Mäklare Gunnar Schüler

Gunnar Schüler

Om mig

Jag heter Gunnar Schüler och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006, då jag tog examen på KTH i Stockholm. Sedan dess har jag hjälpt människor att hitta sina drömbostäder och fritidshus i Norrtälje kommun. Som mäklare anser jag mig vara väldigt ansvarsfull, engagerad och noggrann. Jag har mycket god lokalkännedom och ett stort kontaktnät i kommunen eftersom jag är uppvuxen här! Delägare i House Mäklarbyrå i Norrtälje.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munkvretsvägen 12, Nysättra, Norrtälje kommun

Munkvretsvägen 12

Villa
Nysättra, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
4 850 000 kr
120 m²
4 rum
1 091 m² tomt

Fantastisk lösvirkesbyggd enplansvilla om 120kvm, här ges funktionell planlösning om 4 rok belägen endast ett stenkast från Vätösundet. Med genomgående smakfulla material och färgval ges något utöver standard, där pool däck i ogenerat läge med gott om utrymme för solbad, middagar intill grill och sällskap i alla dess former. Fastigheten har lättskött tomt och uppmanar till njutning med minimalt arbete i fråga om tomtskötsel vilket passar i dagens hektiska liv. Med gångavstånd till bad, kommunikation och endast 10min till central Norrtälje kan denna tilltala både året runt boende och fritidshusnyttjande. Välkommen att komma på visning!

Norrbyle Skolväg 8, Väddö, Norrtälje kommun

Norrbyle Skolväg 8

Villa
Väddö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 500 000 kr
71 + 78 m²
4 rum
2 665 m² tomt

1½-plans villa mellan Älmsta och Grisslehamn med en byggyta om 125 kvm varav 71 kvm boyta samt ca 38 kvm förråd/garage. Inredningsbar vind om 50 kvm boyta och ca 20 kvm förrådsdel. Byggnaden uppfördes 2010 som lada för båtförvaring etc och byggdes om till bostadshus med två separata 2-rumlägenheter under åren 2018-2021. Dessa minitvåor är ca 35 kvm vardera och har moderna duschrum och kök. Finsk täljstenskamin finns i ena lägenheten. Vindvåningen kan utgöra ytterligare en lägenhet och behöver kompletteras med takisolering, skiljeväggar, ytskikt etc. Stammar för el, avlopp, vatten, värme, ventilation är framdragna. Förslag på planritning finns med i slutet bland bilderna. 10 min promenad till Väddöviken med båtplats att hyra. 10 min med bil till Nothamn och Ålandshav där det finns både sandstrand, klippbad och båtplatser. 200 till busshållsplats med bra förbindelser. Välkomna att kontakta mäklaren Gunnar Schüler för mer information och visning.

  • Plus
Västrings väg 14, Västanvik, Norrtälje kommun

Västrings väg 14

Villa
Västanvik, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 995 000 kr
107 m²
4 rum
2 066 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket fin villa byggd 1980 om 107 kvm med en av de finaste tomterna i området. I priset ingår anslutningsavgift för kommunalt VA och inkoppling till båda bostadshusen. Huvudbyggnaden har två sovrum, två duschrum kök med separat matplats samt vardagsrum. Det finns tre uteplatser invid huset med utsikt mot egen stor damm med bro, brygga och räcken. Dessutom ett komplett Attefallshus om 22 kvm med duschrum, kök och egen altan. Bastuhus med dusch och gästrumsdel samt carport med förrådsdel/verkstad. Beläget i området Västanvik på Rådmansö ca 15 min från Norrtälje centrum. Området Västanvik har två delar - norra och södra - och omfattar ca 450 fastigheter. Inom området finns två st hamnanläggningar. En i Lötaviken och en i Vretaviken. Till området hör en centrumanläggning med tillhörande klubbhus, tennisbana, boulebana och poolområde med en 25-meters bassäng och en barnpool som får disponeras av medlemmarna. Välkomna att kontakta mäklaren Gunnar Schüler för visning!

