Mäklare Anna Bäckström

Anna Bäckström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sportgränd 13, null, Sollefteå kommun

Sportgränd 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
975 000 kr
151 + 48 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Välkommen till en charmig soutträngvilla på Sportgränd 13, Med 151 + 48 kvadratmeter erbjuder denna rymliga villa det perfekta boendet för familjen. På entréplan erbjuds det två sovrum, badrum med badkar, kök med gott om arbetsyta och förvaring. Här får man plats med ett större matbord. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. samt hemmets balkong. Tar du trappan ned kommer du till gillestugan med utgång till baksidan. Här finns även två sovrum, tvättstuga, toalettrum samt två rymliga förvaringsrum. Tomten erbjuder en fin trädgårdstomt på 1 091 kvm med fina buskar och ett garage. På Sportgränd 13 bor du med närhet till bland annat fotbollsplanen vid söderleden, fina naturområden, slalombacken, Sollefteå gymnasium, Prästbordets skola (F-3), Vallaskolan (åk 3-9), mataffär, sjukhuset och regementet. Välkommen med din visningsanmälan!

Byn 121, null, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår

Byn 121

Villa
Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
195 000 kr
121 + 35 m²
4 rum
1 964 m² tomt

Välkommen till Byn 121 ett bostadshus med fristående garage. Bostaden erbjuder på entréplan rymlig hall med badrum, kök med gott om förvaring i över och underskåp, matsal med utgång till altan samt ett allrum. Tar ni en trappa upp erbjuder bostaden två sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, badrum samt en tilltagen hall med utgång till balkongen. Tomten är på 1 964 kvm och har potential att bli en fin trädgårdstomt. Här finner ni även ett tilltaget garage med gott om förvaring. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ Köparen godtar att säljaren är ett konkursbo och säljs med en konkursförvaltar, därav finns inte fullständig information om fastighetens eventuella brister och fel, även sådana som möjligen skulle kunna stå i strid med miljölagstiftning och annan lagstiftning. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel, ink dolda fel. Samtliga inventarier ingår i köpet. Välkommen med din visningsanmälan!

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 30 apr kl 09:00
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 2
Gamla prästgårdsvägen 11 + 13, null, Sollefteå kommun, bild 3

Gamla prästgårdsvägen 11 + 13

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
190 m²
7 rum
979 m² tomt

Välkommen till Gamla Prästgårdsvägen 11 + 13 - en sekelskiftesdröm med unika detaljer. Denna imponerande fastighet erbjuder högt i tak, hela sex kakelugnar samt en tillhörande tomt som ingår i köpet. Bostaden erbjuder en social atmosfär med ett kök som har en inbjudande köksö. Här kan du njuta av matlagning och umgänge samtidigt. Matrummet är elegant och erbjuder gott om plats för middagar och sammankomster med nära och kära. Med 4-5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och få den privata sfär de behöver. Kakelugnarna skapar en mysig och varm atmosfär, och du kan njuta av deras vackra design samtidigt som en del sprider en behaglig värme under kyliga kvällar. En tillhörande tomt ingår i köpet och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar om att eventuellt bygga ett eget garage eller skapa en underbar utomhusoas. Läget är centralt beläget i Sollefteå och ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Du har enkel tillgång till butiker, restauranger, skolor och andra viktiga bekvämligheter. Här kan du verkligen leva det bekväma och aktiva livet du alltid har drömt om. Bostaden har nyligen råkat ut för en vattenskada i toalettrummet på entreplan men kommer att åtgärdas till att bli ett torrutrymme via nuvarande ägares försäkringsbolag. Detta är ett ställe som måste upplevas på plats för att kunna uppskatta dess fulla potential med sin omgivning och miljö. Välkommen med Er visnings anmälan!

