House Mäklarbyrå

House Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sjöskogen 7, null, Norrtälje kommun

Sjöskogen 7

Villa
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 750 000 kr
120 m²
4 rum
2 527 m² tomt

Nu till försäljning i rofylld oas i söderläge i Sjöskogen intill Länna Kyrksjö finner ni denna 1-plansvilla om 120kvm med öppen och uppväxt trädgård där såväl odlingslott, fruktträd och omsorgsfullt planerade rabatter där allehanda blomster prunkar. Med gångavstånd till badplats, bastu och båtplats i natursköna miljöer öppnar denna bostad för ett idylliskt och idealiskt sommarboende. Bostad är med året runt standard och under höst, vinter och vår ges lugnt och rofyllt boende där närmiljö kan åtnjutas med svampplockning, skogspromenader eller varför inte is fiske! Interiört med genomgående välhållna ytskikt och funktionell planlösning där bostad ger en trivsam "hemkänsla". Utöver bostadshus ges tillbyggnader som förråd/snickerboa, tillbyggd förvaring för maskiner, växthus i bästa tomtläge, vedbodar samt rymligt gästhus inrymmandes bastu, dusch och stort allrum. Endast bokade visningar kommer ske. Detta är något som behövs upplevas, välkommen att kontakta mäklare för mer information!

Solparksvägen 11A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Solparksvägen 11A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solparksvägen 11A, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solparksvägen 11A

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/5
6 559 kr/mån
42 500 kr/m²

Nu har jag fått förmånen att förmedla vad jag skulle säga är Solbacka Strands "paradlägenhet" med attribut som endast görs sitt rätta på plats. På 5 våningen (högst upp) i bästa läge ges oslagbar vy över Norrtäljeviken och omkringliggande bostadsområden. Med sin funktionella planlösning om 94kvm med välhållna ytskikt i ny standard är detta något utöver det vanliga. Med stabil förening och trivsam närmiljöer ges rogivande boende i Norrtäljes direkta utkant. Denna bör ses välkomna att boka närvaro på utsatt visningsdag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klemyra 4, Riala, Norrtälje kommun
Klemyra 4, Riala, Norrtälje kommun, bild 2
Klemyra 4, Riala, Norrtälje kommun, bild 3

Klemyra 4

Fritidshus
Riala, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
2 995 000 kr
55 m²
2 000 m² tomt

Nu till försäljning nybyggt fritidshus som passar utmärkt till både permanent boende eller fritidshus. Huset byggdes 2022 och uppfyller samtliga kriterier för en villa trots sin nätta storlek på 55 kvm, med villaisolering, uppvärmningssystem samt ventilationssystem (FTX). Då huset ligger utanför detaljplan finns goda möjligheter för att bygga ut kvm för den som vill bo större. En stor altan och fin farstukvist med utomhusdusch samt staket finns runt del av tomten. Fastighet är under avstyckning och möjlighet att påverka tomtstorlek kan finnas! Huset och dess omgivningar ligger fantastiskt belägna med skog, ängar, hästhagar och flera närliggande sjöar. Om du letar efter ett boende eller fritidshus med perfekt pendlingsavstånd till både Norrtälje, Täby/Stockholm så ligger Punskog (Riala) otroligt bra beläget. E18 samt pendlingsparkering ligger endast på 6-7 minuters bilavstånd. Önskar du visning vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Punskogsvägen 44, Riala, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår
Punskogsvägen 44, Riala, Norrtälje kommun, bild 2
Punskogsvägen 44, Riala, Norrtälje kommun, bild 3

Punskogsvägen 44

Gård/Skog
Riala, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
5 995 000 kr
14 ha tomt

Enastående hästgård under uppförande! Nu ges chansen att träda in i ett mycket spännande gårdsprojekt där huvudbyggnaden är uppförd och stomrest. Gården innefattar ca 10 ha mark med ängs och skogsmark. Ladugården är delvis renoverad med massivt trägolv, nybyggd carport och två uteboxar med tillhörande hage. Ca tre ha av marken är inhägnad där hundar och andra djur kan röra sig fritt. Området i Punskog har fantastiska ridvägar, närhet till badvänliga sjöar samt skärgård, där den närmsta sjön endast ligger på 10 min promenadavstånd. Samtidigt är avståndet till E18 endast 7 minuter med bil, där man enkelt tar sig på 15 min till norrtälje alternativt ca 30 min till Täby. Gården passar alltså utmärkt för den som vill kombinera gårdslivet med att enkelt kunna pendla till stan. Gården har också bygglov på både stall och orangeri med extraordinära lösningar som kan presenteras vid intresse. Huvudbyggnaden ligger anslutet till ett avtvättat ca 80 meter rött berg som skapar intrycket av en majestätisk baksida, där husets bågformade stora fönster skapar illusionen av att naturen är en del av huset. En bergsklyfta i berget är sparad för att kunna iordningställas som damm. Naturligtvis kan ändringar göras efter eget tycke, önskas däremot presenterade lösningar kan dessa presteras. Vid intresse och detaljer, kontakta mäklaren.

