Mäklare Josefin Nilsson

Josefin Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Härnösandsgatan 17 F, Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun

Härnösandsgatan 17 F

Lägenhet
Ärrarps Ängar, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 795 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
4 466 kr/mån
26 014 kr/m²

Nu kan vi presentera ditt nya hem på Härnösandsgatan 17F i det charmiga och populära Ärrarps Ängar i Ängelholm! Denna trevliga tvårumslägenhet som med enkelhet kan göras om till treumslägenhet kommer att förtrolla dig med sitt ljus och trevliga atmosfär från första ögonblicket du kliver in. Belägen i ett eftertraktat område, erbjuder den en perfekt kombination av modern bekvämlighet och ett harmoniskt hem där du kommer att trivas. Lägenheten har en öppen planlösning som ger dig möjligheten att njuta av det generösa ljusinsläppet från fönstren som omger dig. Detta ger inte bara en känsla av rymd utan skapar också en vänlig och inbjudande atmosfär i hela hemmet. En av de mest tilltalande funktionerna i denna lägenhet är de två balkongerna. Med sitt solsäkra läge kan du njuta av långa, avkopplande stunder här med familj och vänner. Lägenheten är i nyskick då där aldrig hängt tavlor eller annat på väggarna. Med närhet till allt från hav och skolor till butiker och kollektivtrafik är den här adressen perfekt för den som söker en bekymmersfri livsstil. Vill du bosätta dig i den här superfina lägenheten? Tveka inte att boka dig på visning Josefin Nilsson och upptäck alla de fördelar som denna lägenhet har att erbjuda!

  • Balkong
Klockarebacken 3, Höja, Ängelholms kommun

Klockarebacken 3

Villa
Höja, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 095 000 kr
163 m²
6 rum
564 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska och påkostade hem beläget i en lugn och trygg återvändsgränd i Höja, Ängelholm. Här möts du av en ljus och luftig atmosfär som genomsyrar varje hörn av huset. Med högt i tak och öppna ytor skapas en känsla av rymd och exklusivitet. Huset är både representativt och påkostat, samtidigt som det behåller den viktiga "hemmamys-känslan". Den unika designen och valet av material ger huset en unik karaktär. Stora fönster från golv till tak släpper in generöst med naturligt ljus, vilket ger en härlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum är perfekt för både vardagliga aktiviteter och underhållning. Här finns även ett fint uterum där du kan njuta av naturen året runt. Trädgården är en riktig oas med insynsskydd och flertalet fina växter. Här kan du verkligen koppla av och njuta av de soliga dagarna på den trevliga uteplatsen. Huset erbjuder även ett lyxigt badrum från 2019, energieffektivitet, garage med tillhörande förråd och en uppställningsplats för fyra bilar. Dessutom har solceller och en billaddare installerats för att ytterligare öka bekvämligheten och hållbarheten. Det här hemmet är perfekt för den familj som söker både stil, komfort och funktion. Med sitt barnvänliga läge och närhet till natur och service är det här verkligen ett drömhem att trivas i. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

Persiljevägen 34, Tullstorp, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Persiljevägen 34

Villa
Tullstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 495 000 kr
139 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en 1-plansvilla med extra allt på barnvänlig adress med trädgård i härligt solläge! Beläget på en lugn gata i mysiga Tullstorp med det "rätta läget" och optimal placering på tomten ges en härlig utemiljö. Fastigheten erbjuder dessutom en pool för att svalka sig på sommarhalvårets soliga dagar. Designen på villan är både funktionell och estetiskt tilltalande och erbjuder det lilla extra som både förenklar livet och skapar extra glädje i tillvaron. Huset är bra planerat med tre sovrum, fint och modernt kök i öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet i gränslandet finns även kaminför ytterliggare mysfaktor. Här finns ett rejält uterum i anslutning till köket. Villan bjuder på en planlösning som gör att den kan passa barnfamiljen likväl det ensamstående paret. Ett ytterligare trevligt attribut är det lilla bastuhuset med elbastu som erbjuder ytterligare vardagslyx. Låter det här som något som kan tänkas passa dig? Välkommen att boka en visningstid!