  • Premium
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 2
Sveavägen 18, null, Kramfors kommun, bild 3

Sveavägen 18

Villa
Kramfors kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
110 m²
3 rum
1 102 m² tomt

Välkommen till Sveavägen 18 i Nyland! Här kommer du till ett lugnt och trivsamt område med en återvändsgata så det är minimal trafik utanför huset vilket ger en trygg och säker miljö för barnen att leka i. Bostaden erbjuder 110 kvm och erbjuder på entréplanet hall med garderob och toalettrum, kök med charmig detaljer samt ett rymligt allrum med utgång till bostadens uteplats. Går ni en trappa upp finner ni ett badrum med gott om förvaring, stort allrum som kan göras om till ett extra sovrum samt ett sovrum med inbyggda garderober med utgång till bostadens balkong. Inte nog med det så finns ett garage med förvaringsdel samt en gäststuga med plats för större säng eller två stycken våningssängar. Fastigheten ligger i ett lugnt område med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, hälsocentral och folketshus. Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Välkommen med Er visningsanmälan!

  • Premium
Läkarvägen 10, null, Sollefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 14:00
Läkarvägen 10, null, Sollefteå kommun, bild 2
Läkarvägen 10, null, Sollefteå kommun, bild 3

Läkarvägen 10

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
280 + 197 m²
10 rum
2 147 m² tomt

Jag kan nu presentera en unik fastighet i Ramsele som idag är bebyggd med två villor med dubbelgarage som förbinder husen. Perfekt för dig som vill hyra ut ena delen och bo billigt. Läkarvägen 10 erbjuder på entréplan hall med avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Rakt fram finner ni ett toalettrum. In till vänster kommer ni till köket som är öppet till matrum och vardagsrum med öppenspis. Sovrum/kontor är i anslutning till hallen. En trappa upp finner ni 3 sovrum, badrum med kakel och klinker samt förvaringsmöjligheter. På källarvåningen finner ni ett inrett rum, toalettrum, tvättstuga med separat torkrum samt ett utrymme för fjärrvärme. Läkarvägen 8 erbjuder på entréplan hall med avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Rakt fram finner ni ett toalettrum. In till vänster finner du köket som sedan tar er vidare till matrum och vardagsrum med eldstad. Här finns även ett sovrum/kontor. En trappa upp finner ni tre sovrum samt ett badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Läkarvägen 8 är uthyrt tillsvidare och har en hyresintäkt på 6500kr/månad. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Para 145, null, Sollefteå kommun

Para 145

Övrigt
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
1,2 ha tomt

Välkommen till Para 145! Denna fastighet, med ett stort antal rum och en generös tomt, har tidigare använts som skola men har på senaste året används för uthyrning. Fastigheten har potential för olika ändamål och kan anpassas efter behov och önskemål. Eftersom fastigheten ursprungligen byggdes som en skola finns det gott om rum och yta på vardera plan, flertalet toalettrum samt förvaringsrum. Detta är fördelat på två våningar samt källare. På fastigheten finns även ett till hus på baksidan som erbjuder tre rum, ett badrum samt ett mindre restaurangkök. Tomten är på 11 930 kvm enligt fastighetsutdraget och har gott om yta för att till exempel skapa flertal parkeringsplatser. Matkällare, carport och förrådsbod finns. Fastigheten är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din intresseanmälan!

Östanbäcksvägen 10, null, Sollefteå kommun

Östanbäcksvägen 10

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
116 m²
1 495 m² tomt

Välkommen till Östanbäcksvägen 110 Här presenteras ett renoveringsobjekt för den händige. Bostaden erbjuder på entréplan hall, matplats, tre sovrum, badrum sam ett kök. En trappa ned finner ni hobbyrum, pannrum, förråd samt garaget. Tomten sträcker sig på 1 544 kvm och erbjuder veranda och altan. Fristående garage finns även på tomten. Denna fastighet är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Köpmangatan 29, null, Sollefteå kommun

Köpmangatan 29

Övrigt
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
450 000 kr
1 350 m² tomt

Söker du efter en bostad i centrala Junsele som är perfekt att hyra ut eller ha som bostad och kanske ha en butik i nedre delen, då har du hittat rätt! Detta är en bostad som erbjuder på entréplan två sovrum, vardagsrum, kök, toalett och duschrum. En trappa upp finner ni fyra stycken sovrum, vardagsrum, toalettrum samt en rymlig balkong. Ännu en våning upp finner ni två sovrum och ett toalettrum. På källarplan finns det bland annat gott om plats för förvaring, pannrum, tvättstuga och toalettrum. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din intresseanmälan!