  • Premium
Munkvretsvägen 12, Nysättra, Norrtälje kommun

Munkvretsvägen 12

Villa
Nysättra, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
4 850 000 kr
120 m²
4 rum
1 091 m² tomt

Fantastisk lösvirkesbyggd enplansvilla om 120kvm, här ges funktionell planlösning om 4 rok belägen endast ett stenkast från Vätösundet. Med genomgående smakfulla material och färgval ges något utöver standard, där pool däck i ogenerat läge med gott om utrymme för solbad, middagar intill grill och sällskap i alla dess former. Fastigheten har lättskött tomt och uppmanar till njutning med minimalt arbete i fråga om tomtskötsel vilket passar i dagens hektiska liv. Med gångavstånd till bad, kommunikation och endast 10min till central Norrtälje kan denna tilltala både året runt boende och fritidshusnyttjande. Välkommen att komma på visning!

Uggen Lämmelvägen 5, null, Härjedalens kommun

Uggen Lämmelvägen 5

Tomt
Härjedalens kommun
House Mäklarbyrå
495 000 kr
2 002 m² tomt

Nu till försäljning en av fåtalet tomter i omtyckt fritidshusområde intill Nysäter utanför Hede samhälle. Här ges lättbyggd tomt med byggrätt om 100kvm huvudbyggnad och 25kvm uthus. Med sitt geografiska läge där närhet till allt fjällvärlden har att erbjuda finns inom bekvämt avstånd om det så gäller utförsåkning, skidor, jakt, skoter åkning eller mer allmänt man önskar komma närmare natursköna närområden. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Åsgatan 36, null, Knivsta kommun

Åsgatan 36

Villa
Knivsta kommun
House Mäklarbyrå
8 995 000 kr
193 + 35 m²
6 rum
1 083 m² tomt

Välkomna till barnvänliga och mysiga Alsike och Åsgatan 36. Här finner du ett modernt tvåplans hus på 193kvm med öppen planlösning, härlig rymd, stora fönster och påkostade materialval. Huset är välisolerat och har vattenburen golvvärme i båda plan, frånluftsvärmepump och mekanisk ventilation med värmeåtervinning. I garaget finns plats för bil men även gott om förvaringsutrymme. En isolerad friggebod på 15kvm finns också på tomten och kan användas som förråd eller gäststuga. Tomten på ca 1083kvm har ett insynsskyddat läge gränsande mot ett litet skogsparti och altaner i två väderstreck som gör att du kan följa solen hela dagen. Från altanen på framsidan kan du njuta av kvällsolen ända fram till klockan nio sommartid. I trädgården finns flertalet fruktträd och bärbuskar samt rabatter med vackra blommor. Det är gångavstånd till flera förskolor och skolor i området, fotbollsplan, idrottshall, pulkabacke och skridskobana vintertid, elljusspår med ute gym och mountainbike banor, samt livsmedelsbutik. Här bor du lugnt och idylliskt med bra pendlingsmöjligheter både till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Välkommen att närvara på utsatt visning!

  • Plus
Gransätersgatan 2A, Centrum, Norrtälje kommun

Gransätersgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
2 375 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 229 kr/mån
32 182 kr/m²

Nu till försäljning Gransätersgatan 2A med sitt centrala läge i stabil och välskött Brf Lönnen. Med sina 73,8kvm har bostad byggts om från 3:a till 4:a där smakfulla färgval och påkostade materialval använts. Genomgående välhållen lägenhet med funktionell planlösning där kvadratsmarta rumslösning gjorts för optimerande av bostaden. Här ges kvällsolsbalkong med platsbyggda sittplatser. Är du nyfiken eller vill veta mer kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Balkong
Punskogsvägen 50B, Riala, Norrtälje kommun

Punskogsvägen 50B

Radhus
Riala, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
2 495 000 kr
63 + 35 m²
4 rum
635 m² tomt