Ådalsvägen 12, Luntertun, Ängelholms kommun

Ådalsvägen 12

Villa
Luntertun, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
5 395 000 kr
134 + 47 m²
5 rum
668 m² tomt

Varmt välkomna till Ådalsvägen 12! En enplansvilla som nu med stor värdighet är redo för nya ägare. En ny familj som kan rå om och vårda sitt drömhem. Perfekt storlek och dessutom lättskött vilket gör att det passar såväl barnfamiljen som er som vill ha allt i ett plan. Här finns en insida och trädgård som verkligen överraskar så denna villa bör verkligen upplevas på plats. Det vinterisolerade uterummet på 35 kvm sätter guldkant på vardagen och är placerat mot den grönskande och skyddade trädgården. Genomtänkt planlösning som erbjuder rejäla sociala ytor med gott om ljus, trevlig arkitektur i kombination med tre sovrum samt ett rejält uterum. Två fina kaminer, en i köket och en i vardagsrummet. En härlig grönskande tomt med flera solläge för den som vill följa solen eller för den föredrar att sitta i skuggan. I övrigt så finns garage som är ihopbyggt med huvudbyggnaden - vad mer kan man behöva? Missa inte chansen! Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun
Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 2
Kvarngatan 11, Skörpinge, Ängelholms kommun, bild 3

Kvarngatan 11

Villa
Skörpinge, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
8 990 000 kr
285 + 25 m²
10 rum
2 006 m² tomt

Nu finns den unika chansen att förvärva denna fantastiska och unika fastighet som har styckats av till två fastigheter Verktygsmakaren 1 respektive Verktygsmakaren 22. På ursprungsfastigheten ligger ett vackert putsat funkishus i hemtrevlig miljö, en underbar parkliknande trädgård med sol som skiner från tidig morgon till sen kväll. Centralt beläget med gångavstånd till centrum, tågstation, strand, hav, skog och natur. Dessutom belägen med lättsam väg till utfart till E6:an och i ett lugnt och barnvänligt område. Funkishuset är ritat och byggt på 1930-talet av den kände Ängelholmsarkitekten Charles Elmström. Det är varsamt renoverat och har många välbevarade originaldetaljer. Från början hade huset tre likadana lägenheter på 95 kvm vardera. Dessa har sedan förvandlats till en större boendedel på 190 kvm samt en lägenhet på 95 kvm, som idag hyrs ut. En perfekt extrabostad- antingen för uthyrning för en bättre vardagsekonomi eller för eget behov. Nuvarande ägare har en hyresintäkt på 7 700kr i månaden för lägenhetsdelen. Intäkten på sammanlagt 92 400 kr/år finansierar de driftskostnader som belastar den större boendedelen. Den större boendedelen kan tjäna en stor familj då det finns 5 stora sovrum och flera allrum. På entréplanet finns stort vardagsrum, rymligt kök med tillhörande stor matplats, wc, sovrum och allrum. På övre plan finns 4 sovrum, två badrum, ett allrum samt tvättavdelning. Källarplan erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt möjlighet till hobbyverksamhet för den som önskar. Här har man verkligen ett rymligt hus med massa kvm att nyttja efter behov och fylla med liv och kärlek! Den avstyckade fastigheten på 707 kvm kan man antingen välja att bebygga eller bara låta den vara som den härliga park den är. Det här kan vara läget du varken kan, får eller vill missa! Låter det här intressant? Välkommen att boka en visningstid som passar dig!

  • Premium
Villagatan 24B, Centrum, Ängelholms kommun

Villagatan 24B

Villa
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
4 795 000 kr
161 + 30 m²
220 m² tomt

Äntligen kan vi presentera ett unikt radhus i Ängelholms absoluta centrum! I en av Ängelholms mest centrala delar tar Rönne å en skarp sväng, i denna sväng ligger ett vackert och lite undangömt villakvarter med endast 17 friliggande villor och 5 radhus. Gatan heter Villagatan och erbjuder lugn och harmoni i en otroligt härlig miljö. Här bor man på första parkett med utsikt över Rönne Å och Ängelholms absoluta centrum runt knuten. Det här är boendet för dig som värderar läget och centrum före den stora trädgården men där många kvadratmeter inuti bostaden är desto viktigare. Ett mycket större hus än vad man först kanske kan tro fördelat på 161 kvm + 30 kvm med totalt 6 rum varav 4 sovrum, fördelat på tre våningsplan. Missa inte den unika möjligheten och boka dig på visning redan idag!