Jon-Zakrisväg 5, null, Sollefteå kommun

Jon-Zakrisväg 5

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
350 000 kr
177 + 36 m²
795 m² tomt

Välkommen till Jon-zakrisväg 5! Mångsidig Fastighet med Uthyrningspotential. Bostaden erbjuder 8 rum varav 7 kan användas som sovrum, tvättstuga, badrum samt toalettrum. Det finns i nuläget inget kök i byggnaden. Med en egen ingång till övervåningen är ett förslag att göra den till en uthyrningslägenhet. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Fastigheten är belägen i Junsele som tillhör Sollefteå kommun. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Välkommen med din visningsanmälan!

Skärvstavägen 62, null, Sollefteå kommun

Skärvstavägen 62

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
86 + 44 m²
4 rum
6 070 m² tomt

NYTT PRIS! Jag kan nu stolt presentera en av Sollefteås finaste bostäder! Med dess unika läge och exklusiva materialval kan detta hem nu bli ditt! När ni kliver in i bostaden möts ni av en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter under trappen, helkaklat badrum med tvättmaskin, renoverat kök från Balingslöv (2021) i harmoniska kulörer, matsal med kakelugn och utgång till den rymliga altanen samt ett vardagsrum med yttligare en kamin för extravärme eller mysfaktorn. Här finns även ett extra utrymme som man kan använda som extra sovutrymme eller som det perfekta hemma kontoret. Går ni upp en trappa finner vi ett helkaklat badrum, rymlig sovrum med klädkammare. Detta rum kan man dela upp om man är i behov av fler sovrum. Vidare hittar ni ett till sovrum med garderober. Det mest fantastiska med detta hem är altanen som går runt större delen av huset, här kan ni ha härliga grillkvällar med familj och vänner. Sen när kylan infaller på kvällen går ni bara in i lusthuset som sitter ihop med altanen. Det slutar inte där utan tar ni trappan ned från altanen kommer ni direkt till matkällaren. El och belysning är indraget. Tänk att göra det till en häftig vinkällare! Tomten är på hela 6070 kvm där endast fantasin sätter stop på vad man kan göra. Den går hela vägen ned till stranden där det finns ett soldäck för lediga sommardagar samt en flytbrygga för bad och lek. Från huset har du nära ned till Ångermanälven där ni kan bada, hänga, åka båt och paddla. En kort promenad är ni i centrala Sollefteå på några minuter där du hittar butiker, systemet, frisörer och mycket mer. I Sollefteå bor du med närhet till det mesta. Som du säkert förstår måste det här hemmet upplevas på plats. Du kan redan nu få en känsla för vad du har att förvänta dig genom att titta på vår film samt gå runt digitalt med vår tjänst Hoome View. Kontakta ansvarig mäklare för access till digital visning. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Köpmangatan 48, null, Sollefteå kommun

Köpmangatan 48

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
475 000 kr
488 m²
1 113 m² tomt

Söker du efter en bostad i centrala Junsele som är perfekt att hyra ut eller ha som bostad på ena delen och kanske en butik i nedre delen, då har du hittat rätt! Detta är en bostad som erbjuder på entréplan två stycken ingångar, ena hallen har ett toalettrum, fyra sovrum samt ett varadagsrum. En trappa upp finner ni fem stycken sovrum, toalettrum samt ett allrum. I källaren finner ni bostadens kök, panrum samt en oinredd del. Fastigheten har en godkänd utrymningsplan. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten är i behov av renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Edensforsen 101, null, Sollefteå kommun

