Mäklare Anna Ohrgren

Anna Ohrgren

Om mig

Med stor ödmjukhet tar jag mig an uppgiften att förmedla bostäder. Hängiven, lyhörd och genuint engagerad i mitt yrke. Min ambition är inte att förmedla mest, utan att förmedla med kvalitet. Att hjälpa människor med sina bostadsbyten i olika situationer i livet och med olika förväntningar är en spännande utmaning. Jag har bla arbetat på bank med borådgivning. Som fastighetsmäklare har jag jobbat sedan 1995. Jag har startat och drivit mäklarbyrå i Tyresö, Haninge, Västerhaninge och Nynäshamn.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerlundsvägen 19, Grödby, Nynäshamns kommun

Fagerlundsvägen 19

Villa
Grödby, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 395 000 kr
123 + 63 m²
6 rum
2 818 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plans villa som är utöver det vanliga. Praktiskt planlösning med generösa sällskapsytor som bjuder in till många och långa middagar. Påkostat fint renoverat kök inkl maskinpark 2018. Vardagsrum med plats för stor matgrupp och sittgrupp och fin öppenspis med insats samt utgång till altanen om 108 kvm med skönt spabad i soligt söderläge. Gästtoalett. 4 stycken sovrum och badrum samlade i andra delen av huset. Från köket finns utgång till tvättstuga med tm & tt från 2018, garage och ett separat rum perfekt som hemmakontoret eller gästrum kanske tonårsrum med separat utgång. Gäststuga med altan. Växthus 2020. Lekstuga. Suverän uppvuxen trädgård, infart med elstyrda smidesgrindar, stor parkering, plan gräsmatta perfekt för lek och odling, fin stensättning/mur mot del av tomten som består av berg. Gångavstånd till busshpl.

Hermods väg 18, Ösmo, Nynäshamns kommun

Hermods väg 18

Villa
Ösmo, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 285 000 kr
149 + 17 m²
5 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med dubbla luftvärmepumpar, öppen spis, ombyggt och renoverat kök, öppen planlösning, två toaletter, nya fönster, altan i väster, delvis ny el, fiber, garage med förråd. Bekvämt läge med promenadavstånd till busshpl, tåg, centrum, affärer, restauranger, förskola/skola, simhall, idrottshall och vackra strövområden.

Klintemo 3, Torö, Nynäshamns kommun

Klintemo 3

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
85 m²
3 rum
2 929 m² tomt

Vill du att din nya adress blir Klintemo 3 kan det bli verklighet nu. Högt, ljus beläget på bergsplatå med vacker utsikt över havsvik -Norrskogsfjärden och nära till del i sjöbodslänga och båtplats. Flera byggnader ger många möjligheter, huvudbyggnaden är till stor del renoverad under senare år, bla kök och badrum, mysig öppenspis med insats, utsikt mot havet från flera fönster. Hus nr 2 har allrum, kök, wc/dusch och sovloft. Hus 3, gäststuga/friggebod. Växthus. Vacker om givning och havsluften är stärkande!

Grevgatan 16, Trehörningen, Nynäshamns kommun
  • Budgivning pågår

Grevgatan 16

Villa
Trehörningen, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
5 775 000 kr
101 + 72 m²
4 rum
981 m² tomt

Mycket fin, smakfullt renoverad villa på Trehörningen med havsglimt och endast ett stenkast från båtplatsen. Hög mysfaktor, fina detaljer såsom vackra spröjsade fönster, entré via pardörrar, fantastiskt och påkostat kök med vedspis, dubbla hoar, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp via burspråk och en fin kamin som värmer gott, badkar på tassar. Inredningsbar vind. Stor källare som är delvis ombyggd och renoverad 2020-2023. Balkong mot havet. Utsikt från flera av rummen mot hamnen, kyrkan och båtplatsen Stor altan med kvällssol. Uppvuxen trädgård med buskar, perenner, rabarber och lite vilda smultron och hallon, vacker gedigen stentrappa. Parkering med 4 st p-platser. Välkommen att trivas!

Brunnsgatan 32, Kullsta, Nynäshamns kommun

Brunnsgatan 32

Radhus
Kullsta, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 295 000 kr
103 m²
5 rum
146 m² tomt

Varmt välkommen till detta trivsamma, rymliga radhus på populära Brunnsgatan, 6 r.o.k. varav 5 sovrum, samt ett extra rum perfekt som tex hemmakontor. Inredd vind med stort takfönster. Två härliga uteplatser varav ena i soligt västerläge med lyxigt spabad. Fint område, bra läge, ett optimalt boende för barnfamiljen helt enkelt, fantastiskt område där barn kan leka fritt och tryggt i denna idylliska miljö. Två lekplatser och flera småvägar som gjorda för att lära sig att cykla. Vintertid finns i närheten en mindre pulkabacke. Garage i länga samt flertalet fria parkeringsmöjligheter. Gångavstånd till pendel, buss, förskolor, skola, livsmedelsbutiker och restauranger. Välkommen till ett bra, barnvänligt och bekvämt boende..