Tegelbruksgatan 8B, Centrum, Ängelholms kommun

Tegelbruksgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 195 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/7
5 818 kr/mån
25 230 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en superfin 3:a i den populära föreningen Tegelbruket i centrala Ängelholm! En lägenhet som ni definitivt inte vill missa! Söker ni en bostad där hiss är ett krav? Då är detta ett riktigt bra alternativ för er! Det är en renoverad bostad på tredje våningen med stor inglasad balkong. Man stiger in i en väldigt rymlig hall med otroligt bra förvaring i de flertalet garderoberna som finns. Sedan har man köket till höger från hallen. Köket är stort med bra plats för matbord för ca 4-6 personer. Det är renoverat -16 med inredning från IKEA. Vidare genom hallen åt höger finns två sovrum. Rakt fram i hallen finns ett renoverat helkaklat badrummet -16. Till vänster om badrummet finns vardagsrummet. I vardagsrummet får man plats med både soffhörna och matbord. Från vardagsrummet tar man sig till den inglasade balkongen som verkligen är pricken över i:et för denna bostaden! Balkongen är som ett extra vardagsrum från tidig vår till sen höst. Här lyser solen från eftermiddag till kväll. Bostaden är väldigt centralt beläget med endast en kort promenad till gågatan med allt som centrum har att erbjuda så som restauranger, butiker och tågstation. Det är även närhet till fina promenadstråk kring Rönneå och genom staden. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Vantingevägen 223, Förslöv, Båstads kommun

Vantingevägen 223

Villa
Förslöv, Båstads kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 995 000 kr
96 + 60 m²
4 rum
988 m² tomt

På lugn och rofylld adress fiins nu möjligheten att förvärva denna charmiga och solgula pärla. Det finns många vackra tidstypiska detaljer och attribut som förstärker den fina känslan i detta hem. På entreplan finns ett modernt kök med vedspis och i anslutning till köket finns ett vardagsrum/matplats. Pricken över i:et är din fina tillbyggnade som uppfördes 2016. Här kan man ta del av den hänförande utsikten genom fönsterpartierna och njuta av kaminen som höjer mysfaktorn ytterliggare. På övre plan finns ett sovrum , allrum eller sovrum om man hellre önskar samt ett helkaklat badrum. I källarplanet finns förrådsutrymmen, ett allrum eller gästrum och en tvättstuga som dessutom är utrustad med badkar och bastu. Fin omgivande trädgård och på baksidan har man en ett insynsskyddat och fridfullt läge. Ett äldre garage som är sammanlänkat med trädgårdsförråd. Är det här din lantliga bodröm? Missa inte chansen och anmäl dig på en visningstid som passar dig!

Bankvägen 22A, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Bankvägen 22A

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 395 000 kr
100 + 25 m²
5 rum
635 m² tomt

Äntligen är denna härliga 1-plansvilla till salu! En snyggt designad familjevilla byggd 2019 med härliga kvadratmeter. Designen på villan är både funktionell och estetiskt tilltalande och erbjuder det lilla extra som både förenklar livet och skapar extra glädje i tillvaron. Blandningen av material ger huset en unik karaktär och designen kännetecknas av öppna ytor med få väggar och fönster från golv till tak som gör att ljusinsläppet i huset blir något utöver det vanliga. Upp till fyra sovrum fördelat på optimalt vis med härlig öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Det här är för dig som önskar ett energisnålt hus med minimalt med underhåll, med andra ord det perfekta huset för livsnjutare! Välkommen att boka dig på visning!