Edensforsen 101

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
400 000 kr
8 345 m² tomt

Fastighetsbeståndet består av 3 st hus med egna adresserna: Edensforsen 101, Edensforsen 103, Edensforsen 105. Edensforsen 101 erbjuder hall med toalett rum och badrum, tre stycken sovrum, vardagsrum samt kök. En våning upp finner ni fyra stycken rum samt förråd. Huset är i äldre skick och är i behov av renovering. Edensforsen 103 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Edenforsen 105 har används som "matsal". Denna byggnad erbjuder kök, matplats, två sovrum samt ett badrum. På källarplan finns det duschrum samt förvaringsmöjligheter. Vatten och avlopp är enskilt och är gemensamt med edensforsen (101,103,105,107,109,111). Borrad brunn (2023) bakom hus 101, enskilt avlopp 3-kammarbrunn som kommunen slamtömmer varje år. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Edensforsen 107, null, Sollefteå kommun

Edensforsen 107

Villa
Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
400 000 kr
3 991 m² tomt

Fastighetsbeståndet består av 3 st hus med adresserna: Edensforsen 107, Edensforsen 109, Edensforsen 111. Edensforsen 107 erbjuder hall med toalett rum och badrum, tre stycken sovrum, vardagsrum samt kök. En våning upp finner ni fyra stycken rum samt förråd. Huset är i äldre skick och är i behov av renovering. Edensforsen 109 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Edensforsen 111 erbjuder samma planlösning även denna byggand är i behov av renovering. Vatten och avlopp är enskilt och är gemensamt med edensforsen (101,103,105,107,109,111). Borrad brunn (2023) bakom hus 101, enskilt avlopp 3-kammarbrunn som kommunen slamtömmer varje år. I Junsele bor ni med närhet till Junseleskola (F-9åk), Junsele djurpark, mataffär, bensinmack, restauranger och kafé. Ca 8 mil till Sollefteå där det finns ytligare utbud på skolor, affärer och butiker. För den naturintresserade finns det mycket fina naturområden och sjöar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Junselevägen 8, null, Åsele kommun

Junselevägen 8

Villa
Åsele kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
100 000 kr
162 m²
2 592 m² tomt

Här kommer en chans att förvärva ett renoveringsobjekt på Junselevägen 8 i Hälla. Fastigheten består av 2 våningsplan fördelat på hall, kök med endast diskho och vedspis, tre toalettrum, rymligt vardagsrum samt ett sovrum. Går ni en trappa upp finner ni två sovrum, vardagsrum och ett badrum. Denna fastighet är i behov av omfattande renovering. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din intresseanmälan!

Steinkjervägen 9, Hullsta, Sollefteå kommun

Steinkjervägen 9

Villa
Hullsta, Sollefteå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
156 + 56 m²
6 rum
824 m² tomt

Välkommen till Steinkjervägen 9 och denna familjevänliga villa på populär adress i Sollefteå! Boendet erbjuder fina sällskapsytor i entréplan med ett allrum med härlig öppenspis, två sovrum, tvättstuga med bastu, pannrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ingång till det rymliga garaget. På övervåningen möts man av det härliga köket i körsbärsträ, här får man plats med större matgrupp. Här kommer man även ut till balkongen. Går man vidare i bostaden finner man ett rymligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck, två sovrum med inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. På baksidan finner vi en lummig trädgård med altan i österläge så att du kan njuta av de första solstrålarna här. Bostaden erbjuder alltså dubbla uteplatser vilket är perfekt för dig som älskar att följa solens alla timmar. Här bor man nära flera bekvämligheter som mataffär, apotek, sjukhus och gym. Perfekta stället för barnfamiljen då ni har förskola och skolor i närheten. Från bostaden finns även närhet till motionsspår och fina strövområden upp till Hallstaberget. Hallstaberget är en välbesökt plats vintertid som erbjuder skidåkning både på längden och på tvären. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 15