Mäklare Olivia Wilson

Olivia Wilson

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Trollhättan med omnejd och i min roll som mäklare vill jag vara en trygghet för dig genom hela processen, från början till slut. Ett personligt engagemang präglat av struktur, noggrannhet och ett stort driv är det jag värdesätter under försäljningsprocessen och på så sätt kan jag hjälpa mina kunder på bästa sätt, med bästa resultat. Som född och uppvuxen i Trollhättan har jag även en god lokalkännedom om staden som jag håller varmt om hjärtat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergkullevägen 251, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 251

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
5 549 kr/mån
7 500 kr/m²

Genomgående mycket fin gaveltvåa om 66 kvm! Bostaden har till större del renoverats de senare åren vilket medför en fräsch och modern standard. Härlig, inglasad balkong i sydväst-läge som förlänger bostaden under större delen av året och som tack vare hörnläget är bra placerad på kortsidan av huset. Utöver detta finns ett snyggt och modernt kök med matplats, ett rymligt sovrum med gott om klädförvaring, fräscht badrum från föreningens stamrenovering med ny tvättmaskin (2023) samt ett lättmöblerat vardagsrum. Här bor du i en skötsam förening med god ekonomi och grönskande innergårdar. Här erbjuds lekplats, grillplats och grönytor samt lokal för medlemmar att hyra. Tvättstuga finns i samma trappuppgång! Möjlighet till parkering- eller garageplats (sep. kö) och närhet till affärscentrum och motionsanläggning samt hållplats utanför där du med buss tar dig till centrum på ca. 15 min. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Balkong
Hjortmossegatan 84, Hjortmossen, Trollhättans kommun

Hjortmossegatan 84

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
HSB Mäklartjänst i Norra Götaland AB
570 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 120 kr/mån
20 727 kr/m²

Perfekt planerad etta, högt belägen på våning 5 med fri och härlig utsikt över grönområden! Här erbjuds ett ljust allrum med plats för både säng, soffa och mindre matbord, en praktisk och fräsch kokvrå samt hall med bra förvaring. I huset finns hiss från markplan samt tvättstuga. En inre reparationsfond om ca. 2 000 kr (avsättning görs varje månad) följer med lägenheten och i den låga avgiften ingår även fiber! Här bor du i en populär och välskött förening med mysig innergård och flertalet faciliteter. Utanför finns livsmedelsbutik, konditori, grönområden, gym, kiosk och pizzeria. Här har du även gångavstånd till stadskärnan och dess utbud, Högskolan Väst samt Resecentrum. Helt enkelt det perfekta boendet för studenten eller förstagångsköparen! Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare Olivia Wilson för mer information.

  • Hiss

Visar alla 2