Höganäsvägen 85, null, Ängelholms kommun

Höganäsvägen 85

Villa
Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
2 975 000 kr
167 + 1 m²
5 rum
1 059 m² tomt

Korsvirkesdröm beläget i utkanten av Varalöv med bra pendlingsmöjligheter. Inbäddad i grönska med en underbar trädgård hittar vi denna lilla oas med en fantastisk utemiljö - här kan ni njuta av ljumma sommarkvällar på den stora terrassen eller varför inte i det infällda spabadet, kanske ni även likt nuvarande ägare vill nyttja hönshuset och låta hönor picka fritt i trädgården. Interiört genomfördes en omfattande renovering av bostaden mellan 2013-2015, därefter har ytterligare uppfräschningar av ytskikt skett. Med varsam hand har man renoverat bostaden på ett vis där man bevarat dess själ. På entréplan finns allrum, ett sovrum, rymligt kök i lantlig stil, badrum och groventré med förvaringsytor och tvättstuga. En trappa upp är vinden inredd med två sovrum, allrum, badrum och förvaring i sidovind. Här bor ni med stora öppna fält och skog som närmsta granne. Varmt välkomna att boka in er på visning.

Kristian II:s väg 14C, Centrum, Ängelholms kommun

Kristian II:s väg 14C

Lägenhet
Centrum, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
1 375 000 kr
62 m²
2 rum
vån 4/4
4 324 kr/mån
22 177 kr/m²

Väldigt fräsch och fin 2:a på 62 kvm med högt och fritt läge i huset. På balkongen som vetter mot ån sitter man lugnt och skönt och hit hittar solens varma strålar hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. På det översta planet bor man mer ostört än andra delar av huset och det är precis den känslan som infinner sig när man sätter foten innan för dörren. Den sköna känslan beror till stor del av den rymliga hallen som välkomnar och ger direkt närkontakt med fönster och den sköna vyn över trädtopparna utanför. I denna stora tvåa finns bra svängrum och här kan man bo länge både som singel och sambo men också om man med tiden väljer att utöka familjen. Badrummet är stambytt -18 med snyggt kakel och klinker och man har installerat tvättmaskin. Bostaden är belägen i den centrala och mycket populära bostadsrättsföreningen Bryggeriet med låga avgifter och god ekonomi. Varmt välkommen att boka visning!

  • Balkong
Kärrhusvägen 28, Svenstorp, Ängelholms kommun

Kärrhusvägen 28

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
HusmanHagberg Ängelholm
3 995 000 kr
976 m² tomt

Var med och knip ett av de kvarvarande fastigheterna på ett naturskönt läge i Svenstorp! Just nu är det specialpris på den första villan som säljs! Det är ett nytt område som skapas i en del av Svenstorp, där det finns 5 tomter att välja mellan, med ett vackert hus från Mjöbäcksvillan! Det är fastigheterna Svenstorp 1:170, 1:171, 1:172, 1:175 och 1:176 att välja mellan. På bilderna är Mjöbäcksvillans modell First Choice Classic 1,5 , se planlösning bland bilderna. Finns möjlighet att välja annan husmodell från Mjöbäcksvillan inom gällande detaljplan och tillval kan göras. Priset är för tomt och husmodell First Choice 1,5. Huset färdigställs med entréplan inrett på 98,3 kvm och ett oinrett isolerat övre plan på 52,4 kvm. Önskar man få en inredd och färdig ovanplan med tre sovrum och kaklad toalett kostar detta 290 000kr. Läget är väldigt vackert med skog och natur omkring. Dessa fastigheterna är belägna på ett högt och fritt läge. I Svenstorp finns en trevlig lekplats för barnen på området. Buss 507 går till och från området så man kan välja kollektivtrafik om man önskar det. Runt knuten på dessa fastigheterna finns otroligt vacker natur och många promenadstråk. Ett par minuters bilfärd bort finns en populär matvarubutik i Hjärnarp, Söndrebaljsskola F-9 och förskolor. Vidare finns Västersjön och Rössjön inte så längt iväg för att kunna bada en varm sommardag eller varför inte en skridskotur under vinterhalvåret! I området finns det, under vintern, gott om pulkabackar! Svenstorp är ett område som växer, så var med och skapa vidare detta fina område! Ni är välkomna att boka ett möte eller visning av området med Fastighetsmäklare Josefin Nilssont eller ring på 0431-474133 för mer info.

  • Nyproduktion

Visar alla 12