Mäklare Anna Ohrgren

Anna Ohrgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kölvägen 8, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Kölvägen 8

Radhus
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

2 690 000 kr

99 m²

4 rum

148 m² tomt

Barnvänligt radhus, bla kök renoverat 2018, renoverat badrum 2014, luftvärmepump 2021, stor altan om ca 55 kvm med västerläge. Nära fin ny lekplats, strövområden och vackra Ringvägen och salta bad.

Grevgatan 20F, Trehörningen, Nynäshamns kommun

Grevgatan 20F

Lägenhet
Trehörningen, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

2 485 000 kr

69 m²

2 rum

4 990 kr/mån

36 014 kr/m²

Äntligen en 2:a till salu i Brf Kurortsparken. Bra planlösning, lätt att samla många för stora middagar, praktiskt kök, rymligt badrum med TM och TT, fin balkong. Som pricken över i - tänk så trevligt att tex börja helgen med ett besök i den lyxiga gemensamma SPA-avdelning, att bjuda in till fest i den gemensamma lokalen och möjlighet att boka övernattningslägenheten så att 4 gäster kan stanna kvar till frukost. Förverkliga drömmen om att bo på en ö omgiven av den vackraste av skärgårdar. Välkommen till ett lugnt och rofyllt boende med hög standard och klass.

  • Balkong
  • Hiss
Utsiktsvägen 13A, Kullsta, Nynäshamns kommun

Utsiktsvägen 13A

Villa
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

5 595 000 kr

173 m²

5 rum

933 m² tomt

Har du höga krav? Välkommen till detta fina hus som är utöver det vanliga. Trivsam och rymlig villa med hög standard och fina materialval. Nuvarande ägare har med känsla och stil byggt denna Fiskarheden villa med många tillval och finesser. Nytt smakfullt påkostat kök 2020, braskamin, två badrum , bastu, utekök, mysigt spabad, garage/förråd. Lättskött tomt med snygga stenläggningar, gott om plats plats för lek och odling, här finns bär, buskar och perenner. Närhet till Kullsta, buss, pendel, natur, förskolor och skolor.

Sturevägen 6 B, Centralt, Nynäshamns kommun

Sturevägen 6 B

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

3 400 000 kr

120,4 m²

4 rum

6 336 kr/mån

28 239 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska & mysiga 4;a från förra sekelskiftet anno 1918. Egen ingång/farstukvist samt även ingång via gemensamt trapphus. Underbart kök med köksö, ”gå in i skafferi” och stor matplats, öppet mot vardagsrummet , tre bra sovrum, två toaletter. Gamla trägolv, spegeldörrar och vackra listverk. Härlig atmosfär & charmiga detaljer. Mysig innergård med plats för lek, utemöbler och grill. Möjlighet till hög livskvalitet med detta vackra boende med tillgång till lummig trädgård med suveränt läge, bekvämt nära pendel och direktbuss till Stockholm och gångavstånd till affärer, restauranger, havet, badplats och strövområden.

  • Uteplats
Brunnsgatan 14, Kullsta, Nynäshamns kommun

Brunnsgatan 14

Radhus
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

4 095 000 kr

117 m²

5 rum

341 m² tomt

Tip top! Mycket smakfullt renoverat parhus i populära Kullsta, stor hörntomt som badar i sol från morgon till kväll. Nybyggd amerikansk veranda 2019 med infälld belysning och hela söderfasaden bytt. Nya fönster och oljefyllda radiatorer 2015. Luftvärmepump. Fiber installerat men inte anslutet. Fin thujahäck med inbyggt bevattningssystem och timer. Staket och ny monterad grind. Ett barn och hundvänligt läge med två fina lekplatser i området. Garage i länga och i övrigt fri parkering på gården via samfälligheten. Två fina helkaklade badrum, båda ombyggda och renoverade 2016, med sobra och påkostade materialval. Nytt ombyggt kök 2015 med köksö på hjul och stor matplats med plats för stora sällskap. 2015 totalrenoverades hela huset med nya innerdörrar, listverk, enstavigt ekparkettgolv och vitmålade väggar samt tak. Vardagsrum med utgång till stor nybyggd altan med västerläge. Bekvämt nära affärer, dagis skola, direktbuss och pendel till Stockholm. Bara att flytta in och trivas ! Välkommen på visning!

Aktervägen 36, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Aktervägen 36

Radhus
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn

2 995 000 kr

107 m²

4 rum

295 m² tomt

Välkommen till Aktervägen 36! Renoverat, fint radhus med stor hörntomt nära garage i länga. Modernt kök, ny entré/hall, två renoverade badrum. Vardagsrum med glasparti mot altanen. TV-rum med murad öppenspis med insats. Walk-in-closet. Altan på framsidan i söder/västerläge. Nära skog och natur, vackra Ringvägen och salta bad. Mycket populärt och barnvänligt område!

Visar alla 6