Parhus Riala 98 kvm bostadsyta Punskogsvägen i Riala Nybyggt och inflyttningsklart parhus med naturen in på husknuten. En bekväm och ekonomisk lösning med en lantlig känsla för dig som önskar en lättskött tomt i ett charmigt område. Bostadsytan är smart disponerad med 63 kvm på nedervåningen och cirka 35 kvm på övervåningen. Det övre planet är oinrett men klart för att färdigställas med isolering och ytskikt. Ett enkelt jobb som en händig person klarar av själv. Här finns även möjlighet att skapa en egen planlösningen eller bara inreda ett stort härligt sovrum av hela våningen. Värmesystem, vitvaror, diskmaskin och tvättmaskin är moderna och energisnåla. Exteriört finns möjlighet att skapa en mysig trädgård med uteplats samt en insynsskyddad baksida med hög slänt. På den går det att sätta växter, skapa etager med stenar och även bygga ett soldäck med utsikt längst upp. Riala är ett lugnt och omtyckt bostadsområde med lantlig karaktär där flera stadsbor har funnit sin fristad. Här finns en modern småskola men även närliggande försäljning av gårdsproducerade varor och material. Omgivningen erbjuder oändliga promenadvägar till badsjöar, skog och ängsmarker, och för hästintresserade finns flera närliggande gårdar och stall. Riala ligger nära kusten i södra Norrtälje kommun och är ett område under utveckling. Mycket bra pendlingsavstånd och goda kommunikationer till både Stockholm och Norrtälje. Vid avfarten från E18 finns pendlingsparkering och direktbussar. Med egen bil tar det cirka 40 minuter till Stockholm och 20 till Norrtälje. 10 minuter bort i Bergshamra finns ICA, pizzeria, thaimat, bygghandel samt skolor och bensinstation. I Bergshamraviken finns även möjlighet att hyra båtplats med direkt access till skärgården. För mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Norrbyle Skolväg 8, Väddö, Norrtälje kommun

Norrbyle Skolväg 8

Villa
Väddö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 500 000 kr
71 + 78 m²
4 rum
2 665 m² tomt

1½-plans villa mellan Älmsta och Grisslehamn med en byggyta om 125 kvm varav 71 kvm boyta samt ca 38 kvm förråd/garage. Inredningsbar vind om 50 kvm boyta och ca 20 kvm förrådsdel. Byggnaden uppfördes 2010 som lada för båtförvaring etc och byggdes om till bostadshus med två separata 2-rumlägenheter under åren 2018-2021. Dessa minitvåor är ca 35 kvm vardera och har moderna duschrum och kök. Finsk täljstenskamin finns i ena lägenheten. Vindvåningen kan utgöra ytterligare en lägenhet och behöver kompletteras med takisolering, skiljeväggar, ytskikt etc. Stammar för el, avlopp, vatten, värme, ventilation är framdragna. Förslag på planritning finns med i slutet bland bilderna. 10 min promenad till Väddöviken med båtplats att hyra. 10 min med bil till Nothamn och Ålandshav där det finns både sandstrand, klippbad och båtplatser. 200 till busshållsplats med bra förbindelser. Välkomna att kontakta mäklaren Gunnar Schüler för mer information och visning.

  • Plus
Västrings väg 14, Västanvik, Norrtälje kommun

Västrings väg 14

Villa
Västanvik, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 995 000 kr
107 m²
4 rum
2 066 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket fin villa byggd 1980 om 107 kvm med en av de finaste tomterna i området. I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt VA och inkoppling till båda bostadshusen. Huvudbyggnaden har två sovrum, två duschrum kök med separat matplats samt vardagsrum. Det finns tre uteplatser invid huset med utsikt mot egen stor damm med bro, brygga och räcken. Dessutom ett komplett Attefallshus om 22 kvm med duschrum, kök och egen altan. Bastuhus med dusch och gästrumsdel samt carport med förrådsdel/verkstad. Beläget i området Västanvik på Rådmansö ca 15 min från Norrtälje centrum. Området Västanvik har två delar - norra och södra - och omfattar ca 450 fastigheter. Inom området finns två st hamnanläggningar. En i Lötaviken och en i Vretaviken. Till området hör en centrumanläggning med tillhörande klubbhus, tennisbana, boulebana och poolområde med en 25-meters bassäng och en barnpool som får disponeras av medlemmarna. Välkomna att kontakta mäklaren Gunnar Schüler för visning!

Drottningdalsvägen 45, Drottningdal, Norrtälje kommun

Drottningdalsvägen 45

Tomt
Drottningdal, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
1 100 000 kr
1 378 m² tomt

Nu finns en hörntomt om 1 378 kvm till salu i det nya expansiva området i Drotttningdal, 15 min från Norrtälje centrum. Område med ett 20-tal tomter där merparten består av nybyggda villor. Byggrätt 200 kvm. Bygglov på en enplansvilla på 172 kvm med alla ritningar för byggstart finns och det är giltigt till och med 2024 01 23. Drottningdals skola som har ca 110 elever från förskola till årskurs 6 ligger på gångavstånd - ca 200 m från tomten. Anslutningen för kommunalt V/A betalas av nuvarande ägare. Välkommen att åka ut och titta på plats! Kontakta mäklaren Gunnar Schüler om du har några frågor.

