Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2021

Mäklare Johan Lind

Johan Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Bullsta 11, Dingtuna, Västerås kommun

Bullsta 11

Villa
Dingtuna, Västerås kommun

6 695 000 kr

156 m²

6 rum

Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp där du som OBOS-medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Välkommen till denna lantliga idyll på första parkett endast en kort bilfärd till centrala Västerås! Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Både skola och förskolor finns på cykelavstånd och ca 15 minuters bilfärd tar dig in till centrala Västerås.

Albertusvägen 37, Dingtuna, Västerås kommun
  • Sön 26 mar kl 12:00

Albertusvägen 37

Radhus
Dingtuna, Västerås kommun

2 490 000 kr

115 m²

5 rum

5 256 kr/mån

21 652 kr/m²

Flytta in i ett nyproducerat radhus där ingen tidigare bott. Bekvämt boende i absolut toppskick där du bara behöver ställa in möblerna och ställa ut grillen på altanen. Huset består av ett nedre plan med stora sociala ytor och ett övre mer privat plan med sovrum och allrum. Två helkaklade badrum, ett på varje bostadsplan, samt gott om förvaring med garderober, förråd under trapp samt utvändigt förråd. Ca 10 minuter med bil från Västerås centrum och Erikslund samt med närhet till tåg och buss. I närområdet finns skola, förskola och fin natur i öppna landskap. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bangatan 47 A, Gideonsberg/Nordanby Gärde, Västerås kommun
  • Sön 26 mar kl 11:00

Bangatan 47 A

Lägenhet
Gideonsberg/Nordanby Gärde, Västerås kommun

1 395 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 905 kr/mån

18 725 kr/m²

Högst upp i huset, helt utan insyn och med fin utsikt över den grönskande innergården, finns denna välplanerade och trivsamma trea. Bostaden har, förutom ett rymligt badrum, även en extra wc. Rymlig balkong i soligt sydvästläge vänd mot den bilfria innergården. Gott om förvaring med flera garderober samt ett förråd i källaren. Stabil förening med låg månadsavgift och många faciliteter såsom gym, festlokal, bastu, solarium mm. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
Tallgatan 15, Surahammar, Surahammars kommun

Tallgatan 15

Villa
Surahammar, Surahammars kommun

3 095 000 kr

162 m²

7 rum

1 166 m² tomt

Välkommen till Tallgatan 15 och detta mycket trevliga hus med helt egen stil och karaktär. Huset välkomnar med härlig takhöjd, stora ytor och rum som även rymmer den större familjen. Entréplanet erbjuder kök, matrum, nyrenoverat badrum, vardagsrum samt sovrum. Ovanvåningen med tre sovrum och toalett. Trappa upp till oinredd vind. Källaren rymmer gillestuga, relaxrum/sovrum med fungerande eldstad, dusch, bastu, tvättstuga samt förvaringsmöjligheter. Läget är lugnt och barnvänligt i ett mycket trivsamt och populärt villakvarter. Stor friköpt tomt, fjärrvärme samt fiber. Isolerat dubbelgarage med automatisk port och luftvärmepump. Ett hus att trivas i!

Visar alla 4