården och någon av områdets alla restauranger, barer och caféer hör till de stora fördelarna med detta hem, Hornstulls stora utbud av restauranger och barer finns alldeles runt hörnet. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun, bild 2
Smedjevägen 2, BROMMA, Stockholms kommun, bild 3

Smedjevägen 2

Lägenhet
BROMMA, Stockholms kommun
Historiska Hem
2 095 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
3 015 kr/mån
55 132 kr/m²

I en flerfamiljsvilla i nationalromantisk stil finner vi denna lika välplanerade som mysiga hörnlägenhet om ett rum och kök. Lägenheten har framtagna brädgolv och originalsnickerier såsom lister och spegeldörrar ger en vacker inramning. Det tidiga 1900-talet gör sig även påmint genom den luftiga takhöjden. Ljuset strömmar in och utanför fönstren är det rogivande grönska. Ett underbart boende erbjuds och husets gemensamma trädgård är en lummigt inramad oas med utemöbler. Kvarteret har en lantlig känsla och Lillsjön, alldeles runt hörnet, omgärdas av skog och koloniområden. På andra sidan Ulvsundavägen ligger Ulfsunda slott. T-bana finns inom ett stenkast, och härifrån tar man sig snabbt in till stan.

  • Premium
Frödingsvägen 14, 3tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun

Frödingsvägen 14, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen - Fredhäll, Stockholms kommun
Historiska Hem
5 995 000 kr
74,2 m²
3 rum
vån 3/3
6 398 kr/mån
80 795 kr/m²

Högst upp i huset har du utsikt rakt ut över träden och den lilla grusvägen som leder ner mot vattnet. Essingefjärden skymtas mellan grenverken och glittrar lockande om sommaren. Denna vackra funkispärla upplevs både mysig och elegant tack vare sin tilltalande komposition, med påkostade material och sitt rikliga ljusinsläpp som strålar in från hörnets två riktningar. Här vill man gärna bjuda in till middagar och konversera inpå småtimmarna. Köket är nyrenoverat i 30-talsstil med klassiska snedställda skåp och tillhörande balkong, och dess separata läge gör att disken kan vänta till imorgon. Barnkammaren ligger dessutom lite avskilt vilket gör att barnen kan sova ostört när gäster stannar efter läggdags. Det stora sovrummet nås via pardörrar i glas, och innan du blåser ut ljusen och kryper till kojs kan du ta ett bad i badrummets fina tassbadkar. Utsikten ger dig direkt kontakt med naturen, och läget erbjuder närhet till Fredhälls badklippor och parker. På Frödingsvägen lever du ostört, i kvarter omringade av grönska och vatten. Samtidigt bor du i en slags mittpunkt, där mysiga delar av staden sammanstrålar. Området binds ihop med både Kungsholmen och Södermalm, liksom Lilla Essingen, via broar som gör det enkelt att ta sig till fots och med cykel. Här har du även tillgång till flertalet bussar vid Västerbroplan, och tunnelbanan vid Kristineberg och Thorildsplan.

  • Balkong

Visar alla 4