Hus & Hem på Södertörn

Hus & Hem på Södertörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövlundsvägen 25B, Centralt, Nynäshamns kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Lövlundsvägen 25B, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Lövlundsvägen 25B, Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Lövlundsvägen 25B

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 275 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 411 kr/mån
32 278 kr/m²

Totalrenoverad 2:a högst upp i huset med smakfulla materialval och smart planlösning med genomgång mellan alla rum. Balkong vetter i ett snett söderläge med morgon och förmiddagssol, utsikt mot föreningens grönskande innergård och viss havsglimt, speciellt under vinterhalvåret. Bostaden är ljus och fräsch med helkaklat badrum med golvvärme från 2012 och kök från 2015. Nära gångavstånd till allt Ni kan tänkas behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, buss och tåg.

  • Premium
  • Balkong
Centralgatan 70D, Kullsta, Nynäshamns kommun

Centralgatan 70D

Lägenhet
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 475 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2/3
4 217 kr/mån
27 365 kr/m²

I en av de fina "Telikåkarna" finns denna charmiga 2:a med egen ingång. Söker du ett trivsamt och personligt hem så kan du sluta leta nu. Här är det enkelt att leva, parkera bilen på gården, en p-plats ingår i avgiften eller så går du på minuten till pendeln eller direktbussen. Egen ingång med plats för bord och stolar en perfekt plats för morgonkaffet, hall/kapprum, fint trapphus med fönster, stort allrum med plats matgrupp och för sittgrupp, öppet mot arbetsköket. Sovrum in mot gården, klädkammare med fönster, stort badrum med kakel och klinkergolv med golvvärme. Bekvämt läge nära, bara minuten gångavstånd till pendel, buss affärer, restauranger och vackra strövområden, mot havet eller våtmarkerna, nära Kvarnängens alla sporter. Mysigt med tillgång till gemensam trädgård med flertalet uteplatser, buskar och gräsytor, grilla, spela kubb etc.

  • Balkong
Oskarsgatan 6B, Trehörningen, Nynäshamns kommun

Oskarsgatan 6B

Villa
Trehörningen, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
17 900 000 kr
232 + 94 m²
8 rum
2 629 m² tomt

SJÖTOMT på Trehörningen med bästa västerläge! Två bryggor. Fantastiskt hus i nationalromantisk stil anno 1906. Ståtligt hus från förra sekelskiftet som är byggt med omsorg och fina detaljer och är beläget vid strandkanten, bara att lägga till med båten vid någon av bryggorna. Stora förbättringar och ombyggnationer utförda 2019 - 2023 med känsla och hög standard, sobra materialval och tidlös färgsättning. Magnifika rum med utsikt mot Fagerviken, många fantastiska original detaljer bevarade och nya praktiska detaljer tillförda, för att skapa det bästa av två världar. Härlig atmosfär. Lugnt beläget med fantastisk kvällssol. Promenadavstånd till Nynäshamns centrum. Kan det bli så mycket bättre ?

Grevgatan 7, null, Nynäshamns kommun

Grevgatan 7

Villa
Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
10 000 000 kr
231 m²
6 rum
1 763 m² tomt

Mycket välskött och trivsam villa anno 1920 med en atmosfär och charm som bara ett varsamt renoverat och välbevarat hus från förra sekelskiftet kan erbjuda. Fint renoverat/restaurerat med hjälp av arkitekt och med känsla för husets elegans och med tidlös stil och smak. Här finns det utrymme för allt och alla, stora middagar, mys vid någon av eldstäderna, flera sovrum och hemmakontoret , odla i växthuset och lek och odling i den fina uppvuxna trädgården, bilarna kan stå i och framför dubbelgaraget. Belägen på vackra ön Trehörningen i bedårande skärgårdsmiljö.

Väggarövägen 7, Ösmo, Nynäshamns kommun

Väggarövägen 7

Villa
Ösmo, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 750 000 kr
124 m²
5 rum
1 908 m² tomt

Välkomna till denna lantliga och harmoniska fastighet från 1929. Inbäddad i en grönskande miljö med ståtliga ekar och vy över Nynäshamns vackra golfbana. En grusad gång leder Er fram till en välkomnande farstukvist med uteplats, perfekt för cafégruppen och härliga fikastunder. På baksidan finner Ni en stor trädäckad altan i fantastiskt solläge, växthus, redskapsbod samt härlig yta för diverse aktiviteter. Kortinfo: - Fiber installerat. - Nytt avlopp 2023. - Nytt badrum 2022. - Luft/-luftvärmepump 2021. - Huset tilläggsisolerades 2010. - Friggebod. - Grusad infart med plats för flera bilar. - Oförskämt nära till Körunda hotell och spa-anläggning med egen padelbana samt Nynäshamns golfklubb med 27 hål fördelat på berg, dal och sjöslingan samt Sjögärdets pay and play-bana, samtliga banor i spännande och otroligt vacker natur. - Närhet till Sörmlandsleden Etapp 5:1 Obs! Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på tidigare uppmätningsnormer och uppmätningsmetod. Om man som köpare anser att den exakta arean är av betydelse, bör man låta mäta upp bostaden före köpet.

