Mäklare Olivia Wilson

Olivia Wilson

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Trollhättan med omnejd och i min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 251, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 251

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
5 549 kr/mån
7 500 kr/m²

Genomgående mycket fin gaveltvåa om 66 kvm! Bostaden har till större del renoverats de senare åren vilket medför en fräsch och modern standard. Härlig, inglasad balkong i sydväst-läge som förlänger bostaden under större delen av året och som tack vare hörnläget är bra placerad på kortsidan av huset. Utöver detta finns ett snyggt och modernt kök med matplats, ett rymligt sovrum med gott om klädförvaring, fräscht badrum från föreningens stamrenovering med ny tvättmaskin (2023) samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor du i en skötsam förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Här erbjuds lekplats, grillplats och grönytor samt lokal för medlemmar att hyra. Tvättstuga finns i samma trappuppgång! Möjlighet till parkering- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Balkong
Hjortmossegatan 84, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 84

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
570 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 120 kr/mån
20 727 kr/m²

Perfekt planerad etta, högt belägen på våning 5 med fri och härlig utsikt över grönområden! Här erbjuds ett ljust allrum med plats för både säng, soffa och mindre matbord, en praktisk och fräsch kokvrå samt hall med bra förvaring. I huset finns hiss från markplan samt tvättstuga. En inre reparationsfond om ca. 2 000 kr (avsättning görs varje månad) följer med lägenheten och i den låga avgiften ingår även fiber! Här bor du i en populär och välskött förening med mysig innergård och flertalet faciliteter. Utanför finns livsmedelsbutik, konditori, grönområden, gym, kiosk och pizzeria. Här har du även gångavstånd till stadskärnan och dess utbud, Högskolan Väst samt Resecentrum. Helt enkelt det perfekta boendet för studenten eller förstagångsköparen! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Hiss
Bangatan 14, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 14

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4/4
3 493 kr/mån
9 875 kr/m²

Totalrenoverad och mycket tilltalande etta med smakfulla materialval, bra planlösning med separat kök samt balkong i härligt sydväst-läge! Bostadens välplanerade kvadratmetrar erbjuder även genomgående fina ytskikt, gott om förvaring, ett helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin samt ett fint och tilltaget kök! Här bor du i ett lugnt område strax utanför centrum med pizzeria, närbutik och busshållplats på bekvämt avstånd. Bostaden är belägen högst upp i huset, utan grannar runtom och med vindsförråd på samma våningsplan. Välskött förening med fina grönområden för föreningens medlemmar att nyttja. Helt enkelt det perfekta boendet där du bara kan flytta in och trivas från första stund! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Balkong
Bergkullevägen 219, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 219

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst Norra Götaland
625 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 770 kr/mån
7 440 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Nu erbjuds den sällsynta möjligheten att förvärva en 3:a om 84 kvm i HSB Brf Myggan 1! Dessa treor i föreningen är ursprungligen tvåor med uthyrningsdel vilket ger två entréer med varsin hall samt både badrum och gäst-wc. Utöver detta finns även ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong där du kan njuta av solen från morgon till eftermiddag! Ett rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för matbord samt två bra sovrum. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan! Här bor du i en skötsam och gemytlig förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Möjlighet till parkerings- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information!

  • Balkong

Visar alla 4