Drottningdalsvägen 45, Drottningdal, Norrtälje kommun

Drottningdalsvägen 45

Tomt
Drottningdal, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
1 100 000 kr
1 378 m² tomt

Nu finns en hörntomt om 1 378 kvm till salu i det nya expansiva området i Drotttningdal, 15 min från Norrtälje centrum. Område med ett 20-tal tomter där merparten består av nybyggda villor. Byggrätt 200 kvm. Bygglov på en enplansvilla på 172 kvm med alla ritningar för byggstart finns och det är giltigt till och med 2024 01 23. Drottningdals skola som har ca 110 elever från förskola till årskurs 6 ligger på gångavstånd - ca 200 m från tomten. Anslutningen för kommunalt V/A betalas av nuvarande ägare. Välkommen att åka ut och titta på plats! Kontakta mäklaren Gunnar Schüler om du har några frågor.

Drottningdalsvägen 62A och 62B, Drottningdal, Norrtälje kommun

Drottningdalsvägen 62A och 62B

Radhus
Drottningdal, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
3 995 000 kr
132 m²
4 rum
vån 1/2
1 220 kr/mån
30 265 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i ett nytt bostadsrättsparhus. Här byggs totalt fyra bostadsrättsparhus i populära Drottningdal nära skola, idrottsplaner och elljusspår. Tre parhus är sålda och tillträdda och nu är det dags för det sista av fyra. Parhusen är om ca 132 kvm i två plan, entréplan med hall, kök, sovrum, duschrum och vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Övervåningen inrymmer tre sovrum, allrum och ytterligare ett duschrum. Här ges unik möjlighet att via tillval välja färger, materialval, kök, planlösning mm. Föreningen kommer att vara ansluten till fiber. Lantligt läge bara 15 min från Norrtälje centrum. Föreningen kommer att vara obelånad och den låga månadsavgiften på ca 1 220 kr avser försäkring, sophämtning, p-plats och avsättning till yttre reparationsfond som en förening behöver ha. Försäljning startar nu. För mer information - kontakta mäklaren.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 2
Vreta ängsväg 3, Angskär, Norrtälje kommun, bild 3

Vreta ängsväg 3

Tomt
Angskär, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
1 500 000 kr
1 904 m² tomt

Nu finns en mycket trevlig tomt till salu i Angskär/Vreta om 1 904 kvm med lantligt läge och bara 10 minuters bilväg till Norrtälje centrum. Hörntomt som är grovplanerad med infart och bärlager och förberedd för byggnation. Nuvarande ägare har byggt ett stort altandäck och nyttjar tomten som tillfällig bostadsfastighet då en husvagn och förtält placerats intill altandäcket. Carport som panelats och försetts med dörrar finns vid infarten till tomten. Ett stort antal träd har tagits ner vilket har skapat en mycket öppen och solig tomt. Servitut på vatten från borrad brunn och avlopp till minireningsverk ingår och driftskostnaderna för VA är mycket låga. Detaljplanerat område med byggrätt 100 + 30 kvm. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i. Tomten kommer att visas av mäklaren söndagen den 9 oktober. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

  • Premium
Nybygårdsvägen 4, Rådmansö, Norrtälje kommun

Nybygårdsvägen 4

Tomt
Rådmansö, Norrtälje kommun
House Mäklarbyrå
650 000 kr
2 639 m² tomt

Nu finns en tomt till salu i Åkerö om 2 639 kvm med lantligt läge och bara femton minuters bilväg till Norrtälje centrum. Tomten som är lättillgänglig är grovplanerad och har en infartsväg klar från Nybygårdsvägen. Anslutningsavgift för kommunalt VA tillkommer och anslutningen beräknas vara möjlig tredje kvartalet 2024. Tomten ligger utanför planlagt område vilket innebär generös byggrätt. Nära fina skogar att promenera och plocka svamp i och det går bra att åka och titta på plats. Vid frågor kontakta mäklaren Gunnar Schüler på 0708-62 97 25.

Visar alla 7