House Mäklarbyrå

House Mäklarbyrå

Mäklare

Rökvarnsvägen 19, Rö, Norrtälje kommun

Rökvarnsvägen 19

Tomt
Rö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

895 000 kr

2 448 m² tomt

Nu finns en tomt till salu i Rö om 2 448 kvm med lantligt läge och bara femton minuters bilväg till Norrtälje. Avstånd till Stockholm är ca 50 km och till Uppsala ca 55 km. Tomten är plan och lättbebyggd i ett etablerat mindre område i orten Rö med ett 20-tal fastigheter. Detaljplan gäller för området och finns bilagd under "Dokument". Enskilt vatten och avlopp ordnas av köpare och offert avseende detta finns tillgängligt hos mäklaren inom kort. 500 m till Rösjön samt fina skogar att promenera och plocka svamp i och det går bra att åka och titta på plats. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

Solgränd 4B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Solgränd 4B

Lägenhet
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

3 800 000 kr

108 m²

4 rum

4 800 kr/mån

35 185 kr/m²

Nu till försäljning kvadratsmart boende i 2-plan om 108kvm med lättskött hörntomtsläge inramat med staket i bästa solläge. Interiört ges smakfulla och tidlösa ytskikt med funktionell planlösning där sällskapsytor ges i öppen planlösning mot kök och utgång till rymlig uteplats. Övervåning med "master bedroom", helkaklat badrum, sovrum samt utgång till stor terrass. Med solceller som unikt attribut i denna bostadsrättsförening ges lättnad i dessa tider i fråga om driftkostnader. Önskar ni bekanta er närmare med denna bostad vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning utav visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Punskogsvägen, null, Norrtälje kommun

Punskogsvägen

Radhus
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

2 995 000 kr

63 m²

4 rum

En mycket unik lösning med parhus på landet för dig som inte önskar ha en tomt som kräver arbete, men ändå kunna njuta av naturen in på husknuten. Dessutom är pendlings-läget till Stockholm och förorter oöverträffligt med endast 9 km landsväg till E18, där också Norrtäljebussen med pendlingsparkering vid trafikplats Ledinge finns. Nu till försäljning ges möjlighet att teckna för 4st nyproducerade och under avstyckning fastigheter som del i ett utav 2 parhus. (Älvsbyhus/Lasse parhus) på 63kvm med 35 kvm oinredd övervåning i Punskog/Riala. Exteriört kommer tomtyta ge möjlighet till lättskött uteplats samt en baksida med slänt för den som antingen vill ha släntväxter med inbyggt soldäck och/eller odlingar i pallkragar. Möjligheter till tillval kommer kunna ske beroende på tidsaspekt, bedömd inflyttning etapp 1 är kvartal 3 2023. Omgivningen erbjuder oändliga promenadvägar, sjöar, närhet till skärgården, skog och ängsmark och för den rid intresserade finns närliggande stall. Mindre än 9 km bort ligger Ica Bergshamra, Pizzeria samt skolor och bensinstation. Även i Riala finns skola på nära håll liksom närliggande försäljning av råvaror direkt från gårdar. Punskog är ett väldigt mysigt och populärt bostadsområde blandat med gårdar och hus, där många Stockholmare nu har hittat sin fristad. Här ges alltså möjligheten att kunna bosätta sig på landet med alla fördelar det medför men ändå inte ha mer än ca 45 min till Stockholm och 20 minuter till Norrtälje vilket är ett drömläge för dig som söker lugn och ro i din bostadsmiljö men ändå vill ha ena foten kvar i stadslivet. Möjlighet för visning i befintligt Lassehus med inredd övervåning finns i grannfastighet.

Björbovägen 26, null, Norrtälje kommun
Björbovägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 2
Björbovägen 26, null, Norrtälje kommun, bild 3