Drottningdalsvägen 62A och 62B, Drottningdal, Norrtälje kommun

Drottningdalsvägen 62A och 62B

Radhus
Drottningdal, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 995 000 kr
132 m²
4 rum
vån 1/2
1 220 kr/mån
30 265 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i ett nytt bostadsrättsparhus. Här byggs totalt fyra bostadsrättsparhus i populära Drottningdal nära skola, idrottsplaner och elljusspår. Tre parhus är sålda och tillträdda och nu är det dags för det sista av fyra. Parhusen är om ca 132 kvm i två plan, entréplan med hall, kök, sovrum, duschrum och vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Övervåningen inrymmer tre sovrum, allrum och ytterligare ett duschrum. Här ges unik möjlighet att via tillval välja färger, materialval, kök, planlösning mm. Föreningen kommer att vara ansluten till fiber. Lantligt läge bara 15 min från Norrtälje centrum. Föreningen kommer att vara obelånad och den låga månadsavgiften på ca 1 220 kr avser försäkring, sophämtning, p-plats och avsättning till yttre reparationsfond som en förening behöver ha. Försäljning startar nu. För mer information - kontakta mäklaren.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Rialavägen 285, null, Norrtälje kommun

Rialavägen 285

Tomt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 900 000 kr
3,7 ha tomt

Nu till försäljning fastighet med förhandsbesked på boningshus samt stall som hästgård. Här ges möjlighet att kunna bosätta sig på landet med sina hästar eller odla för eget bruk men ändå inte ha mer än ca 45 min till Stockholm och 20 minuter till Norrtälje är ett drömläge som är ovanligt. Många behöver pendla och vill ha närhet till stadsliv men samtidigt kunna bo med lugnet på landet. I tider som nu är det otroligt viktigt att ha ett funktionellt arbetsliv med enkel pendling och samtidigt kunna utveckla egen försörjning på sin mark. Har man häst vill man naturligtvis hålla nere fasta kostnader som exempelvis stallhyra. Endast 9 km från E18 finns just nu till salu en fastighet på ca 3,7 ha mark med förhandsbesked för byggnation av hus och stall. Läget längs med Rialavägen erbjuder en fantastisk tillgänglighet - inte minst vintertid, då det kan vara knepigt med lantliga lägen. För den som inte önskar ta bilen till stan finns pendlingsparkering vid Ledinge trafikplats med Norrtäljebussens täta trafik, som går dygnet runt till Stockholm. Området i Riala erbjuder oändligt med ridvägar, ett stort antal sjöar samt närhet till skärgården. Mindre än 9 km bort ligger Ica Bergshamra, Pizzeria samt skolor och bensinstation. Även i Riala finns skola på nära håll och i trakten finns närliggande försäljning av råvaror direkt från gårdar. Området Punskog har vuxit sig större och är ett väldigt mysigt bostadsområde blandat med gårdar och hus. Tack vare det unika läget har många stockholmare här hittat sin fristad.

Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 2
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 3

Vreta ängsväg 3

Tomt
Angskär, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
1 500 000 kr
1 904 m² tomt

Nu finns en mycket trevlig tomt till salu i Angskär/Vreta om 1 904 kvm med lantligt läge och bara 10 minuters bilväg till Norrtälje centrum. Hörntomt som är grovplanerad med infart och bärlager och förberedd för byggnation. Nuvarande ägare har byggt ett stort altandäck och nyttjar tomten som tillfällig bostadsfastighet då en husvagn och förtält placerats intill altandäcket. Carport som panelats och försetts med dörrar finns vid infarten till tomten. Ett stort antal träd har tagits ner vilket har skapat en mycket öppen och solig tomt. Servitut på vatten från borrad brunn och avlopp till minireningsverk ingår och driftskostnaderna för VA är mycket låga. Detaljplanerat område med byggrätt 100 + 30 kvm. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i. Tomten kommer att visas av mäklaren söndagen den 9 oktober. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

  • Premium
Nybygårdsvägen 4, Rådmansö, Norrtälje kommun

Nybygårdsvägen 4

Tomt
Rådmansö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
650 000 kr
2 639 m² tomt

Nu finns en tomt till salu i Åkerö om 2 639 kvm med lantligt läge och bara femton minuters bilväg till Norrtälje centrum. Tomten som är lättillgänglig är grovplanerad och har en infartsväg klar från Nybygårdsvägen. Anslutningsavgift för kommunalt VA tillkommer och anslutningen beräknas vara möjlig tredje kvartalet 2024. Tomten ligger utanför planlagt område vilket innebär generös byggrätt. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i och det går bra att åka och titta på plats. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

Visar alla 16