  • Plus
Sittesta 28, Sittesta, Nynäshamns kommun
Sittesta 28, Sittesta, Nynäshamns kommun, bild 2
Sittesta 28, Sittesta, Nynäshamns kommun, bild 3

Sittesta 28

Villa
Sittesta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
113 m²
3 rum
2 065 m² tomt

Vill ni bo i ett nybyggt hus på landet nära till Ösmo centrum med affärer, skola och pendeltåg kan detta vara huset för er! Fastigheten ligger vid lugn återvändsgata. Husets entréplan är färdigställt och består av ett stort öppet kök/vardagsrum med kamin. Två sovrum. Badrum och tvättstuga. Trappa till övre plan som är oinrett. Övre plan har förhöjt väggliv och efter inredning efter era behov får ni en total boarea på ca 225 kvm. Fastigheten ligger i närheten av området Källberga som är under uppbyggnad och här planeras det upp till 600-700 bostäder och förskola F-6 ( Raoul Wallenbergskolan) för mer info om källberga gå in på källberga.se

  • Premium
Fågelgatan 36, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Fågelgatan 36, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Fågelgatan 36, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Fågelgatan 36

Villa
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
9 900 000 kr
138 + 140 m²
9 rum
875 m² tomt

Ett fantastiskt hus med ett av Nynäshamns allra bästa läge! Det är en ynnest att få förtroendet att förmedla denna förädlade fastighet med helt suveränt läge ! Högt beläget med bedårande havsutsikt och med bästa läge - västerläge. Lätt att tappa andan när det är vacker solnedgång över havsviken! Påkostat kök, öppen planlösning, 2 öppna spisar, fint badrum med bastu. Tvättmaskiner på båda planen, 3 toaletter. Lusthus med utsikt. Vidbyggt garage. Lättskött tomt med plan gräsyta. Stor familj, bygga om och hyra ut nedreplan, hemma kontor, hemma gym....Möjligheterna är många. Trivselfaktorn är hög!

  • Premium
Torparegränd 4B, Estö, Nynäshamns kommun

Torparegränd 4B

Lägenhet
Estö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 200 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 233 kr/mån
25 882 kr/m²

På populära Estö ligger denna fina markplanslägenhet med stor altan om ca 30 kvm med härligt väster/solläge! Topp läge i lugnt område med gångavstånd till svalkande bad i Hamnvik, pendeltågstation samt busshållplats. Promenerar du längs med Hamnviksvägen når du även naturreservatet Lövhagen som erbjuder otroligt vackra naturupplevelser, massor av aktiviteter och ett mysigt café.

  • Uteplats
Vaktbergsvägen 15B, Kullsta, Nynäshamns kommun

Vaktbergsvägen 15B

Lägenhet
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 595 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 961 kr/mån
20 850 kr/m²

Ljus och fin 3:a belägen högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Stor inglasad balkong i västerläge med vikbara glaspartier, spotlights i taket, matta, rullgardiner och eluttag för ev. infravärme. Fint kök från 2016 med matplats och stambytt badrum. Mycket välplanerad lägenhet med genomgående fina ytskikt. En inre rep.fond på 4.371kr för den som vill sätta sin egen prägel. Bra läge mot föreningens nyrenoverade innergård med lek- och grillplats. Bekvämt med gångavstånd till affärer, restauranger, förskola, buss och tåg.

  • Balkong
Brunnsgatan 32, Kullsta, Nynäshamns kommun

Brunnsgatan 32

Radhus
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 225 000 kr
103 m²
5 rum
146 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma, rymliga radhus på populära Brunnsgatan, 6 r.o.k. varav 5 sovrum, samt ett extra rum perfekt som tex hemmakontor. Inredd vind med stort takfönster. Två härliga uteplatser varav ena i soligt västerläge med lyxigt spabad. Fint område, bra läge, ett optimalt boende för barnfamiljen helt enkelt, fantastiskt område där barn kan leka fritt och tryggt i denna idylliska miljö. Två lekplatser och flera småvägar som gjorda för att lära sig att cykla. Vintertid finns i närheten en mindre pulkabacke. Garage i länga samt flertalet fria parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till pendel, buss, förskolor, skola, livsmedelsbutiker och restauranger. Välkommen till ett bra, barnvänligt och bekvämt boende..

Järnvägsgatan 24B, Centralt, Nynäshamns kommun

Järnvägsgatan 24B

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 450 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 443 kr/mån
25 439 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna otroligt charmiga och fina 2:a, belägen i populär förening med gångavstånd till tåg, buss, mataffär och restauranger. Ta en promenad ner till hamnen och njut av mjukglass, eller ta med dig handduken till Strandvägens salta hav! Bostaden är smakfullt renoverad och ombyggd med ett sobert kök från 2023. Nytt golv i hall och kök samma år, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Gott om förvaring med flertalet garderober både i hall och vardagsrum, här med generösa utrymmen för både soffa och matsalsbord. Utgång till balkong i söder, med sned utsikt mot svandamsparken och sol stor del av dagen.