Björbovägen 26

Fritidshus
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

6 495 000 kr

124 m²

4 rum

3 001 m² tomt

Med havet som granne och privat arrende ner till vattnet! (Se arrendeavtal i bilder). Nybyggt hus om 124 kvm (färdigställt och inflyttningsbart under kv 1 2023) med stort trädäck, nersänkt pool och spabad och med strålande utsikt över Vätösund! På bara en kvart från Norrtälje når ni Björbovägen 26. Huset har stora sociala ytor med utgång och utsikt mot pooldäck och hav, genomgående smakfulla materialval som skapar ro. Här inryms vardagsrum och kök i öppen planlösning, en rymlig plats för hela släkten att umgås. Fortsatt finner vi tre sovrum, ett större master bedroom med klädkammare. Sedan ett stort badrum med dusch och wc samt tvättmaskin och torktumlare. Längst ner i huset har man ett eget spa med bastu, dusch och wc och utgång till trädäck, pool och bubbelpool. Privat och avskild tomt med högt läge men ändå med grannar runt omkring och en by som sakta växer i och med flera nybyggen som är på gång. Här ges natursköna promenadstråk i skog och mark samt promenadavstånd till Rosättra båtvarv med möjlighet till båtplats och förvaring. Detta hus måste upplevas! Kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
Arholmagatan 10, null, Norrtälje kommun

Arholmagatan 10

Lägenhet
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

970 000 kr

25 m²

1 rum

1 478 kr/mån

38 800 kr/m²

Nu till försäljning "kvadratsmart" 1:a belägen i omtyckt bostadsområde med gångavstånd till centrala Norrtälje med sitt fulla utbud. Bostad ligger i entréplan och har plats för mindre möblemang utanför entrédörr samt p-plats intill huset. Interiört ges genomgående renoverade ytskikt där kök totalrenoverats, golv är nylagt samt garderobssystem med glasdörrar satts upp i hall. Är du nyfiken är du varmt välkommen att boka en visning!

  • Hiss
Punskogsvägen 44, null, Norrtälje kommun

Punskogsvägen 44

Tomt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

3 900 000 kr

3 ha tomt

Nu till försäljning fastighet med förhandsbesked på boningshus samt stall som hästgård. Här ges möjlighet att kunna bosätta sig på landet med sina hästar eller odla för eget bruk men ändå inte ha mer än ca 45 min till Stockholm och 20 minuter till Norrtälje är ett drömläge som är ovanligt. Många behöver pendla och vill ha närhet till stadsliv men samtidigt kunna bo med lugnet på landet. I tider som nu är det otroligt viktigt att ha ett funktionellt arbetsliv med enkel pendling och samtidigt kunna utveckla egen försörjning på sin mark. Har man häst vill man naturligtvis hålla nere fasta kostnader som exempelvis stallhyra. Endast 9 km från E18 finns just nu till salu en fastighet på ca 3 ha mark med förhandsbesked för byggnation av hus och stall. Läget längs med Rialavägen erbjuder en fantastisk tillgänglighet - inte minst vintertid, då det kan vara knepigt med lantliga lägen. För den som inte önskar ta bilen till stan finns pendlingsparkering vid Ledinge trafikplats med Norrtäljebussens täta trafik, som går dygnet runt till Stockholm. Området i Riala erbjuder oändligt med ridvägar, ett stort antal sjöar samt närhet till skärgården. Mindre än 9 km bort ligger Ica Bergshamra, Pizzeria samt skolor och bensinstation. Även i Riala finns skola på nära håll och i trakten finns närliggande försäljning av råvaror direkt från gårdar. Området Punskog har vuxit sig större och är ett väldigt mysigt bostadsområde blandat med gårdar och hus. Tack vare det unika läget har många stockholmare här hittat sin fristad.

Skebovägen 51, null, Norrtälje kommun

Skebovägen 51

Villa
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

2 875 000 kr

170 m²

7 rum

2 975 m² tomt

Nu till försäljning stor villa i 2-plan samt källare om nästa 300kvm för den större familjen. Interiört ges funktionell planlösning med 5 sovrum fördelat på 2 plan. Källare med hobbyrum, garage, tvättstuga och förvaring. Tomten är lättskött och ger goda ytor för allehanda nyttjande med ogenerade sällskapsytor. Välkommen att höra av er för bokning av visning!