Nynäsvägen 18A, Centralt, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 18A

Radhus
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
3 675 000 kr
140 + 25 m²
6 rum
104 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus i tre plan. Här bor du i barnvänligt område där den stora altanen vätter mot den gemensamma innergården. Den generösa altanen erbjuder mycket yta för både mat- och lounggrupp. Här kan du njuta av lång frukost i solen. Grillen placeras smidigt bredvid det praktiska uteköket som erbjuder god förvaring och sommarvatten. På de tre rymliga balkongerna kan du sedan njuta av solen från mitt på dagen fram till sent på kvällen. Det ombyggda köket som renoverades 2022 inkl ny maskinpark har lantliga inslag och mycket finess. Hallen har platsbyggd förvaring för ytterkläder och skor. Vardagsrum med utgång till balkong. Gästtoalett. Övreplan har tre sovrum varav det ena med utgång till balkong. Stort ombyggt och renoverat badrum med både bubbelbad och dusch, ny kommod 2023. Sutterängplanet rymmer två stora sovrum, det ena med utgång till balkong, det andra med platsbyggd förvaring och garderobsvägg. Stor praktiskt tvättstuga. Luftvärmepump och varmvattenberedare från 2023. Bekvämt boende med generösa ytor, plats för många och hemma kontoret. Närhet till förskola, skola, kulturskolan, affärer, restauranger, direktbuss och pendel.

Sigyns väg 12A, Centralt, Nynäshamns kommun

Sigyns väg 12A

Lägenhet
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
2 250 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 485 kr/mån
25 281 kr/m²

Sällan till salu ! Tänk er en varm skön sommardag på den inglasade balkongen, få följa årstidernas skiftningar från första parkett, uppleva norrsken, se havsörnen flyga över havet, njuta av afternoon tea med den vackraste av solnedgångar, eller laga mat i goda vänners lag i det stor fina lyxiga köket, ett hemmakontor i något av sovrummen, rymligt badrum med klinker, kakel, dusch och tvättmaskin, separat gästtoalett så klart ! Det kan nu bli verklighet. Denna lägenhet har nog allt man kan önska sig. Här är lätt att trivas, lätt att samla nära och kära men svårt att gå hemifrån. Populärt område, nära badplats och promenadstråk.

  • Plus
  • Balkong
Skogagatan 9, Centralt, Nynäshamns kommun

Skogagatan 9

Villa
Centralt, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
4 500 000 kr
106 + 51 m²
4 rum
747 m² tomt

Trivsam 20-tals villa mitt i stan, mycket renoverat och förbättrat från 2015-2018. Bla dränerat, bytt tak, installerat kamin, nytt kök och badrum/SPA. Många gamla original detaljer bevarade. Charmig fastighet och mycket bra läge, praktiskt med allt man behöver runt knuten. Lättskött tomt, högt belägen i soligt söder/västerläge, gräsytor, syrenhäck, och inslag av berg. Vacker mur längs med gatan och stor asfalterad yta med plats för flera bilar.

Fågelgatan 36, Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 12 maj

Fågelgatan 36

Villa
Södra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
10 000 000 kr
138 + 140 m²
9 rum
875 m² tomt

Ett fantastiskt hus med ett av Nynäshamns allra bästa läge! Det är en ynnest att få förtroendet att förmedla denna förädlade fastighet med helt suveränt läge ! Bedårande havsutsikt och med bästa läget - västerläge. Lätt att tappa andan när det är vacker solnedgång över havsviken !

  • Plus
Toppvägen 1, Torö, Nynäshamns kommun

Toppvägen 1

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Hus & Hem på Södertörn
5 000 000 kr
112 m²
4 rum
2 637 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma och smakfullt renoverade hem - som är utöver det vanliga. Drömmen om ett 1-plans hus med ett fantastiskt allrum/kök med extra allt, glasdörrar i två väderstreck, ena ut till en mysig innergård med altaner i olika nivåer och platser för olika ändamål, de andra glasdörrarna leder till en altan som vetter mot gräsmattan och perfekt plats för morgonkaffet. Två söta stugor om ca 12 kvm vardera - ett gästhus/tonårsrum och ett kontor/jobba hemifrån hus. Spabad. Platsbyggd sittplats i vinkel som ger bästa solhänget i lä. Garage.

Visar alla 10