  • Plus
  • Balkong
Nynäsvägen 18A, Centralt, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 18A

Radhus
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 675 000 kr
140 + 25 m²
6 rum
104 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus i tre plan. Här bor du i barnvänligt område där den stora altanen vätter mot den gemensamma innergården. Den generösa altanen erbjuder mycket yta för både mat- och lounggrupp. Här kan du njuta av lång frukost i solen. Grillen placeras smidigt bredvid det praktiska uteköket som erbjuder god förvaring och sommarvatten. På de tre rymliga balkongerna kan du sedan njuta av solen från mitt på dagen fram till sent på kvällen. Det ombyggda köket som renoverades 2022 inkl ny maskinpark har lantliga inslag och mycket finess. Hallen har platsbyggd förvaring för ytterkläder och skor. Vardagsrum med utgång till balkong. Gästtoalett. Övreplan har tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Stort ombyggt och renoverat badrum med både bubbelbad och dusch, ny kommod 2023. Sutterängplanet rymmer två stora sovrum, det ena med utgång till balkong, det andra med platsbyggd förvaring och garderobsvägg. Stor praktiskt tvättstuga. Luftvärmepump och varmvattenberedare från 2023. Bekvämt boende med generösa ytor, plats för många och hemma kontoret. Närhet till förskola, skola, kulturskolan, affärer, restauranger, direktbuss och pendel.

Sigyns väg 12A, Centralt, Nynäshamns kommun

Sigyns väg 12A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 250 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 485 kr/mån
25 281 kr/m²

Välkommen att boka visning ! Sällan till salu ! Tänk er en varm skön sommardag på den inglasade balkongen, få följa årstidernas skiftningar från första parkett, uppleva norrsken, se havsörnen flyga över havet, njuta av afternoon tea med den vackraste av solnedgångar, eller laga mat i goda vänners lag i det stor fina lyxiga köket, ett hemmakontor i något av sovrummen, rymligt badrum med klinker, kakel, dusch och tvättmaskin, separat gästtoalett så klart ! Det kan nu bli verklighet. Denna lägenhet har nog allt man kan önska sig. Här är lätt att trivas, lätt att samla nära och kära men svårt att gå hemifrån. Populärt område, nära badplats och promenadstråk..

  • Plus
  • Balkong
Lövlundsvägen 25C, Centralt, Nynäshamns kommun

Lövlundsvägen 25C

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 100 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 3/3
4 302 kr/mån
29 333 kr/m²

Topprenoverad 1:a med eftertraktat läge högst upp i huset i Nynäshamns äldsta förening från 1937, HSB Brf Framåt. Toppmodernt kök från 2023/2024 med smakfulla materialval, fönster mot den lummiga innergården och plats för ett ordentligt matbord. Stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum/sovrum som med fördel rymmer både dubbelsäng, soffa och mediacenter. Genomgående nya golv och ytskikt, utöver klinkergolvet i hallen och badrummet med plastmatta och kaklade väggar samt WC/dusch där föreningen utförde stambytet under 90-talet. Nära gångavstånd till allt Ni kan tänkas behöva, såsom affärer, restauranger, apotek, buss och tåg.

  • Balkong
Bogvägen 10, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Bogvägen 10

Lägenhet
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
1 875 000 kr
103 m²
4 rum
8 446 kr/mån
18 204 kr/m²

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med optimalt gavelläge och fina uteplatser från 2019. Eget garage i länga som ingår i avgiften. Generöst tilltaget vardagsrum med utgång till baksidan som ligger i ett perfekt västerläge med stor trädäckad altan i vinkel, delvis insynsskydd med högt staket/plank och ett löst bubbelbad som eventuellt kan ingå i köpet efter överenskommelse med köpare. Välkomnande entré med altan, stenläggning och fina blomlådor med staket. Fint kök med matplats från 2021/2022, tre stora sovrum och två badrum, varav ena med kakel och klinkers. Tvättstuga och bra förvaring med förråd och garderober. Mycket barnvänligt och lugnt område. Fin lekplats, nära buss och endast ett par minuter till natur och salta hav! Föreningen har nyligen bytt tak och målat om fasaden.

  • Uteplats
Hedstigen 23, Sunnerby, Nynäshamns kommun

Hedstigen 23

Radhus
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 295 000 kr
185 + 45 m²
8 rum
460 m² tomt

LÅG DRIFT ! BERGVÄRME ! Välkommen till detta rymliga och trivsamma kedjehus i 3-plan med vattenburen värme via bergvärmepanna. Arbetskök öppet mot stor matplats och vardagsrum samt utgång till underbar altan i perfekt söder/västerläge - sol hela dagen och kvällen, 3 toaletter, flertalet sovrum, gott om plats för den stora familjen, för hemmakontoret, hobby, förvaring etc. Garage med elport plats för snickarbänk. Lättskött tomt med plats för lek, odling, studsmatta mm. Nära lekplats. Här är det lätt att samla alla nära och kära. Bra läge i populärt område nära strövområden, Körunda golfbana, sporthall, ridskolor, stigar, bad i sjö och hav, förskola/skola och buss.

  • Plus

Visar alla 16