Knutbyvägen 35B, Fågelsången, Norrtälje kommun

Knutbyvägen 35B

Lägenhet
Fågelsången, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

1 695 000 kr

56 m²

2 rum

3 640 kr/mån

30 268 kr/m²

Nu finns en mycket smakfull och trevlig tvåa om 56 kvm till salu i Brf Höken. Lägenheten ligger en trappa upp i låghusen och har en uteplats i markplan nedanför den utvändiga trappen. Lägenheten har renoverats i sin helhet och har bland annat ett modernt kök från Kvik. I övrigt nya ljuslaserade klickgolv och väggar målade i ljusa kulörer. Föreningen har nyligen försett lägenheterna med nya 3-glasfönster och nya glasförsedda entrédörrar. Ett stort förråd finns i anslutning till entrén och det är nära till den nya lekplatsen. Lågt belånad förening med endast 3 334 kr per kvm/år. Som lågt belånad räknas belåning under 5 000 kr per kvm/år. Välkomna på visning av denna fina lägenhet.

  • Uteplats
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 2
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 3

Vreta ängsväg 3

Tomt
Angskär, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

1 500 000 kr

1 904 m² tomt

Nu finns en mycket trevlig tomt till salu i Angskär/Vreta om 1 904 kvm med lantligt läge och bara 10 minuters bilväg till Norrtälje centrum. Hörntomt som är grovplanerad med infart och bärlager och förberedd för byggnation. Nuvarande ägare har byggt ett stort altandäck och nyttjar tomten som tillfällig bostadsfastighet då en husvagn och förtält placerats intill altandäcket. Carport som panelats och försetts med dörrar finns vid infarten till tomten. Ett stort antal träd har tagits ner vilket har skapat en mycket öppen och solig tomt. Servitut på vatten från borrad brunn och avlopp till minireningsverk ingår och driftskostnaderna för VA är mycket låga. Detaljplanerat område med byggrätt 100 + 30 kvm. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i. Tomten kommer att visas av mäklaren söndagen den 9 oktober. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

  • Premium
Nybygårdsvägen 4, Åkerö, Norrtälje kommun

Nybygårdsvägen 4

Tomt
Åkerö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

650 000 kr

2 639 m² tomt

Nu finns en tomt till salu i Åkerö om 2 639 kvm med lantligt läge och bara femton minuters bilväg till Norrtälje centrum. Tomten som är lättillgänglig är grovplanerad och har en infartsväg klar från Nybygårdsvägen. Anslutningsavgift för kommunalt VA tillkommer med ca 350 000 kr och anslutningen beräknas vara möjlig tredje kvartalet 2024. Tomten ligger utanför planlagt område vilket innebär generös byggrätt. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i och det går bra att åka och titta på plats. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

Uppsalavägen 2, null, Norrtälje kommun

Uppsalavägen 2

Övrigt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

9 800 000 kr

610 m²

1 805 m² tomt

I centrala Rimbo säljs nu hyresfastighet inrymmandes 6 st lokaler, 4 st lägenheter och 3 st garageplatser i bottenvåning. Med en total uthyrningsbar kvm om 610 kvm. Fastighet har försetts med nytt värmesystem via bergvärme installerat 2020. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Hargs by 31A, null, Norrtälje kommun

Hargs by 31A

Övrigt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

4 900 000 kr

202 m²

2 115 m² tomt

Nu till försäljning hyresfastighet inrymmandes 3st lägenheter med sammantaget ca 202 kvm bostäder i delvis totalrenoverat skick. Beläget i Harg som är centralt beläget på Vätö med busshållplats i anslutning till fastighet och såväl skola/barnomsorg och matbutik endast några hundra meter bort. För vidare information vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Hargs by 54A, null, Norrtälje kommun

Hargs by 54A

Övrigt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

9 000 000 kr

504 m²

2 288 m² tomt

Nu möjlighet att förvärva en hyresfastighet om 2 ½ plan med källare och inredd vind. Totalt ges 7 hyresbostäder om 504 kvm uthyrningsbart utrymme. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar så som nytt värmesystem med bergvärme och solceller, vindsvåning nygjort och även källarplan har genomgått stora renoveringar. Bygglov för komplement byggnad finns om ca 55 kvm. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Rialavägen 533, null, Norrtälje kommun

Rialavägen 533

Tomt
Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå

9 900 000 kr

1,2 ha tomt

Nu till försäljning industrimark om 12 116 kvm i optimalt läge med direkt anslutning till E18:an där mark är uppackad och klar för att bebyggas. Med sin anslutning till E18:an ges möjligheter till marknadsföring mot all pendlartrafik mellan Stockholm och Norrtälje samt med 35 min till Stockholm och 10 min till Norrtälje ett geografiskt toppläge för såväl industri eller liknande verksamhet. För mer information välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 14